Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از روابط عمومی استانداری، جعفر مردانی  در نشست هم‌اندیشی سلامت روانی و اجتماعی خانواده در دوران کرونا، هدف این نشست‌ها را بیان راهبردهای حمایتی برای پیشگیری و مقابله با آسیب‌های اجتماعی ناشی از شیوع این ویروس دانست و افزود: در دوران شیوع کرونا برخی از افراد، شغل و درآمد خود را از دست داده‌اند و لازم است با همکاری دستگاه‌های متولی برای شناسایی خانواده‌هایی که می‌توانند اشتغال خانگی داشته باشند، اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی و توجیهی در زمینه مشاغل خانگی می‌تواند به توانمندسازی خانواده‌ها منجر شود و بخشی از مشکلات اقتصادی و به‌تبع آن آسیب‌های روحی، روانی و جسمی افراد را نیز کاهش دهد.

مردانی بر تقسیم کار و مشخص شدن وظیفه و مأموریت هر دستگاه در حوزه ایجاد مشاغل خانگی تا پیش از پایان سال ۹۹ در استان تأکید کرد و گفت: کار گروهی نیز با هدف شناسایی ظرفیت‌های مشاغل خانگی در استان با محوریت دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری تشکیل می‌شود تا بتوان برای توسعه این نوع مشاغل و رفع مشکلات آن‌ها برنامه‌ریزی دقیق‌تری انجام داد.

وی در ادامه یادآور شد: ممنوعیت برگزاری مراسم عزاداری برای فوت‌شدگان در دوران کرونا موجب شد تا بسیاری از بازماندگان با مشکل افسردگی و استرس روبه‌رو شوند که باید برای کاهش عوارض ناشی از این مشکل، چاره‌اندیشی شود.

مردانی، بروز برخی عوارض روحی و روانی در افراد بهبودیافته از کرونا، گسترش آسیب‌های فضای مجازی، تغییر سبک زندگی و افزایش افسردگی بین دانش‌آموزان و دانشجویان را از دیگر مسائل و مشکلات ناشی از شیوع کرونا دانست و گفت: اگر برای مهار این مشکلات برنامه‌ریزی نشود در آینده، جامعه با انبوهی از معضلات و آسیب‌های اجتماعی مواجه خواهد شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی استان خواست برای کاهش استرس و افسردگی در جامعه به‌صورت هدفمند برنامه‌ریزی کنند و آموزش‌وپرورش نیز با همکاری پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) به نحوه مطلوب از فرصت‌های فضای مجازی استفاده کند و علاوه بر شناخت چالش‌ها و تهدیدات این فضا، برای دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل نیز اقدامات موثری را در نظر بگیرد.

مردانی همچنین ایجاد فرهنگسرای خانواده را از جمله پیشنهادهای قابل‌ تأمل در نشست هم‌اندیشی سلامت روانی و اجتماعی خانواده در دوران کرونا عنوان و تصریح کرد: این طرح در نشست کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان بررسی خواهد شد و به زودی برای ایجاد آن با هدف تمرکز فعالیت‌های مشاوره و روان‌شناختی دستگاه‌های اجرایی برنامه‌ریزی می‌شود.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست افزود: بسیاری از مناسبات اجتماعی و همچنین وضعیت معیشتی خانواده‌ها در دوران کرونا تغییر کرده است که در پی آن زمینه برای آسیب‌پذیری اعضای خانواده نیز رو به افزایش است.

شهرام مقدس بر ضرورت اجرای برنامه‌های پیشگیرانه با هدف حفظ و ارتقای سلامت روانی خانواده‌ها و جامعه تأکید کرد و گفت: در دوران کرونا برخی نیازهای اساسی خانواده‌ها با رکود روبه‌رو شده است و باید با هم‌افزایی و تعامل دستگاه‌های اجرایی برای ارائه ایده‌های کارآفرینی و امیدآفرینی اقدام کرد.

وی یادآور شد: ایجاد مشاغل خانگی علاوه بر توسعه مدیریت صحیح اوقات فراغت خانواده‌ها می‌تواند به معیشت آنان در دوران کرونا نیز کمک کند.

