Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-19@07:51:35 GMT

اصفهان در شب پیروزی انقلاب نورباران می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۶۱۳۴۰

اصفهان در شب پیروزی انقلاب نورباران می‌شود

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان با گرامیداشت دهه فجر و سالروز چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: نورافشانی‌های ویژه شب پیروزی انقلاب اسلامی و ۲۲ بهمن ساعت ۲۱ امشب در مناطق مختلف شهر اصفهان انجام می شود.

به گزارش ایمنا، ایمان حجتی اظهار کرد: به رسم سال‌های گذشته، از فراز ساختمان شهرداری مرکزی اصفهان در میدان امام حسین (ع) نورافشانی ویژه این ایام رأس ساعت ۲۱ انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین نورافشانی از فراز ساختمان‌های شهرداری در مناطق مختلف از جمله ساختمان منطقه ۱۰ در خیابان پروین، منطقه ۱۱، ساختمان شهرداری منطقه ۱۳ در کوی حضرت ولی عصر (عج)، ساختمان منطقه ۱۴ در خیابان زینبیه انجام می‌شود.

وی ادامه داد: برنامه نورافشانی ویژه در نقاط مختلف شهر به ویژه نقاط خاص از جمله پل خواجو، پل مارنان، نورافشانی بزرگ خیابان رزمندگان منطقه هشت، خیابان پروین، خیابان زینبیه، میدان شهید فهمیده منطقه ۱۰، میدان شاهد و مسجد اسلامی در منطقه ۱۱ نیز پیش بینی شده که جای جای آسمان شهر را زیبا خواهد کرد.

توزیع دوهزار پرچم برای راهپیمایی خودرویی

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان به توزیع دو هزار پرچم در مسیرهای خودروهای شرکت کننده در راهپیمایی خودرویی روز ۲۲ بهمن اشاره کرد و افزود: با همکاری اداره کل ارتباطات شهرداری اصفهان و مناطق، توزیع پرچم‌های مقدس جمهوری اسلامی ایران در مسیرهای راهپیمایی خودرویی انجام می‌شود. همچنین فضاسازی میدان امام (ره) با نصب پرچم‌ها و …، فضاسازی مسیرها، جایگاه مراسم تلویزیونی در میدان امام (ره) از سوی شهرداری اصفهان صورت می‌گیرد.

وی در خصوص دیگر اقدامات، فضاسازی شهری و گرامیداشت این ایام از سوی شهرداری اصفهان گفت: ۶ مجموعه طرح از سوی اداره کل ارتباطات شهرداری اصفهان، طراحی و منتشر و در این طرح‌ها با کلید واژه" فجر فاطمی" و " ایران قوی" به مفاهیم آزادگی، امید، عزت، اقتدار، حضور سر افرازانه و … پرداخته شد.

حجتی افزود: ۲۰۰ جفت لمپوست و دیگر ظرفیت‌های تبلیغات محیطی شهرداری اصفهان نیز به این موضوع اختصاص یافت و به پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، تصاویر خاطره‌انگیز فجر انقلاب اسلامی، تداوم حضور مردم در صحنه و تصاویر شهدا مزین شد.

وی گفت: سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان و مناطق ۱۵ گانه نیز در هر منطقه یک خیابان و یک محور را به طور ویژه آذین بندی کرده و در مجموع بیش از ۲ هزار پرچم ایران در پایه پرچم‌های سطح شهر و … نصب شد. علاوه بر آن، رینگ‌های ترافیکی شهر اصفهان و… هم در این ایام به المان‌های نوری و پرچم‌های سه رنگ جمهوری اسلامی ایران، مزین شد.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان تصریح کرد: ۳۰ عدد قاب نیز در مناطق ۱۵ گانه نصب شد که با جمله محوری " در هوای آن روزها" در قالب سازه‌های چندبعدی، شعارهای امیدبخش را در قاب پنجره، آسمان و با تصویر پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران به تصویر کشید.

نصب تصاویر شهدا در محورهای مختلف به ویژه مسیر گلستان شهدا

وی تصریح کرد: تصاویر ۲۱۷ شهید انقلاب نیز در بیش از هفتاد نقطه در مسیر پل بزرگمهر تا گلستان شهدا از سوی منطقه ۶ و سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان نصب و تصاویر این ۲۱۷ شهید در یک طرح ویژه هم به صورت تجمیعی نصب شده است.

