Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@23:31:35 GMT

گرانی مرغ در بازار مشهد بر گردن کیست؟

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۹۴۵۷۵

گرانی مرغ در بازار مشهد بر گردن کیست؟

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،علی غفوری مقدم معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت،معدن و تجارت خراسان رضوی در توضیح وضعیت این روز‌های بازار مرغ گفت: با توجه به اینکه در یکی دو هفته گذشته شاهد بازگشایی رستوان‌ها بودیم طبیعی است که در این زمان با تقاضای بیشتری برای خرید مرغ در بازار مواجه شویم، ولی بر اساس تصمیم جلسه تنظیم بازار و بازرسی‌هایی که همکاران سازمان صمت از سطح کشتارگاه‌ها طی چند روز گذشته انجام داده اند در هر صورت تأکید بر قیمت مصوب یعنی ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او درپاسخ به این سئوال که وضعیت تعیین قیمت مصوب مرغ تکه‌ای به کجا رسید افزود: یکی از دلایلی که توزیع مرغ گرم کامل با قیمت مصوب کمتر شده به دلیل بحث قطعه بندی مرغ است که در جلسه‌ای تنظیم بازار این موارد مطرح و مقرر شد که بررسی مجددی در این خصوص صورت بگیرد و تصمیمات لازم هم در خصوص قطعه بندی گرفته و محدودیت‌های لازم برای این منظور مشخص شد.

معاون سازمان  صنعت،معدن و تجارت خراسان رضوی ادامه داد: قرار بر این شد که قیمت قطعه بندی مرغ بر اساس همان قیمت مصوب ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان با ضرایبی که دارد لحاظ شود و رعایت قیمت مصوب مرغ نیز ابلاغ خواهد شد. کشتارگاه‌ها هم موظف شده اند که این قیمت را روی بسته بندی مرغ درج کنند و مرغ فروشی‌ها هم موظف هستند با همین قیمت عرضه کنند ودر صورت هر گونه تخلفی در هر سه سطح برخورد‌های لازم صورت خواهد گرفت.

وضعیت بازار مرغ بهتر خواهد شد

محمد جواد ساعدی سرپرست معاونت بازرسی و نظارت سازمان صنعت،معدن و تجارت خراسان رضوی  خراسان رضوی در پاسخ به این سئوال که آیا مرغ فروشان مجوز‌های لازم را برای افزایش قیمت مرغ دارند گفت: هیچ مرغ فروشی مجوزی برای گران فروشی و افزایش قیمت ندارد و این کمبودی هم که در این چند روزه در بازار رخ داده به دلیل گرانی قیمت مرغ زنده نسبت به مرغی است که در مرغ فروشی‌ها عرضه می‌شود.

او افزود: به همین دلیل در طول یکی دو روز گذشته از همه ظرفیت برای استقرار نیرو در کشتارگاه‌ها با هدف رصد عملکرد آن‌ها استفاده کرده ایم تا این موضوع به خوبی مورد بررسی قرار بگیرد و من تصور می‌کنم که این قضیه کمبود و گرانی‌ها در چند روز آینده وضعیت بهتری پیدا کند. در حال حاضر هم در سطح بازار‌های عمده و خرده فروشی‌ها و حتی کشتارگاه‌ها با گرانی‌ها برخورد می‌کنیم.

ساعدی بیان کرد: متاسفانه از آن جایی که قیمت مرغ در استان‌های دیگر از جمله تهران خیلی بالا است خروجی‌های مرغ از شهرستان‌هایی مثل سبزوار به این شهر‌ها افزایش پیدا کرده است و این قضیه برای مرغدار ایجاد جذابیت کرده است تا مرغ را به خارج از استان بفرستد.

او ریشه این مشکل را در نبود نظارت درست از سوی سازمان جهاد کشاورزی خراسان دانست و تصریح کرد: این قضایا به نظارت سازمان جهاد نیاز دارد. جهادی که صد در صد نهاده را به مرغدار می‌دهد باید مرغ زنده را به قیمت مصوب به کشتارگاه بدهد که فقط در این صورت است که مشکلی در بازار ایجاد نمی‌شود. ما در حال حاضر کمبود مرغی در بازار نداریم مشکل ما فقط خروج مرغ است.   بیشتر بخوانید نارضایتی فروشندگان از ممنوعیت عرضه مرغ قطعه بندی شده   سرپرست معاونت بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی استان در پاسخ به این سئوال که چه تمهیداتی اندیشیده اید که خروج مرغ صورت نگیرد تأکید کرد: این قضیه در جلسه تنظیم بازار مطرح شده است و ممنوعیت برای خروج مرغ ایجاد کردیم، ولی با مخالفت تهران مواجه شدیم و قرار بر این شد که محدودیت خروج داشته باشیم و قرار بر این شد که مرغ زنده نمی‌تواند از از مشهد خارج شود، ولی گوشت مرغ به سایر استان‌ها فرستاده خواهد شد با این وجود با این تصمیم ستاد تنظیم بازار نیز مخالفت شده و قرار بر این شده است که هیچ محدودیتی برای خروج مواد غذایی ایجاد نشود و فقط این مشکلات را می‌توان با مدیریت حل کرد.  
کشتارگاه گلوگاه گرانی است

مجید جعفری معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ما هیچ مشکل کمبود مرغی در خراسان رضوی نداریم و حتی می‌توانم بگویم در حال حاضر خیلی بیشتر از نیاز بازار هم تولید مرغ داریم. ما در یک شب از ۱۴کشتارگاه استان، ۲۰۰ و دوازده هزار قطعه کشتار داریم.

او افزود: از این دویست و دوازده هزار قطعه مرغ حدود ۴۰۰تن تولید گوشت داریم و با توجه به وضعیت فعلی این میزان مصرف گوشت در استان نداریم بنابراین ما در حال حاضر هیچ مشکلی در تأمین مرغ نداریم علت مشکلات بازار مرغ حداقل در این چند هفته گذشته در بحث نرخ گذاری است که در واحد‌های صنفی و کشتارگاه‌ها انجام می‌دهند.

این مقام مسئول در جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: ارائه مرغ تا کشتارگاه‌ها با سازمان جهاد کشاورزی است و از آن به بعد باید نظارت دقیقی بشود که این مرغ با قیمت مصوب از کشتارگاه خارج شود. اگر قرار است کنترلی بر روی قیمت مرغ انجام بشود در خروجی کشتارگاه‌ها انجام شود و دوستان ما در سازمان صمت می‌تواند این قضایا را کنترل کنند و در این صورت است که فقط قیمت اصلاح می‌شود.

جعفری در پاسخ به این سئوال که گرانی‌های اخیر تا چه میزان متأثر از خروجی‌های بی رویه مرغ از استان است بیان کرد: ما در ماه گذشته ۷میلیون و ۵۰۰هزار قطعه جوجه ریزی داشته ایم این مازاد بر نیاز استان است این خروجی که می‌گویید مربوط به مرغ زنده است و ممکن است بخشی از آن از استان خارج و در دیگر استان‌ها کشتار شود. با توجه به میزان کشتار یک روز مرغ در کشتارگاه‌های خراسان رضوی طبیعتا نباید مشکلی برای بازار مرغ ایجاد شود که در این غیر این صورت این وضعیت از چند حال خارج نیست. اگر مرغدار تخلف می‌کند که ما آن‌ها را مکلف کرده ایم که برای فروششان فاکتور رسمی و بر اساس قیمت صادر کنندکه شبکه دامپزشکی و جهاد شهرستان براساس آن فاکتور مجوز کشتار می‌دهند.

او تصریح کرد: ما در غیر این صورت اگر با مورد تخلفی برخود کنیم بدون کوچکترین اغماضی به تعزیرات معرفی می‌کنیم کما اینکه در یک ماه گذشته ۷۰مورد تخلف در همین حوزه به سازمان صمت اعلام شده است. گلوگاه در مرغ گوشتی، کشتارگاه‌ها است. چون ما کشتار کمی نداریم که بخواهیم بگوییم خروجی‌ها عامل این گرانی است. در حالیکه آمار نشان می‌دهد مشکلی در تأمین وجودندارد. بخشی از این مشکلات مربوط به مرغ‌های قطعه بندی است که مطرح شد حداقل یک هفته قطعه بندی را متوقف کنید تا بازار به یک تعادل درستی برسد. به نظر من کنترل‌ها باید در مراکز عرضه به مردم انجام شود.

منبع: قدس آنلاین

انتهای پیام//م. م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت مرغ جهاد کشاورزی کمبود مرغ معدن و تجارت خراسان رضوی قرار بر این شد جهاد کشاورزی کشتارگاه ها تنظیم بازار سازمان جهاد حال حاضر قیمت مصوب قطعه بندی بازار مرغ استان ها قیمت مرغ مرغ زنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۴۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل به ضایعات بیش از ۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در بیرجند

حمزه‌ای رئیس شبکه دامپزشکی بیرجند گفت: با دقت و هوشیاری مسئول بهداشتی یکی از کشتارگاه‌های طیور شهرستان بیرجند ۳ هزار و ۲۰۰ کیلوگرم مرغ کشتار شده ضبط و قبل از ورود به چرخه مصرف انسانی خارج و به واحد تبدیل ضایعات کشتارگاه منتقل شد.

او افزود: علت این موضوع سپتی سمی حاد بوده است.

بیشتر بخوانید

توزیع ۱۲ هزار تن گوشت مرغ در درمیان

حمزه‌ای ضمن تشکر از احساس مسئولیت و وظیفه شناسی مسئول بهداشتی کشتارگاه از همکاری و همراهی مدیریت و عوامل کشتارگاه طیور نیز قدردانی کرد.

رئیس شبکه دامپزشکی بیرجند بیان کرد: همشهریان می‌توانند هرگونه گزارش تخلف از طریق سامانه تلفنی ۰۵۶ - ۳۲۲۱۴۳۶۱ در میان بگذارند تا در اسرع وقت از سوی کارشناسان مربوطه پیگیری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد
  • تبدیل به ضایعات بیش از ۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در بیرجند
  • لیر ترکیه در بازار تهران چقدر قیمت خورد؟
  • حذف بیش از ۳ تن مرغ غیر قابل مصرف از چرخه مصرف انسانی
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد