Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - امیر هوشنگ عصار زاده در سفر به استان مازندران ضمن بازدید از طرح های تولیدی و تعاونی این استان تاکید کرد: بانک توسعه تعاون در حمایت از تعاونی های بزرگ و کوچک استان مازندران، عزم جدی دارد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،   امیر هوشنگ عصارزاده، عضو هیئت مدیره این بانک در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، همراه با هیئتی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وارد استان مازندران شد تا ضمن بازدید از طرح های تولیدی و تعاونی در این استان، از نزدیک در جریان پیشرفت امور و مسائل پیش روی این واحدهای اقتصادی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عصار زاده در این سفر یک روزه در جلسه ای که با حضور استاندار استان مازندران و معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استانداری مازندران تشکیل شد، ضمن استماع مسائل تعاونی های استان، با تاکید بر نسبت مصارف به منابع بانک توسعه تعاون در مازندران و مقایسه این رقم با متوسط شبکه بانکی گفت: نسبت مصارف به منابع بانک توسعه تعاون استان مازندران که بالغ بر دوبرابر نسبت متوسط در شبکه بانکی کشور است، به خوبی بیانگر توجه بانک به زیرساخت های اقتصاد تعاون و انجام وظایف توسعه ای در استان مازندران است.

وی تاکید کرد: تا کنون  ۶۹۷ هزار میلیون ریال تسهیلات در قالب طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری از سوی بانک توسعه تعاون در استان مازندران پرداخت شده است که بر اساس اطلاعات سامانه کارا این میزان تسهیلات موجب ایجاد بیش از ۱۵۰۰ اشتغال جدید در این استان بوده است.
وی بیان کرد: احیای هدفمند تعاونی های اشتغال زاو تکمیل توسعه  زنجیره ها از جمله اقداماتی است که از سوی بانک توسعه تعاون به صورت جدی در حال پیگیری است.
 
وی افزود: با توجه به رویکرد اصلی بانک توسعه تعاون که در راستای وظایف توسعه ای و حمایتی بخش تعاون، تعریف و هدفگذاری شده است، این بانک حداکثر توان خود را در جهت حمایت از تعاونی ها در چهارچوب مقررات و اختیارات خود صورت خواهد داد و  توسعه و رونق تولید و اشتغال در عموم بخش ها خصوصا در بخش تعاون از اصلی ترین برنامه های بانک توسعه تعاون در استان مازندران بوده است.

عصارزاده تاکید کرد: بانک توسعه تعاون علاوه بر استفاده از منابع داخلی، اعتباراتی که سایر منابع از جمله تسهیلات تکلیفی شامل طرح اشتغال روستایی، بند الف تبصره ۱۸ یا ماده ۵۲ طرح رونق و جهش تولید در اختیار دارد با حداکثر توان برای توسعه اقتصادی به فراخور اولویت ها در  مازندران تخصیص خواهد داد و تعاونی های فعالی که در عرصه تولید و اشتغال فعالیت دارند، قطعا از حمایت های بانک توسعه تعاون بهره مند خواهند بود.

افزایش سقف  اختیارات بانک برای تامین سرمایه در گردش تعاونی جماک گستر پارس و همچنین شرکت تعاونی قره برون و نیز تخصیص بودجه جهت کمک به رفع موانع برخی از تعاونی های مشکل دار استان مازندران از جمله تصمیمات عضو هیئت مدیره بانک توسعه تعاون در این جلسه بود.

حضور در جلسه کارگروه توسعه تعاون استان مازندران ،بازدید از خطوط تولید اتحادیه پروفیل مازندران در شهرک صنعتی ساری ، بازدید از شرکت تعاونی روماک گستر (پایانه صادراتی محصولات کشاورزی) واقع در شهرستان جویبار،افتتاح طرح ۳۵۸ واحدی تعاونی مسکن فرهنگیان بابلسر و بازدید از شرکت تعاونی ماهیان خاویاری قره برون از دیگر برنامه های سفر عضو هئیت مدیره بانک توسعه تعاون به استان مازندران بود.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بانک توسعه تعاون استان مازندران تعاونی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۵۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوی سنتی کسب و کار در دنیا منسوخ شده/ برای ایجاد جهش در تولید روشهای نوین استفاده شود

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اهواز، در راستای تکالیف مقرر دستگاه‌های اجرایی در سند توسعه بخش تعاون در حوزه اقتصادی به عنوان الگوی رشد و توسعه و پیشرفت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، نشستی به ریاست “محمد راضی جلالی” معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با حضور دستگاه‌های اجرایی، در جهت تحقق و اجرای اهداف تعیین شده در سند مذکور، در سالن جلسات معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان برگزار شد.

در این نشست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بیان برنامه‌های خود در راستای تحقق سند توسعه بخش تعاون پرداخت.

“راضی جلالی” در این نشست با اشاره به شعار سال با موضوع جهش تولید با مشارکت مردم، بیان کرد: یکی از اصلی ترین راهبردهای ما در جهت تحقق شعار سال در حوزه‌های مختلف از جمله شیلات، کشاورزی، صنایع تبدیلی و… گسترش تعاونی هاست.

وی در این راستا، شناسایی چالش‌ها و آسیب‌های گذشته و رفع آنها، آموزش و فرهنگ سازی، همچنین تقویت تعاونی‌های با ظرفیت اشتغال بالاتر را در اولویت دانست.

معاون استاندار بر شناسایی ظرفیتهای مناطق مختلف استان و اولویت بندی آنها در جهت تاسیس تعاونی‌ها و به نتیجه رساندن اهداف تاکید کرد و گفت: تولید، توزیع، بازاریابی و فروش با روحیه کار گروهی و کسب مهارت به بهترین شکل انجام خواهد شد.

وی در ادامه گفت: الگوی کسب و کار در دنیا به شکل قدیمی و سنتی منسوخ شده، و برای ایجاد جهش و مشارکت مردم باید به روش‌های نوین متوسل شد.

خبرنگار: دانیال اسلامی پناه

انتهای خبر/

کد خبر: 1227503 برچسب‌ها جهش تولید ایسکانیوز

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات خوداشتغالی به مددجویان شهرستان نور
  • راهکارهای توسعه کیفی بخش تعاون در اقتصاد ایران چیست؟
  • جهادگران اقتصادی را لَنگ تسهیلات نگذارید
  • پرداخت ۷۳ درصد تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل
  • الگوی سنتی کسب و کار در دنیا منسوخ شده/ برای ایجاد جهش در تولید روشهای نوین استفاده شود
  • اشتغال بیش از ۴ هزار نفر در معادن شهرستان بردسکن
  • ۹۸ درصد از اعتبارات مشاغل خانگی خمین جذب شد
  • پرداخت بیش از یک هزار فقره تسهیلات اشتغال در ایلام
  • افزایش ۴۸ درصدی ایجاد اشتغال با راه اندازی تعاونی‌های جدید
  • برنامه های هند برای توسعه تعاونی ها