Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، احمد المنظری مدیرکل دفتر مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت در حاشیه دیدار با وزیر بهداشت که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: امروز به صورت مستقیم از تیم ها، ایستگاه ها و مراکز بهداشتی ایران بازدید کردم و دیدم که این تیم ها چقدر فعالیت دارند تا خدمات بهداشتی به همه ارائه شود به شکلی که هیچ کس از ارائه خدمت، محروم نماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در چارچوب استراتژی جامع و راهبردی که ایران برای مقابله با کووید ۱۹ دارد، از یکی از ایستگاه‌های سلامت بازدید کردم و دیدم که نیرو‌ها و اعضای داوطلب چقدر اختیارات دارند و به آن‌ها قدرت زیادی داده شده که بتوانند تعامل داشته باشند و به اجرای هرچه بهتر راهبرد کلان سلامت کشور کمک کنند.

مدیرکل دفتر مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت خاطرنشان کرد: امروز در گزارش‌هایی که همکاران و معاونین وزارت بهداشت ایران داشتند، متوجه شدم که ایران چه راهبرد‌های کلانی را تدوین کرده که نشان می‌دهد که وزارت بهداشت ایران علاوه بر موفق بودن در ارائه خدمات مربوط به بیماری کووید ۱۹، موفق شده است خدمات اساسی و بهداشتی دیگر را به دیگر بیماران ارائه دهد و این انعکاس راهبرد‌هایی بود که ایران تدوین و اجرایی کرده بود.

المنظری بیان کرد: متوجه شدم که وزارت بهداشت چه اقداماتی انجام می‌دهد که نیرو‌های تخصصی، کارکنان بهداشتی و نیرو‌هایی که در خط مقدم مبارزه با کووید ۱۹ هستند، نیاز‌های شان تامین شود و وزارت بهداشت ایران تعداد نیرو‌ها و تخت‌های بیمارستانی را در این شرایط افزایش داده و اقلام محافظتی و تجهیزات مورد نیاز را خیلی سریع فراهم کرده تا این اطمینان خاطر حاصل شود که خطری متوجه هیچ کس نیست و از فرآیند خدمت رسانی عقب نمی‌ماند.

او تصریح کرد: یکی از اقدامات منحصر بفرد ایران، ایجاد خانه‌های بهداشت سیار برای عشایر کوچ رو است و این کار، به صورت سراسری در ایران انجام شده و این تجربه ایران، موفق و منحصر بفرد است تا این تضمین ایجاد شود که همه افراد جامعه در هر شرایطی که هستند، از خدمات بهداشتی بهره مند می‌شوند.

مدیرکل دفتر مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت گفت: ایران با شرکت‌های دانش بنیان همکاری‌های بسیار خوبی دارد و در زمینه انجام پژوهش و انتشار نتایج آنها، فعالانه عمل می‌کند. ایران در حوزه تحقیقات، یکی از کشور‌های برجسته منطقه است و از این ظرفیت برای تولید اقلام پزشکی و محافظتی و همچنین تولید واکسن استفاده می‌کند.

المنظری افزود: تلاش ما این است که تجربیات موفق ایران، صرفا منحصر به ایران نماند و بتواند این اقلام و واکسن‌ها را صادر کند تا بجای اینکه یک تجربه موفق ملی باشد، تبدیل به یک تجربه موفق منطقه‌ای شود. در ایران، دولت و بخش‌های مختلف جامعه در زمینه مقابله مشترک با بیماری کووید ۱۹ متعهد هستند و با همدیگر، همکاری همه جانبه و نزدیک دارند.

او تاکید کرد: از وزیر بهداشت ایران و همکارانش که این فرصت را به بنده دادند و با ما همکاری کردند، تشکر می‌کنم. تضمین می‌دهم که سازمان جهانی بهداشت چه در سطح منطقه و چه در سطح بین المللی حمایت خود را از ایران ادامه خواهد داد و این فرصت را داریم که از تجربیات موفق ایران نه در سطح منطقه بلکه فراتر از منطقه از طریق گروه‌های فنی و یا گروه‌های فنی، استفاده کنیم. ایران اولین کشوری بود که هیات فنی سازمان جهانی بهداشت را پذیرفت و تجاربی که این هیات از شرایط ایران در مقابله با کرونا بدست آورد، در اختیار سایر کشور‌ها به اشتراک گذاشته شد و امیدواریم که تجربیات موفق ایران باز هم با سایر کشورها، به اشتراک گذاشته شود.

همچنین احمد المنظری در دیدار وزیر بهداشت، معاونین و مدیران ارشد وزارت بهداشت، اظهار کرد: ساختار نظام سلامت ایران، بسیار چابک، سریع، پاسخگو و منعطف است که در شرایط اضطراری، عملکرد بسیار خوبی دارد.

او افزود: ایران کشور بزرگ و وسیعی است. مساحت ایران یک میلیون و ۶۴۸ هزار متر و جمعیت آن بیش از ۸۰ میلیون نفر است بنابراین کشوری گسترده و پرجمعیت است، اما در عین حال، بسیار پویا است و یکی از دلایل این پویایی، تاریخ و فرهنگ ایران است.

مدیرکل دفتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت خاطرنشان کرد: بعد از شیوع کووید۱۹، دنیا چالش‌های زیادی داشت. قبل از این بیماری، برخی کشور‌ها می‌گفتند که ما بهترین نظام‌ها را داریم، اما با چالش‌هایی که فکرش را هم نمی‌کردند، به این نتیجه رسیدند که باید منعطف، پویا، دارای نیروی انسانی متخصص و کافی، منابع و تجهیزات باشند.

المنظری یادآور شد: کووید۱۹ یک چالش جهانی است. در روز‌ها و هفته‌های اول که شرایط ناپایدار بود، اطلاعات و شواهدی از بیماری، روش انتقال و گسترش آن نداشتیم، اما به اشتراک گذاری تجربیات، باعث بهبود وضعیت شد.

او تاکید کرد: ایران یکی از کشور‌هایی بود که خیلی سریع، مسیر صحیح مقابله با کووید۱۹ را پیدا کرد و برنامه جامعی در این زمینه در دولت ایران وجود داشت. ایران نمونه موفقی از مسیر صحیح مقابله با کووید۱۹ است، چون شاهد بسیج نیروها، همکاری و تعامل دستگاه‌های مختلف و درگیر کردن کل جامعه در این زمینه بودیم. ایران راهبرد‌های کلان و کلیدی برای پیگیری، کنترل و نظارت داشت.

این مدیر سازمان جهانی بهداشت افزود: واکسیناسیون و خدمات مورد نیاز گروه‌های هدف مانند کودکان در چنین شرایطی نباید فراموش شود. ایران در سال‌های اخیر به پوشش  واکسیناسیون ۱۰۰ درصد رسیده که این نشان از پویی نظام سلامت ایران است.

المنظری تصریح کرد: ایران همسایه‌ها و مرز‌های زیادی با کشور‌های اطراف خود دارد بنابراین کنترل مسائل بهداشتی در مرز‌ها از جمله شناسایی، جداسازی و ایزوله افراد مشکوک، بسیار مهم است.  

او خاطرنشان کرد: در حال حاضر در کشور‌های منطقه مدیترانه شرقی، ۳ واکسن اساسی تولید خواهد شد و تیم‌های منطقه‌ای با ایران همکاری خواهند کرد.  

المنظری افزود: نشست بعدی کمیته‌ای کشور‌های مدیترانه شرقی، در قاهره برگزار می‌شود و خیلی خوشحال می‌شویم که بتوانیم از تجارب موفق ایران، استفاده کنیم. تعهد می‌دهیم که حمایت ما از ایران، کامل است و به زودی یک ایرانی، مدیر امور اداری و مالی دفتر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در مدیترانه شرقی خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت ویروس کرونا واکسن کرونا مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت تجربیات موفق ایران وزارت بهداشت بهداشت ایران مدیرکل دفتر کووید ۱۹ نیرو ها کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۰۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمهوری اسلامی آمادگی مقابله با هرگونه تهدید از جانب رژیم صهیونیستی را دارد

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در رابطه با عملیات روز جمعه ریزپرنده‌ها در اصفهان گفت: این مسائل دردی از کابینه نتانیاهو درمان نمی‌کند و جمهوری اسلامی ایران آمادگی برای برخورد و مقابله با هرگونه تهدید از سوی رژیم را داشته و دارد.

شهریار حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: رژیم صهیونیستی در حال حاضر به شدت دچار تزلزل و سردرگمی است، زیرا بعد از جنگ غزه از داخل به طور مستمر مورد انتقاد بوده است و به دنبال این بوده‌اند که تنش‌ها را به بیرون از مرزهای سرزمین‌های اشغالی هدایت کنند تا بار روانی و فضای اجتماعی بر علیه خود را کاهش دهند، در همین راستا حمله به بخش‌هایی از سوریه، لبنان و ترور شخصیت‌های نظامی و در نهایت در حمله به کنسولگری ایران یکی از استراتژی‌های رژیم صهیونیستی با محوریت کابینه و شخص نتانیاهو بود، اما انتظار نداشتند که جمهوری اسلامی پاسخی محکم و دندان شکن به رژیم بدهد.

وی افزود: در نهایت با عملیات مؤثر، بی‌نظیر و بازدارنده وعده صادق، رژیم بیشتر دچار تزلزل شد به گونه‌ای که ظرف یکی دو روز گذشته بازهم اعتراضات داخلی پیرامون کارکرد و عملکرد کابینه نتانیاهو افزایش پیدا کرد، بنابراین رژیم با حرکتی که روز جمعه انجام داد به دنبال این است که این فشارها را در داخل کم کند و توجیهی باشد برای کاهش فشارهای داخلی و این اقدامات درواقع متأثر از این مسائل و متزلزل بودن کابینه او است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: اما این مسائل دردی از کابینه نتانیاهو درمان نمی‌کند. جمهوری اسلامی ایران آمادگی برای برخورد و مقابله با هرگونه تهدید از سوی رژیم را داشته و دارد اما به اعتقاد من در مورد حرکت روز جمعه باید به جامعه بین‌الملل برگردیم، اگر صادق هستند و اعتقادی به حقوق بین‌الملل دارند باید نهادهای بین‌المللی از جمله شورای امنیت و سازمان ملل جلوی تحرکات رژیم را بگیرند، اما اگر غیر از این باشد رژیم باید تنبیه شود و جمهوری اسلامی ایران آمادگی تنبیه رژیم را بخاطر فعالیت‌هایش دارد اما جمهوری اسلامی به دنبال تنش و گسترش اوضاع ناامن در منطقه نیست.

حیدری تصریح کرد: به اعتقاد من با توجه به کارکرد آمریکا در خاورمیانه و اعتقاد این کشور به توسعه ناامنی در این منطقه برای بهره برداری از منابع و فروش تسلیحات جدید به کشورهای منطقه، طبیعتاً رژیم صهیونیستی را به عنوان یک ابزار قرار داده است اما غافل است که این ابزار امنیت منطقه و جهان را به خطر می‌اندازد.

وی تاکید کرد: هر بحرانی یک کانون اصلی دارد و امروز رژیم صهیونیستی کانون ناامنی‌ها در منطقه خاورمیانه است بنابراین جهان و نظام بین‌الملل باید سریعاً وارد مذاکره جدی شوند تا نسبت به تحرکات و ادامه گستاخی‌های رژیم اقدامات فوری و آنی به دور از پشتیبانی آمریکا داشته باشند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه این گونه تحرکات بی پاسخ نخواهد ماند، گفت: به نظر من تحلیل‌های رژیم نسبت به واقعیت‌های جمهوری اسلامی غلط است چرا که تحلیلشان این بود که اگر به سفارت حمله کنند پاسخی دریافت نمی‌کنند اما با دریافت پاسخ قاطع از سوی جمهوری اسلامی حتماً تحلیل‌های آنها تغییر خواهد کرد کما اینکه الان رژیم از داخل دچار سردرگمی است، فشارهای سیاسی و اجتماعی در کابینه نتانیاهو افزایش پیدا کرده، جمهوری اسلامی دست برتر، قدرت بازدارندگی و عملیاتی منحصر به فرد دارد و رژیم باید تاوان اینگونه اقدامات را دریافت کند و رژیم باید بفهمد که هر حرکت ضدامنیتی علیه جمهوری اسلامی بدون پاسخ نخواهد ماند.

کد خبر 746082

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله مؤثر با هر گونه اجحاف به کشورهای اسلامی
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله موثر با هر گونه اجحاف به کشور‌های اسلامی
  • روابط ایران و پاکستان فراتر از همسایگی و متکی بر برادری و روابط قلبی عمیق و تاریخی است
  • جمهوری اسلامی آمادگی مقابله با هرگونه تهدید از جانب رژیم صهیونیستی را دارد
  • رمز موفقیت سپاه مقابله با تهدیدات دشمن است
  • مقابله با فجایع طبیعی زیست محیطی مستلزم همکاری‌های مشترک است
  • کنعانی: مقابله با فجایع طبیعی زیست محیطی مستلزم همکاری‌های مشترک بین‌المللی است
  • مصرف نمک و شکر در کشور چند برابر استاندارد جهانی است
  • شیرمردان و شیرزنان سپاهی در خط مقدم حراست از ایران