Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، محمدرضا ظفرقندی امروز جمعه در مراسم افتتاحیه بیست و هشتمین مجمع انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران که به صورت مجازی برگزار می‌شود، گفت: حدود سی سال از تأسیس انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران می‌گذرد و همواره در این سال‌ها تلاش کرده ایم در موضوعات مختلف اجتماعی، سیاسی، صنفی و…، در کنار مردم باشیم و در فراز و نشیب‌های تاریخی و سیاسی و آزمون‌های سخت همواره برای اصلاح امور گام بر داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه به توفان سهمگین کرونا که جامعه بشری را دچار بحران کرده است، اشاره کرد و افزود: نحوه مقابله با این بیماری در هر کشوری نمونه بارز از احترام گذاشتن به حقوق مردم در آن کشور است.

ظفرقندی گفت: تأخیر در تهیه واکسن در ارزیابی مدیریت کرونا، می‌تواند سلامت مردم را تهدید کند. از همین رو، یک حکمرانی خوب می‌تواند از طولانی شدن بحران و غفلت از پیامدهای کرونا و پساکرونا جلوگیری کند.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران افزود: قطعاً بدون نگرش صحیح و برنامه ریزی هدفمند، موجب ایجاد چالش در برون رفت از بحران کرونا خواهد شد.

ظفرقندی ادامه داد: قطع زنجیره انتقال بیماری از طریق واکسن معتبر، می‌تواند از سلامت مردم و گروه‌های آسیب پذیر محافظت کند.

وی گفت: تهیه واکسن باید فارغ از مسائل سیاسی و در اولویت کاری مسئولان امر قرار بگیرد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، با عنوان این مطلب که پاندمی کرونا به مرزها و مردم احترام نمی‌گذارد، افزود: تا زمانی که این زنجیره قطع نشود، هیچکس در امان نخواهد بود.

وی با اشاره به جانفشانی‌های جامعه پزشکی در دوران کرونا، گفت: خدمات جامعه پزشکی در دوران کرونا باعث شده بیش از ۳۰۰ شهید و ده‌ها هزار مبتلا به کرونا در کارنامه جامعه پزشکی ثبت شود که بابت مورد تکریم و تعظیم قرار بگیرند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا پاندمی واکسن واکسیناسیون پساکرونا پزشکی ایران جامعه پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۳۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصص زیبایی در پزشکی به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهرناز آجرلو، پزشك پوست و زیبایی در یک گفت‌وگوی رادیویی در مورد آسیب‌شناسی جراحی‌های زیبایی كشور گفت: رواج یك عمل در كشور موجب رشد بُعد مالی آن شده و همین موجب تمایل افراد به این موضوع در صورت نبود نظارت جدی می‌شود. در كشورهای آسیایی نیز شاهد مدگرایی بسیار افراط كارانه در حوزه زیبایی هستیم. در گذشته عمل‌های زیبایی صرفاً جنبه‌های درمانی و جبرانی داشت، اما امروز جنبه تبعیت از مد دارد.

او با اشاره به تغییرات پوست و مو با افزایش سن و نداشتن سبك زندگی صحیح بیان كرد: افراد برای جبران كاستی‌ها به سمت عمل‌های زیبایی سوق می‌یابند تا اعتماد به نفس خود را به دست آورند؛ اما امروز این عمل‌ها نه تنها الگوی پیشگیرانه ندارد بلكه شاهد مراجعین با سن كم به این عمل‌ها هستیم.

این پزشك پوست و زیبایی از تعهد جامعه پزشكان پوست و زیبایی نسبت به عمل‌های خود یاد كرد و افزود: این تعهد در بین آرایشگران وجود ندارد و با وجود آنكه هیچ ورودی به حوزه پزشكی ندارند، اقدام به انجام جراحی زیبایی می‌كنند.

در گذشته تقاضای انجام عمل‌های زیبایی توسط بانوان بیشتر بود اما اخیراً ورود آقایان به این حوزه با بانوان برابری می‌كند. عمل‌های زیبایی امروز صرفاً مدگرایی است و افراد متقاضی بدون توجه به عارضه‌های جراحی قصد تغییر چهره دارند.

او در این باره افزود: اگر سازوکاری تعریف شود كه این عمل‌ها توسط افراد متخصص انجام شود شرایط بهتر خواهد شد. تخصص زیبایی نیز باید در كنار سایر حوزه‌های تخصصی پزشكی قرار بگیرد كه می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد. این حوزه باید به عنوان یك رشته دانشگاهی وجود داشته باشد؛ اما حوزه زیبایی از نظر فرهنگی و فقهی در جامعه مورد بررسی قرار نگرفته در حالی که با این انجام روند، افراد كمتری به سمت آن خواهند رفت.

این پزشك ضمن تأکید بر از بین بردن تبعیت از مد در این حوزه یادآور شد: این موضوع بسیار خطرناك است چرا كه عوارض آن بسیار است.

افراد باید پزشكان متخصص را از طریق سایت نظام پزشكی بشناسند و به مراكز معتبر مراجعه كنند. بدن هر فرد با سایرین متفاوت است بنابراین نباید انتظار داشته باشند شبیه افراد خاصی شوند، نواقص را رفع كنند، تفكیك بندی جراحی را بدانند و زیبایی طبیعی خود را دوست داشته باشند و نیازی نیست برای مطرح شدن در جامعه عمل‌های زیبایی انجام داده و از خودشان چهره‌های جدید بسازند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میرزا زاده: انتخاب مردم قابل احترام است
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • ایران به توافقات انجام شده بین آذربایجان و جمهوری ارمنستان احترام می‌گذارد
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به مناسبت هفته سلامت
  • تخصص زیبایی در پزشکی به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد
  • غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در استان اردبیل