گفتنی است، چگونگی ارائه خدمات مشاوره‌ای برای افراد آسیب‌دیده از کرونا به ویژه بازماندگان و بهبودیافتگان، استفاده از ظرفیت نیروهای مذهبی برای کنترل تجمعات در برخی مناطق استان، بازبینی در نحوه اطلاع‌رسانی موارد خودکشی، کمک به افزایش سرمایه‌های معنوی در خانواده‌ها و تأکید بر ایجاد حلقه اتصال میان تولیدات خانگی و بازار فروش از دیگر مواردی بود که اعضای حاضر در نشست هم‌اندیشی سلامت روانی و اجتماعی خانواده در دوران کرونا به آن‌ها اشاره کردند.

46

کد خبر 1488528

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری دوران کرونا برنامه ریزی سلامت روانی مشاغل خانگی خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۲۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان اصفهان با بیان اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عرصه سلامت هم‌دوش دیگر خواهران و برادران خود، سعی کرده است که گره‌گشای مشکلات مردم باشد، گفت: مصداق بارز موضوعی که جلوه‌گر افتخارات سپاه پاسداران است، دوران همه‌گیری بیماری کرونا بود.

مهرداد اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: دوم اردیبهشت‌، سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است و اگر امام راحل (ره) مبدا بسیاری از حرکت‌ها و جریان‌های مؤثر در یک تا دو قرن اخیر باشند، یکی از مهم‌ترین و اثرگذارترین ابداعات ایشان، تشکیل سپاه پاسداران است.

وی با بیان اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بنا است که آشکار انقلاب اسلامی باشد، افزود: انقلاب اسلامی متعلق به مردم است و به گفته امام (ره)، مردم ولی‌نعمتان ما هستند و می‌توان نتیجه گرفت که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، جان‌فدا و پاسدار یکایک مردم در سطح کشور باشد.

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان اصفهان با بیان اینکه مأموریت‌های سپاه پاسداران معطوف به انقلاب اسلامی و مربوط به چهارچوب جغرافیایی جمهوری اسلامی نیست، تصریح کرد: به واسطه مدد حضرت حق و همت و تلاش فعالان عرصه سازمان بسیج جامعه پزشکی و یگان‌های سلامت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سراسر کشور و خارج از آن، به مشابه وضعیت بی‌مانند سلامت در کشور که یکی از نمادهای تبلوریافته «ما می‌توانیم» انقلابی است، در فضای دفاع زیستی، بهداری و سلامت سپاه نیز شاهد نقاط سرآمد و درخشان بسیاری هستیم.

اسدی با اشاره به حضور و مشارکت بسیجیان و پاسداران در حرکت‌هایی ویژه در مقاطعی از طول عمر انقلاب اسلامی ایران برای حمایت از مردم و آسایش و آرامش آنها ادامه داد: رقم قابل توجهی از شهدای هشت سال دفاع مقدس از شهدای داروساز، جهادگر، امدادگر، پزشک بودند که این موضوع خود نشان افتخاری بر سینه جامعه سلامت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه ریشه‌کنی فلج اطفال و واکسیناسیون‌های سراسری که به صورت بسیج انجام شد، از دیگر مواردی است که به عنوان نقاط پرافتخاری محسوب می‌شود که کشور را به یکی از کشورهای سرآمد سراسر جهان تبدیل کرده است، گفت: در رخدادهای تلخی مانند زلزله و سیل که ممکن است برای هر ملتی در هر پهنه جغرافیایی حادث شود، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عرصه سلامت هم‌دوش دیگر خواهران و برادران خود، سعی کرده است که گره‌گشای کار مردم باشد.

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان اصفهان با بیان اینکه مردم‌یاری‌ها در فضای حوادث، رخدادهای خاص و بلایا به صورت گروه‌های جهادی و سازماندهی آنها، تأمین نیازهای تخصصی مورد نیاز، خود را نشان می‌دهد، اضافه کرد: از دیگر محورهایی که سپاه پاسداران با حمایت مردم در آن پیشتاز بوده است، بیمارستان‌های صحرایی است که در سازه‌های مختلفی در مواقع بحرانی، حوادث و بلایا در محیط‌های نیازمند برپا و نیروهای سپاه پاسداران دوشادوش گروه‌های جهادی به صورت داوطلبانه مستقر می‌شوند.

