Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، در ادامه گزارشات بررسی مشکلات تولید کنندگان و کارآفرینان که در خبرگزاری فارس پیگیری و دنبال می‌شود این بار به بانوی کارآفرینی رسیدیم که در زمینه«مدیریت عملکرد» فعالیت دارد.
این بانوی کارآفرین با اشتغال زایی برای حدود 50 نفر، یکی از افراد موفق در حوزه کارآفرینی و تاسیس شرکت دانش بنیان است که از مشکلات فعالیت در این حوزه می‌گوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سنگ بنای اولیه تمام سازمان‌ها استفاده از مدیریت عملکرد است 

مریم امام‌دادی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد گفت: پس از فارق التحصیلی از دانشگاه صنعتی اصفهان وارد عرصه کار و صنعت شدم و طی سال‌هایی که مشغول به کار بودم تعاملات و ارتباطاتی با مدیران و کارکنان و بخش کیفیت داشتم. با توجه به این تعاملات متوجه شدم مدیران نیز برای بهتر انجام دادن مدیریت خویش نیاز به ابزاری دارند، همانطور که یک حسابدار برای انجام کارش، نیاز به نرم افزار حسابداری دارد پس مدیران اجرایی، ارشد و میانی نیز برای مدیریت بهتر مجموعه خود نیاز به نرم افزار و خدمات مشاوره‌ای دارند. 

مدیرعامل یکی از شرکت‌های دانش بنیان مشهد افزود: سنگ بنای اولیه تمام سازمان‌ها و وزارت خانه‌های کشور برای رصد نقاط ضعف و قوت استفاده از مدیریت عملکرد است که در جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد و ارزیابی را برعهده دارد. 

وی اضافه کرد: این دانش و ابزار آن در سطح کلان کشوری، سازمان‌ها و ادارات می‌تواند باعث تحول شود، همانطور که در احادیث یاد شده «حاسبوا قبل انت حاسبوا»، سازمان‌ها نیز نیاز دارند تا در دوره‌های مختلف کیفیت عملکرد خود را بسنجند. 

این بانوی کار آفرین با بیان این نکته که در سال 83 این ایده مطرح شد، تشریح کرد: این شرکت نخستین شرکتی بود که در پارک علم و فناوری خراسان، مدیریت عملکرد را در ایران مطرح کرد و به توسعه دانش در این زمینه پرداخت. 

امام‌دادی ادامه داد: در واقع در آن زمان مسئله استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان مطرح نبود و ما به شکل تحقیق و توسعه با تسهیلات مالی و نظارت‌های فنی پارک علم و فناوری در سال 85 رسما شروع به کار کردیم و به طراحی و تولید نرم افزار مورد نیاز مدیران در حوزه مدیریت عملکرد و سپس، سایر مباحث پرداختیم. 

مدیرعامل یکی از شرکت‌های دانش بنیان مشهد با تاکید بر وجود رقبای قدرتمند در زمینه طراحی نرم افزار، خاطرنشان کرد: بدون هیچ تضمین کار و یا وجود هیچ قراردادی مبنی بر اعتماد به آینده کار با تیمی جوان و متخصص به تولید محصول پرداختیم، پس از آماده سازی با توجه به الزامات مدیریتی و دانش مورد نیاز آن را در اختیار استانداری خراسان شمالی قرار دادیم و پس از تغییرات لازم این محصول مورد بهره برداری قرار گرفت و استانداری خراسان رضوی نیز استقرار محصول را از این شرکت کوچک درخواست کرد. 

وی ادامه داد: با توجه به فضای کسب و کار امروزی ممکن است بسیاری از متخصصین بگویند که خطر بزرگی را پذیرفتیم و پیش از عقد قرارداد یا تضمین استفاده از محصول آن را تولید کردیم؛ اما همین نقطه قوت تیم ما بود زیرا در سال 89 معاونت توسعه و مدیریت ریاست جمهوری که سازمان اداری و استخدام فعلی است پس از بازدید از کار و بررسی تطبیق‌های مدیریت عملکرد با دستگاه‌های دولتی مورد استقبال واقع شد؛ در واقع محصول و خدمت مورد نظر به دلیل دسترسی و آماده به کار بودن، دانش کافی و تطبیق‌های لازم علاوه بر وجود دو مورد آزمایش شده موفق در شرق ایران مورد پذیرش معاونت توسعه و سایر سازمان‌ها و ارگان ها قرار گرفت. 

این کارآفرین متذکر شد: امروزه بیشتر سازمان‌ها و ارگان‌های کشوری سامانه «تسما» که محصول این شرکت هست را می‌شناسند حال آنکه ممکن است ندانند این سامانه مدیریت عملکرد، تولید کدام شرکت است و ممکن است اطلاع نداشته باشند که تمام دانش برنامه نویسی و تولید محتوا از آغاز توسط دانش آموختگان و متخصصین جوان ایرانی در این شرکت انجام می‌شود که امروزه با توسعه شرکت در بحث تکنیکال و محتوایی در دو بعد نرم افزاری و استقرار و مشاوره در حوزه‌های مدیریت عملکرد، پروژه، استراتژیک، نظام سلامت اداری، داشبردهای مدیریتی به وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و ارگان‌ها، بیمه‌ها، بانک‌ها ودیگر سازمان‌ها در حال ارائه محصول و خدمت است.

امام‌دادی با اشاره به این مطلب که در حال حاضر 30 نفر به شکل مستقیم در دو شرکت مشهد و تهران و بیش از 15 شرکت به شکل برون سپاری و غیر مستقیم در حال همکاری با این شرکت هستند، تصریح کرد: ما در سال 97 رتبه‌های کشوری و استانی زیادی را در زمینه پژوهش‌های برتر، ایده‌های صادراتی و تجاری سازی فناوری‌های پیشرفته را کسب کردیم.

بسیاری از ایده‌های ناب در صف‌ سازمان‌های دولتی مانده‌اند 

وی در ادامه سخنان خود در رابطه با مشکلات کارآفرینی در کشور، گفت: مسیر رشد و بالندگی یک کسب و کار از مجرای دولت است که اتفاق می‌افتد و چنانچه بخش دولتی در حوزه دانش به اندازه بخش خصوصی به روز نباشد مشکلات بسیاری به وجود خواهد آمد.

این کارآفرین نمونه اضافه کرد: بسیاری از ایده‌های ناب در صف‌ سازمان‌های دولتی مانده‌اند، چراکه به درستی درک نشدند و بخش دولتی از ارزش افزوده‌ای که می‌توانند ایجاد کنند بی‌خبر است از طرفی در خراسان رضوی به‌دلیل وجود پارک علم و فناوری بستر، ساختار پذیرش و جذب ایده‌ها و کمک به توسعه آنها فراهم است؛ اما آیا این ساختار در تمامی شهرهای کوچک و بزرگ و تمامی استان‌ها وجود دارد؟ 

این بانوی کارآفرین از دست دادن نیروی متخصص، سرعت کم وصول پرداختی‌های دولتی، حتی مجوز گرفتن و مسیر دریافت کار و تثبیت آن را بخشی از مشکلات در مسیر کارآفرینی برشمرد؛ اما خطاب به کارآفرینان جوان گفت: کارآفرینان جوان بدانند باید تمرکز را بر روی حل مشکل بگذارند و رو به جلو حرکت کنند. 

تاثیر کرونا بر مشاغل

وی از تاثیرات کرونا بر کسب و کارهای حوزه مهندسی فناوری اطلاعات اینگونه یاد کرد: برخی معتقدند که در شرایط حاضر کار برای مهندسین فناوری اطلاعات و نرم افزار بیش از پیش فراهم است، باید گفت کار انجام می‌شود؛ اما به دلیل عدم تایید افراد معوقات وصول نمی‌شود و سبب کاهش پرداختی‌ها به یک دهم شده است.  

امام‌دادی افزود: هنوز عده‌ای لازمه تایید کار را فیزیکی می‌دانند و خدمات و محصولات ارائه شده در صف انتظار تایید قرار می‌گیرند. می‌توان گفت برای رفع این مشکل لازم است تسهیلات دست و دل بازانه‌تر باشد، مسیر تایید کارها سریع‌تر و بازنگری در افزایش سرعت روند کارها در سازمان‌ها صورت گیرد که این مهم مستلزم دیدگاه کلان است.

انتهای پیام/ 70071

منبع: فارس

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان رونق تولید سیستم مدیریت عملکرد تاثیر کرونا بر تولید پارک علم و فناوری خراسان رضوی مشهد مهندسی فناوری اطلاعات موانع کارآفرینی بانوی کارآفرین مدیریت عملکرد سازمان ها دانش بنیان امام دادی نرم افزار بانوی کار ایده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۷۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی «ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال» در نخستین پنجشنبه فناور ۱۴۰۳

رئیس اداره ارتباط با صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرداری اصفهان گفت: نخستین رویداد پنجشنبه‌ فناور ۱۴۰۳ با موضوع ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال در حوزه‌های اصفهان کارت و حمل‌ونقل و ترافیکفردا (پنجشنبه) برگزار می‌شود.

مهدی شایق در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان پیگیر ایجاد شبکه‌سازی مناسب میان مجموعه مدیریت شهری و اکوسیستم کار و فناوری و زیست‌بوم فناوری شهر هستند که یکی از راه‌ها برگزاری رویدادهای مختلف است.

وی افزود: در مجموعه مدیریت پژوهش چند رویداد برگزار می‌کنیم که از رویدادهای ایده‌کاپ آغاز می‌شود و تا پروژه‌های مدیریت تکنولوژی که به‌صورت هدفمند بر پروژه خاصی متمرکز است، ادامه پیدا می‌کند.

رئیس اداره ارتباط با صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرداری اصفهان با بیان اینکه یک دسته از رویدادها پنجشنبه‌های فناور است، گفت: سال گذشته ۹ رویداد پنجشنبه‌های فناور برگزار شد و در نظر داریم در سال جاری نیز هفت رویداد آن را برگزار شود؛ البته جنس این رویدادها بیان چالش معکوس است، درواقع کارفرما نیاز خود را بیان می‌کند و مخاطبانی که بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان فناور و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها هستند متناسب با این نیاز طرح ارائه می‌دهند که سطح آن از ایده بالاتر است.

شایق با بیان اینکه طرح‌ها در بازه زمانی مشخص شده دریافت می‌شود و هر کدام از نظر داوران مناسب تشخیص داده می‌شود، وارد مراحل بعدی می‌شود تا به قرارداد منتج شود، گفت: اولین پنجشنبه فناور در سال جاری با موضوع ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال است، در این رویداد دنبال یک سری داده‌های موجود در شهرداری اصفهان از جمله داده‌های اصفهان کارت و بخشی از سیستم حمل‌ونقل و ترافیک هستیم تا در اختیار شرکت‌ها قرار داده شود.

وی با بیان اینکه تمایل داریم انتظارات ما از طریق این داده‌ها برآورده شود، تصریح کرد: این ۱۰ عنوان در پوسترها ذکر شده است و معتقد هستیم این داده‌ها علاوه بر اینکه نیاز ما را برآورده می‌کند، در حوزه ارزش‌آفرینی و مولدسازی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رئیس اداره ارتباط با صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرداری اصفهان با بیان اینکه در سال جدید سه رویداد اقتصاد دیجیتال خواهیم داشت، ادامه داد: اولین رویداد ششم اردیبهشت برگزار می‌شود، سرانجام تمام این رویدادها به نمایشگاه فن‌نما که در تاریخ دهم تا سیزدهم مهر برگزار می‌شود، خاتمه پیدا می‌کند و خروجی‌ها در آن نمایشگاه به نمایش گذاشته و قرارداد با شرکت‌ها در همان نمایشگاه منعقد می‌شود.

شایق با تاکید بر اینکه رویدادهای پنجشنبه فناور کاری نو بود که انجام شده است، تصریح کرد: استقبال شرکت‌های دانش‌بنیان از این رویدادها خوب بوده است و تلاش کردیم اعتماد مجموعه مدیریت شهری را به شرکت‌ها ثابت کنیم، از این‌رو با نظر مساعد شهردار اصفهان، فرایند تسهیل‌گری و انعقاد قرارداد برای این شرکت‌ها انجام شده است.

کد خبر 747436

دیگر خبرها

  • گسترش حمایت از دانش‌بنیان‌ها در مازندران
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • تن هاخ: مقابل شفیلدیونایتد عملکرد بسیار خوبی داشتیم؛ برونو فرناندز در فرم ایده‌آلی قرار دارد
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • بانوی کارآفرین نظرآبادی
  • بررسی «ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال» در نخستین پنجشنبه فناور ۱۴۰۳
  • قطع ارائه خدمات دولتی به صاحبان مجوز فاقد شناسه یکتا
  • قطع خدمات دولتی برای صاحبان مجوزی که شناسه یکتا ندارند
  • متن کامل گزارش نهایی تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات
  • متن کامل گزارش نهایی تحقیق و تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات