Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان عمومی و انقلاب تهران در جلسات اجرای طرح پایش، نظارت و بررسی عملکرد نواحی ۳۲ گانه دادسرا‌های تهران،گفت: باید تمام ظرفیت‌ها و امکانات دادسرا‌ها برای رسیدگی به پرونده‌های قضایی بسیج شود. خبرگزاری میزان - عملکرد نواحی ۳۲ گانه دادسرای عمومی و انقلاب تهران، طی هفت جلسه مجازی و به صورت ویدیو کنفرانس با حضور دادستان تهران و معاونان وی در دادسرای مرکز و نواحی (سرپرستان دادسراها)، قضات و مدیران دفاتر کل دادسرا‌های تهران، به منظور پایش نقاط قوت و ضعف و رفع مشکلات و کاستی‌های موجود مورد بررسی، نظارت و ارزیابی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این جلسات علی القاصی مهر، دادستان عمومی و انقلاب تهران به اختصاص وقت ویژه برای رسیدگی به امور و آمار عملکرد مثبت تا پایان سال اشاره کرد و افزود: اطلاع رسانی به هنگام در مورد مسائل و اتفاقات مهم در حوزه قضایی تحت امر ضروری است.   وی اظهار داشت: باید اقدامات لازم و ضروری در مورد پرونده‌های ورودی به دادسرا به سرعت انجام شود و همه امکانات اعم از نیروی انسانی و سایر امکانات در جهت رسیدگی به پرونده‌های قضایی بسیج شود.
دادستان تهران با تاکید بر لزوم رسیدگی به پرونده ‎های مسن و بررسی علل به تعویق افتادن و مسکوت ماندن برخی پرونده‌ها در دادسرا‌ها تصریح کرد: عملکرد ضابطین و قائل شدن ضمانت اجرا برای دستورات و پیگیری آن، رعایت زمانبندی و معقول بودن دستورات باید مورد نظارت و توجه قرار گیرد.
القاصی مهر افزود: سرپرستان نواحی به منظور ممانعت از بروز تخلفات مادی و اخلاقی بر عملکرد زیر مجموعه‌های خود نظارت مستمر و جدی داشته باشند.
در ابتدای این جلسات معاون اول دادستان تهران با ارائه گزارشی آماری، عملکرد هر یک از نواحی دادسرای تهران را از حیث موجودی پرونده، پرونده‌های مختومه، عملکرد مثبت و منفی هر یک از شعب و وضعیت ارجاع پرونده‌ها تشریح کرد.
احمد رحمانیان تناسب و عدم تناسب ارجاعات را یکی از معیار‌های تحلیل و ارزیابی گزارش عملکرد نواحی اعلام کرد و با تأکید بر لزوم اصلاح و بازنگری عملکرد و رویه برخی از نواحی در این حوزه، تصریح کرد: نتیجه عملکرد نواحی دادسرا با آسیب شناسی نقاط قوت و ضعف، برای رفع نقص در مدت زمان مشخص به آنان اعلام می‌شود.
در این جلسات همچنین مسائل و مشکلات موجود در نواحی مختلف دادسرا که از سوی سرپرستان و قضات نواحی مطرح می‎شد از سوی دادستان تهران و معاونان وی در دادسرای مرکز مورد رسیدگی قرار گرفت.
بنا بر این گزارش، رضا نجفی معاون نظارت و بازرسی دادستان تهران نیز از پایش عملکرد دادسرا‌های تهران با توجه به معیار‌هایی از قبیل ارتقاء نظم و انضباط اداری، رعایت دستورالعمل سازماندهی اجرای احکام کیفری، نظارت دقیق قضات بر نحوه اجرای مجازات به ویژه مجازات شلاق، نواقص تحقیقات، مستدل و مستند بودن قرار‌های تامین، نظارت بر عملکرد ضابطین در انجام تحقیقات و تعیین تکلیف اموال ناشی از جرم خبر داد و بر لزوم استفاده بیشتر از ظرفیت ‎های قانونی و بهره گیری از نهاد‌های ارفاقی در اتخاذ تصمیمات قضایی و قرار‌های صادره تأکید کرد.   همچنین در جلسات اجرای طرح پایش، نظارت و بررسی عملکرد نواحی دادسرا‌های تهران با هدف کاهش رفع اطاله دادرسی و تسریع در رسیدگی‎‌ها، افزایش رضایتمندی مراجعان، استفاده بهینه از سیستم‌های الکترونیکی و نرم افزار‌های موجود، کاهش مراجعان، مطالبه گری پیشگیری از وقوع جرم، احیای حقوق عامه، نظارت بر عملکرد ضابطین با اعمال مدیریت معاونین دادستان، اقدامات هر دادسرا در شعب تحقیق و دادیاری به طور جداگانه مورد بررسی قرار گرفت.        بیشتر بخوانید:      دستور ویژه دادگستری استان مرکزی جهت رسیدگی  فوری به پرونده‌ زندانیان جرائم مالی انتهای پیام/   برچسب ها: تهران دادسرا ظرفیت امکانات پرونده

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تهران دادسرا ظرفیت امکانات پرونده دادسرا های تهران رسیدگی به پرونده دادستان تهران عملکرد نواحی دادسرا ها پرونده ها بر لزوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۰۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به مطالبه دامداران روستای چریک آباد سیلوانا

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز آذربایجان غربی گفت:  در پی مطالبه روستائیان  و دامداران روستای چریک آباد سیلوانا  از توابع ارومیه مبنی بر تعلیف غیرمجاز  عده ای از مراتع روستای چریک آباد سیلوانا، با دعوت از مدیرکل منابع طبیعی استان و کارشناسان آن مجموعه تعداد مجوزهای صادره،نحوه تعلیف و میزان احشام مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس قرارگاه حقوق عامه استان با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برای تحقق شعار سال ،حمایت از تولیدگران روستایی را با لحاظ مقررات قانونی خواستار شد.

مجیدی تاکید کرد: اداره کل منابع طبیعی استان نباید اجازه دهد از مجوزهای صادره سوء استفاده  شوداز چراهای مازاد نیز باید جلوگیری شود.

 دادستان  مرکز استان به سازمان بازرسی  تاکید کرد  بررسی شود  که آیا مجوزهای صادره  متناسب با احشام روستای چریک آباد  است یا خیر؟دلیل ابطال مجوزهای صادره چیست؟ و طبق مقررات افرادی که استحقاق دریافت مجوز تعلیف را دارند ،برای آنها صادر شود.

دادستان مرکز استان در پایان با اظهار این مطلب که زندگی در روستای چریک آباد با ۱۶۲۰ نفر جمعیت  به اعتبار دامپروری آن منطقه است ،دامداران باید علاوه بر جبران خسارت و پرداخت جریمه تعلیف غیرمجاز ،  نباید از مجوزهای صادره سو استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • مرخصی ۱۷۱ نفر از زندانیان استان بوشهر با مراقبت پابند الکترونیک
  • استقرار ۵ شعبه رسیدگی به تخلفات در ماه رمضان/ ۳۰ واحد صنفی متخلف در ایام نوروز پلمب شد
  • رسیدگی به مطالبه دامداران روستای چریک آباد سیلوانا
  • با تمام امکانات و قوا در کنار مقاومت و مردم مظلوم فلسطین ایستاده‌ایم
  • تأکید چین بر لزوم تأمین امنیت شهروندانش در پاکستان
  • انتقال پرونده مالیاتی ۹شرکت تولیدی به قزوین
  • دادسرای اردبیل کمیته امنیت روانی استان تشکیل می‌دهد
  • محکومیت ۱۱ میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت
  • ۹ پرونده تخلف صنفی طرح نظارتی نوروز در مسیرهای ارتباطی تشکیل شد
  • اهمیت نظارت درون سازمانی و مبارزه با فساد/ لزوم کاهش زمان دادرسی و تکریم ارباب رجوع