حجتی گفت: سازمان فرهنگی شهرداری اصفهان نیز جشنواره "مرز و بوم"؛ جشنواره دانشجویی نقاشی شهری به مناسبت دهه فجر را برگزار کرد که در آن دانشجویان با موضوعات ولادت حضرت زهرا (س)، روز مادر، مقام زن و پیروزی انقلاب اسلامی ایران، در مناطق ۱۵ گانه شهر اصفهان، مشغول نقاشی روی بوم‌های بزرگ شهری شده و شهروندان به طور زنده ترسیم این نقاشی‌ها را مشاهده کردند.

وی با اشاره به طراحی ایستگاه‌هایی با عنوان "شب‌های روشن" ویژه این ایام اظهار کرد: ۱۵ ایستگاه با عنوان شب‌های روشن در سطح شهر اصفهان و در مناطق ۱۵ گانه شهر، جانمایی و برپا شد؛ این ایستگاه‌ها با هدف ایجاد شور و نشاط شهری و نمایش تصاویر خاطره‌انگیز مبارزات مردم در دوران انقلاب اسلامی و صحنه‌های باشکوه آن ایام و همچنین پخش آهنگ‌های انقلابی برپا شد.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان اظهار کرد: نمایش واره نور، صدا و تصویر همراه با اجرای رویدادهای فرهنگی و هنری از طریق این ایستگاه‌ها حال و هوای خاصی به شهر بخشید و این ایستگاه‌ها تا ۲۲ بهمن ماه در مناطق پانزده گانه شهر اصفهان دایر است.

وی ادامه داد: این ایستگاه‌ها همچنین جوانان و نوجوانانی که خاطره‌ای از آن ایام ندارند را با حال و هوای آن روزها آشنا می‌کند. همچنین نورافشانی به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند ایران از دیگر برنامه‌های این غرفه‌ها به شمار می‌رود.

حجتی خاطرنشان کرد: ساختمان ارگ جهان نما، خیابان شهیدان، پل خواجو، پل بزرگمهر، پل فلزی، فلکه فیض، میدان ۲۵ آبان، میدان احمدآباد، میدان شهید علیخانی، میدان رهنان، چهارراه عاشق اصفهانی و فلکه خوراسگان از جمله ایستگاه‌های مستقرشده شب‌های روشن در مناطق است.

وی ادامه داد: دیواره پازلی ساختمان ارگ جهان نما واقع در میدان امام حسین (ع) اصفهان نیز به این مناسبت تغییر کرد که به همزمانی این ایام با میلاد با سعادت حضرت زهرا (س) و کلیدواژه " فجر فاطمی" اشاره دارد.

۱۳۴ عنوان برنامه فرهنگی شهرداری اصفهان با ۵۰۰ اجرا

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان گفت: معاونت فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان همچنین ۱۳۴ عنوان برنامه فرهنگی اجتماعی و ورزشی را در قالب ۵۰۰ اجرا با همکاری مناطق برنامه‌ریزی کرد و این برنامه‌ها با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و مدنظر قراردادن سلامت شهروندان در محلات و خیابان‌های شهر اصفهان برگزار شد. مسابقه کتابخوانی، کارگاه، نمایش، کنسرت آنلاین، رقابت‌های ورزشی و … موضوعات این برنامه‌ها را تشکیل می‌دهد.

وی افزود: این ۵۰۰ اجرا شامل رونمایی از چند مجموعه کتاب، برنامه "محله عمودی" ویژه دهه فجر در کنار مجتمع‌های مسکونی بزرگ به نحوی که ساکنان مجتمع‌ها از بالکن و پنجره خانه خود قادر به تماشای برنامه هستند، اجرای پرفورمنس "برای وطنم"، "شهر من"، "شهر به خیر" و … اجرای نمایش‌های محیطی در سطح شهر و… است که بخشی به صورت مجازی از طریق ظرفیت مناطق، فرهنگسراها و… و بخشی به صورت حضوری با رعایت پروتکل‌ها در نقاط مختلف شهر برگزار شد.
 

کد خبر 474051

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهر راهپیمایی 22 بهمن کلانشهر نورافشانی شهرداری اصفهان مناطق 15 گانه شهر اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق جمهوری اسلامی ایران ایستگاه ها پیروزی انقلاب انقلاب اسلامی مناطق ۱۵ گانه انجام می شود میدان امام شهر اصفهان پرچم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۱۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موسیقی ایران مدیریت یکپارچه می‌خواهد/ مرثیه‌ای برای موسیقی دهه ۶۰

به گزارش خبرنگار مهر، هم زمان با فرا رسیدن هفته هنر انقلاب نشست تخصصی آسیب شناسی موسیقی در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی روز سه شنبه بیست و هشتم فروردین ماه به میزبانی مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی و سخنرانی مسعود کوثری و رضا مهدوی در سالن جلسات اندیشکده ادبیات پایداری برگزار شد.

مسعود کوثری استاد دانشگاه تهران در ابتدای این نشست که با کارشناسی و اجرای پدرام جوادزاده برگزار شد، ضمن ارایه توضیحاتی از وضعیت موسیقی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: متاسفانه بازار اقتصادی و سیاست‌های هنری برخی دولت ها پس از پیروزی انقلاب اسلامی چندان پر رونق نبوده و بسیاری از مدیران در این زمینه مقصر بوده‌اند. ما در مدیریت موسیقی ایران نتوانستیم به اقتصاد موسیقی سر و سامان دهیم و به دلیل همین اقتصاد کوچک، بسیاری از استعدادها فرصت بروز ندارند. ما در موسیقی مهاجرت پنهان نیز زیاد داریم که گاهی برخی هنرمندان ما مجبور می‌شوند، مهاجرت و ترک وطن را بپذیرند.

رضا مهدوی آهنگساز، مدرس، نوازنده و مدیر اسبق مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی نیز در ابتدای صحبت‌های خود با اشاره به حمله تنبیهی جمهوری اسلامی ایران گفت: موسیقیدان در واکنش اخیر نظام باید کار خودش را نشان دهد؛ چرا الان هنرمند ما در سکوت است؟ اگر هنرمندان مثل نظامی‌ها جواب دندان شکن ندهند، قافیه را باخته‌اند؛ منظورم واکنشی است که مثل شهید آوینی کارستان کند. این فضا در شرایطی است که امروز صدا و سیما پول‌های میلیونی به خوانندگان می‌دهد که حتی زحمت خواندن به خودشان نمی‌دهند و پلی‌بک می‌خوانند. من مطمئن هستم اگر شهید آوینی زنده بود این وضعیت را برنمی‌تابید چون این شهید بزرگوار واقعا موسیقی‌شناس بود.

بعد از دهه هفتاد مسیر را گم کردیم

این هنرمند در بخش دیگری از سخنانش گفت: ما دهه ۶۰ پرباری برای موسیقی بعد از انقلاب اسلامی داشتیم. چهره‌هایی آمدند و جانانه با وجود محدودیت‌ها کار کردند، با اینکه عده‌ای محدودیت‌ها را برنتابیدند و رفتند و برخی خودی‌ها که از بیگانه بدترند، بی‌مهری کردند. به عنوان مثال جناب استاد میرزاده نابغه موسیقی بود. این هنرمند بیش از ۷۰ درصد از آثار مرتبط با موسیقی جنگ و انقلاب را تنظیم کرد اما متاسفانه هیچ وقت اسمش نیامد و حقوقی هم نمی‌گرفت و چه بد که هیچ وقت هم از او تجلیل نشد. از سوی دیگر مرحوم اسفندیار قره‌باغی هم قبل از انقلاب قرار بود در ایتالیا اپرا بخواند اما چون انقلابی بود، ماند و غیر از سرودهای انقلابی هیچ اثر دیگری نخواند و چه بد که از این هنرمند هیچ‌وقت در جشنواره فجر تجلیل نشد. به نظرم این بی‌مهری‌ها باعث شد، بعد از دهه ۷۰ مسیر را گم کنیم.

مهدوی در بخش دیگری از صحبت های خود بود که به موضوع حضور هنرمندان موسیقی قبل از انقلاب در جریان فعالیت های موسیقایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و تصریح کرد: به نظر من بسیاری از موسیقی دانان قبل از انقلاب وفادارترین چهره ها به انقلاب بودند. زیرا آنهایی که در ایران ماندند، تلاش کردند به موسیقی ایرانی متعهد بمانند اما بی مهری دیدند. بعدها با در دولت سازندگی نیز به موسیقی چسبیدیم که تعدادی از خوانندگانش با زیر ابرو برداشتن و شلوارهای پاره درآمدهای میلیاردی کسب کردند. اصلا چه طور می شود که بعد از دهه شصت به نوعی از موسیقی می پردازیم که اصلا ایرانی و مردم دوست نیست و متاسفانه نتایج آن را امروز می شنویم و می بینیم. شرایطی که موقعیتی را به وجود آورد که بسیاری از موسیقیدانان برجسته ما تبدیل به چهره ای بین المللی شوند و اتفاقا موسیقی ایرانی را به درست ترین شکل ممکن به جهان معرفی کنند. اتفاقا آن چهره ای که امروز در جهان درخشیده عضو گروه موسیقی «مردان خدا» به خوانندگی جلال الدین محمدیان بوده است. اصلا از خود سوال کرده ایم این گروه تنبورنوازان به کجا رسیدند؟ در حالی که همه این ها در توسعه کمی و کیفی موسیقی بعد از انقلاب اسلامی بسیار موثر بودند. من بر این باورم ما نباید همه جریانات را سیاسی می کردیم.

یک حکایت متفاوت از مرکز حفظ و اشاعه موسیقی

حذف گونه‌های مختلف موسیقی پس از پیروزی انقلاب اسلامی مبتنی بر سلیقه موسیقایی مرکز حفظ و اشاعه موسیقی ایرانی موضوع بعدی این نشست تحلیلی بود که در این بخش مسعود کوثری و رضا مهدوی به بیان نقطه نظرات خود پیرامون این موضوع و رشد بی حد و حصر موسیقی سرگرم کننده پرداختند.

مسعود کوثری درباره این موضوع گفت: یک نگاه موزه ای در بنیانگذاران مرکز حفظ و اشاعه وجود داشت که آنها به شدت روی این موضوع تمرکز داشتند که موسیقی مد نظر آنها باید باقی بماند و تغییری هم نکند. در مرکز حفظ و اشاعه موسیقی ایرانی نگاه خانقاهی و روحیه اهل اخوتی وجود داشت که باعث خروج هنرمندان چون محمدرضا لطفی از مرکز شد، زیرا سیستم سفت و سختی وجود داشت که این عزیزان را ناگزیر کرد از این مرکز خارج شوند. از سوی دیگر اصلا تعریفی هم از «سنت» وجود نداشت. کما اینکه خود سنت در ارتباط با مدرنیته ادامه پیدا کرده است. اینها گره ای است که اهالی مرکز حفظ و اشاعه گرفتار آن شدند و این موضوع سبب شد که این مرکز آن چنان که باید شکوفا نشود.

با کلید واژه «سنت» از قافله موسیقی دنیا عقب ماندیم

این مدرس دانشگاه افزود: من معتقدم باید در موسیقی ایرانی، «سنت» را دوباره تعریف کنیم. این مهم ترین نکته ای است که می بایست برای توسعه موسیقی روی آن تمرکز داشته باشیم. ما باید بدانیم موسیقی در دنیا به سمت و سویی هدایت شده که می توانیم در آن گرایش های زیادی را پیدا کنیم. گرایش هایی که برای پیدا کردن آن کمی تعلل کردیم و این موضوع باعث شد که کمی از قافله عقب بمانیم. ای کاش جلساتی درباره کند و کاو آسیب شناسی موسیقی ایرانی داشته باشیم.

رضا مهدوی در این بخش از نشست بود که با اشاره به عقب ماندگی موسیقی در زمینه موسیقی پاپ بیان کرد: موسیقی اکنون وارد مراحل جدیدی شده که در حوزه تنظیم و آهنگسازی و امثالهم دچار تغییرات اساسی شده است. در این چارچوب ما در دهه های اول انقلاب شاهد اتفاقاتی بودیم که صدای خوانندگانش به نوعی کاور خوانندگان قبل از انقلاب بود و این موضوعی بود که موجب عدم پیشرفت ما در موسیقی پاپ شد، از سوی دیگر ما در حوزه تربیت نسل جوان موسیقی پاپ غافل ماندیم و این نسل میانی ما بود که وارد جریان اصلی موسیقی پاپ شد. این در حالی است که ناکارآمدی مدیریتی و بدسلیقگی در این زمینه موجب ظهور و بروز اتفاقاتی شد که می بایست روی این موضوع هم تمرکزی داشته باشیم. در واقع ما با مدیران لایق شیوه مدیریتی نالایقی را تجربه کردیم که باعث آسیب های زیادی شد.

یک انتقاد خیلی جدی از رسانه ملی در روزهای پیروزی

مدیر اسبق مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی در ادامه صحبت های خود با اشاره مثال هایی از برخی فعالیت های موسیقایی انجام گرفته در حوزه اشاعه موسیقی انقلاب اظهار کرد: حسام الدین سراج سال ها پیش اثری را با شعر مرحوم حمید سبزواری در حوزه هنری منتشر کرد که رادیو و تلویزیون در دهه شصت آن را مدام پخش می کردند و من نمی دانم چرا هیچ مجموعه ای حاضر نمی شود چنین اثر ارزشمندی را در این دوران به ویژه روزهای منتهی به عملیات غرور آفرین جمهوری اسلامی ایران در سرزمین های اشغالی به مخاطبان ما ارایه دهد. آیا دوره این موسیقی گذشته است؟ پس اگر گذشته است باید گفت دوره شعر حافظ هم گذشته است؟ آیا این نگاه درستی است؟ قطعا پاسخ منفی است. هنرمندی مانند حسام الدین سراج هنرمندی فرهیخته است که باید هر سال به او مدال بدهیم و بگوییم که آقای سراج ما قدر کارهای خوب شما را می دانیم. ما در این سال ها آثاری داریم که هنوز روی دست آنها چیزی منتشر نشده است. تضمین کننده این جریان هم الگوسازی است که رسانه ملی مهم ترین ابزار آن است. رسانه ای که در زمانی که از تبلیغات تلویزیونی خبری نبود به جای آگهی های رنگارنگ، موسیقی پخش می کرد. موسیقی های ارزشمندی که واقعا در ارتقای سطح فرهیختگی مردم نقش ایفا می کرد.

وی با ارایه توضیحاتی درباره نحوه اداره حوزه هنری انقلاب اسلامی در دهه های پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: چرا در این چند روز که به واسطه عملیات جنگی در خاک رژیم صهیونیستی یکی از مهم ترین اتفاقات دنیا افتاده و همه به توانایی دانشمندان ما پی برده اند از آثار ارزشمند موسیقی انقلاب در دهه ۶۰ استفاده نمی کنند. به نظر من پول هست اصلا هم نگویید که نیست چون من می دانم که هست. پس چرا از چهره های پیشگام مومن به موسیقی انقلاب استفاده نمی کنید؟ اینها آسیب های جدی است که باید برای آن پاسخ داد. باور کنید هنوز بخشی از مردم هستند که می روند موسیقی جدی و فیلم های جدی می شنوند و نگاه می کنند در حالی که اگر سنت های خودمان را دچار مباحث اقتصادی نمی کردیم ماجرا به این شکل هدایت نمی شد.

«مدیریت یکپارچه» و موسیقی‌هایی که با فرهنگ ایرانی سنخیت ندارند

این کارشناس موسیقی ضمن انتقاد از شرایط این روزهای موسیقی پاپ تصریح کرد: ما قبل از انقلاب هنرمندی به نام کورش یغمایی داشتیم که حتی بعد از انقلاب هم در ایران ماند و آلبوم منتشر کرد. اما نمی دانم چرا این هنرمندان را کنار زدیم و به جای آن به سراغ تقلیدی رفتیم که پول در آن حرف اول را می زند. موسیقی هایی که واقعا با فرهنگ خانواده ایرانی اصلا سنخیت ندارد و می بینیم که در بسیاری از سالن های بزرگ ایران شاهد اتفاقات صفر و صدی هستیم که بسیاری از آنها نسبتی با هنر انقلاب و موسیقی انقلاب ندارند.

