Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل بنیاد مستضعفان سیستان و بلوچستان گفت: در استان سیستان و بلوچستان زمینه مشارکت بسیج دانشجویی با بنیاد مستضعفان در قصرقند، زهک و چابهار به عنوان پایلوت‌های آبادانی بنیاد در راستای برطرف کردن مشکلات مردم فراهم است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، آرشام هنرکار پیش از ظهر امروز در دیدار مسئول پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان ضمن تقدیر از رویکرد مسئله‌محوری و نگاه متفاوت بسیج دانشجویی به حل مشکلات استان اظهار داشت: بررسی علمی و دقیق مسائل استان و همچنین ارائه بهترین راهکار از حیث هزینه و انرژی و زمان کار دشواری است که بسیج دانشجویی در این راه قدم بر می‌دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل اموال و املاک بنیاد مستضعفان استان سیستان و بلوچستان افزود: امروز بدنه جوان، پرنشاط و جویای نام دانشجو با نگاه کاربردی بسیج دانشجویی به مقوله علم و پژوهش به صورت یک ‌جا در این مجموعه جمع شده که بدون تردید برکات فراوانی خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: بسیج دانشجویی در میان تشکل‌های فعال در سطح دانشگاه به نوعی پدر معنوی حساب می‌شود و انتظار از این مجموعه این است که با سایر تشکل‌ها هم‌افزایی کند و با به‌کارگیری ظرفیت دیگر مجموعه‌های دانشجویی ورود جدی‌تری به برطرف کردن مشکلات این خطه محروم داشته باشد.

زمین‌های فوتبال اهدایی بنیاد مستضعفان در سیستان و بلوچستان افتتاح شدرئیس بنیاد مستضعفان: فاز 14 پارس‌جنوبی سال 1400 وارد مدار تولید می‌شودنقش بنیاد مستضعفان در محرومیت‌زدایی ایلام بی‌بدیل است

هنرکار در مورد زمینه‌های بسیح دانشجویی با بنیاد مستضعفان در حوزه پژوهش و فناوری، عنوان کرد: بنیاد مستضعفان سه شهرستان چابهار، زهک و قصرقند را به عنوان مناطق هدف در استان قرار داده و از هر گونه طرح و ایده در راستای حل مسائل مردم این مناطق حمایت خواهد کرد.

مسئول پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار از چگونگی عملکرد بسیج دانشجویی در حوزه علم و پژوهش و فناوری سخن گفت و اظهار داشت: امروز بسیج دانشجویی در سیستان و بلوچستان به دنبال برانگیختن استعدادها و ظرفیت‌های نهفته علمی دانشگاه‌ها است. ما با برنامه‌ها، طرح‌ها و رویدادهای متنوع و متفاوت تلاش می‌کنیم تمامی پتانسیل‌ها را به سمت برطرف کردن مشکلات مردم استان سوق دهیم.

حجت احسان‌منش با اشاره به طرح‌های "شمسا" و "راه مهندسی" بیان کرد: طرح شمسا در راستای شناسایی مسائل استان پس از گذراندن مرحله عمومی به فاز تخصصی خود رسیده است؛ طرح راه مهندسی نیز که هم اکنون 350  دانشجوی استان در آن حضور دارند بنا دارد از ابتدای ورود دانشجویان رشته های مهندسی به دانشگاه آنها را در مدت کمتر از یک سال با رشته، آینده شغلی، ایده‌ها و افراد موفق و نیز صنایع مرتبط متناسب با بوم استان آشنا کند و آنان را توانمند سازد.

وی بر فعالیت پژوهشکده شهید یزدانی نیز تاکید کرد و گفت: امیدواریم با کمک نهادهای انقلابی همچون بنیاد مستضعفان در راستای امید آفرینی به جوانان و حمایت از طرح‌های برطرف کننده مسائل بتوانیم از مشکلات مردم منطقه بکاهیم.

انتهای پیام/392/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان بنیاد مستضعفان سیستان و بلوچستان بسیج دانشجویی پژوهش و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۸۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد

  محمد کرمی  در بازدید از پارک علم و فناوری، اظهار کرد: سیستان و بلوچستان دارای ۲ منطقه آزاد و یک منطقه ویژه اقتصادی است که بر این اساس باید بر پایه صادرات، تولید محصول داشته باشیم.

وی با تاکید بر ضرورت حضور مدیران دستگاه‌ها در جلسات بیان کرد: کارکنان دولت باید تسهیل‌گر امور باشند، کسانی که موانع ایجاد می‌کنند باید شناسایی و با آنها برخورد و در صورت لزوم از بدنه خارج شوند.

استاندار سیستان و بلوچستان بر توسعه شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و افزود: در پارک علم و فناوری باید محصولات تجاری سازی و سرمایه‌گذاری برای تولید انبوه انجام و از مجموعه پارک علم و فناوری خارج شود.

وی با اشاره به موضوع پشتیبانی دیجیتال دستگاه‌ها اظهار کرد: دستورات و اقدامات آموزشی لازم برای بهره‌مندی از شرکت‌های داخل سیستان و بلوچستان انجام شده و به دستگاه‌ها نیز برای بهره گیری از شرکت‌ها و مجموعه‌های داخل استان تاکید شده است.

کرمی همچنین به حضور مدیران کل و مجموعه مدیران شهری جهت آشنایی با توانمندی مجموعه‌های پارک علم و فناوری برای بهره گیری از توانایی مجموعه‌ها در مدیریت، تاکید کرد.

وی تصریح کرد: نوآوری و خلاقیت در مجموعه شرکت‌های دانش بنیان بسیار مهم است این شرکت‌ها تاثیر مهمی در زمینه اقتصادی و تولید ثروت دارند.

استاندار سیستان و بلوچستان اذعان کرد: حضور شرکت‌های دانش بنیان در حوزه اقتصاد دریا محور، حوزه کشاورزی و معادن مهم است و با ایجاد شرکت‌های مختلف در این حوزه‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های نهفته به تولید محصولات و ایجاد کارخانه‌های متنوع دست خواهیم یافت.

ایجاد شرکت‌های توزیع در داخل استان

وی با اشاره به حضور شرکت‌های توزیع از استان‌های دیگر در سیستان و بلوچستان گفت: فقط در منطقه سیستان ۴۰ هزار کارت بازرگانی، مجوز واردات ۹۰۰ قلم کالا و مجوز‌هایی داریم که مختص این استان است؛ با توجه به این ظرفیت‌ها می‌توان شرکت‌های توزیع را در داخل استان ایجاد کرد.

کرمی با بررسی دلایل عدم تشکیل شرکت‌های دانش بنیان افزود: دانشگاه‌ها باید از دوران دانشجویی و دانش آموزی جوانان و نوجوانان را با عرصه کار و فعالیت تولیدی آشنا کنند و فقط به ارائه مطالب تئوری اکتفا نکنند.

وی تصریح کرد: از جوانان بویژه جوانان خوش استعداد این استان انتظار می‌رود که در تشکیل شرکت‌های دانش بنیان و تعاونی‌های دانش بنیان حضور فعال داشته باشند.

استاندار سیستان و بلوچستان به اهمیت ظرفیت‌ها و آموزش‌های انجام شده حوزه تجارت اشاره کرد و گفت: بحث کریدور شمال - جنوب، حضور کشور‌های آسیای میانه و همچنین کشور‌های اطراف دریای خزر از عوامل گسترش تجارت در استان است که باید به نحو مطلوب از آنها بهره‌برداری کنیم.

وی به همکاری بانک‌ها، حضور اساتید، بومی سازی دستور العمل‌ها، طراحی و برنامه‌ریزی دقیق کار‌ها و برگزاری جلسات با حضور بانک‌ها، مدیران کل و مجموعه اعضای پارک علم و فناوری تاکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی
  • فراهم کردن زمینه تحصیل و ازدواج از مهم‌ترین اهداف کمیته است
  • هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • نشست هم‌اندیشی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران با معتمدین معین ایثارگر
  • زمینه مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در لرستان فراهم شود
  • دانشگاه برای ارتقای عقلانیت در حکمرانی استان مؤثر باشد