Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، احمد حسین زادگان عصر امروز سه شنبه در نخستین مراسم نکوداشت تجلیل از خیرین روستاهای سراسر کشور که با حضور ویدئوکنفرانسی معاون اول رئیس جمهوری برگزار شد ، افزود: با توجه ویژه دولت در سال های اخیر نقش روستاها در اقتصاد مازندران به صورت پر رنگی قابل لمس شده است.
وی به با ذکر این نکته که روستاهای مازندران در حوزه تولیدات کشاورزی بویژه تولیدات گلخانه ای و  گردشگری در قالب بوم گردی ظرفیت بالایی برای ایجاد اشغال و ایجاد درآمد و نتیجه رفاه اجتماعی و شادابی برای جوانان دارد، ، بیان داشت: اکنون  فعالیت اقتصادی چندگانه مناطق روستایی سبب شده است تا مهاجرت معکوس به عنوان یکی از سیاست های مهم اجتماعی در مازندران شتاب بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دولت در مازندران توسعه نقش و کارکرد اقتصادی روستاها را در سال های اخیر مرهون توجه و رویکرد دولت به رسیدن آنان به رفاه اجتماعی از طریق حمایت از طرح های اشتغالزایی دانست و در عین حال  افزود : اگر چه پس از پیروزی انقلاب اسلامی به زیرساخت های راه دسترسی، آب ، برق و گاز توجه خوبی صورت گرفت، ولی در دولت یازدهم و دوازدهم نیز توسعه زیرساخت ها چندین برابر گذشته رشد کرد.

وی ادامه داد : هم اکنون تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان از نعمت آب و برق برخوردارند و گاز شهری نیز در اکثر این روستاها افتتاح شده و یا در حال اجرا است و همه این کارهای زیرساختی سبب حرکت تندتر چرخ اقتصاد در روستاها شده و تمایل به سکونت در روستاها را در میان جوانان افزایش داده است.

حسین زادگان به حمایت دولت به  طرح های کشاورزی در مقیاس کوچک با هدف ایجاد اشتغالزایی روستایی و افزایش درآمد آنان اشاره کرد و بیان داشت: طرح های کشاورزی در مقیاس کوچک علاوه بر ارزش افزوده ، توجیه اقتصادی مناسبی در استان دارد که سبب  حفظ زمین ،جلوگیری از تغییر کاربری  غیر مجاز ، افزایش درآمد روستائیان و حتی مهاجرت معکوس جمعیت از شهر به روستا ها نیز شده است.

وی با بیان این که طرح های اشتغالزایی در روستاها با حمایت تسهیلاتی صندوق توسعه ملی که زیر نظر مقام معظم رهبری قرار دارد ، از سوی وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی از ۲ سال پیش  عملیاتی شده است، توضیح داد: این بدان معنی است که نظام جمهوری اسلامی برای رفاه و زندگی بهتر روستائیان به طرح های اشتغالزایی در روستاها با هدف تثبیت جمعیت و افزایش درآمد پایدار بیش از پیش توجه دارد.

هر روستا یک سمن 

استاندار مازندران با بیان این که هم اکنون حدود ۷۵۰ روستای این خطه شمال کشور دارای تشکل غیردولتی است ، گفت:  برنامه ریزی ما شکل گیری حداقل یک تشکل غیر دولتی در روستاهای دارای دهیاری است که با این برنامه حداقل در بیش از ۲ هزار روستای مازندران تشکل غیر دولتی تشکیل می شود.
وی کارکرد این تشکل ها را در اهمیت استفاده از ظرفیت های اشتغالزایی در سایه همکاری با یکدیگر به عنوان یک مساله اجتماعی بیان کرد و اظهارداشت : در همه گیری ویروس کرونا در استان مازندران ۴۰۰ تشکل غیر دولتی در روستاها همکاری خوبی در خدمات رسانی بهداشتی و معیشتی به مردم داشتند که این تجربه نشان داد که تشکل های غیر دولتی می توانند نقش مهمی را در حوزه اجتماعی و اقتصادی در روستاها ایفا کنند.

حسین زادگان با اظهار این که مازندران در امر فعالیت خداپسندانه خیرین در حوزه های مختلف در کشور  زبانزد است، بیان داشت: معتقدم می توانیم با شناسایی واقعیت های هر روستا ،با همکاری و ساماندهی خیرین اولویت های آنان را عملیاتی کنیم.

وی بر لزوم شکل گیری مجمع خیرین روستاهای مازندران تاکید کرد و گفت: باید از افراد خیر در قید حیات تجلیل شود تا این فعالیت خداپسندانه و اخلاقی بین جوانان گسترش بیابد.

استاندار مازندران در این مراسم ویدئوکنفرانسی از معاون اول رئیس جمهوری برای سفر به این خطه شمالی دعوت کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا در این مراسم ۲۱ خیر روستائی مازندران در حوزه های مختلف ساخت مسکن محرومان روستایی ،مدرسه سازی ، کمک به طرح های اشتغالزایی در حوزه کشاورزی شامل پرورش ماهی و ایجاد فضای گلخانه ای ، پل سازی ، آسفالت روستایی ، ایجاد راه دسترسی روستایی مورد تجلیل قرار گرفتند.

استان مازندران بیش از سه هزار و ۵۰۰ روستا دارد که ۴۳ درصد از جمعیت سه میلیون و ۲۸۳ هزار نفری این خطه شمال کشور در این مناطق سکونت دارند. ۲ هزار و ۳۷۰ روستای مازندران هم دهیار دارد.

برچسب‌ها روستائیان دولت تدبیر و امید استانداری مازندران احمد حسین زادگان  مازندران اسحاق جهانگیری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روستائیان دولت تدبیر و امید استانداری مازندران روستائیان دولت تدبیر و امید استانداری مازندران احمد حسین زادگان مازندران اسحاق جهانگیری اخبار کنکور طرح های اشتغالزایی رفاه اجتماعی حسین زادگان غیر دولتی تشکل غیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۶۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان

رئیس اداره تعاون کاشان از پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حسن اربابی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت هفته کار و کارگر، کارگران را ستون فقرات اقتصاد دانست و اظهار داشت: امسال دو ظرفیت یکی در بعد رسانه‌ای و دیگر در حوزه فرهنگی از آن بهره‌گیری می‌شود.

وی ضمن اشاره به فوت 20 کارگر حوادث کارگاه‌های ساختمانی در سال گذشته، افزود: به مناسبت هفته کار و کارگر با دو تن خانواده‌های متوفی حوادث ناشی از کار در کارگاه‌های ساختمانی شهرستان کاشان دیدار و گفت‌وگو و از آنان دلجویی می‌شود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کاشان ضمن اشاره به مجموعه ورزشی رفاه کارگران به عنوان یک پتانسیل حوزه ورزش ابراز داشت: دو میلیارد و 200 میلیون تومان برای زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی رفاه کارگران اختصاص پیدا کرده است.

وی میزان تحقق اشتغال را 111 درصد و سهمیه پیش‌بینی شده برای اشتغال چهار و 432 مورد عنوان کرد و گفت: میزان تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت شده 223 میلیارد تومان بوده است و از محل تسهیلات مشاغل خانگی سه میلیارد و 560 میلیون تومان پرداخت شده است.

اربابی تصریح کرد: تسهیلات اشتغال‌زایی باید پایدار باشد و از این رو تسهیلات امسال به روستاهایی پرداخت می‌شود که برنامه داشته باشند و برا هر اشتغال حداکثر 150 میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود و تسهیلات پرداختی نیز مورد رصد و پایش قرار می‌گیرد.

وی تاکید کرد: ایجاد خانه‌های بهداشت کارگری یکی از اقدامات است و از این رو 98 واحد تولیدی دارای خانه بهداشت کارگری است به نحوی که 9 مورد از این واحدها در سال گذشته افتتاح شده است در حالی که 170 واحد تولیدی باید خانه بهداشت کارگری داشته باشند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کاشان ضمن اشاره به کاهش رسیدگی به پرونده‌های کارگری و کارفرمایی افزود: میزان رسیدگی به پرونده‌ها از 102 روز به 27 روز کاهش یافته است که از میانگین کشوری پایین‌تر است و این مهم نشان از تلاش همکاران ما در این حوزه است.

وی از 63هزار بیمه شده اجباری در شهرستان کاشان خبر داد و ابراز داشت: این تعداد در یک هزار و 200 واحد تولیدی مشغول به کار هستند که این مهم نشان از وسعت جامعه کارگری و اهمیت حوزه کارگری در شهرستان کاشان است.

اربابی ضمن اشاره به کاهش دادخواست‌ها در حوزه کارگری گفت: 28 مورد شورای اسلامی کارگری در شهرستان کاشان فعال است و از سوی دیگر سه مورد انجمن کارگری جدید در این شهرستان به تازگی مشغول به فعالیت هستند و 50 مورد نیز نماینده کارگران در کاشان وجود دارد.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران برگزار می‌شود
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران اجرا می شود
  • گرامیداشت هفته کارگر در مازندران با ۳۰۰ برنامه
  • ۳۰۰ برنامه هفته کار وکارگر در مازندران اجرا می شود
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • رکود در ساخت‌وساز موجب افزایش جرایم اجتماعی می‌شود
  • افزایش ۴۹ درصد صادرات تعاونی های خراسان جنوبی
  • رتبه اول و دوم استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی
  • صادرات تعاونی های خراسان جنوبی ۴۹ درصد افزایش یافت