Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اواردز دیلی، در آستانه معرفی اسامی منتخبان اسکار برای حضور در رقابت ۲۰۲۱ مجید مجیدی در مصاحبه‌ای از فیلم جدیدش سخن گفت.

وی در مقام نویسنده و کارگردان «خورشید» درباره انگیزه‌اش برای ساختن فیلم گفت: «خورشید» فیلمی درباره و برای کودکان کار است. امروز حدود ۱۵۲ میلیون کودک کار در سراسر دنیا وجود دارند و به نظرم این بحران جهانی و از مسایل مهمی است که همه با آن روبه‌رو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امید ما این است که با ایجاد کمپینی بتوان برای کودکان کار زندگی بهتری فراهم کرد و بدون در نظر گرفتن محل زندگی آنها از هند تا اروپا و آمریکا و در ایران، به آنها توجه نشان داد.

مجیدی افزود: کودکان کار موضوعی است که من سال‌ها از نزدیک دنبال می‌کردم و در ایران به مدرسه‌ای برخوردم که با هدف بیرون آوردن این کودکان از خیابان‌ها ایجاد شده تا بتواند آنها را آموزش دهد. در عین حال شمار زیادی از این کودکان مهاجران افغان هستند که سختی‌های کشور خودشان آنها را به ایران کشانده است.

وی افزود: آنچه من از این مدرسه یاد گرفتم این بود که آموزش برای این بچه‌ها چقدر ضرورت دارد و می‌تواند به بهبودی وضعیت آنها کمک کند و برای آینده‌شان پایه‌ریزی کند.

مجیدی درباره اینکه چه عاملی وی را به این موضوع علاقه‌مند ساخت و فیلم «بچه‌های آسمان» وی نیز با تمرکز بر موضوع کودکان ساخته شد گفت: آسیب‌پذیری کودکان موجب این توجه شد زیرا آنها نمی‌توانند از خود دفاع کنند و بیشترین نیاز به حمایت را دارند. من ماموریت خودم را دفاع از این کودکان می‌دانم. اینکه بتوانم به هر طریقی توجه دیگران را به حقوق آنها جلب کنم.

وی درباره بچه‌های فیلم هم گفت: همه بچه‌های این فیلم از قبل بچه‌های کار بودند. روح الله زمانی، ابوالفضل شیرزاد و شمیلا شیرزاد که در نقش خواهر و برادر بازی کرده‌اند همه در خیابان‌ها کار می‌کردند. این خواهر و برادر از ۶ یا ۷ سالگی در مترو کار می‌کردند.

وی از دریافت جایزه مارچلو ماسترویانی توسط روح‌الله زمانی نیز یاد کرد و اینکه اطمینان دارد اگر استعداد وی پرورش یابد می‌تواند به یک سوپر استار در دنیای بازیگری بدل شود.

مجیدی تاکید کرد نباید فقط در انتظار دولت‌ها بود و مردم باید مسئولیت‌پذیر باشند و به این بچه‌ها کمک کنند.

این کارگردان درباره جایگاه کودکان افغان اظهار کرد: تقریباً ۶۰ تا ۶۵ درصد کودکان کار ایران از افغانستان هستند و بسیاری از آنها در ایران متولد شده‌اند و به دلیل مشکلات مالی خانواده‌هایشان مجبور به کار شده‌اند. این در حالی است که کشورهای پیرامون ایران یعنی افغانستان، پاکستان و عراق همه از بحران سیاسی و اقتصادی در فشار هستند و همین یک بحران انسانی برای ایران فراهم کرده است. تحریم‌ها نیز فشار اقتصادی عظیمی به ایران وارد کرده و به همین دلیل آسیب‌پذیرترین شهروندان ما، بیشترین آسیب‌ها را متقبل می‌شوند.

مجیدی درباره چالش‌هایی که هنگام ساخت فیلم «خورشید» با آن روبه‌رو بود نیز گفت: در این فیلم با کودکانی کار کردیم که هرگز جلوی دوربین نرفته بودند و ابتدا همه این‌ها برایشان هیجان‌انگیز بود ولی بعد خسته شدند و دیگر نمی‌خواستند ادامه بدهند. در عین حال این بچه‌ها خیلی غیرقابل کنترل بودند و روح‌الله در روز اول کار پایش را شکست و بعد کتفش در رفت. در صحنه‌های کندن تونل باید چهار دست و پا حرکت می‌کرد که به همین دلیل ممکن نشد و حتی نمی‌توانست راحت بایستد. ابوالفضل هم دو بار پایش شکست و همه اینها موجب شد تا ساخت پروژه دو ماه و نیم بیشتر زمان ببرد.

کد خبر 5144926

منبع: مهر

کلیدواژه: مجید مجیدی فیلم خورشید روح الله زمانی سی و نهمین جشنواره فیلم فجر تئاتر ایران سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی موسیقی ایرانی فیلم سینمایی جشنواره فیلم فجر جشنواره فیلم برلین رادیو نمایش فیلم مستند فیلم کوتاه سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر جشنواره موسیقی فجر کودکان کار بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۳۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جدید اتاق اصناف / منتظر این بازرسان باشید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صفایی، رئیس اتاق اصناف ایران در خصوص موتورسیکلت‌های ویژه بازرسی بیان کرد: یکی از دغدغه‌های چندین ساله روسای اتاق های اصناف سراسر کشور تامین دستمزد بازرسان و تجهیز لجستیک واحدهای بازرسی بوده است؛ در آخرین جلسه هیات عالی نظارت که با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، این دغدغه مطرح و سرفصل درآمدی برای آن تعیین شد.

مجتبی صفایی افزود: امروز در دومین مرحله از تامین تجهیزات لجستیک بازرسان اتاق های اصناف سراسر کشور هستیم؛ با این توضیح که مدتی پیش، خودور تخصیص داده شد و امروز موتورسیکلت تامین شده است.

وی افزود: با به روزرسانی تجهیزات مورد نیاز واحدهای بازرسی اتاق های اصناف و تامین دیگر مباحث مالی بازرسان، برخورد با واحدهای صنفی بی‌انصاف تشدید خواهد شد.

رئیس اتاق اصناف ایران تاکید کرد: لازم به ذکر است عموم واحدهای صنفی با انصاف هستند و در تمامی شرایط سخت، پشتیبان نظام و انقلاب بوده‌اند؛ با اندک واحدهای صنفی که نتوانسته اند در اجرای قانون به طور کامل عمل کنند، نگاه قهری نیست؛ بلکه با توجه به سیاست های بازرسی هدفمند و سامانه محور که از سوی اتاق اصناف ایران دنبال می شود، رویکرد شکایت محور اولویت خواهد داشت و این تجهیزات لجستیک که شامل خودرو و موتوسیکلت می شود، کمک خواهد کرد تا مدت زمان رسیدگی به شکایات مردمی تسریع شود. به این ترتیب با سودجویانی که با آبروی اصناف بازی می کنند نیز مماشاتی نخواهیم داشت.

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898349

دیگر خبرها

  • بزرگ نمایی تحریم، چالش حوزه روابط مالی نفت و دولت
  • کارشناس مسکن: هیچ جای دنیا مستأجران مثل ایران به حال خود رها ‌نشدند / معضل مستأجران می‌تواند مشکل امنیتی شود
  • کادر فنی تیم ملی منتظر جلسه قلعه نویی با رییس فدراسیون
  • عملیات وعده صادق تداعی کننده والفجر هشت بود
  • بازدارندگی موجود نتیجه هدایت‌های داهیانه رهبری است
  • هیچ دستورالعملی برای واردات خودرو منتظر ابلاغ نیست
  • طرح جدید اتاق اصناف / منتظر این بازرسان باشید
  • چالش‌های سیاست خارجی در ۱۴۰۳؛ ایران با کدام پرونده‌های مهم روبروست؟
  • کتاب صوتی «برزویه پزشک» منتشر شد/اقتباسی از داستان‌ کلیله و دمنه
  • بررسی راهکارهای رفع چالش های ارزی فعالان اقتصادی