Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: موفقیت های این دوره مدیریت شهری باید به اطلاع مردم برسد و اینکه در این دوره مدیریت شهری توانستیم جلوی خیلی از مفسده ها گرفته شود.

به گزارش برنا؛ محسن هاشمی، رییس شورای اسلامی شهر تهران در پایان دویست و هفتاد و دومین جلسه شورا و در جمع خبرنگاران گفت: امروز جلسه پر باری داشتیم که بعد از نطق ها و تذکرات اعضای شورا آقای قبادی رییس سازمان بهزیستی کشور نیز دقایقی را به سخنرانی پرداختند و بعد وارد دستور جلسه که بررسی لایحه شهر دوستدار سالمند که از جلسه قبل آغاز شده بود شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این جلسه نیز پیشنهادات مطرح را شده را به بحث گذاشتیم و برخی از این پشنهادات به تصویب رسیدند و بررسی ادامه پیشنهادات به جلسه بعد موکول شد.

رییس شورای شهر تهران گفت: امروز تصویب شد که نام سالمند  بر اساس استاندارد بین المللی به افراد   65 سال به بالا  اطلاق می شود و این لایحه سالمندان شهر تهران را در بر می گیرد.

وی افزود: به سالمندان کارتی داده خواهد شد که با آن در سیستم حمل و نقل عمومی و اماکن فرهنگی و ورزشی متعلق به شهرداری تهران تخفیفاتی به سالمندان داده خواهد شد و با این کارت مورد تکریم واقع می شوند و نیز با مبلغی شارژ می شود.

هاشمی در ادامه در خصوص روند بررسی بودجه سال 1400 شهرداری تهران در شورا گفت: همانطور که می دانید بودجه به شورا آمده و در حال حاضر در کمیسیون ها در حال رسیدگی است البته تعداد پیشنهادات بسیار زیاد بوده  که ما این پیشنهادات را به کمیسیون برنامه و بودجه ارسال کردیم و امروز هیات رییسه شورا نظر کمیسیون برنامه و بودجه را در مورد رسیدگی به پیشنهادات بررسی می کند و اگر اختلافی بین کمیسیون برنامه و بودجه و دیگر کمیسیون ها بود در کمیسیون تلفیق به این موراد رسیدگی خواهیم کرد.

محسن هاشمی در ادامه گفت : هفته آینده بخش اول بودجه که مربوط به درآمد ها است را در شورا مورد بررسی قرار خواهیم داد.

هاشمی در ادامه سخنان خود با اشاره به مصاحبه دیروز شهردار تهران با اصحاب رسانه گفت: ایشان گفتند چهل و اندی سال از پیروزی انقلاب گذشته و بعد از جنگ تحمیلی روش جدید در مدیریت شهری ایجاد شد و  تصمیم گرفته شد که مدیریت شهری باید خود کفا شود همین امر سبب شد که شهرداری ها به سمت قانون فروشی و شهر فروشی بروند تا بتوانند شهر را اداره کنند که اوج این موضوع را در مدیریت قبلی به شهرداری دیدیم.

هاشمی ادامه داد: آقای شهردار گفتند لذا لازم است روش مدیریت در شهر را عوض کنیم و اجازه ندهیم شهرداری ها به سمت قانون فروشی ها بروند که در این راه توانستیم تراکم فروشی و فروش طبقات اضافی را به صفر برسانیم و به نظر من این یک پیروزی برای نظام جمهوری اسلامی است. چرا که در کنار عدم تراکم فروشی توانستیم شهر را اداره کنیم ، هزینه های حقوق نگهداشت شهر را بدهیم و در عین حال به سمت اجرای مگاپروژه هایی نرفتیم که معلوم نیست برای شهر نفع داشته باشد یا نه. ما به کیفیت زندگی به شهر پرداخیتم و این روشی است که باید کلان شهر ها به آن بپردازند.

هاشمی افزود: ما به شهرداری تهران نیامدیم که استخدام های بی رویه کنیم و  اقوام و دوستان را با فشار وارد سیستم مدیریت شهری کنیم، شما می بینید که در این دوره مدیریت شهری تعداد پرسنل به زیر 60 هزار نفر رسیده است. از طرفی می بینیم که در شهر فروشی ها و کمیسیون های ماده 100 تعداد خلاف ها کم شده و نگاه ویژه ای به فضای سبز و فعالیت های فرهنگی و طرح هایی نظیر نیلوفری شده است.

هاشمی افزود: شهردار تهران باید در خصوص این موفقیت ها با رسانه ها صحبت کند و نیز اینکه ما در این دوره مدیریت شهری نه تنها بر بدهی شهرداری نیافزودیم بلکه بخشی از بدهی انباشته شهرداری از دوره قبل را نیز باز پرداخت کردیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: محسن هاشمی تراکم فروشی درآمدهای بودجه دوره مدیریت شهری شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۷۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت لایحه مدیریت تعارض منافع در مجلس چه می‌شود؟

زمان زیادی تا پایان عمر مجلس یازدهم و آغاز به کار مجلس دوازدهم باقی نمانده، اما نمایندگان مجلس یازدهم هنوز دستور کار‌های مهمی دارند که فرصت رسیدگی به آن در صحن مجلس نرسیده و باید ببینیم در مدت باقی مانده از عمر مجلس یازدهم مجال رسیدگی به این موارد وجود خواهد داشت یا خیر.

یکی از مواردی که مدت‌ها است در مجلس یازدهم در نوبت رسیدگی مانده و در دستور جلسات مجلس پرتکرار بوده است، «لایحه نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی» است.

پیش‌نویس «لایحه نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی» اولین بار در سال ۱۳۹۶ توسط مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری به منظور دریافت نظرات نخبگان منتشر شد.

پس از دریافت نظر خبرگان و ارجاع لایحه به کمیسیون لوایح دولت یازدهم، لایحه به منظور رفع ایراد‌ها به معاونت حقوقی ریاست جمهوری عودت داده شد تا ارتباط لایحه با سایر قوانین و مقررات حوزه مبارزه با فساد و همچنین لایحه «ارتقای سلامت نظام اداری مبارزه با فساد» مشخص شود.

در نهایت این لایحه در آبان سال ۹۸ با قید دو فوریت در هیأت وزیران وقت به تصویب رسید و در چهار بخش و ۴۰ ماده به مجلس شورای اسلامی ارسال گردید، اما تا پایان دولت دوازدهم در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول نشد.

همزمان با بررسی لایحه مدیریت تعارض منافع در دولت، در اسفند ماه ۱۳۹۷ طرحی با عنوان «مدیریت تعارض منافع» در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد، با این حال تا پایان دوره دهم مجلس شورای اسلامی نه طرح و نه لایحه به سرانجام مشخصی نرسید.

پس از آغاز به کار مجلس یازدهم طرح قبلی بدون هیچ گونه تغییری در قالب سه فصل و ۲۷ ماده، در تاریخ سوم تیر ماه ۱۳۹۹ اعلام وصول شد و به تصویب کمیسیون اجتماعی رسید و در دستور کار صحن مجلس قرار گرفت.

این طرح در آبان ماه ۱۴۰۰ به صورت دو شوری در صحن مجلس شورای اسلامی تصویب و برای بررسی‌های بیشتر به کمیسیون اجتماعی عودت داده شد. همچنین در تاریخ ۱۴۰۰/۶/۱۶ طرحی با نام «ارتقای سلامت اداری و پیشگیری از فساد» در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد که شباهت بسیاری به طرح مدیریت تعارض منافع داشت.

در هنگام بررسی طرح «مدیریت تعارض منافع» در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، مجدداً لایحه «نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی» در فروردین ماه ۱۴۰۱ در صحن مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد و یک فوریت آن تصویب شد و به کمیسیون اجتماعی ارجاع داده شد.

کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی که مشغول بررسی ماده به ماده طرح مدیریت تعارض منافع در کمیته تخصصی اشتغال و روابط کار بود، با اعلام وصول و تصویب لایحه دولت، بررسی طرح را متوقف و تلاش کرد که متنی واحد از لایحه و طرح ایجاد و به نوعی این دو را در یکدیگر ادغام کند.

هماهنگی میان کمیسیون اجتماعی و دولت در نهاد ریاست جمهوری با حضور معاون حقوقی ریاست جمهوری، ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی، سازمان اداری و استخدامی کشور و بازرسی ویژه رئیس جمهور برای ایجاد یک متن واحد صورت پذیرفت و مسؤولیت آماده سازی متن واحد از طرح و لایحه به مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی واگذار شد.

دفتر مطالعات مدیریت مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با برگزاری بیش از ۳۰ ساعت جلسه با تمامی دستگاه‌های ذی ربط در این حوزه، متنی واحد و اولیه از لایحه و طرح به کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تقدیم کرد.

کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بررسی و تصویب متن آماده شده، نهایتاً متن تلفیقی از طرح‌های «مدیریت تعارض منافع»، «ارتقای سلامت اداری و پیشگیری از فساد» و لایحه «نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی» را در قالب لایحه به صحن مجلس شورای اسلامی ارائه کرد که باید منتظر ماند و دید آیا این لایحه که مدت‌ها است در نوبت رسیدگی صحن مجلس قرار دارد، در مجلس یازدهم تعیین تکلیف می‌شود یا خیر.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • سال ۱۴۰۳ موعد تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام مدیریت شهری است
  • عملکرد شهرداری تهران در سال ۱۴۰۲ | آیا کیفیت زندگی در تهران افزایش یافته است؟
  • ۱۲ فروردین تکمیل کننده نهضت و انقلاب امام‌ خمینی راحل می باشد
  • بودجه ۱۰۴ هزار میلیاردی سال گذشته محقق شد | تحقق بودجه با اتکا به ۴ محور
  • درآمد شهرداری تهران در سال ۱۴۰۲ از ۱۰۴ هزار میلیارد تومان عبور کرد
  • سرنوشت لایحه مدیریت تعارض منافع در مجلس چه می‌شود؟
  • عبور درآمد شهرداری تهران از رقم ۱۰۴ همت
  • با عملکرد جهادی مدیریت شهری چتر خدمت بر سر همه محلات شهر گسترده خواهد شد
  • سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس: بررسی قانون افزایش تعطیلات آخر هفته بعد از تعطیلات به جریان می افتد
  • افزایش ۵ برابری بودجه سال آینده شهرداری تهران نسبت به ۱۴۰۰