Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-25@06:02:11 GMT

5 خوراکی دشمن قلب و عروق را بشناسیم

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۵۰۲۹۹

5 خوراکی دشمن قلب و عروق را بشناسیم

از گذشته تاکنون توصیه شده برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی از غذاهای غنی از کلسترول، چرب و شور پرهیز کنیم. این سه عامل جزو لیست بدترین های قلبی عروقی بوده و کماکان هستند! به اعتقاد «کیت پتن»، متخصص تغذیه، غذا می تواند بدن ما را تغذیه شده و سلامت نگاه دارد، یا آن را مسموم و بیمار سازد. بنابراین نوع غذایی که مصرف می کنیم بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش بهداشت نیوز، امروز با غذاهایی آشنا می شویم که طبق تحقیقات، مصرف نامتعادل آنها می تواند باعث گرفتگی عروق و مشکلات قلبی شود.

۱. نوشابه

غنی از قندهای ساده است و می تواند باعث افزایش شدید قند خون و ایجاد التهاب شود. التهاب ایجاد شده به عروق زده و افزایش خطر حمله های قلبی را به همراه دارد. هرچه بیشتر نوشابه مصرف کنیم، بیشتر در معرض بیماری های قلبی عروقی هستیم.

۲. انواع شیرینی ها و دسرها

دانشمندان علم تغذیه در کانادا در مطالعات اخیر، دریافتند که مصرف زیاد هرگونه ماده غذایی که غنی از شکر سفید، شکر قهوه ای، عسل زیاد، ملاس، شربت ذرت و شهد باشد، باعث ایجاد حالات التهابی در بدن و در نتیجه افزایش ریسک بیماری های قلبی عروقی می شود.

۳. مارگارین

مارگارین یا «کره گیاهی» (که البته این عبارت دروغی بیش نیست) بسیار مضرتر از چربی و کره حیوانی است! اگرچه در مارگارین روغن گیاهی استفاده می شود، اما برای اینکه حالت جامد و سفت داشته باشد، این روغن ها «هیدروژنه» می شوند و در نتیجه غنی از اسیدهای چرب ترانس هستند که دشمن شماره یک سلامتی قلب به شمار می آیند.

۴. پودرهای خامه و کف قهوه

این پودرها هم اغلب حاوی اسیدهای چرب ترانس هستند و همان طور که گفته شد، بسیار برای سلامتی قلب مضرند. برای مطمئن شدن از داشتن یا نداشتن اسیدهای چرب ترانس، برچسب روی بسته این پودرها را بخوانید.

۵. هات داگ

فرآورده های گوشتی به طور کلی، به دلیل داشتن مواد نگهدارنده و همچنین موادی که در حین پختن یا سرخ شدن در آنها به وجود می آید، علاوه بر سرطانزا بودن، باعث افزایش ریسک بیماری های قلبی و عروقی می شود.

بیشتر بخوانید: میوه ای برای پایین آمدن چربی خون دانستنی‌هایی درباره قرص خوراکی آتورواستاتین داروی مسدودکننده H2 در معده چگونه عمل می کند/ آشنایی با انواع داروهای H2 لینک کوتاه: asriran.com/003Ef9

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بیماری های قلبی قلبی عروقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۰۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر قصد باروری دارید این خوراکی‌ها را حتما بخورید

آفتاب‌‌نیوز :

باروری به معنای توانایی برای داشتن فرزند، به عنوان یکی از علت‌های تشکیل خانواده شناخته می‌شود؛ با توجه به اینکه سبک زندگی، الگوی غذایی و فعالیت بدنی زوجین بر قدرت باروری آن‌ها تأثیر دارد، پیروی از یک الگوی غذایی مناسب، مصرف ریزمغذی ها، فعالیت بدنی منظم و حفظ وزن مطلوب می‌تواند از بسیاری از مشکلات باروری جلوگیری کرده و سبب کاهش هزینه‌های درمان ناباروری شود. در ادامه با ۱۰ توصیه تغذیه‌ای کاربردی و مؤثر در باروری سالم آشنا می‌شویم:

سعی کنید غذا‌های غنی از آنتی اکسیدان مانند منابع ویتامین C، E و کاروتنوئید‌ها را به برنامه غذایی خود اضافه کنید و نسبت به گذشته مرکبات، فلفل سبز، توت فرنگی، گوجه فرنگی، بروکلی و میوه‌های نارنجی رنگ را بیشتر مصرف کنید.

از مصرف ماهی‌های چرب و ماهی تن، زرده تخم مرغ، شیر غنی شده و جگر گاو غافل نشوید؛ این مواد غذایی به عنوان منابع ویتامین D، می‌تواند در بارورری افراد مؤثر باشد.
منابع غذایی فولات (B۹) مانند جگر، نخود، عدس، لوبیا، آجیل و مغزدانه ها، بادام زمینی، اسفناج، مارچوبه، سبزی‌های سبز تیره، مرکبات و بروکلی را به برنامه غذایی هفتگی خود اضافه کنید.

مصرف جگر، گوشت قرمز، مرغ، ماهی، لبنیات، تخم مرغ، حبوبات و مغزدانه‌ها به دلیل غنی بودن از روی، توصیه می‌شود.

بهتر است در طول هفته از منابع غذایی امگا ۳ مانند گردو، ماهی سالمون، دانه کتان، کلم بروکسل و دانه چیا مصرف کنید.

نسبت به گذشته فیبر بیشتری مصرف کنید؛ میوه ها، سبزی‌ها و غلات کامل و سبوسدار به عنوان منابع سرشار از فیبر شناخته می‌شود.

مصرف مغزدانه‌ها و حبوبات مانند عدس، نخود، لوبیا، بادام، گردو و دانه آفتابگردان بسیار حائیز اهمیت است.

توصیه می‌شود مصرف کربوهیدرات تصفیه شده مانند قند و شکر، کیک و شیرینی و انواع نان سفید کاهش یابد.

مصرف چربی‌های غیر اشباع مانند روغن‌های زیتون، کانولا و آفتابگردان به صورت متعادل و کنترل شده افزایش یابد.

سعی کنید مصرف چربی‌های اشباع مانند روغن‌های جامد و حیوانی و گوشت‌های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس را تا حد ممکن کاهش دهید.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • اگر قصد باروری دارید این خوراکی‌ها را حتما بخورید
  • رویش گیاه ریواس در دشت‌های زیرکوه
  • چاق ها، عصرها ورزش کنند
  • ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است
  • این افراد مراقب باشند در خطر حمله قلبی اند
  • (تصاویر) خواص قارچ برای سلامتی؛ فقط این قارچ‌ها خوراکی هستند!