Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@09:35:37 GMT

۱۳۰ کشور هنوز واکسن کرونا نگرفته‌اند!

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۴۸۶۸۰

۱۳۰ کشور هنوز واکسن کرونا نگرفته‌اند!

دبیر کل سازمان ملل متحد در برهه حساس همه گیری ویروس کرونا از انحصاری بودن واکسن کرونا برای معدودی از کشورهای برخوردار جهان انتقاد کرد.

به گزارش مشرق؛ دبیر کل سازمان ملل متحد بعد از ظهر چهارشنبه به وقت تهران  از برخی کشورهای جهان به دلیل استفاده انحصاری از واکسن کرونا  در این برهه حیاتی انتقاد کرد.

«آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد در این خصوص گفت :«۷۵ درصد از کل  واکسن‌های کرونا تنها در اختیار ۱۰ کشور در جهان است و بیش از ۱۳۰ کشور حتی یک دوز هم دریافت نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

دبیر کل سازمان ملل متحد همچنین خواهان یک برنامه جهانی برای واکسیناسیون کرونا شد.

این در حالی است که بعد از گذشت بیش از یکسال مبارزه سخت با ویروس کرونا در جهان، در ماه‌های اخیر سویه گونهانگلیسی این ویروس به نگرانی جدید جامعه جهانی تبدیل شده و انتظار می‌رود تا پیش از بهار به گونه غالب در آمریکا و اروپا بدل شود.

دانشمندان انگلیسی که حالا کشورشان به جولانگاه این گونه و محل صدور آن تبدیل شده با نگرانی در حال بررسی سویه جدید هستند و نتایج یافته‌های آن‌ها و دانشمندان دیگر حاکی از روند ویرانگری است که خطرات جدی و عدم قطعیت‌های قابل توجه این مرحله از همه‌گیری را برجسته می‌کند.

بر اساس جدیدترین تخمین دانشمندان، نوع انگلیسی کرونا تاکنون به دستکم ۸۲ کشور جهان راه یافته است. 

سازمان جهانی بهداشت هم این آمار را تایید و اعلام کرده ۸۳ کشور موارد ابتلا به این گونه را گزارش کرده‌اند و تاکنون در همه قاره‌ها بجز جنوبگان در قطب جنوب زمین گزارش شده است.

انگلیس طی ماه‌های دسامبر و ژانویه شاهد شیوع گسترده ویروس کرونای جهش یافته بوده و این شیوع به گونه‌ای بود که انگلیس بالاترین نرخ ابتلا به کرونا را در جهان تجربه کرد. از زمانی که بروز نوع جدید در جنوب شرقی انگلیس در ماه دسامبر ۲۰۲۰ اعلام شد، به منبع غالب ابتلا در بریتانیا تبدیل شده و هم‌اکنون بیش از ۹۰ درصد موارد ابتلا را در بیشتر قسمت‌های این کشور تشکیل می‌دهد.

به تازگی مرکز تحقیقات «وکتور» کارایی واکسن‌های روسی «اسپوتنیک وی» و «اپی‌واک‌کرونا» در مقابل گونه جهش یافته کرونا که ابتدا در جنوب انگلیس مشاهده شد را مورد تایید قرار داد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا بریتانیا سازمان ملل امریکا انگلیس اسپوتنیک وی سازمان ملل سازمان ملل متحد سازمان جهانی بهداشت آنتونیو گوترش ویروس کرونا آمریکا دبیر کل سازمان ملل متحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۸۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر حسین فرشیدی در پاسخ به سوال ایسنا درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم. 

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوال ایسنا درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نشست کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای
  • آیا مورچه‌ها صدا دارند و چرا صدای مورچه‌ها را نمی‌شنویم؟
  • قصه عکس تلخی که جهانی شد/ گونه محمد سالم بهترین عکس جهان را ثبت کرد؟
  • آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله مؤثر با هر گونه اجحاف به کشورهای اسلامی
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله موثر با هر گونه اجحاف به کشور‌های اسلامی