Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح خرید خدمات آموزشی برای افزایش پوشش تحصیلی دانش‌آموزان مناطق محروم اگرچه رضایت آموزش‌وپرورش را به همراه دارد اما تاخیرهای طولانی مدت در پرداخت حقوق معلمان و شرایط بیمه ای نامناسب موجی از نارضایتی را میان شاغلان این طرح ایجاد کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، مشکلاتی همچون حقوق، بیمه نامناسب، نبود امنیت شغلی و هویت معلمی باعث شده تا معلمان خرید خدمات آموزشی در سیستان وبلوچستان از وضعیت موجود در آموزش و پرورش گلایه داشته باشند و برای انعکاس آن به تحریریه خبر عصرهامون مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تقریبا هر از چندگاهی یک گروه از اصناف جامعه در جست و جوی حق و حقوق خود مشکلاتشان را با این رسانه در میان گذاشته تا پیگیر مطالباتشان شویم، از کارگران شهرداری گرفته تا کارمندان برخی از ادارات، اینبار اما معلمان خرید خدمات معتقدند که بیشتر از معلمان رسمی زحمت کشیده اما حقوق و مزایای مطلوبی ندارند.

اوضاع ناخوشایند است

 به گفته این افراد، در شرایطی که تورم موجود در جامعه هر روز افزایش می یابد اوضاع معیشتی برای معلمان خرید خدمات که حکم برده داری نوین را در این برهه دارند، وخیم تر می شود، معلمانی که در سخت ترین شرایط آفتاب سوزان تابستان، سرمای شدید زمستان، راه های پر پیچ و تاب و یا کوه و موانع دیگر راه و یا با وجود کلاس های گِلی و کَپری اما همچنان به رسالت خود عمل کرده و از آموزش به دانش آموزان دست بر نمی دارند.

این معلمان بیان کردند: طرح خرید خدمات از سال ۹۳ در حالی اجرا شد که حقوق معلمان در این طرح نامعلوم و حداقلی بوده حتی کفاف هزینه‌های رفت و آمد را هم نمی کند، عدم قرارداد مشخص، دریافت عیدی از سوی دیگر بیمه های ناقص و هزاران معضل دیگر باعث شده تا با توجه به وضعیت اقتصادی و اکنون نیز شیوع کرونا دغدغه ما فراتر از گذشته شود و شرمنده خانواده های خود باشیم.
 


  جبران کمبود معلم با نیروهای خرید خدمت

رضا صباغی، معاون برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار ما پیرامون معضلات نیروهای خرید خدمات آموزشی گفت: در استان به علت کمبود نیروی انسانی از شیوه خرید خدمات اقدام به جبران خلاء معلم کرد که کمک بزرگی به آموزش و پرورش به شمار می رود.

وی گفت: از سال ۹۳ تاکنون نیروهای خرید خدمات بر اساس قانون کار یعنی به تعداد روزهای آموزشی که نیرو کار می کند دستمزد دریافت می کنند، اما در ۱۵ شهریور ماه جاری برای اولین بار شیوه نامه جدیدی با هدف افزایش انگیزه و دیده شدن نیروها ابلاغ شد.

این مقام مسئول تصریح کرد: بر اساس این شیوه نامه اگر نیرو ۲۴ ساعت کار کند ۴۴ ساعت باید دیده شود؛ منتهی قانون کار بر حسب روزهایی که فرد کار کند حقوق تخصیص می دهد که ملاک شیوه نامه دیده شدن مانند سایر پرسنل در طول هفته است؛ بنابراین در این زمینه منابعی که در استان به ما داده اند پاسخگوی این بند شیوه نامه نبود.

وی تاکید کرد: این مشکل تنها برای سیستان وبلوچستان نیست و تمامی استان ها با آن گریبانگیر هستند، جلسات متعددی هم در این خصوص برگزار شده است.

صباغی ادامه داد: همزمان با ابلاغ شیوه نامه، با بازگشایی مدارس روبرو بودیم و هیچ استانی نتوانست آن را اجرایی کند.

وی اذعان کرد: در این راستا تقریبا سه ماه مهلت گرفتیم و براساس قراردادهای سال قبل با موسسات قرارداد تنظیم کرده که نیروها ضرری متحمل نشوند، و ما بتوانیم فرایند مناقصه را انجام دهیم.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش استان گفت: بعد از برگزاری مناقصه، دستاورد مقاومت و پیگیری ما همان شد که خواست نیروهای خرید خدمات بود.


تمامی استان ها با این چالش مواجه هستند

وی بیان کرد: اکنون این موضوع حل شده و مرکز قول تامین منابع را داده است، چراکه اختلاف حساب ما با آنها بسیار زیاد است.

به گفته این مقام مسئول، در مرکزهایی که مناقصه برگزار شده قرارداد منعقد و در این راستا هیچ نیرویی ضرر نخواهد کرد و حقوق، بیمه و تمامی موضوعات پرداخت می شود.

وی اذعان کرد: مهم اجرای شیوه نامه بود که استان های دیگر هم با این چالش مواجه بودند زیرا اجرای شیوه نامه نیاز به منابع مالی دارد که ما از عهده آن بر نمی آمدیم، بنابراین نه ذیحساب نه حوزه های نظارتی مناقصه ما را قبول نمی کردند زیرا تعهد مازادی برای استان ایجاد می کرد؛اکنون قراردادها در حال بسته شدن است و نیرو یک ریال هم ضرر نخواهد کرد.

صباغی در پاسخ به سوال پرداخت دیرهنگام حقوق معلمان خرید خدمت نیز گفت: در استان کرمان هنوز حقوق شهریور و مهرماه پرداخت نشده، اما در سیستان وبلوچستان حقوق پانزده روز شهریور و مهر نیروها واریز و در خصوص آبان ماه هم در حال رایزنی هستیم تا کمک حال نیروها  باشیم.

لازم به ذکر است طی روزهای اخیر کارگروه خرید خدمات با حضور تعدادی از نیروها در سالن نمازخانه آموزش و پرورش استان برگزار شد.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سیستان وبلوچستان آموزش و پرورش نیروهای خرید معلمان خرید خرید خدمات شیوه نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۸۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمودزاده: حقوق معلمان مدارس غیردولتی افزایش می‌یابد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی ضمن اعلام ابلاغ آئین‌نامه جدید مدارس غیردولتی گفت: طبق این آئین‌نامه تکلیف رتبه‌بندی مدارس، شهریه دریافتی، ساعات تدریس معلمان، پوشش بیمه‌ای و همچنین نحوه برخورد با مدارسی که شهریه اضافی دریافت می‌کنند مشخص شده است.

محمودزاده با اشاره به نرخ مصوب شهریه در سامانه مدارس غیردولتی و هیأت امنایی افزود: رقم بالاترین شهریه‌ها با احتساب فوق برنامه ۶۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است که با ابلاغ آئین نامه جدید مدارس غیردولتی، تکلیف مدارس متخلف که شهریه بالاتر دریافت می‌کنند مشخص شده است.

وی ادامه داد: مدارسی که بیشتر از شهریه اعلامی دریافت کنند، با توجه به اجازه‌ای که داده شده، شهریه از حساب آن مدرسه برداشت و در اختیار خانواده‌هایی که از آنها شهریه اضافی دریافت شده، قرار می‌گیرد.

محمودزاده با استناد به آئین نامه جدید از کاهش ساعت کاری این معلمان و افزایش حقوق آنها خبر داد و اظهار کرد: قرار شده معلمان مدارس غیردولتی مقطع ابتدایی با ۲۵ ساعت تدریس به صورت تمام وقت در نظر گرفته و بیمه هم شوند.

محمودزاده در ادامه با بیان اینکه در آئین‌نامه مذکور بحث رتبه‌بندی مدارس برای ثبت‌نام و تعیین شهریه مشخص شده است گفت: مدارس غیردولتی بین رتبه‌های یک تا پنج متناسب با امکانات، فضا، تجهیزات، نیروی انسانی و کیفیت بخشی آموزشی و پرورشی دسته‌بندی می‌شوند که خانواده‌ها می‌توانند رتبه‌ها را در سامانه مشاهده کنند؛ البته مدارس در تابلو‌های خود نیز رتبه‌شان را نصب خواهند کرد.

به گفته محمودزاده، رتبه هر مدرسه در تعیین شهریه آن مدرسه اثرگذار است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهریه جدید مدارس غیردولتی اعلام شد
  • محمودزاده: حقوق معلمان مدارس غیردولتی افزایش می‌یابد
  • خبر خوب برای معلمان مدارس غیردولتی ؛ ساعت کاری کم با حقوق زیاد
  • حقوق حق التدریسی‌ها ۲ برابر می‌شود
  • شهریه مدارس غیر دولتی مشخص شد + فیلم
  • پرداخت حق‌التدریس زمستان معلمان تا پایان اردیبهشت
  • ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی؛ شهریه ۶۵ میلیون تومانی
  • افزایش حقوق معلمان مدارس غیردولتی به کجا رسید؟
  • زمان پرداخت حق‌التدریس زمستان معلمان/ تا پایان اردیبهشت بدهی معلمان را می پردازیم
  • پرداخت حق‌التدریس فصل زمستان معلمان تا پایان اردیبهشت