Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- بخشدار کهریزک گفت: علی‌رغم عوارض و آسیب‌‌های اجتماعی و زیست ‌محیطی آرادکوه بر ساکنان منطقه متأسفانه شهرداری تهران تحت ‌تأثیر معیارهای سودآوری مشکلات بسیاری را ایجاد کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری ، امین بابایی در حاشیه بازدید از مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه با اشاره به تولید روزانه 400 مترمکعب شیرابه مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه اظهار داشت: این موضوع برای سالیان متوالی است که معضلات فراوانی را برای شهر کهریزک و مردم این منطقه ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: انتشار بوی نامطبوع و گاز مِتان، حضور سگ‌های ولگرد، نفوذ شیرآبه‌های ناشی از زباله‌ها به خاک، حضور اتباع بیگانه و افزایش کلونی‌ها تنها گوشه‌ای از معضلات آرادکوه برای ساکنان بخش کهریزک است که به لحاظ بار روانی اثرات نامطلوبی را برای شهروندان این بخش به همراه داشته است.

بخشدار کهریزک افزود: علی‌رغم عوارض و آسیب‌‌های اجتماعی و زیست‌محیطی آرادکوه بر ساکنان منطقه، متأسفانه شهرداری تهران تحت ‌تأثیر معیارهای سودآوری این موارد را نادیده گرفته و مشکلات بسیاری را ایجاد کرده است.

معاون استاندار تهران: رفع دغدغه مردم را در موضوع آرادکوه از محیط زیست مطالبه‌گری می‌کنیماستاندار تهران: وجود آرادکوه در کهریزک صحیح نیستپاسخ دستگاه قضائی استان تهران به مطالبه‌گری بخشدار کهریزک؛ تعیین ضرب‌الاجل 3 ماهه برای رفع مشکلات آرادکوه

بابایی تصریح کرد: مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه هیچ عایدی برای مردم بخش کهریزک ندارد و این مردم نباید تاوان زباله‌های کلانشهر تهران را بدهند.

وی همچنین در پایان خاطرنشان کرد: نحوه عملکرد آرادکوه به ویژه در حوزه ساخت ‌‎و سازهای صورت گرفته نیز باید تعیین تکلیف شود و نسبت به اخذ مجوز پایان کار با توجه به اینکه در حوزه حریم شهر کهریزک است، اقدامات لازم صورت پذیرد.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۷۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری گردشگران نوروزی در حفاظت از محیط زیست

فرید صالحی پورباورصاد رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لالی گفت : صنعت گردشگری جزء صنایعی است که کمترین استفاده را از منابع طبیعی مانند آب، خاک و هوا را دارا است اما بیشترین سود دهی را برای مردم دارد.

او می‌گوید: در حوزه گردشگری یکی از زمینه هایی که مغفول مانده ، بحث گردشگری طبیعی و محیط زیست است. وقتی در گذشته نه چندان دور صحبت از گردشگری به میان می آمد همه تصور می کردند فقط دیدن آثار باستانی مد نظر است.

صالحی پور ادامه داد: در شهرستان لالی رودخانه ها، آبشارها و دریاچه سد را داریم که پتانسیل خوبی برای فعالیت های گردشگری دارد که مردم می توانند بازدید و در فصل بهار و حتی تابستان استفاده کنند.

به گفته او رها کردن زباله های غیرقابل بازیافت در طبیعت آسیب های جدی به آن وارد می کند، مسافران نوروزی و طبیعت گردان ، با جمع آوری زباله ها در کیسه های مخصوص زباله و رساندن آن به مکان های مخصوص جمع آوری زباله ، در پاکیزگی طبیعت و حفظ خاک و آب از آلودگی ها ما را یاری کنند.

این مقام مسئول ادامه داد: مسافران نوروزی همچنین با معاینه فنی خودروهای خود و رعایت نکات محیط زیستی، در تمیز نگهداشتن هوای لطیف بهاری و آلوده نشدن آن با آلاینده هایی که سلامتی هموطنان را به خطر می اندازد، نقش موثری خواهند داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • روزانه ۱۵۰ تن زباله در آستارا تولید می‌شود
  • برخورد قانونی با متخلفان انتقال زباله به سایت پسماند در مـُهر
  • ساماندهی پدیده زباله‌گردی و کودکان کار طی ماه‌های آینده/فعال شدن ساخت تمام خطوط متروی تهران
  • ویدیو/ بازیافت زباله‌های پلاستیکی با سلولزهای گیاهی
  • همکاری گردشگران نوروزی در حفاظت از محیط زیست
  • امروز برگزار می شود؛ جشن با کیک ۲۰۰ متری و ۲ تنی برای تهرانی ها
  • افطاری در افطارخونه طهران + تصاویر
  • «جای ما اینجاست!» روی ایستگاه‌های بازیافت اصفهان نقش بست
  • توزیع ۱۳ هزار افطاری هر شب در تهران
  • توزیع ۱۳ هزار افطاری هرشب در تهران