Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر با بیان اینکه "وزیر صمت برای صدور مجوز مجتمع فولاد بوشهر در بندر گناوه به شرط تأمین خوراک لازم موافقت کرد" گفت: پیش بینی می‌شود با تأمین زمین لازم ظرف مدت ۲سال پروژه مجتمع فولاد به بهره‌برداری برسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بوشهر ، عبدالکریم جمیری ظهر امروز در نشست با خبرنگاران در بوشهر با اشاره به نشست با وزیر صنعت، معدن و تجارت، راه‌اندازی مجتمع فولاد را یکی از مباحث مطرح شده دانست و  اظهار  داشت: استان بوشهر با وجود منابع خدادادی در حوزه دریا، انرژی و دسترسی به آبهای بین‌المللی برای صادرات محصولات، استعداد بالقوه‌ای برای احداث صنایع بزرگ و استراتژیک دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر افزود: برای ایجاد توسعه پایدار و متوازن در استان و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود، در دیدار اخیر با وزیر صمت برای صدور مجوز مجتمع فولاد بوشهر در بندر گناوه مذاکراتی صورت گرفت که به شرط تأمین خوراک لازم با احداث آن موافقت شد.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی ظرفیت تولید سالانه این مجتمع را 1.5 میلیون تن ذکر کرد و افزود: مجتمع فولاد بوشهر با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در زمینه ذوب آهن، تولید آهن اسفنجی، ورق، میلگرد و تیرآهن به صورت مستقیم برای یک‌هزار و 200 نفر اشتغال‌زایی می‌کند و با تأمین کامل نیاز استان، 50 درصد نیز صادرات محصول دارد.

جمیری با بیان اینکه سرمایه‌گذار برای تأمین خوراک این مجتمع، معدنی را در استان خراسان رضوی خریداری کرده است خاطرنشان کرد: پیش بینی می‌شود با تأمین زمین لازم ظرف مدت 2 سال پروژه مجتمع فولاد به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به لزوم حمایت از واحدهای تولیدی راکد و تلاش برای فعال‌سازی آنها تصریح کرد: استان بوشهر رتبه اول کشور از نظر میزان درآمد سرانه و رتبه سوم کشور در زمینه تولید ناخالص داخلی در اختیار دارد ولی با مشکلات عدیده‌ای در حوزه صنایع پایین دستی و کوچک روبه‌رو است.

رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر از فعال‌سازی واحدهای صنعتی راکد خبر داد و بیان کرد: شرکت پلی‌استر بوشهر با ظرفیت شش‌هزار تن الیاف پلی‌استر در سال از جمله شرکت‌هایی است که سال 85 در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر به بهره‌برداری رسید و از سال 1392 راکد شد.

طرح‌های اقتصادی منطقه ویژه شمال استان بوشهر باید اجرایی شود رئیس مجمع نمایندگان بوشهر: سهمیه گاز مایع در استان بوشهر افزایش یابد‌ بی‌توجهی مجموعه‌های نفتی به مسئولیت‌های اجتماعی سبب محرومیت در شمال استان بوشهر شده است

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تشکیل کارگروه تسهیل و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان برای راه‌اندازی مجدد این طرح افزود: این پروژه اشتغال مستقیم 680 نفر در بر دارد که باید تأمین منابع مالی آن توسط سندیکایی با عاملیت بانک‌های مربوطه زمینه راه‌اندازی آن فراهم می‌شود و در این راستا وزیر صمت در این خصوص دستور اقدام فوری صادر کرد.

جمیری، ایجاد زیرساخت‌های مناسب در منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و گفت: منطقه ویژه اقتصادی در محل تقاطع خطوط انتقال نفت، میعانات گازی، اتیلن در شمال استان بوشهر، زمینه‌ای برای توزیع عادلانه سرمایه‌گذاری و ایجاد توسعه متوازن صنعتی در شمال و جنوب استان بوشهر است.

وی با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر در سال 96 کلنگ‌زنی و مجوز ارزیابی زیست محیطی آن صادر شد خاطر نشان کرد: در نشست با وزیر صمت برای ایجاد زیرساخت‌های مناسب در منطقه ویژه اقتصادی شمال استان و معرفی فرصت‌ها و سرمایه‌گذاران توانمند در زمینه تکمیل زنجیره ارزش صنایع پتروشیمی پیگیری و اقدامات لازم صادر شد.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی از  صدور مجوز سرمایه‌‌گذاری صنعتی در شهرستان‌های دیلم و گناوه خبر داد و تصریح کرد: وزیر صمت برای سرمایه‌گذاری سازمان‌های توسعه‌ای ایدرو و ایمیدرو در اجرای طرح‌های فولادی، تولید صفحات خورشیدی، تولید لاستیک سنگین و تکمیل زنجیره صنایع پایین دست پتروشیمی دستور لازم صادر کرد.

وی، تسهیل شرایط تولید کود شیمیایی فسفات، اصلاح حقوق دولت در بهره‌برداری از معادن، استفاده از ظرفیت‌های شرکت مپنا برای احداث مجتمع‌های تولید برق در شهرک‌های صنعتی استان را از دیگر موارد مطرح شده با وزیر صمت اعلام کرد.

انتهای پیام/190/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس مجمع نمایندگان منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر وزیر صمت بهره برداری راه اندازی صدور مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۲۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور یکی از برنامه‌های مهم وزارت نفت را خاموشی فلرها دانست و گفت: این فلرها بر اساس برنامه زمانبندی خاموش و به ارزش افزوده تبدیل می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عسلویه مرتضی شاهمیرزایی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی راهکارهای تحقق حداکثری جهش تولید با مشارکت مردمی در صنعت ارز آفرین پتروشیمی در شرکت پتروشیمی بوشهر را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: مشعل‌های صنایع و شرکت‌ها و صنایع مختلف مستقر در منطقه پارس جنوبی باید خاموش شوند.

معاون وزیر نفت افزود: برنامه قطعی وزارت نفت و نظام، خاموشی فلرها است.

فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور اضافه کرد: از هم اکنون که پروژه‌ها در حال اجرا هستند در مورد مصرف بهینه انرژی برنامه‌ریزی لازم صورت بگیرد.

وی با بیان این که فلرها برای اضطرار و موارد خاص هستند، خطاب به مدیران فنی و طراحان گفت: اقدامات تکمیلی برای مهار فلرها انجام شود.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر هم از افزایش رشد 37 درصدی تولید این پتروشیمی در سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن خبر داد و گفت: پتروشیمی بوشهر در سال گذشته با 510 میلیون دلار صادرات در این شاخص رشد 18 درصدی ثبت کرد.

جواد حاتمی کسب درآمد 20 هزار میلیارد تومانی را از دیگر موفقیت‌های شرکت پتروشیمی بوشهر در سال قبل دانست و بیان کرد: ظرفیت تولید شرکت پتروشیمی بوشهر حدود 9 میلیون و 248 هزار تن است که ضمن تامین خوراک صنایع دیگر بخش از آن به عنوان محصول نهایی صادر می‌شود.

ایران در برداشت گاز از میادین مشترک از قطر پیشی گرفت/ احداث 50 پالایشگاه و پتروشیمی

وی از راه‌اندازی فاز دوم این پتروشیمی خبر داد و تصریح کرد: یکی از مسائل و مشکلات پتروشیمی بوشهر تهیه خوراک است که با توجه به راه‌اندازی فاز دوم در آینده نزدیک نیاز است سهمیه خوراک این مجموعه افزایش یابد.

انتهای پیام/190

 

دیگر خبرها

  • رونق تولید در بخش کشاورزی معطل صدور مجوز
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • ای‌اف‌سی واگذاری استقلال و پرسپولیس را تأیید کرد
  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی
  • راه‌اندازی واحد احیاء فولاد بافت کرمان با نانوکاتالیست‌های پیشرفته ایرانی  
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت ایرانی برای تولید گوشی موبایل تسهیلات دریافت کردند
  • صدور شناسه یکتا از ۴۰۰ هزار فقره عبور کرد
  • سمیعی: کنسرت‌های موسیقی در بوشهر طبق مجوزهای قانونی برگزار می‌شود
  • توضیح مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ درباره لغو کنسرت‌های بوشهر
  • اخذ مجوز جذب یک هزار نخبه علمی توسط وزارت نیرو