Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست خبری مشترک امیر دریادار دوم غلامرضا طحانی معاون عملیات نیروی دریایی ارتش و فرمانده ناوگروه کشور روسیه برگزار شد.

به گزارشایسنا به نقل از  روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر دریادار دوم غلامرضا طحانی سخنگوی رزمایش مرکب امنیت دریایی شمال اقیانوس هند در نشست خبری با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رجب اظهار داشت: رزمایش مرکب امنیت دریایی در تقویم سالیانه دریایی کشورهای شرکت کننده به ویژه جمهوری اسلامی ایران و روسیه درج شده و خوشحالیم که امسال برای دومین بار میزبان برگزاری این رزمایش هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت منطقه شمال اقیانوس هند گفت: شمال اقیانوس هند بین سه تنگه راهبردی از پنج تنگه راهبردی دنیاست، تنگه هرمز در شمال، تنگه مالاکا در شرق و تنگه باب المندب در غرب منطقه شمال اقیانوس هند واقع شده است که در حقیقت بیضی انرژی دنیا را احاطه کرده است و با توجه به تردد شناورهای تجاری و نفتکش در این منطقه حساس ضرورت برقراری امنیت تجارت دریایی را دو چندان کرده است.
سخنگوی رزمایش مرکب امنیت دریایی شمال اقیانوس هند گفت: امنیت تعطیل بردار نیست و تمرینات در جهت ارتقای امنیت نیز تعطیل بردار نیست و با وجود شرایط که بیماری کرونا بر دنیا تحمیل کرده است ما تمرینات را تعطیل نکردیم و امیدواریم با رعایت همه شرایط بهداشتی سناریوهای از پیش تعیین شده رزمایش را با ایمنی کامل در دریا انجام دهیم.
امیر دریادار دوم طحانی تصریح ‌کرد: منطقه شمال اقیانوس، منطقه عاری از تهدید است و ما در این منطقه که امنیت در آن برقرار است این تمرینات را انجام می‌دهیم که برای مناطق ناامن مهارت‌آموزی کارکنان نیروهای دریایی به حداکثر برسد.
وی ادامه داد: یگان های شناور نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران و یگان های منتخب نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در دومین سال متوالی میزبان شناورهایی از کشور روسیه هستند و با توجه به طرح ریزی های منسجم و فشرده ای که در طول یکسال گذشته انجام شده، امیدواریم در این چند روز رزمایش سناریوهای از پیش تعیین شده را به بهترین شکل اجرا کنیم.
سخنگوی رزمایش مرکب امنیت دریایی شمال اقیانوس هند گفت: امروز جلسه توجیهی کل رزمایش انجام و در این جلسه جزئیات کار در دریا برای شرکت کنندگان در رزمایش تشریح شد امشب در لنگرگاه برنامه دفاع زیر آبی انجام می شود و به طور رسمی از این لحظه رزمایش مرکب امنیت دریایی شمال اقیانوس هند به طور رسمی کار خودش را شروع می‌کند.
امیر دریادار دوم طحانی گفت: منطقه انجام این رزمایش منطقه شمال اقیانوس هند به وسعت ۱۷ هزار کیلو متر مربع است و با توجه به برنامه ریزی هایی که انجام شده است امروز استقرار شناورها را در لنگرگاه داشتیم،  امشب برنامه‌های پیش‌بینی شده در لنگرگاه در ساعت مشخص شده جهت عزیمت شناورها به سمت منطقه تمرین انجام خواهد شد.
وی یکی از اهداف این رزمایش را مهارت افزایی کارکنان در حوزه امداد و نجات دریایی عنوان کرد و افزود: تعامل نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عرصه دریاهای بین الملل و برقراری امنیت تجارت دریایی با تمرین فرماندهی و کنترل و بهره‌گیری از تمرینات مخابراتی و عملیاتی از نکات قابل توجه و حائز اهمیت است که در این رزمایش اجرا می‌شود.
دریادار دوم طحانی با اشاره به پیام های رزمایش مرکب امنیت دریایی شمال اقیانوس هند گفت: مهم‌ترین پیام این رزمایش صلح و دوستی برای کشورهای همسایه و کشورهای منطقه‌ است و اینکه جمهوری اسلامی ایران در حالی که در آستانه چهل و سومین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی است، با وجود تحریم‌های ظالمانه به حدی از بلوغ فناوری تجهیزاتی و علمی در صحنه دریا و دریانوردی رسیده که برای دومین بار میزبان قدرت‌های جهانی برای برگزاری رزمایش مرکب می شود.
در ادامه فرمانده ناوگروه نیروی دریایی کشور روسیه گفت:  از طرف ناوگروه روسی و فدراسیون روسیه برگزاری این رزمایش را به شما تبریک می گوییم و امیدواریم این رزمایش به نحو احسن انجام شود ما با ۲ یگان در این رزمایش مرکب شرکت کردیم، فریگت Stoiky و ناو سوخت رسان kola.
وی با اشاره به برگزاری جلسه توجیهی رزمایش مرکب امنیت دریایی شمال اقیانوس هند در بندر شهید بهشتی چابهار گفت: این جلسه بسیار جلسه خوبی بود و تمامی طرح ها و سناریوهای چیده شده انجام می‌شود.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ارتش جمهوري اسلامي ايران رزمايش ایران و روسیه رزمایش مرکب امنیت دریایی شمال اقیانوس هند جمهوری اسلامی ایران منطقه شمال اقیانوس امیر دریادار دوم نیروی دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۳۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: وضعیت در غزه به نقطه جوش رسیده است / به آمریکا گفتیم به‌دنبال تنش در منطقه نیستیم

وزیر امور خارجه کشورمان در بدو ورود به نیویورک گفت: با توجه به تحولات منطقه و اینکه وضعیت در غزه به نقطه جوش رسیده است، نشست شورای امنیت فرصتی برای تبیین دیدگاه‌های ایران در راستای ضرورت تثبیت صلح و امنیت پایدار در منطقه است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان بامداد امروز پنجشنبه جهت شرکت در نشست عالی شورای امنیت سازمان ملل متحد در خصوص مسائل فلسطین وارد نیویورک شد.

وی در بدو ورود در جمع خبرنگاران در خصوص این نشست گفت: روز پنجشنبه نشست شورای امنیت سازمان ملل با بررسی تحولات غرب آسیا و تمرکز بر فلسطین برگزار می‌شود، طبعاً این نشست در سطح وزرا برگزار خواهد شد. با توجه به تحولات منطقه و این‌که وضعیت در غزه به نقطه جوش رسیده است و این وضعیت سرریزش در منطقه و تحولات منطقه نمودار می‌شود، یک فرصتی است که دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران را در راستای ضرورت تثبیت صلح و امنیت پایدار در منطقه تبیین کنیم و در عین حال با استفاده از فرصت حضور در سازمان ملل در دیدار‌هایی با دبیرکل سازمان ملل و دیگر وزرای خارجه و همتایان و برخی از مدیران ارشد سازمان ملل برای برون‌رفت از این مشکل، توقف فوری جنگ، ارسال کمک‌های گسترده انسان‌دوستانه و سایر مسائل مرتبط با موضوع فلسطین و اهمیت امنیت منطقه رایزنی‌هایی داشته باشیم.

امیرعبداللهیان در ادامه در خصوص تبادل پیام‌ها با آمریکا اظهار داشت: به‌دلیل اینکه رژیم اسراییل در یک اقدام تروریستی سفارت ایران در دمشق را هدف قرار داد، مستشاران وابسته نظامی در سوریه در این اقدام تروریستی رژیم به شهادت رسیدند و ما مدت‌ها خویشتنداری کرده بودیم با درک شرایط منطقه و مرتب به دبیرکل سازمان ملل اعلام کردیم که شورای امنیت باید به وظیفه خودش برای مقابله با این اقدامات رژیم اسرائیل عمل کند.

وی ادامه داد: از زمانی که تصمیم گرفته شد که در چارچوب حقوق بین‌الملل و دفاع مشروع پاسخ لازم داده شود و هشدار و تنبیه لازم صورت بگیرد، ما آمریکا را مطلع کردیم. به آمریکایی‌ها به‌صراحت و به‌روشنی گفتیم که تصمیم در ایران در شورای‌عالی امنیت ملی و در سطح رییس جمهور کشورم برای پاسخ دادن به رژیم قطعی است و پیام‌هایی قبل از عملیات تبادل شد و بعد از اینکه اقدام انجام شد ساعت تقریباً ۲:۳۰ بامداد یکشنبه هفته جاری پیام دیگری را به ایالات متحده از مجاری دیپلماتیک ارسال کردیم.

وزیر امور خارجه درباره محتوای این پیام‌های تبادل‌شده توضیح داد: به‌صراحت و به‌روشنی به آمریکا در این پیام‌ها سعی کردیم بگوییم که اولاً ما به‌دنبال توسعه تنش در منطقه نیستیم. آن چیزی که توسعه تنش در منطقه را می‌تواند افزایش بدهد رفتار‌های رژیم صهیونیستی است. قبل از عملیات به طرف آمریکایی به‌روشنی گفتیم که ما پایگاه‌ها و منافع آمریکا را در منطقه هدف قرار نخواهیم داد مگر اینکه در پاسخی که به رژیم اسراییل می‌دهیم آمریکا بخواهد اقدامی را در حمایت جنگی از رژیم صهیونیستی انجام دهد.

وی در آخر گفت: تبادل پیام‌ها به‌ویژه از کانال سوئیس و مجاری رسمی دیپلماتیک با هدف اینکه یک درک درستی از اقدام ایران به وجود آید و با هدف جلوگیری از توسعه تنش و بحران در منطقه بین ما و آمریکا انجام شد.

دیگر خبرها

  • امنیت پایدار مناطق غربی کشور موجب توسعه این مناطق خواهد شد
  • امیرعبداللهیان: وضعیت در غزه به نقطه جوش رسیده است / به آمریکا گفتیم به‌دنبال تنش در منطقه نیستیم
  • امیرعبداللهیان: بعد و قبل از عملیات وعده صادق به آمریکایی‌ها پیام دادیم
  • پیام‌هایی که ایران برای آمریکا ارسال کرد
  • امیرعبداللهیان: به آمریکا گفتیم به‌دنبال تنش در منطقه نیستیم
  • رزمایش کره‌جنوبی در نزدیکی مرز کره‌شمالی
  • تثبیت موازنه قدرت نظامی منطقه با انجام عملیات صبح صادق
  • پیام تبریک فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق به مناسبت روز ارتش
  • دستگاه قضا مهمترین حامی پلیس در انجام مأموریت‌ها
  • پیام امیرعبداللهیان درباره گفتگو با گوترش