Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، تفاهم نامه همکاری مشترک بین شرکت های ایدم، چرخشگر، سیبا موتور و انجمن سازندگان ماشین، قطعه و مجموعه های صنعتی خودرو آذربایجان شرقی در جهت فعال سازی ظرفیت های بدون استفاده و تعمیق ساخت داخل با حضور استاندار آذربایجان شرقی منعقد شد.

استاندار آذربایجان شرقی روز شنبه در مراسم انعقاد این تفاهم نامه چهارجانبه گفت: آذربایجان شرقی یکی از مهم ترین استان ها به لحاظ ظرفیت تولید خودرو در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمدرضا پومحمدی افزود: ۹ واحد تولید خودروی تجاری در آذربایجان شرقی فعال است که هر کدام بخش های خاصی از خودرو را تولید می کنند.

وی ادامه داد: با انعقاد این تفاهم نامه چهارجانبه، تعامل و همکاری بین این شرکت ها و انجمن قطعه سازان افزایش می یابد تا تمام نیازهای مربوط به تولید خودرو با توجه به ظرفیت های موجود در داخل استان تامین شود.

پورمحمدی گفت:  این تفاهم نامه در راستای توسعه داخلی سازی موتور و گیربکس در کشور و استفاده از توانمندی ها و ظرفیت های این شرکت ها با هدف تعمیق ساخت داخل، رونق بخش تولید و اشتغال زایی، کاهش خروج ارز از کشور و توسعه دانش و تکنولوژی ها و فناوری های جدید این حوزه از صنعت منعقد شد. 

وی با اشاره به مجوز تولید خودروی سواری در استان از سوی وزارت صمت، گفت: باید اتاق فکری در این زمینه تشکیل شود تا با بهره گیری از ظرفیت صنعتگران استان خودروی جدیدی تولید شود.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان صنعت خودروسازی خودرو تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز ارز دلار قطعه ساز رونق بخش تولید وزارت صمت آذربایجان شرقی تولید خودرو تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۹۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، غلامرضا خوانساری با اشاره به افزایش حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در دولت سیزدهم افزود: بنا داریم خریدهای خارجی را کمرنگ کنیم و در این راستا واردات ۲۵۰ کالا ممنوع اعلام شد.

وی گفت: از شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در توسعه میادین و احیای چاه‌های نفت استفاده شده است، چنانچه ۳۰ حلقه چاه کم‌بازده را به شرکت‌های دانش بنیان دادیم.

خوانساری خاطرنشان‌کرد: ۸۵ درصد از کالاهای مورد نیاز صنعت نفت بومی‌سازی شده است و ۱۵ درصد باقی مانده نیز توجیه تجاری سازی ندارد.

این مقام مسوول وزارت نفت ادامه‌داد: در دولت، کارگروه صادرات خدمات فنی مهندسی شکل گرفته و سبب شده که از وارد کننده به صادرکننده تبدیل شویم و با کشورهای مانند ونزوئلا، روسیه، چین، عراق و سوریه مبادلات تجاری داشته باشیم.

وی با اشاره به پالایشگاه‌های فرا سرزمینی گفت: در تلاشیم با پتروشیمی ونزوئلا قرارداد همکاری امضا و همچنین نسبت به بازسازی فاز ۲ پالایشگاه «ال پالیتو» ونزوئلا اقدام کنیم. در سوریه نیز پس از نتیجه رسیدن پالایشگاه «حمص»، دو پالایشگاه دیگر را نیز مد نظر داریم.

مدیرکل نظام تامین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت اظهار داشت: همچنین در آفریقای جنوبی و عراق هم منتظر خبرهای خوب در حوزه صادرات محصولات دانش بنیان هستیم.

کد خبر 6080935 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • پایش ظرفیت تولید ۲ هزار واحد تولیدی در شهرکهای صنعتی تهران
  • چرا پدافند هوایی در تبریز فعال شده بود؟
  • توسعه همکاریهای دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان غربی با صاحبان صنایع و خدمات
  • ظرفیت سازی برای خرید بیش یک میلون تُن گندم در آذربایجان غربی
  • یک فوتی و ۶ مصدوم در حادثه رانندگی صوفیان
  • تویوتا ۱۳۰ هزار خودرو را به دلیل نقص فنی فراخوان می‌دهد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و یک شرکت صنعتی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و شرکت صنعتی
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • امسال سال سرنوشت‌سازی برای شرکت‌های دانش‌بنیان است