Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اِوری دی هلث، کلسیفیکاسیون عروق کرونر زمانی اتفاق می‌افتد که پلاک در عروق خونی تجمع یافته و جریان خون در عضلات قلب محدود می‌شود.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، براساس مطالعه محققان، زنان میانسال در صورت داشتن سابقه دیابت بارداری، حتی در صورت بازگشت قند خون به یک حد سالم، بیش از دو برابر با احتمال ابتلاء به کلسیفیکاسیون عروق کرونر روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطالعه به طور متوسط تقریباً ۱۵ سال ۱۱۱۳ مادر تحت نظر بودند که ۱۳۹ نفر از آنها دارای سابقه دیابت بارداری بودند. هیچ یک از آنها قبل از بارداری دیابت نداشته اند.

در پایان دوره مطالعه، حتی در زنانی که سطح قند خون سالم داشتند، در صورت داشتن سابقه دیابت بارداری، ۲.۳ برابر بیشتر در معرض کلسیفیکاسیون عروق کرونر قرار داشتند.

دیابت بارداری همچنین احتمال بروز کلسیفیکاسیون عروق کرونر را در زنان مبتلا به پیش‌دیابت (قند خون کمی افزایش یافته) و زنان مبتلا به دیابت نوع ۲ تقریباً دو برابر افزایش می‌دهد.

 «اریکا گاندرسون»، سرپرست تیم تحقیق از مؤسسه تحقیقاتی کیسر کالیفرنیا، در این باره می‌گوید: «دیابت بارداری می‌تواند نشان دهنده شرایط متابولیکی باشد که به مرور زمان با افزایش سن و افزایش وزن، سلامت قلب و عروق زنان را در معرض خطر قرار می‌دهد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «حتی اگر زنان مبتلا به دیابت بارداری بعداً به سطح طبیعی قند خون برسند، این تغییرات ظریف در متابولیسم ممکن است به رگ‌های خونی آسیب برساند و باعث ایجاد پلاک در عروق کرونر وی شود که خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.»

مطالعات قبلی نشان داده است که بیماران مبتلا به دیابت بارداری در معرض خطر حملات قلبی یا سکته مغزی هستند حتی اگر در کنترل قند خون خود موفق باشند.

اما آنچه که مطالعه حاضر نشان می‌دهد این است که زنان بدون هیچ گونه علائم بیماری شریانی، در صورت سابقه دیابت بارداری، ممکن است در معرض خطر افزایش تجمع پلاک در رگهای خونی قرار داشته باشند.

پربیننده ترین واکسن کرونا رایگان است کروناویروس در هوا است، سطوح را رها کنید! ۵مشکل که با مصرف کره بادام زمینی رخ می‌دهد افراد زیر ۱۸سال با شناسنامه دکتر بروند! درمان کبد چرب با رژیم سبز مدیترانه‌ای

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قند خون قند خون سابقه دیابت بارداری قند خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۱۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ علامت هشداردهنده که نشان می‌دهد شما به بیماری جدی مبتلا هستید

به گزارش خبرآنلاین، داروسازی از مردم خواسته است که پنج علامت هشداردهنده را نادیده نگیرند که نشان می‌دهند ممکن است در خطر ابتلا به بیماری دیابت باشید و باید در انتخاب‌های رژیم غذایی تجدیدنظر کنید.

ایسنا در گزارشی نوشت: این داروساز پنج علامت هشدار دهنده از مشکلات جدی سلامتی را برجسته کرده است زیرا موارد چاقی و پیش دیابت در جهان افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهند؛ تعداد افراد دارای اضافه وزن در سراسر جهان به بیش از یک میلیارد نفر رسیده، در حالی که آمار پیش دیابت نیز سر به فلک کشیده است.

این متخصص هشدار داد که این روند خیره‌کننده نشان می‌دهد که بسیاری از افراد باید برای داشتن زندگی سالم‌تر گام بردارند.

گراهام فیلیپس که حرفه‌اش داروسازی است بیش از سه دهه بر زندگی سالم به جای وابستگی‌های دارویی تاکید بیشتری کرده است.

در واقع مخالفت او با وضعیت وابسته به دارو، در بسیاری از بیمارانش که مشاهده کرد وزنشان افزایش می‌یابد و علی‌رغم درمان‌های دارویی در وضعیت نامناسبی باقی می‌مانند، او را در این مسیر سوق داده است.

برنامه وی از این ناامیدی متولد شد و از آن زمان به بعد، کمک بسیاری در کاهش وزن، معکوس کردن پیش دیابت و متوقف کردن دیابت نوع ۲ در مسیر خود کرده است.

روش وی با نظارت بر افزایش قند خون فردی کار می‌کند تا تغییرات لازم در سبک زندگی و رژیم غذایی را مشخص کند.

این متخصص اکنون از مردم می‌خواهد که به پنج خطر که به خطر بالقوه دیابت و نیاز به انتخاب رژیم غذایی اصلاح‌شده اشاره می‌کنند، توجه کنند و شامل موارد ذیل است:

نسبت دور کمر به قد

گراهام توصیه کرد که اندازه‌گیری‌های شاخص توده بدن (BMI) را کنار بگذارید و بیشتر روی نسبت دور کمر به قد خود تمرکز کنید. وی بیان کرد: اگر دور کمر شما بیش از نصف قد شما باشد، ممکن است در خطر دیابت باشید.

اضافه وزن اما همیشه گرسنه

این متخصص گفت: زمانی که سطح انسولین خون بالا باشد، بدن شما به‌طور موثر ذخایر چربی را مسدود و دسترسی به آنها را دشوار می‌کند. این مورد می‌تواند منجر به وضعیتی شود که در آن افراد وزن بیشتری اضافه می‌کنند و در عین حال احساس گرسنگی بیشتری نسبت به قبل دارند.

برچسب‌های پوستی

بیماری‌های پوستی مانند آکانتوز، لکه‌های پوستی تیره هستند و معمولا کسانی که پوست تیره‌تری دارند بیشتر به این وضعیت دچار می‌شوند، حتی تگ‌های پوستی نشان‌دهنده مشکلات متابولیک اساسی هستند. تگ‌های پوستی یا منگوله پوستی، نوعی زائده پوستی غیرمسری و غیرسرطانی محسوب می‌شوند که به صورت منگوله از پوست آویزان می‌شوند. شایان‌ذکر است که آکانتوز نیگریکانس، بیماری محسوب نمی‌شود و قابل سرایت به کسی نیست اما می‌تواند نشانه‌ بیماری‌های خطرناکی مانند سرطان، دیابت یا اختلالات هورمونی و چاقی باشند.

علائم سندرم متابولیک

علائمی مانند افزایش اندک فشار خون، افزایش سطح قند خون، چربی اضافی بدن به خصوص در ناحیه کمر و سطوح غیرطبیعی کلسترول را نباید نادیده گرفت. سندرم متابولیک خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد و کاهش ۱۰ ساله امید به زندگی را پیش‌بینی می‌کند.

عصبانیت در هنگام گرسنگی

طغیان گرسنگی ممکن است نشان دهنده سطح قند خونی باشد که ناشی از رژیم غذایی نامتعادل است و باعث می‌شود افراد احساس گرسنگی، خستگی و تحریک‌پذیری کنند.

گراهام بر اهمیت توجه به این علائم هشداردهنده و برداشتن گام‌های پیشگیرانه به سمت سبک زندگی سالم‌تر تاکید کرده است و می‌گوید: توجه به این علائم هشداردهنده به‌موقع و اقدام بر اساس آن‌ها در حال حاضر می‌تواند تفاوت قابل‌توجهی در توقف دیابت و افزایش طول عمر کلی ایجاد کند.

از نظر سلامت کلی، آنچه در واقع مهم است این نیست که چگونه از بیرون به نظر می‌رسید، بلکه در مورد آنچه در داخل بدن شما می‌گذرد، است.

وی افزود: این مورد کاملا منحصر به فرد و دقیقا مبنایی است که ما باید توصیه‌های رژیم غذایی و سبک زندگی را بر اساس آن ارائه دهیم.

در این برنامه غذایی، ما افزایش قند افراد را بررسی و تجزیه و تحلیل می‌کنیم تا بتوانیم توصیه‌های تغذیه دقیق ارائه دهیم، پیش دیابت را معکوس و سلامت متابولیک را بازیابی کنیم.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1894908

دیگر خبرها

  • ارتباط شاخص توده بدنی با بیماری قلبی در افراد مبتلا به دیابت
  • ارتباط شاخص توده بدنی با بیماری قلبی در افراد دیابتی
  • آیا مصرف زیاد شکر باعث دیابت می‌شود؟
  • پیشگیری از دیابت با این میوه
  • اگر این ۵ نشانه را دارید به بیماری جدی مبتلا شده اید
  • آغاز آماده‌سازی سلول بنیادی درمان پیسی در جهاد دانشگاهی فارس
  • ۵ علامت هشداردهنده که نشان می‌دهد شما به بیماری جدی مبتلا هستید
  • ۵ نشانه خطر نشانه اینکه به بیماری جدی مبتلا هستید
  • عدم تاثیر مصرف استامینوفن در بارداری بر خطر ابتلای کودک به اوتیسم
  • ۵ نشانه خطر که شما به بیماری جدی مبتلا هستید