Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز به نقل از العالم، گروه بین المللی مواد شکاف پذیر عکس های ماهواره ای را تایید کرد که اقدامات جدید ساختمانی در مرکز غیرقانونی تحقیقات و نیروگاه هسته ای «دیمونا» در صحرای نقب را تاکید می کنند. این تصاویر توسط ماهواره در۴ ژانویه گذشته گرفته شده اند.

این گروه بین المللی اعلام کرده است که «کار ساخت و ساز درمجاورت راکتور هسته ای دیمونا و ایستگاه پردازش مجدد آن درحال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این گروه بین المللی، این اقدامات غیرقانونی که از اواخر سال ۲۰۱۸ شروع شده و همچنان اهداف آن مبهم است درمرحله کنونی در یک منطقه بزرگ حفاری شده متمرکز است که طول آن حدود۱۴۰ متر عرض آن حدود ۵۰ مترمی باشد.

روزنامه انگلیسی «گاردین» هم به نقل از «پاول بودویگ» محقق برنامه علوم و امنیت جهانی در دانشگاه پرینستون نوشت:به نظر می رسد که ساخت و ساز در اوایل سال ۲۰۱۹ یا اواخر ۲۰۱۸ آغاز شده است، بنابراین اقدامات حدود دو سال پیش شروع شده است و این تنها چیزی است که می توانیم در این مرحله بگوییم.


 

 




 

سفارت رژیم صهیونیستی در واشنگتن هنوز توضیحی در مورد این عکس های جدید نداده است.

رژِیم صهیونیستی که هنوز به آژانس بین المللی انرژی اتمی اجازه دسترسی به برنامه هسته ای خود را نداده همچنان سیاست غیرقانونی توسعه این برنامه و گسترش زرادخانه اتمی خود را ادامه می دهد و جامعه جهانی درقبال آن که امنیت منطقه را به خطر انداخته، سکوت کرده است.

این رژیم بیش از ۲۰۰ کلاهک هسته ای در زرادخانه اتمی خود دارد.

فدراسیون دانشمندان آمریکایی هم تاکید کرده است که اسرائیل حدود ۹۰ کلاهک ساخته شده از پلوتونیوم تولید شده در راکتور آب سنگین دیمونا را در زرادخانه هسته ای خود دارد.

رژِیم اشغالگر اسرائیل عملیات ساخت راکتور دیمونا را در دهه ۱۹۵۰ با کمک گسترده و سری دولت فرانسه شروع کرد.

نقش راکتور دیمونا در برنامه تسلیحات هسته ای اسرائیل برای اولین بار توسط «مردخای وانونو» یک تکنسین سابق فعال در این راکتور که داستان زندگی خود را برای روزنامه ساندی تایمز انگلیس در سال ۱۹۸۶ تعریف کرد، فاش شد.

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: ساندی تایمز تصاویر ماهواره ای دیمونا اسرائیل نیروگاه هسته ای بین المللی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۶۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت در «اس-۳۰۰»؛ مدرکی که نیست و افتخاری که به نام اسرائیل می سازند

علیرغم داغ شدن بازار اخبار کذب رسانه‌های معاند درباره «تخریب گستره» رادار اس ۳۰۰ پایگاه هشتم شکاری اصفهان و ربط دادن این موضوع به پیدا شدن بقایای دو موشک در خاک عراق، تصاویر ماهواره‌ای که اخیرا منتشر شده، حاکی از سلامت کامل پایگاه هشتم شکاری اصفهان و رادار اس ۳۰۰ دارد.

به گزارش ایسنا، در حالی طی یک هفته اخیر و مشخصا سه روز گذشته برخی رسانه‌های غربی مدعی انهدام یا ایجاد خسارت به بخش مهمی از پدافند هوایی اس-۳۰۰ پایگاه هشتم شکاری اصفهان از سوی اسرائیل هستند و رسانه‌های معاند فارسی زبان خارج از کشور نیز ادعاهای مطرح شده را با آب و تاب فراوان پمپاژ می‌کنند که تصاویر ماهواره‌ای چیز دیگری را بیان می کند.

گرچه رویت ریزپرنده‌ها طی صبح جمعه ۳۱ فروردین ماه در اطراف پایگاه هوایی هشتم شکاری اصفهان و متقابلا فعال شدن پدافند هوایی در آن منطقه برای از بین بردن تهدیدات، بر تصور غلط حمله اسرائیل به ایران دامن زد؛ اما مقامات نظامی ایرانی از همان ابتدا اعلام کردند که شنیده شدن صدای نسبتا شدید در شرق اصفهان، مربوط به شلیک پدافند هوایی به «اشیای مشکوک» بوده که هیچ خسارت و حادثه‌ای نداشته‌ و مشخص نیست این تهدید از سوی اسرائیل انجام شده است یا خیر؟

اما؛ در مقابل از همان ساعات اولیه صبح جمعه، رسانه‌های غربی شروع به ارائه تحلیل در خصوص ابعاد این قضیه کردند. تحلیل‌هایی که بر مبنای پیش فرض مد نظر آنها و در راستای آنچه منافعشان ایجاب می‌کند، ارائه و نهایتا منجر به انتشار اخبار ضد و نقیضی درباره حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان شد.

هرچند این دستاوردسازی برای رژیم صهیونیستی و تزریق حس حمله اسرائیل به ایران در ابتدا از سوی مقامات ارشد رژیم صهونیستی نیز تایید نمی شد؛ اما گویا رفته رفته اسرائیل نیز خود باور کرد که می‌تواند حمله ریزپرنده‌ها را به اسم خود ثبت کند و با گردن گرفتن این اتفاق، افتخاری پوشالی را به پای خود بنویسد.

با این حال شواهدی مبنی بر ارتباط ریزپرنده‌های رویت شده در آسمان اصفهان با اسرائیل وجود ندارد و سناریوی دلخواه رژیم صهیونیستی و کشورهای حامی آن اعم از آمریکا یعنی«حمله اسرائیل به ایران» از طریق ریزپرنده‌ها، همچنان اثبات نشده باقی ماند. شاید همین امر باعث شد رژیم صهیونیستی و شرکای آن به سراغ سناریویی جدید بروند و با ارجاع به نشانه‌هایی از جمله کشف بوستر دو موشک بالستیک هواپرتاب در خاک عراق اعلام کنند حمله اسرائیل به ایران فراتر از چند ریزپرنده بوده و جمهوری اسلامی درصدد مخفی کردن آن است.

به طوری که رسانه‌های معاند فارسی زبان خارج از کشور و برخی از رسانه‌های غربی اصرار بیهوده‌ای برای القای این موضوع دارند که اتفاق صبح جمعه ۳۱ فروردین ماه به یک حمله «ریزپرنده‌ای» محدود نمی‌شود؛ چراکه طبق تصاویر ماهواره در اختیار این رسانه‌ها، تخریب گسترده‌ای در بخش مرکزی سیستم پدافندی اس-۳۰۰ ایجاد شده و این امر ناشی از برخورد یک پرتابه هدایت‌شونده مشابه خانواده موشک‌های هوا به زمین اسپارو/راکس است.

پافشاری رسانه‌های معاند بر روی «حمله اسرائیل به ایران» و «آسیب گسترده به سایت اس ۳۰۰ اصفهان» که ناشی از برخورد یک پرتابه هدایت‌شونده است، نه تنها بی‌پایه و اساس و بدون هیچ مدرک و تصویر هوایی بیان و پمپاژ می‌شود؛ بلکه تطبیق برد موشک‌هایی که رژیم صهیونیستی از مبدا پرتاب تا اصفهان نشان می دهد که امکان برخورد کلاهک این موشک‌ها با سایت اس  ۳۰۰ اصفهان وجود ندارد؛ بنابراین پیدا شدن بقایای موشک‌های یافت شده در منطقه لطیفیه و عزیزیه عراق را نمی‌توان به سناریو ایجاد خسارت در سایت اصفهان گره زد.

ادعای تخریب سایت اس  ۳۰۰ اصفهان درحالی از سوی رسانه‌های معاند و با استناد به تصاویر ماهواره‌ای ثبت شده از این سایت و همزمان کشف چند بوستر موشک بالستیک هواپرتاب در خاک عراق، به حمله اسرائیل به ایران در صبح جمعه ۳۱ فروردین ماه منتسب می‌شود که نه تنها تصاویر ماهواره‌ای منتشر شده همان روز چنین گزاره‌ای را اثبات نمی‌کنند؛ بلکه تصاویر ماهواره‌ای که اخیرا منتشر شد نیز گویای حقیقتی خلاف ادعای یاد شده است.

جمعه ۳۱ فروردین، شبکه سی‌ان‌ان در خبری اختصاصی اعلام کرد که مطابق با تصاویر ماهواره‌ای به دست آمده، پایگاه هوایی اصفهان هیچ آسیبی ندیده است.

از طرف دیگر به تازگی تصاویر ماهواره‌ای تهیه شده در شرکت Planet Lab از خبرگزاری آسوشیتدپرس منتشر شد که نشان می‌دهد به سایت S۳۰۰ پایگاه اصفهان هیچ صدمه یا خسارتی وارد نشده است. در این بین باید دید داستان سرایی و تخیل قوی رسانه‌های معاند درباره آنچه صبح جمعه ۳۱ فروردین رخ داده است تا کجا ادامه پیدا می‌کند و درحالی تمام شواهد بر سلامت سایت اصفهان مهر تایید می زند، اینبار برای تحت تاثیر قرار دادن افکار عمومی از چه سناریویی استفاده خواهند کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: درخواست دوباره نتانیاهو از پوتین: به تهران اس 300 ندهید چون حمله به ایران را سخت می کند کری: فروش اس - ۳۰۰ به ایران قانونی است

دیگر خبرها

  • کالبدشکافی یک پیوند نامبارک
  • خسارت در «اس-۳۰۰»؛ مدرکی که نیست و افتخاری که به نام اسرائیل می سازند
  • جزئیات حمله اسرائیل به سایت اس۳۰۰ اصفهان
  • اوکراین با حمایت آمریکا انرژی هسته‌ای خود را گسترش می‌دهد
  • افشای طرح لغو شده حمله اسرائیل به ایران از جمله تهران
  • افشای جزئیاتی از طرح اسرائیل برای حمله به رفح
  • اتهام زنی واهی اسرائیل علیه ایران
  • اظهارات تهدیدآمیز رئیس اسرائیل علیه ایران
  • ادعا‌های رییس اسرائیل علیه ایران
  • افشای ناگفته هایی از حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل /این تسلیحات استفاده شد +تصاویر