Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@19:33:10 GMT

قند و شکر مورد نیاز استان‌ها تامین می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۴۴۷۸۰

قند و شکر مورد نیاز استان‌ها تامین می‌شود

سید داود موسوی روز چهارشنبه در سیزدهمین نشست کمیسیون تنظیم بازار استان خراسان جنوبی که به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار برگزار شد، افزود: آخرین قیمت مصوب هر کیلوگرم شکر تنظیم بازار هشت هزار و ۷۰۰ تومان تعیین شده است و براساس مصوبات کارگروه تنظیم بازار کشور حداقل تا پایان ماه مبارک رمضان هیچ گونه تغییر قیمت شکر نخواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: در کل کشور شرکت بازرگانی دولتی بدون محدودیت به میزان تقاضای هر استان شکر مورد نیاز را تامین خواهد کرد.

معاون نظارت بر کالاهای مصرفی و شبکه‌های توزیعی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت: درخصوص قند نیز حداکثر قیمت مصوب برای مصرف‌کننده به ازای هر کیلوگرم قند شکسته ۱۰ هزار و ۵۵۰ تومان تعیین شده است و به زودی عملیاتی می‌شود.

وی به موضوع روغن خوراکی اشاره کرد و افزود: از آنجا که روغن خام وارداتی است چالش‌هایی برای تامین روغن خام وجود داشت و با تمهیداتی که از طریق بانک مرکزی انجام شده، مشکلات برطرف شده است.

موسوی گفت: تولیدکنندگان درخصوص روغن خوراکی جامد با چالش قیمت تمام شده مواجه بودند که کارگروه تنظیم بازار موضوع را بررسی کرد.

وی اظهار داشت: در این زمینه افزایش قیمتی نسبت به قیمت مصوب قبل اعمال شد که امید است به زودی مشکل کمبود روغن جامد حل شود.

معاون نظارت بر کالاهای مصرفی و شبکه‌های توزیعی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان افزود: در برخی استان‌ها شاهد نزدیک شدن قیمت مصوب و بازار هستیم و با توجه به تعیین قیمت واقعی و تامین حلب مورد نیاز، مشکل مربوطه حل خواهد شد.

وی گفت: در بازدیدی که شب گذشته از تعدادی فروشگاه‌های زنجیره‌ای و روز بازار بیرجند داشتیم، مشخص بود که بسیاری از کالاها به میزان زیاد موجود است و قیمت‌ها رعایت می‌شود.

موسوی تصریح کرد: با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی، وفاق خوبی در استان وجود دارد و اگر مشکلی در زمینه کمبود کالا وجود دارد، موضوع را به مرکز منتقل خواهیم کرد.

وی افزود: با توجه به شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در مرغداری‌های خراسان جنوبی موضوع تامین خوراک این واحدها را پیگیری می‌کنیم.

معاون نظارت بر کالاهای مصرفی و شبکه‌های توزیعی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت: موضوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در دستور کار کارگروه تنظیم بازار قرار گرفت و مقرر شد دامپزشکی به صورت کامل رصد کند تا مشکلی درخصوص تامین کالا رخ ندهد.

وی گفت: در زمینه حمایت‌هایی که می‌توان از این واحدهای آسیب‌دیده انجام داد، سازمان دامپزشکی و جهاد کشاورزی متولی تامین نهاده و بحث‌های بیمه‌ای هستند اما موضوع تامین خوراک را پیگیری خواهیم کرد.

موسوی با بیان اینکه خوراک دام قیمت مصوب دارد اظهار داشت: با توجه به شرایط پیش آمده و چالش‌هایی که برای مرغداری‌ها ایجاد شده، یکی از راهکارهای جبران خسارت و زیان، تامین خوراک دان است.

وی چالش مرغداری‌ها را نبود نقدینگی دانست و عنوان کرد: در زمینه قیمت تمام‌شده هیچ مشکلی نداریم اما کارگروه تنظیم بازار قیمت مصوب را تعیین می‌کند.

مدیر پشتیبانی امور دام خراسان ‌جنوبی هم در این نشست گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲۸ هزار تن جو، ذرت و سویا در استان توزیع شد و اکنون ذخایر ۱۰۰ درصد تکمیل است.

مهدی روشن افزود: اداره کل دامپزشکی استان نسبت به تایید صحت و سلامت محوله‌ها نظر می‌دهد اما از لحاظ سلامتی آزمایشگاه مجهز در استان داریم.

وی بیان کرد: اگر مرکز موافقت کند ما نیز این آمادگی را داریم تا محموله‌ها را تبدیل به خوراک کرده و مازاد بر سهمیه در اختیار واحدهای مرغداری خسارت دیده از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان قرار دهیم تا در روزهای پایانی سال و ماه مبارک رمضان در زمینه گوشت و تخم مرغ دچار مشکل نشویم.

مدیر پشتیبانی امور دام خراسان ‌جنوبی تصریح کرد: تمامی نهاده‌هایی که در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرد از طریق سامانه بازارگاه عرضه می‌شود و اختیار راهبردی در اختیار استان نیست لذا برای تبدیل کردن محموله‌ها به خوراک باید مجوز داشته باشیم.

وی گفت: واحدهای مرغداری استان به ویژه مرغ تخمگذار در این مدت با مشکل جدی مواجه شدند لذا باید شرایطی فراهم شود تا دان را حتی به صورت مدت‌دار در اختیار تولیدکنندگان قرار دهیم تا به چرخه تولید بازگردند.

معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات، معاون نظارت بر کالاهای مصرفی و شبکه‌های توزیعی، معاون نظارت بر کالاهای سرمایه‌ای و خدمات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان روز گذشته (سه‌شنبه) وارد بیرجند شدند و به همراه مسوولان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بازار روز بیرجند بازدید کردند.

بازدید از سردخانه و میوه طرح تنظیم بازار، بازدید از واحدهای تولیدی ماسک، واحدهای خوراک دام و کارخانه کویر تایر بیرجند در شهرک صنعتی از دیگر برنامه‌های سفر ۲ روزه معاونان سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان به خراسان جنوبی است.

برچسب‌ها سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان کالای اساسی خراسان جنوبی قیمت کالا روغن خوراکی ستاد تنظیم بازار بانک مرکزی شکر پروندهٔ خبری بازار مواد غذایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان کالای اساسی خراسان جنوبی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان کالای اساسی خراسان جنوبی قیمت کالا روغن خوراکی ستاد تنظیم بازار بانک مرکزی شکر اخبار کنکور سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان کارگروه تنظیم بازار خراسان جنوبی قیمت مصوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۴۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، صالحی گفت: با هدف تأمین کالا‌های مورد نیاز جامعه، از نیمه دوم اسفند پارسال تا کنون، بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی تنظیم بازار به این شهرستان اختصاص یافته است که به‌منظور کنترل قیمت در حال توزیع هستند.

او افزود: اقلام طرح تنظیم بازار به میزان ۸ تن برنج وارداتی هندی، ۵ تن شکر، ۴ تن گوشت منجمد بوده که با نرخ مصوب دولتی در این شهرستان توزیع شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان اظهارداشت: توزیع برنج هندی با قیمت کیلویی ۳۵هزار تومان و همچنین شکر با قیمت کیلویی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان و گوشت منجمد کیلویی ۳۱۰ هزار تومان در فروشگاه اقتصاد مقاومتی توسط اتحادیه تعاونی روستایی سپیدان عرضه شده است.

صالحی یادآور شد: همچنین شش و نیم تن میوه شب عید شامل سیب سفید و قرمزبه قیمت ۲۶ هزار تومان، پرتقال هر کیلو ۱۸ هزار و ۳۰۰ تومان و خرما کیلویی ۵۴ هزار و ۵۰۰ تومان تأمین و در سطح شهرستان توزیع شد.

او گفت: در روز‌های آینده مرغ منجمد نیز برای کنترل بازار مرغ گرم در شهرستان توزیع خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان تصریح‌کرد: به منظور مقابله با گران‌فروشی و احتکار اقلام و کالا‌های اساسی، بازرسی از فروشگاه‌های مربوط، توسط بازرسان این مدیریت و اتاق اصناف شهرستان به‌طور منظم صورت‌می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • صدور رای برای بیش از ۹۵ درصد از پرونده‌های تخلف طرح شده در تعزیرات گلستان
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان
  • تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • فروشگاه‌ها تامین مالی می‌شوند
  • امروز ۴ اردیبهشت؛ قیمت ریال عربستان در بازار آزاد
  • سالانه ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتن برنج مورد نیاز کشور است