Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@23:05:50 GMT

افزایش ۴۵۰ میلیون تنی ذخایر سنگ آهن کشور

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۶۶۱۸۰

به گزارش اکوفارس به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، وجیه الله جعفری که امروز در آیین افتتاح طرح های صنایع معدنی و زیرساختی گزارشی از توسعه زنجیره فولاد و زیرساخت ها به دکتر روحانی، رئیس جمهور ارایه می داد، افزود: ذخیره سنگ آهن ناحیه گل گهر نیز 1.5 میلیارد تن است که 152 میلیون تن آن حاصل اکتشافات اخیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفری با اشاره به مشکلات ناشی از تحریم گفت: به رغم چالش های تحریم، 47درصد از تجهیزات و قطعات گندله سازی 5 میلیون تنی گهرزمین توسط سازندگان داخلی بومی سازی شده است.

دو پروژه دیگر در راه است
وی افزود: تا پایان سال 99 دو پروژه دیگر در این ناحیه افتتاح خواهد شد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو سرمایه گذاری گندله سازی گهرزمین را 3830 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: 600 شغل مستقیم و 1300 شغل غیرمستقیم، حاصل راه اندازی این کارخانه است.

میزان تحقق اهداف زنجیره فولاد
وی درباره تحقق اهداف طرفیت سازی در زنجیره فولاد، گفت: تاکنون 72 درصد اهداف در فولاد خام، 68 درصد در آهن اسفنجی، 82 درصد در گندله سازی و 76 درصد در کنسانتره سنگ آهن ( برای چشم انداز 1404) محقق شده است.

رشد از سال 92
وی در ادامه گفت: با مجموعه اقدامات و حمایت های انجام شده از ابتدای دولت یازدهم تاکنون ظرفیت تولید فولاد خام 77 درصد، آهن اسفنجی 84 درصد، گندله سازی 76 درصد و کنسانتره سنگ آهن 1.8 برابر رشد ایجاد شده است.

جعفری درباره توسعه انجام شده در ناحیه گل گهر اظهار داشت: 34 درصد در تولید گندله، 45 درصد در تولید کنسانتره سنگ آهن و 15 درصد در ناحیه گل گهر ایجاد شده است.

آغاز فاز دوم و سوم خط انتقال آب؛ به زودی
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت اظهار داشت: به زودی عملیات اجرایی قطعه دوم و سوم خط انتقال آب از خلیج فارس آغاز می شود.

وی یادآور شد: اخیر فاز نخست این خط انتقال آب، تا شهرستان سیرجان با فرمان ریس جمهور افتتاح شده است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: گندله سازی سنگ آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۶۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند

نشست متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار، با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش شانا به نقل از شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، رضا نوشادی، مدیرعامل این شرکت، با اشاره به دستاوردهای شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم گفت: بانک مرکزی، شرکت‌های ملی گاز و نفت در سال ۱۳۸۹ تحریم شدند. آن زمان ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز روزانه ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود، اما امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، حجم ظرفیت تولید گاز کشور، به روزانه ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است.

وی افزود: در این بین پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است و پیچیده‌ترین فناوری، با انتقال فناوری از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به‌عنوان بازوی اجرایی شرکت ملی گاز ایران انجام شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی در بخش‌های مختلف صنعت ادامه داد: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پرافتخار، به‌منظور گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخ‌گویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه، چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز به انجام هم‌افزایی گسترده‌ای دارد. در راهبرد تازه شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیب نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم وارد حوزه جذب سرمایه‌ شویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

علیرضا بیات، مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در زمینه تولید گفت: سرمایه‌گذاری در همه حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعت است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی‌شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید مانند صنایع فولادی و پتروشیمی و بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست، پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز برای سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است نمایندگان شرکت‌های فولادی ازجمله شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آهن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی درباره این پروژه‌ها و بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • بیش از ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در گرمه انجام شده است
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • افزایش تولید فولاد خام ایران
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: افزایش حقوق بی‌سابقه بوده؛ ۱۱۹ درصد افزایش یافت
  • افزایش میزان ذخایر سد‌های استان کرمانشاه
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • افتتاح بانک ذخایر دریایی ایران توسط مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران
  • افزایش ده برابری هوشمند سازی شبکه برق شیراز