رضا مهدوی در بخش دیگری از صحبت های خود بود که به موضوع اولویت های اجرایی رسیدن به نقاط مطلوب در موسیقی اشاره کرد و گفت: مدیریت یکپارچه موضوع مهمی است که باید به آن توجه کرد. به عنوان نمونه همین الان ما موضوع سند موسیقی داریم که مدتی است به تصویب رسیده است. اما متاسفانه بنده اطلاع دارم که تعدادی از مجموعه ها هستند که گویا موضوع سند را نپذیرفته اند. این همان موضوع مربوط به مدیریت یکپارچه است که باعث بروز مشکلاتی شده است. این بی مدیریتی ها باعث بروز مشکلات فراوانی شده که در زمان انقلاب و جنگ نبود. اگر مدیریت ها مانند مدیریت چمران و آوینی شد آن وقت من می توانم به هنر انقلاب باور بیشتری داشته باشم. مدیریت این نیست که بیاییم پشت تریبون و سخنرانی کنیم.

«نقد فرهنگی»، «شجاعت فرهنگی» و چند نکته درباره سند موسیقی

در بخش دیگری از این نشست بود که مسعود کوثری به حذف برخی از هنرمندان در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: ما باید اول به این نقد فرهنگی، جدی فکر کنیم که رابطه موسیقی ما با فرهنگ ما چگونه بوده است؟ پاسخ به این پرسش می تواند ما را به موضوع نشست امروز هم نزدیک کند. شرایطی که بهتر است اول به جداسازی هنر انقلاب و غیرانقلاب نپردازیم. به نظر من هنوز شفافیتی که به آن اشاره کردم همچنان وجود ندارد و هنوز یک فئودالیسم فکری در هنر وجود دارد که حاصل آن یک شی تکه پاره به هم وصل شده ای است که همین موضوع و نقد آن نیازمند یک شجاعت فرهنگی است که می بایست روی آن تمرکز بهتری داشته باشیم. امروزه هرج و مرج و آنارشی که می بینیم نتیجه نگاه نادرستی بوده که به هنر داشتیم و این موضوع می بایست مقدمه یک بازنگری اساسی در سیاست های فرهنگی نظام جمهوری اسلامی باشد که بتوانیم به فضای مطلوب‌تری برسیم. ما در عرصه هنر امروز دچار فلاکت هنری شدیم. مسیری که واقعا در آن کج آمدیم و همین موضوع موجب اتفاقات ناخوشایندی شد.

مسعود کوثری ضمن ارایه نقطه نظرات خود درباره سند موسیقی اظهار کرد: به نظر من سند موسیقی در ایران فایده چندانی ندارد. چون تجربه نشان داده وقتی سندی نوشته و تصویب می شود یعنی کار تمام است. نکته دوم هم موضوع فساد است که وارد جریانات فرهنگی هم شده است. این فساد هر سندی را از بین می برد و حتی با ژاپنی شدن حل نمی شود. چون آن سیستم با سیستم ما اصلا سنخیتی ندارد. ما قبل از اینکه بخواهیم کاری کنیم باید تلاش کنیم که صداهای مختلف شنیده شود تا از استخراج این صداهای مختلف، موضوع نقد فرهنگی برای طراحی آینده لحاظ شود.

کد خبر 6080036 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • توانمندسازی محلات شهر صرفا ایجاد اشتغال نیست
  • صدور ۲ هزار اخطاریه ایمنی ساخت و ساز در برخوردارترین منطقه مشهد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • یک قدرت بازدارندگی بی بدیل در کشور ایجاد شده است
  • «ابوطالبی» مدیر منطقه ۳ شهرداری اصفهان شد
  • اجرای ۷ پروژه شاخص در منطقه ۵ اصفهان
  • تامین ۳۱ درصد منابع درآمدی منطقه ۱۵ اصفهان با صدور پروانه‌های ساختمانی
  • موسیقی ایران مدیریت یکپارچه می‌خواهد/ مرثیه‌ای برای موسیقی دهه ۶۰
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق