Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه می‌گوید که ساختار اتحادیه اروپا به گونه‌ای است که اجازه داده نمی‌شود به صورت مستقل با روسیه در زمینه واکسن کرونا همکاری کند.

لاوروف در مصاحبه با تلویزیون «آر بی سی» با انتقاد از رویه اتحادیه اروپا افزود: به هر حال صحبت سر این است که چه کسی اقداماتی را اتخاذ میکند تا حداقل کمی از بدتر شدن روابط میان مسکو و بروکسل جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: این غیر محتمل است که اتحادیه اروپا به عنوان یک ساختار بتواند در حوزه واکسن برای مقابله با ویروس کرونا با شرکتهای روسی تعامل و همکاری کند. اما این احتمال زیاد است که مسکو مستقیما با شرکتهایی مثل «آسترازنکا» همکاری کند همانگونه که قبلا نیز این اتفاق رخ داده است. 

وزیر خارجه روسیه در ادامه تصریح کرد، کشورهای بیشتری از اتحادیه اروپا درحال درخواست برای خرید واکسن اسپوتنیک-وی ساخت روسیه هستند.

سرگئی لاوروف اضافه کرد، امروز کشورهای زیادی مثل جمهوری چک منتظر تایید واکسن اسپوتنیک از طرف سازمان دارویی اتحادیه اروپا هستند تا آن را سفارش بدهند. در مجارستان آنها در حال رسیدگی هستند و آمادگی خود را اعلام کرده‌اند. شمار کشورهای اروپایی متقاضی واکسن روسی در حال افزایش است. همین چند روز پیش نیز ما درخواستی از پادشاهی موناکو داشتیم تا همه جمعیت این کشور کوچک در سواحل مدیترانه را با این واکسن تامین کنیم.

خبرگزاری تاس پیش از این گزارش داده بود که مقامات کرواسی قصد دارند واکسن ساخت روسیه را قبل از ثبت برای استفاده در اروپا دریافت کنند و بلافاصله پس از گرفتن این مجوز، واکسیناسیون را آغاز کنند.

براساس اطلاعات موجود، محموله‌ای از واکسن‌های روسی طی چند هفته آینده وارد کرواسی می‌شود.

لاوروف در ادامه از روند تصمیم گیری در اتحادیه اروپا انتقاد کرد و گفت: بحث سر این است که غرب چگونه می‌خواهد رویکرد خود را در قبال واکسن روسی تغییر دهد. شرایط غرب مثل این ضرب المثل است که «گربه دوست دارد ماهی بخورد اما نمی‌خواهد انگشتانش خیس شود.» غرب باید بفهمد که اسپوتنیک-وی یک حقیقت است، شاید بهترین نباشد اما یکی از بهترینها است. در غیر اینصورت این همه درخواست برای خرید این واکسن نداشتیم که روز به روز هم در حال افزایش است.

در ۲ فوریه سال ۲۰۲۰ ( ۱۲ بهمن ماه)، لنست، مجله پزشکی مشهور در جهان گزارش داد که واکسن اسپوتنیک-وی در بین ایمن‌ترین و کارآمدترین‌ها در جهان است. میزان کارایی آن در بین داوطلبان بالای ۶۰ سال در حدود ۹۱.۶ درصد و ۹۱.۸ درصد تخمین زده شده و نود و هشت درصد داوطلبان آنتی بادی هایی را برای ویروس کرونا ایجاد کردند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: روسیه واکسن روسی سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۶۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه: غرب بر لبه پرتگاه جنگ هسته‌ای گام برمی‌دارد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه هشدار داد که حمایت آمریکا، انگلیس و فرانسه از اوکراین مخاطرات راهبردی جدی را به همراه دارد که ریسک تقابل مستقیم میان قدرت‌های هسته‌ای بزرگ جهان را افزایش می‌دهد.

به گفته لاوروف، ذهن آمریکا و ناتو با ایده تحمیل «شکست راهبردی» به روسیه تسخیر شده است حال‌آنکه چنین تقابلی خطر درگیری هسته‌ای را به‌شدت افزایش می‌دهد.

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه افزود: غربی‌ها به‌گونه‌ای خطرناک بر لبه پرتگاه درگیری مستقیم با روسیه گام برمی‌دارند و بیم آن می‌رود که تبعات چنین اقدامی فاجعه‌بار باشد.

به گفته لاوروف، «دغدغه اصلی این است که تروئیکای کشور‌های غربی مجهز به سلاح هسته‌ای ازجمله حامیان کلیدی رژیم جنایت‌کار کیف و بانیان اصلی اقدام‌های تحریک‌آمیز متنوع هستند و روسیه در این رویه مخاطرات راهبردی جدی می‌بیند که به افزایش سطح خطر (جنگ) هسته‌ای منجر می‌شود.»

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • تحولات اوکراین|توقع کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • بی‌میلی اروپایی‌ها برای کمک بیشتر به اوکراین
  • افزایش بودجه نظامی کشورهای اروپایی به بالاترین رقم از زمان جنگ سرد
  • روسیه: غرب بر لبه پرتگاه جنگ هسته‌ای گام برمی‌دارد
  • ادعای رئیس‌جمهوری لهستان درباره راهبرد آتی روسیه
  • درخواست ۸۷۰ دانشگاه اروپایی برای افزایش بودجه تحقیق و توسعه
  • دردسر تازه روسیه برای یک کشور اروپایی
  • تقاضای چین؛ عامل اصلی رکوردزنی قیمت جهانی طلا؟