دوران همه‌گیری بیماری کرونا، جلوه‌گر افتخارات سپاه پاسداران

اسدی افزود: مصداقی‌ترین موضوعی که جلوه‌گر افتخارات سپاه پاسداران است، دوران همه‌گیری بیماری کرونا است؛ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فضل الهی و برکت خون شهدا، در طول همه‌گیری بیماری کرونا با سرخط کردن مراکز تخصصی مستقر خود از جمله بیمارستان صدوقی در استان اصفهان به عنوان یکی از زیرشاخه‌های توانمند، توانست یاری‌گر مردم کشور باشد.

وی با بیان اینکه نقاهتگاه‌ها و مجموعه‌های بهداشتی سرپایی بسیاری توسط سپاه پاسداران طی دوران همه‌گیری ویروس کرونا برپا و تبدیل به برگ زرین دیگری بر لوح خدمت‌رسان بودن سپاه شد، تصریح کرد: در سال‌های اخیر شاهد رخداد مشکل جدی و فراگیری مانند دوران کووید ۱۹ نبودیم، اما هوشیاری در فضای نیروهای مسلح و سپاه پاسداران، تمام افراد را بر این روال استوار کرده است که شبانه روز گوش به زنگ و آماده خدمت‌رسان برای رفع نیازهای مردم کشور باشند.

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان اصفهان ادامه داد: از شاخص‌ترین موارد حضور نیروهای سلامت محور سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در شرایط برون مرزی نیز می‌تواند به راهپیمایی عظیم و مردمی اربعین اشاره کرد، در سال ۱۴۰۲ بسیج جامعه پزشکی استان اصفهان نیز برای ادای دین حداقلی خود با سازماندهی قرارگاه اربعین حسینی، نسبت به اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی‌های تخصصی در سطح استان و اعزام تیم تخصصی متشکل از بیش از ۲۰ پزشک در سطح شهر کربلا اقدام کرد و ده‌ها هزار ویزیت تخصصی و عمومی را در ایام اربعین حسینی انجام داد.

اسدی گفت: سیاست کلی حاکم بر معاونت سلامت و دفاع زیستی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مبنی بر مقدم بودن بهداشت و پیشگیری بر درمان است و جهت‌گیری‌های کلی در سیاست‌گذاری‌ها در این خصوص است، ساختاری تحت عنوان قرارگاه جهادی سلامت استان تشکیل شده و بنا بر این است که با آگاهی‌بخشی و مقدم دانستن عملی بهداشت، اقدامی انجام شود تا سطح سلامت به معنای واقعیت کلمه افزایش یابد و بتوانیم بر معیار ایران قوی استوار باشیم.

وی اضافه کرد: یکی از دغدغه‌های بر حق نظام اسلامی و حضرت امام خامنه‌ای، جوانی جمعیت است؛ جوانی جمعیت و رشد جمعیت قدرت آفرین و ارزش‌ساز است و ابعاد مختلف و متعددی دارد که جامعه پزشکی بر حسب سیاست‌های بالادستی مأمور به این است که با سازماندهی و حمایت جدی در قالب مرکز مردمی نفس به بخشی از مواردی که می‌تواند منجر به فرزندآوری بهتر و بیشتر شود، کمک کند و در ساختار استان اصفهان نیز با همکاری دانشگاه علوم‌پزشکی، کمک‌کار و همراه مرکز نفس هستیم.

کد خبر 746573

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • آمادگی دستگاههای اجرایی پلدشت برای برگزاری آزمون سراسری
  • خبرهای خوب مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • بیش از ۵ هزار عنوان خدمت در دستگاههای اجرایی ارایه می شود
  • آب شرب شهر کنارک پایدار شد
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است / دوران کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • از تعطیلی پلی‌اکریل تا خیاطی در منزل؛ داده‌های اشتغال‌زایی گمرا‌ه‌کننده‌اند
  • ضرورت ایجاد تحولی در عملکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر