Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش آخرین نيوز به نقل از تسنیم، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در جوار بارگاه منور رضوی اظهار داشت: مسئله تقویت براساس تقواگرایی نیازمند به مرزبندی در زندگی است؛ در زندگی خانوادگی اعضای خانواده هم باید مرزشناس باشند و زندگی را مرزبندی کنند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: تفاوت میان مرزبندی و حصاربندی وجود دارد؛ در زندگی انسان مرزبندی وجود دارد و نه حصاربندی؛ البته انقلاب مقدس اسلامی ما هم رشد اجتماعی و هم رشد سیاسی را در جامعه ما پرورش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله علم‌الهدی خاطرنشان کرد: تقوا به معنای حصاربندی در زندگی نیست بلکه مرزبندی است؛ مرزبندی مبتنی بر مرزشناسی است یعنی اعضای یک خانواده از زن و مرد و دختر و پسر باید مرز را بشناسند و مرز آن چیزی است که خداوند متعال حرام قرار داده است. شناخت خط قرمزها برای اعضای خانواده نتیجه‌اش مرزبندی زندگی است.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با تقدیر از مردم مشهد در بزرگداشت 22 بهمن گفت:

هرساله با عشق گرمی این احساسات به منصه بروز آورده می‌شود و امسال به خاطر این ویروس منحوس مشکلات راهپیمایی بود در این شکل رژه خودرویی و موتوری احساسات در حد بالایی نشان داده شد.

آیت‌الله علم‌الهدی عنوان کرد: مسئله 22 بهمن هر سال تکرار یک خاطره نیست؛ یعنی این طور نیست که 42 سال قبل انقلابی به پیروزی رسیده و به اتمام رسیده باشد؛ انقلاب به صورت یک قدرت در دنیا ظاهر شد و اهرم قوی به صورت یک نظام با فداکاری پدران و مادران شما نسل سوم و چهارم به دست گرفته شد و تا امروز پیش رفته است.

وی با اشاره به اینکه هر سال 22 بهمن با یک انقلاب روبه‌رو هستیم بیان کرد: خاطره انقلاب را جشن نمی‌گیریم زیرا انقلاب ما در یک موقعیت خاصی است و رشد و پیشرفت و تعالی انقلابی ما در مرز بالاتری قرار دارد و این خصوصیت انقلاب ماست؛ امسال موقعیت خاصی برای انقلاب ما بود زیرا انقلاب در اوج اقتدار است و آن کسی که عربده می‌کشید با تکیه بر قدرت استکباری که شما سالگرد چهلم انقلاب را نمی‌بینید دیگر در دسترس نیست و منتظر استیضاحی ذلت بار است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تصریح کرد: دشمنی آمریکا با ما روز نخست پیروزی انقلاب به خاطر پیروزی انقلاب بود؛ امروز دشمن دچار فروپاشی از داخل خود شده است. تحریم‌ها قطعا اثر داشته اما مشکلات ما قطعا صرفا تحریم‌ها نیست و اقلی از مشکلاتی را تحریم‌ها شکل داد.

آیت الله علم‌الهدی با اشاره به اینکه در اثر تحریم‌ها فلج نشدیم گفت: مردم ما عشقشان به انقلاب از روزی که آنها خواستند تحریم وضع کنند بیشتر شده است؛ بخش عمده مشکلات ما به خاطر سوءمدیریت است و ان‌شاءالله ندانم‌کاری است؛ زاویه گرفتن با رهبری در اقتصاد مقاومتی اقتصاد ما را مسئله‌دار کرده است. اگر رهنمودهای رهبری اجرا شده بود اقتصاد و معیشت ما هم امروز دچار مشکل نبود.

وی ادامه داد: تحریم‌ها خیلی اثر نکرد اما بیش از آن برای خود آمریکا خسارت به بار آورد؛ نقشه آنها شکست خورد و البته خسارت و زیان تحریم نیز برایش ماند؛ یک کشور در حال توسعه 80 میلیونی را از دست دادند و این کم ضرر و زیان برای آمریکا و دستگاه‌های آمریکایی نیست و کار به جایی رسید که مسئله زیان آمریکا مطلق روابط اقتصادی آمریکا با شرق را بهم زد و با چین و شوروی هم ارتباطشان بهم خورد و خسارت تحریم‌ها برای آمریکا به مراتب بیشتر از ضربه به اقتصاد و معیشت ما بود.

آیت الله علم الهدی افزود: آمریکا در تحریم‌ها دست به انتحار اقتصادی خود زد و خودش را در پرتگاه یک فروپاشی داخلی قرار داد. 42 سال از این انقلاب گذشت و در این 42 سال امام و مقام معظم رهبری در مقابل آمریکای ناپاک و غرب دنباله‌رو موضع داشتند و این فقط یک احساسات نبود و یک دشمنی صرف نبود. امام اگر اعلام کرد رابطه آمریکا با ما رابطه گرگ با میش است با تجربه 25 سال این بیان را فرمودند.

وی افزود: مسائلی که مقام معظم رهبری می‌فرمایند تنها لجبازی با آمریکا و یک برخورد حساب شده نیست؛ نکته‌ای که مقام معظم رهبری به عنوان قول فصل در 19 بهمن امسال فرمودند نقطه استدلالی و نقطه متکی بر بصیرت و حذاقت ذهنی و سیاسی مقام معظم رهبری است؛ فرمودند آمریکا اگر به برجام برگردد قبول نداریم و باید یک سال بگذرد و راستی‌آزمایی کنیم این یک نقطه استدلالی است.رسانه‌های خارجی مزدور آمریکایی به نحوی مسئله را نمایان می‌کنند که نحو دیگری است زیرا فرمایش رهبری براساس یک بصیرت قطعی بوده است.

آیت الله علم‌الهدی ادامه داد: آن روزی که برجام تصویب شد تحریم‌های آمریکا 800 مورد بود و از روز تصویب برجام تا امروز 750 تحریم دیگر افزوده شده و عناوین آن حقوق بشر و تروریسم و موشکی دروغین بوده است و امروز با بیش از 1500 تحریم روبه‌رو هستیم؛ حالا به برجام برگردد می‌گوید ممکن است تحریم هسته‌ای را بردارم و برای بقیه‌اش هم باید مذاکره کنیم و هرچه دارید بدهید؛ این توطئه آمریکاست. اینها نامرد و نابکار و شیطان بزرگ هستند.مقام معظم رهبری این محاسبه را دارند و اینهایی که می‌گویند با آمریکا درنیفتیم بدانند همه این تحریم‌ها را ترامپ دیوانه وضع کرد و دشمنی را ادامه دارد و رئیس جمهور جدید نیز همان است و می‌خواهد ما را به تله بیندازند و توطئه در بازگشت ما به برجام دارند.

وی گفت: عمق فرمایش مقام معظم رهبری را دقت کنید؛ بنده به عنوان یک انسان سابقه‌دار در انقلاب این جمله را می‌گویم: ما در مسئولانی که در راس نظام بوده‌اند خائن نداشته‌ایم؛ ندانم‌کاری و اشتباه داشته‌اند اما خائن نبوده‌اند اما از امروزی که مقام معظم رهبری خط را روشن کرده‌اند اگر قبل از این هر کسی دم از مذاکره بزند این را بداند که اول خائن به انقلاب است. نظام ما رهبر و ولی امر دارد بنابراین ما باید هوشیار و بیدار باشیم و گول برخی را نخوریم. دشمن در تمام زورآزمایی خود شکست خورده و در تمام زور زدن اقتصادی خود شکست خورده اما به تزویر و شیطنت خود امیدوار است.

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: آیت الله علم الهدی مقام معظم رهبری تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۷۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟

به گزارش همشهری آنلاین از نیویورک، «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در نشستی خبری در پاسخ به پرسشی درباره برخی گزارش ها درباره احیای مذاکرات رفع تحریم ها و مذاکرات مستقیم میان تهران – واشنگتن گفت: « من در مورد راه‌های ارتباط خود با ایران اظهار نظر نمی‌کنم اما باید بگویم ما در حال مذاکره مستقیم با ایران در نیویورک یا هر جای دیگری در مورد برجام نیستیم.»

پیش از این، یک منبع آگاه در گفت‌وگو با ایرنا درباره برخی ادعاها درخصوص مذاکرات مستقیم نمایندگان ایران و آمریکا گفت: هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست و تبادل پیام‌ها صرفا در چهارچوب تعریف شده در جریان می‌باشد.

وی تاکید کرد: مذاکرات رفع تحریم با کشورهای عضو برجام توسط علی باقری کنی به عنوان مذاکره کننده ارشد هسته ای جمهوری اسلامی ایران دنبال می‌شود.

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ درخصوص وضعیت مذاکرات رفع تحریمها گفت: جمهوری اسلامی ایران برای تأمین حقوق ملت، به ویژه در موضوع رفع تحریم های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران همواره از همه ظرفیت های دیپلماتیک خود استفاده کرده است.

او تصریح کرد: کسی که زیر میز دیپلماسی زد، نه جمهوری اسلامی ایران، بلکه آمریکا بود. شرکای آمریکا در توافق برجام هم نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند و خلاء خروج غیر قانونی آمریکا از توافق برجام را جبران کنند.

سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: لذا جمهوری اسلامی ایران مطابق خط مشی حکیمانه ای که مقام معظم رهبری تبیین و امر فرمودند، در مسیر بی اثر سازی تحریم ها حرکت کرده و در این مسیر توفیق های زیادی به دست آورده است.

کنعانی ادامه داد: موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه در حاشیه نشست‌های بین‌المللی و در دیدار با طرفهایی که در موضوع برجام و مذاکرات رفع تحریم های ظالمانه می‌توانند ایفای نقش کنند یا نقش تعریف شده و سازمانی دارند مطرح می شود، دیدگاه ها شنیده می شود و دیدگاههای جمهوری اسلامی ایران ارائه می گردد.

