Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران، 4 میلیارد تومان اعتبار جهت توسعه کارخانه کمپوست بهشهر به عنوان کارخانه کمپوست ناحیه شرق استان مازندران تخصیص یافت. ‎

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درساری،مهدی رازجویان در جلسه ساماندهی پسماند شرق استان مازندران، افزود: توسعه کارخانه کمپوست بهشهر به عنوان کارخانه کمپوست ناحیه شرق استان مازندران، مشکلات پسماند و زباله شهرستان‌های نکا و گلوگاه را نیز کاهش خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه طرح تفکیک زباله در استان مازندران به صورت پیش‌فرض در شهرستان نکا انجام خواهد شد، افزود: مقررات قانون هوای پاک جهت صدور مجوز مرکز جمع‌آوری ضایعات باید اجرا شود.

رازجویان با اشاره به تسریع عملیات اجرایی ساخت کارخانه زباله‌سوز ساری نیز اظهار داشت: تلاش مجموعه مدیریت استان بر این است تا این پروژه‌ی بزرگ تا قبل از اتمام دولت دوازدهم مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

معاون استاندار مازندران با تاکید بر ترویج و گسترش فرهنگ‌سازی در جامعه، تصریح کرد: اصلاح الگوی مصرف و تفکیک زباله از مبدا می‌تواند منجر به کاهش تولید زباله در استان گردد.

وی افزود: ساماندهی زباله‌گردها و مراکز جمع‌آوری ضایعات و همچنین آموزش تفکیک زباله به شهروندان می‌تواند باعث انجام شدن هر چه بهتر طرح تفکیک زباله از مبدا گردد.

رازجویان ادامه داد: بهره‌برداری از کارخانه زباله سوز نوشهر و کارخانه کمپوست تنکابن که در چند ماه اخیر انجام شده و همچنین پروژه‌ی لندفیل قائم‌شهر، مشکلات پسماند و زباله در استان را کاهش چشم‌گیری داده است.

معاون استاندار مازندران با تاکید بر رعایت اصول زیست‌محیطی در ساخت پروژه‌های حوزه پسماند در استان، اظهار داشت: جهت کاهش مشکل زباله مازندران باید نگاه استانی به این معضل شود لذا تاسیس سازمان مدیریت پسماند استان نیز در همین راستا بود.

رازجویان افزود: سازمان مدیریت پسماند استان با استفاده از ایده و نگاه نخبگان، کارشناسان و متخصصان، نگاه علمی و تخصصی جهت پیگیری مشکلات زباله استان داشته باشد.

وی ادامه داد: انتقال زباله از مراکز دفن به کارخانجات کمپوست و زباله‌سوز باید باعث احیای زمین آن مناطق و بازگشت به چرخه سالم زیست‌محیطی شود.

رازجویان با تاکید بر مدیریت صحیح جمع‌آوری فاضلاب در شهرهای استان، اظهار داشت: احداث تصفیه‌خانه و دفع سپتاژ شهری در شرق استان مازندران ضمن استفاده از تمام ظرفیت‌ها، باید با بهترین کیفیت انجام شود.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: طرح تفکیک زباله در استان مازندران به صورت پیش فرض نکا انجام شرق استان مازندران کارخانه کمپوست زباله در استان تفکیک زباله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۰۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش چشم گیر حضور زباله گردها در تهران | مدیرعامل پسماند: ۸۰ درصد فعالیت زباله گردها کم شده است

به گزارش همشهری آنلاین، رضا محمدی درباره نظارت بر تفکیک زباله‌ها در فرآیندهای ثانویه عنوان کرد: روزانه در حدود ۷۵۰۰ تن زباله در شهر تهران تولید می‌شود، که حداقل ۱۵۰۰ تن زباله خشک است؛ که در شرایطی خاص زباله‌های خشک اطراف تهران در فرآیندهای ثانویه تفکیک می‌شود اما بر این مراکز که در اطراف تهران قرار دارند نظارت قانونی صورت نمی‌گیرد و مجوزی هم از سوی سازمان محیط زیست دریافت نکرده‌اند.

به‌گفته مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران، تاکنون بیش از ۱۳۰ خودروی حمل زباله خشک توقیف شده است و بیش از ۸۵ مرکز جمع‌آوری زباله خشک پلمب شده است و این موارد تأثیر مثبتی در کاهش زباله‌گردی در شهر داشته است.

محمدی با اعلام کاهش ۸۰درصدی زباله‌گردی در شهر گفت: آنچه شهروندان در مورد تردد و فعالیت زباله‌گردها در شهر مشاهده می‌کنند همان ۲۰ درصد بقیه است، واقعیت امر این است که روزانه در حدود ۶۰۰ تن زباله خشک تولید می‌شود و همین امر موجب می‌شود زباله‌گردها درهر نقطه از شهر فعالیت کنند.

محمدی با اظهار اینکه تعداد قابل‌توجهی از زباله‌گردها اتباع هم هستند و اکثراً رد مرز شده‌اند، ادامه داد: اگر بتوانیم شهروندان را نسبت به استفاده از طرح نوماند مجاب کنیم، ظرفیت مخازن موجود برای جمع‌آوری زباله‌ها کفایت می‌کند چرا که بیش از ۴۰ درصد زباله‌ها در طول روز به‌صورت پرتکرار و مستمر جمع‌آوری می‌شود.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران عنوان کرد: طرح مخازن زباله‌های زیر بازشو در دستور کار و طراحی است اما در زمان حاضر زیرساخت‌های این کار فراهم نیست، بنا داریم پس از اعمال زیرساخت به‌منظور آزمایش در چندین خیابان شهر این طرح را پیاده کنیم.

کد خبر 846687 منبع: تسنیم برچسب‌ها پسماند زباله شهردارى تهران تفکیک زباله

دیگر خبرها

  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی
  • ۱۰ واحد صنعتی اردستان در فهرست صنایع آلاینده قرار گرفت
  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • پروژه های عمرانی گیلان سرعت می گیرد/ زباله سوز رشت نیازمند اعتبار ۲۰۰۰ میلیاردی
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • ضرورت اجرای آموزش جمع‌آوری پسماند و تفکیک زباله در مدارس
  • سرانه ۶۰۰ گرمی تولید زباله شهروندان یزدی
  • کاهش چشم گیر حضور زباله گردها در تهران | مدیرعامل پسماند: ۸۰ درصد فعالیت زباله گردها کم شده است
  • تفکیک از مبدا زباله سبب کاهش جمعیت سگ‌های ولگرد می‌شود