Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-19@09:57:46 GMT

همه دستگاه‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی مسئولند

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۰۹۴۸۶

همه دستگاه‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی مسئولند

تفاهم نامه همکاری سازمان زندان‌ها و ستاد مبارزه با مواد مخدر با هدف نگهداری، درمان و آموزش معتادان امضاء شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تهران پرس،‌ تفاهم‌نامه همکاری سازمان زندان‌ها و ستاد مبارزه با مواد مخدر با هدف نگهداری، درمان و آموزش معتادان امضاء شد.

رئیس سازمان زندان‌ها در این مراسم گفت: همه دستگاه‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی مسئولیت شرعی، قانونی و اجتماعی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص کاهش آسیب‌های اجتماعی، گفت: علیرغم اینکه سازمان زندان‌ها تکلیف قانونی برای نگهداری معتادان متجاهر ندارد، اما در اطاعت از امر، ولی و ایفای مسئولیت اجتماعی با ستاد مبارزه با موادمخدر همکاری می‌کند.

رئیس سازمان زندان‌ها با بیان اینکه معتادان متجاهر یک ویترین نازیبا برای قضاوت نادرست مردم نسبت به عملکرد نظام هستند و موجب آسیب به سرمایه اجتماعی نظام می‌شوند، گفت: از همه آحاد مردم به ویژه متدینین دعوت می‌کنم که با احساس مسئولیت شرعی و اجتماعی بیشتر در مقوله درمان معتادان وارد شوند.

حاج محمدی با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ درصد زندانیان مستقیم یا غیر مستقیم بخاطر مواد مخدر در زندان هستند گفت: زندان‌ها محیط مناسبی برای ایفای ماموریت و اجرای عملیات ستاد مبارزه با مواد مخدر می‌باشند و کسانی که بخاطر دست اندازی به اموال مردم و خدشه به آسایش مردم در زندانند اگر درمان نشوند و با پایان مدت حبس به جامعه برگردند مجددا در چرخه بزهکاری خواهند افتاد.

رئیس سازمان زندان‌ها گفت: درمان معتاد و سارقی که بخاطر اعتیاد، به اموال مردم دست درازی کرده است، فقط حبس نیست بلکه درمان و توانمند سازی و بازاجتماعی کردن آن‌ها در طول ایام حبس باید مدنظر باشد و از آنجا که معتاد مستعد بزهکاری هست با انعقاد این تفاهم نامه با ستاد مبارزه با مواد مخدر نه تنها به دنبال نگهداری معتادان متجاهر در اردوگاه‌های سازمان زندان‌ها هستیم بلکه درمان و مهارت آموزی آنان نیز در دستور کار قرار می‌گیرد.

حاج محمدی اظهار داشت: نگاه نظام در برخورد با عاملان و سوداگران مرگ نگاهی قاطع و سختگیرانه است، ولی در مواجه با معتادان که انسان‌هایی بیمار و آسیب دیده هستند نگاهی انسانی و توام با رافت و مهربانی است.

رئیس سازمان زندان‌ها در پایان گفت: سازمان زندان‌ها برای اجرای کامل ماموریت‌های خود که اصلاح و تربیت مجرمان است نیاز به همکاری و هم افزایی تمامی ارگان‌ها و دستگاه‌های دولتی و همچنین مشارکت گروه‌های مردمی دارد.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور نیز اظهار داشت: سازمان زندان‌ها علیرغم اینکه تکلیف قانونی ندارد، اما همکاری خوبی در زمینه نگهداری معتادان با ما داشته است و این همکاری صرفاً در حوزه نگهداری نیست بلکه در حوزه درمان و آموزش معتادان نیز اقدامات مطلوبی انجام داده است.

وی با بیان اینکه نگهداری معتادان در اردوگاه‌ها به معنای زندانی کردن آنان نیست گفت: همکاری با سازمان زندان‌ها برای استفاده از ظرفیت اسکان است.

مومنی افزود: سال گذشته این تفاهم نامه به صورت آزمایشی در استان تهران آغاز شد که آثار خوبی از جمله پاکسازی محلات پرخطر از یک سو و اشتغال به کار معتادان جمع آوری شده در اردوگاه فشافویه را در پی داشت.

دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه اظهار داشت: طی دو سال گذشته ۳ تفاهم نامه با سپاه و بسیج، نیروی انتظامی و سازمان زندان‌ها منعقد گردیده است که موجب یک عزم ملی و ساماندهی خوب در حوزه مبارزه با مواد مخدر شده است.

با انعقاد این تفاهم نامه در استان‌های کرمان، خوزستان و خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان فضا‌های مناسب برای نگهداری معتادان متجاهر توسط سازمان زندان‌ها در اختیار این ستاد قرار می‌گیرد.

شایان ذکر است این تفاهم نامه سال گذشته به صورت آزمایشی در استان تهران اجرایی گردیده بود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: ستاد مبارزه با مواد مخدر رئیس سازمان زندان ها نگهداری معتادان معتادان متجاهر تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۹۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هم‌اندیشی دستگاه‌های اجرایی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی

    به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد؛ سرهنگ یاوری در دومین جلسه هماهنگی اجرای طرح کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی که با حضور نمایندگان دستگاه‌های دولتی و مردم نهاد از جمله استانداری، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری، آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی، آستان قدس رضوی، موسسه نسیم اسکان یزد و... در سالن جلسات شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی معاونت اجتماعی برگزار شد، گفت: طرح ملی کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، با اولویت ۳۳۰ محله آسیب‌پذیر و حاشیه‌نشین در سراسر کشور و در یزد با اولویت سه محله و با محوریت کوپ‌ها و با مشارکت، حمایت، هدایت و نظارت مستقیم معاونت فرهنگی و اجتماعی انتظامی استان یزد اجرا خواهد شد.   وی هدف از تشکیل جلسه را هماهنگی بین دستگاه‌ها در خصوص اجرایی کردن این طرح عنوان کرد و گفت: عمده مشکلات این سه محله باید توسط معتمدان محل و مشاوران کلانتری‌ها بررسی و احصا شود.   سرهنگ نعیم یاوری در پایان خاطر نشان کرد: کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی نیازمند همکاری تعامل خوب و سازنده بین دستگاه‌های اجرایی است، در پایان مقرر شد محل اجرای طرح با هماهنگی رئیس کلانتری و معتمدین محل مشخص و اطلاع رسانی کامل زمان و مکان اجرای طرح از طریق نصب بنر، نصب اطلاعیه، ارسال پیامک، فضای مجازی و... انجام و نیز مشکلات هر منطقه احصا و نیز هماهنگی لازم با سایر دستگاه‌ها جهت اجرای طرح انجام و مشخصات نماینده هر دستگاه جهت شرکت در جلسات قبل و حین اجرای طرح اعلام شود.

دیگر خبرها

  • قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر: نگاه نهادهای بین‌المللی به حوزه مواد مخدر سیاسی است
  • جلسه شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر در شهرستان پیرانشهر
  • روند کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان
  • هم‌اندیشی دستگاه‌های اجرایی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • برنامه پیشگیری و درمان اعتیاد با رویکرد مردمی سازی
  • بالگرد‌ها به کمک شناسایی کشت و توزیع مواد مخدر می‌آیند
  • هدف گذاری اصلی ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی پیشگیری باشد
  • تعداد مراکز ترک اعتیاد در خراسان شمالی به ۱۲۷ مرکز می‌رسد
  • طرح ویژه جمع‌آوری معتادان متجاهر در یک شب
  • هدف گذاری ستاد مبارزه با مواد مخدر باید پیشگیری باشد