Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «فاتو بنسودا» دادستان دیوان لاهه که طرح تعقیب قضائی جنایات رژیم صهیونیستی را پیگیری می‌کرد، در پی فشارهای تل‌آویو از سمت خود استعفا داد.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، کشورهای عضو دیوان کیفری بین‌المللی قرار است امروز (جمعه) دادستان جدیدی را برای دادگاه جنایت‌های جنگی انتخاب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهار دادستان از کشورهای انگلیس، ایرلند، ایتالیا و اسپانیا برای جانشینی بنسودا، که تحقیقات جنجالی درباره جنایت‌های رژیم صهیونیستی در حق فلسطینیان و جنایت‌های جنگی نظامیان آمریکا در افغانستان را پیگیری می‌کرد، رقابت می‌کنند.

بر اساس این گزارش، به دلیل عدم اجماع نظر کشورهای عضو دیوان لاهه برای دادستان دادگاه جنایت‌های جنگی، انتخاب جانشین برای بنسودا امروز از طریق رأی‌گیری در مقر این دادگاه در نیویورک انجام خواهد شد.

به نوشته تایمز اسرائیل، بنسودا که قرار است در ماه ژوئن از سمت خود کنار برود، ۹ سال را در «یکی از چالشی‌ترین شغل‌های» دیوان کیفری بین‌المللی گذراند و در آخرین اقدام خود پرونده تحقیقات درباره جنایات صهیونیست‌ها را پیش برد.

آمریکا و رژیم صهیونیستی - که هیچکدام عضو دیوان لاهه نیستند - طی دو سال گذشته به شدت با تلاش‌های بنسودا برای تحقیقات درخصوص جنایات علیه مردم فلسطین مخالفت کرده و به او فشار آورده بودند.

پیش از این، وبگاه آکسیوس به نقل از مقام‌های صهیونیست گزارش داد، تل‌آویو از سفرای خود خواست که از متحدانشان بخواهند به دادستان دیوان کیفری بین‌المللی برای عدم پیگیری تحقیقات درباره جنایات این رژیم فشار بیاورند. (جزئیات بیشتر)

روزنامه «ها آرتص» تیرماه امسال لیستی از افرادی که در تحقیقات درباره جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در کرانه باختری و نوار غزه، تل‌آویو احتمال محکوم شدنشان وجود داشت، منتشر کرد.

هاآرتص نام برخی از مسئولان کنونی و پیشین صهیونیستی در این لیست را افشا کرد: «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر، «بنی گانتز» وزیر جنگ کنونی، «موشه یعلون» و «نفتالی بنت» و «آویگدور لیبرمن» وزرای جنگ پیشین، «یورام کوهن» رئیس پیشین شاباک و «نداف آرگامان» رئیس کنونی شاباک، «گادی آیزنکوت» رئیس پیشین ستاد کل ارتش، «آویو کوخاوی» رئیس کنونی ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی دیوان کیفری بین المللی فاتو بنسودا دادستان لاهه جنایات جنگی اسرائیل رژیم صهیونیستی تل آویو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۴۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تل آویو: عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل پاداشی به تروریسم است

فلسطین گرچه از سوی ۲ سوم کشور‌های جهان به عنوان یک کشور مستقل پذیرفته شده است، اما کشور‌های غربی حامی رژیم صهیونیستی از به رسمیت شناختن این کشور اجتناب می‌کنند. همچنین فلسطین عضو ناظر سازمان ملل بوده و از سال ۲۰۱۲ درخواست عضویت دائمی این کشور در این نهاد مسکوت مانده است؛ موضوعی که قرار است فردا درباره آن رای گیری شود. 

به گزارش الجزیره، رژیم صهیونیستی از تلاش‌ها برای عضویت فلسطین به عنوان عضو دائم در سازمان ملل انتقاد کرد. 

بر این اساس، گیلاد اردان، نماینده دائم رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در این باره در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: برنامه ریزی‌ها برای رای گیری در این زمینه نشان می‌دهد شورای امنیت درحال اختصاص دادن وقت خود برای ایجاد کشور تروریستی فلسطین است. این درحالی است که وقوع این اتفاق می‌تواند بزرگترین هدیه به تروریسم باشد!

در ادامه این پیام آمده است: هر کشوری که به عضویت فلسطین رای موافق دهد این امر را ثابت می‌کند که تنها سیاست خارجی را در نظر گرفته است نه مباحث امنیتی و اخلاقی را!

براساس برنامه ریزی‌های انجام شده قرار است پیشنویس عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل روز جمعه در شورای امنیت به رای گذاشته شود. مقامات فلسطینی می‌گویند عضویت دائم فلسطین در این نهاد ضروری است تا اطمینان حاصل شود فلسطین نیز همانند دیگر کشور‌ها از حقوق برابری برخوردار است. 

گرچه مقامات آمریکایی به صراحت از وتو کردن این قطعنامه سخن نگفته اند، اما لیندا توماس گرینفیلد، نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل این اقدام را غیرسازنده خوانده است. با توجه به مواضع نزدیک میان واشنگتن و تل آویو، تقریبا بر همگان عیان گشته است که ایالات متحده اجازه عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل را نخواهد داد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • راهپیمایی محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و قدردانی از سپاه در کرج
  • خشم نمازگزاران لرستانی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی
  • نگرانی رژیم صهیونیستی از حکم بازداشت نتانیاهو
  • نتانیاهو برای جلوگیری از صدور قرار بازداشت توسط دادگاه لاهه دست به دامن اروپایی‌ها شد
  • جانشین فرمانده کل سپاه: هرگونه تعرض به ایران با پاسخی شدیدتر مواجه می‌شود
  • تل آویو: عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل پاداشی به تروریسم است
  • آمریکا: اسرائیل را برای انجام تحقیقات درباره بازداشت شدگان فلسطینی تحت فشار قرار می‌دهیم
  • درگیری بر سر فشار آب یک ساختمان؛ یک نفر کشته شد
  • درگیری بر سر فشار آب یک ساختمان در تهران/ یک نفر کشته شد؛ 4 نفر بازداشت شدند
  • خطوط قرمز خود را در مذاکرات تغییر نمی‌دهیم