تارنمای محافظه کار واشنگتن فری بیکن فروردین ماه امسال اعلام کرد: دولت جو بایدن معافیت‌های تحریمی را که به ایران اجازه می‌دهد در چارچوب برجام وارد همکاری‌های هسته‌ای با طرف‌های بین‌المللی شود، تمدید نکرده است.

دولت بایدن اجازه داده است که مجموعه ای از معافیت های تحریمی که به ایران و روسیه اجازه می دهد،همکاری مشترک داشته باشند، منقضی شود اما به اجرای آن تحریم ها متعهد نمی شود.

واشنگتن آخرین بار آگوست ۲۰۲۳ این معافیت‌ها را تا ابتدای سال ۲۰۲۴ تمدید کرده بود و این معافیت‌ها اکنون منقضی شده‌اند.

«متیو میلر» سخنگوی وزارت امور خارجه درباره علت منقصی شدن این معافیت های تحریمی حرفی نزد اما به واشنگتن فری بیکن گفت که مقامات همچنان «در حال بررسی معافیت‌ها به عنوان بخشی از روند بررسی منظم هستند» و اظهارنظر عمومی پس از تصمیم‌گیری بعنوان بخشی از آن بررسی ارائه خواهد شد.

معافیت‌های تحریمی ایران در چارچوب برجام صادر می‌شود و دولت‌های آمریکا هر ۶ ماه موظف به تمدید آن بوده‌اند.

بر اساس متن برجام، کشورهای امضا کننده آن متعهد شده بودند که با ایران در حوزه‌ همکاری هسته‌ای صلح‌آمیز از جمله در پروژه‌های رآکتور تحقیقاتی اراک و تاسیسات فردو همکاری کنند.

در دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ این معافیت‌ها به دلیل خروج آمریکا از برجام لغو شد اما جو بایدن پس از ورود به کاخ سفید اعلام کرد که این معافیت‌ها را صادر خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، ایران پس از امضای برجام در سال ۱۳۹۴ با هدف لغو تحریم های ظالمانه، به عنوان کشوری مسئولیت پذیر، تعهدات خود را بدون عیب و نقص اجرا کرد و این مساله در ۱۶ گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی مورد تائید قرار گرفت. اما پس از ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید در ژانویه ۲۰۱۷ (دی ماه ۱۳۹۵) و پس از چند اقدام مقدماتی، نهایتاً با اتخاذ مواضع مغایر با مفاد برجام، با خروج یکجانبه و غیرقانونی آمریکا از آن در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ (۸ می ۲۰۱۸)، در دو مرحله تحریم‌های ثانویه آن علیه ایران بازگردانده شد.

اجرای نامتوازنِ این توافق از یک طرف و فشارهای ناشی از اعمال و تشدید تحریم‌های یکجانبه آمریکا از طرف دیگر، باعث شد تا یکسال پس از خروج آمریکا از برجام، نهایتاً در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ (۸ می ۲۰۱۹) شورای‌عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران تصمیماتی در راستای متوقف کردن گام به گام اجرای اقدامات داوطلبانه تعهدات هسته‌ای با اعطای فرصت‌های ۶۰ روزه به دیپلماسی، اتخاذ کند.

ایران تا یک سال پس از خروج آمریکا از برجام به تمامی تعهداتش ذیل این توافق عمل کرد تا به کشورهای اروپایی که وعده می‌دادند آثار خروج واشنگتن از توافق را جبران می‌کنند، فرصت دهد تا برای تحقق این وعده تلاش کنند. اما با توجه به اینکه کشورهای اروپایی به وعده‌هایشان عمل نکرده‌اند، در چند گام تعهداتش ذیل برجام را کاهش داد. کاهش تعهدات ایران بر اساس مفاد توافق هسته‌ای برجام صورت گرفت.

دولت دموکرات جو بایدن پس از روی کار آمدن در ژانویه ۲۰۲۱، اقدام یکجانبه دولت سابق این کشور را برای خروج از توافق ایران و گروه ۱+۵ محکوم کرد اما تاکنون دربرابر هرگونه اقدام معتبر برای جبران رفتار نادرست گذشته کوتاهی کرده و سیاست های فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ را در پیش گرفته است.

دولت بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه پی در پی به بهانه های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته ای و حقوق بشر تحریم هایی را علیه ایران وضع کرده است.

کد خبر 846806 برچسب‌ها توافق هسته‌ای ایران خبر ویژه ایران و آمریکا

دیگر خبرها

  • پاسخ مهم رهبری به توصیه‌ها برای مذاکره با آمریکا در برنامه هسته‌ای را ببینید | فیلم
  • آیت الله خامنه ای : برخی توصیه می‌کنند یک خواسته آمریکا را قبول کنید تا مشکل حل شود / تحریم‌ها موجب شکوفایی استعداد‌ها شده
  • مقام معظم رهبری در دیدار با کارگران : تحریم ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد
  • مقام معظم رهبری در دیدار کارگران : تحریم ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • کرمانشاه نیازمند انجام اقدامات قرارگاهی است