Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@11:28:31 GMT

درخواست وزیر بهداشت از دست اندرکاران اقتصاد کشور

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۴۹۱۵۴

درخواست وزیر بهداشت از دست اندرکاران اقتصاد کشور

وزیر بهداشت گفت: ما متاسفانه امسال در بدترین سال اقتصادی دولت، باری را به دوش کشیدیم با یک میلیارد دلار ارز کمتر از سال 1397 که سال آرام نظام سلامت کشور بود و انتظار ما از عزیزانی که دست اندرکار مسائل مالی و اقتصادی کشور هستند، این است که مدل‌هایی را طراحی کنند که در شرایط سخت کشور، ما در نظام سلامت کشور، موجبات کار سنگین‌تر بر دوش همکاران‌مان را فراهم نکنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر سعید نمکی در دومین همایش مالی ایران "نقش بازارهای مالی و همراهی اقتصاد با سلامت در فضای کرونا، گفت: یکی از اقداماتی که ما در اوج تحریم انجام دادیم، این بود که می‌دانستیم در هزینه‌های کمرشکن خانوار علی رغم اینکه ما سبدهای معیشتی برای مردم دیدیم، با توجه به اینکه در کشورهای در حال توسعه بضاعت در حمایت بیشتر از مردم ندارند، پروتکل نوشتیم و سعی کردیم که بنگاه‌های اقتصادی به خصوص بنگاه‌ها و مراکز تولیدی تعطیل نشوند. 
وی افزود: یک روز یکی از وزرای بهداشت یکی از کشورهای اروپایی با من تماس داشت و گفت شما چه کردید که هم اپیدمی را مهار می‌کنید، هم صنعت و اشتغال‌تان آسیب جدی ندیده است. شما مستحضرید که ما در بین کشورهایی که در طول کووید-19 رشد منفی داشتند، کشورمان کمترین آسیب را دید و اقتصاد کشور ما به شدت کمتر از اقصاد کشورهای صنعتی و پیشرفته جهان در ایام کووید-19  کوچک‌تر شد.

وی ادامه داد: یکی از دلایلش این بود که وزیر بهداشت و همکارانش بجای اینکه دیگران از حوزه اقتصاد کمک‌شان بیایند، به کمک اقتصاد این کشور رفتند که چطور پروتکل بنویسند و چگونه این سیگنال امیدبخش را به مردم بدهند که در عین حالیکه شما چرخ اقتصاد را می‌چرخانید، ما سربازان نظام سلامت در کنار شما هستیم.
نمکی ادامه داد: گرچه زیرساخت‌های ما در حوزه سلامت طی سال‌های اخیر رشد خوبی داشته است، اما ما 1.6 تخت به ازای 1000نفر جمعیت داریم. درحالی که این یک پنجم، یک هفتم و بعضا یک دوازدهم کشورهایی است که در باتلاق کرونا مانده‌اند. ما در این مدت 2500 تخت آی سی یو را با یک کار ضربتی و در زمان محدود و با کیفیتی مناسب ایجاد کردیم. در عین حال توانستیم در اوج تحریم و اقتصاد پریشان ناشی از تحریم 11 هزار تخت بیمارستان به ظرفیت تخت‌های کشور اضافه کنیم.

وزیر بهداشت افزود: امیدوارم بزرگان اقتصاد کشور، راهکارهایی را پیدا کنند که رد شرایط سخت پیش رو و به خصوص در روزهایی که ممکن است هر لحظه یک ویروس نوپدید، طوفانی در کشور برپا کند، نظام اقتصادی کشور روی پا بماند و نظام سلامت هم مجبور نشوند که جور کاستی‌های اقتصاد را برای خودش به دوش کشد.

نمکی گفت: امسال از یک میلیارد دلاری که مقام معظم رهبری فرمودند، هنوز مقدار زیادی‌ را نگرفته‌ایم. در حالی که در انگلیس 22 میلیارد پوند و در آمریکا 111 میلیارد دلار فقط در نظام سلامت و زیرساخت‌های سلامت برای مدیریت کووید-19 هزینه شد، اما ما متاسفانه امسال در بدترین سال اقتصادی دولت، باری را به دوش کشیدیم با یک میلیارد دلار ارز کمتر از سال 1397 که سال آرام نظام سلامت کشور بود.
نمکی گفت: انتظار ما از عزیزانی که دست اندرکار مسائل مالی و اقتصادی کشور هستند، این است که مدل‌هایی را طراحی کنند که در شرایط سخت کشور، ما در نظام سلامت کشور، موجبات کار سنگین‌تر بر دوش همکاران‌مان را فراهم نکنیم و دغدغه اقتصاد و معیشت مردم را هم نداشته باشیم.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي همه باهم علیه کرونا نظام سلامت کشور وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۹۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مریوان، قلمرو حکمرانی وانتی‌ها

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، مریوان دراستان کردستان و غرب ایران یکی از شهرستان‌های مرزی با عراق به‌شمار می‌رود. براساس شواهد سالهاست که به علت رعایت نکردن قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از سوی وانت‌های میوه‌فروش، در بسیاری از ساعات در خیابان‌های اصلی مریوان شاهد ترافیک سنگینی هستیم. شهرداری و نیروهای رفع سد معبر بارها اقدام به اعلام اخطار و جمع آوری این وانتها کرده اند اما بازهم این وانتی ها به خیابانهای شهر بازگشته اند. حالا شهروند خبرنگار ما از وزیر کشور درخواست کرده است راه حلی برای این معضل تدبیر کند.

 

متن پیام شهروند خبرنگار ما : 

چندین سال است خیابان‌های شهر را وانتی‌هایی تسخیر کرده اند که به راحتی در وسط خیابان، و نه در کنار خیابان، در وسط خیابان پارک نموده و هندوانه و سیب زمینی و خیار می‌فروشند. میز بساط را در وسط خیابان گذاشته و چایی می‌خورند و تنها مسیر آزاد تردد، فقط یک لاین آنهم با منت و اکراه، برای عبور خودرو‌ها باز گذاشته اند. به عنوان شهروند، حق خودم می‌دانم که از جناب وزیر کشور درخواست کنم، این موضوع را پیگیری و شهر زیبای مریوان را از دست این اشغالگران، پس بگیرند.

دیگر خبرها

  • بازسازی اورژانس‌ها در اولویت قرار گرفت
  • مریوان، قلمرو حکمرانی وانتی‌ها
  • وزیر امور اقتصاد و دارایی: پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک ها واگذار شد
  • ایران قوی‌ترین حوزه نظام سلامت در منطقه را دارا است
  • جزئیات مدیریت سرخابی‌ها توسط دو کنسرسیوم پتروشیمی و بانکی از زبان وزیر اقتصاد
  • نظام سلامت ایران قوی‌ترین حوزه نظام سلامت منطقه است
  • جهاد تبیین و امید آفرینی یکی از رسالت های وزارت بهداشت است
  • سلامت نوجوانان و جوانان یکی از ضروریات نظام سلامت است
  • ارائه خدمات درمانی در راستای برنامه‌های نظام سلامت
  • ستاری‌فرد: آموزش تأمین‌کننده دو رکن سلامت و امنیت است