Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ستاد توسعه فناوری نانو، این شرکت فناور، کرونا پرینت تولید و به بازار عرضه کرده است،  هدف از طراحی و ساخت این دستگاه، اصلاح سطحی منسوجات، حکاکی، تمیزسازی، پلیمریزاسیون، رسوب‌گذاری و تولید ساختارهای نانو است، با استفاده از این دستگاه ایجاد تغییرات در مقیاس نانومتری در سطح امکان پذیر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دستگاه با استفاده از فناوری پلاسما می‌تواند اثرگذاری یکنواخت‌تر و با کیفیت‌تری در حوزه چاپ و بسته بندی ایفا کند،  همچنین دستگاه کرونا پرینت با استفاده از الکترودهای سرامیکی می تواند پردازش یکنواختی را بر روی پلیمرها پلاستیک‌ها و رول‌های فلزی ایجاد کند، در اثر پردازش پلاسمایی سطح پلیمرها، پلاستیک‌ها و رول‌های فلزی در ابعاد  نانو دچار تغییر شده و گونه‌های شیمیایی هیدروکسیل و اکسیژنی بر روی سطح باقی می‌ماند که می‌تواند ضمن افزایش انرژی سطحی امکان برقراری بهتر پیوند بین رنگ و سطح را فراهم می‌کند.

این محصول می‌تواند رول‌هایی با عرض ۴۰ سانتی‌متر تا ۳ متر را با سرعت ۰ تا ۴۰۰ متر بر دقیقه مورد پردازش قرار دهد و قابل استفاده برای انواع فیلم‌های PE, PP, PET, nylon, vinyl, polystyrene, polycarbonate, PVC وهمه نوع پلاستیک ترموپلاست است.

از کاربردهای این دستگاه می‌توان به مواردی نظیر افزایش قابلیت رنگ‌پذیری و چسبندگی سطوح، اصلاح سطحی الیاف و پلیمرها و تغییر خواص آن‌ها با تغییر ترکیب یا ساختار و بهبود آب دوستی، خواص ضد الکتریسیته ساکن و بهبود خواص چسبندگی در تولید کامپوزیت‌ها اشاره کرد.

این شرکت فناور به پشتوانه فعالیت‌های ۱۵ ساله آزمایشگاه پلاسما و با بهره جستن از فارغ التحصیلان ممتاز اقدام به انجام پروژه‌های متعددی در حوزه فناوری پلاسما کرده و در حال حاضر فعالیت اصلی این شرکت به طراحی و ساخت سیستم‌های کرونا و تجهیزات پردازش پلاسمایی اختصاص یافته است.

پلاسما، به حالتی از گاز گفته می‌شود که به صورت کامل یا جزئی یونیزه شده است،  جبه عبارت دقیق‌تر، پلاسما یک محیط گازی متشکل از مولکول‌ها، اتم‌ها، یون‌ها و الکترون‌ها است، به دلیل حضور ذرات باردار، پلاسما هادی الکتریسیته است، بنابراین می‌تواند کاملاً از میدان‌های الکتریکی و مغناطیسی تأثیر بپذیرد، به همین دلیل، ذرات تشکیل‌دهنده پلاسما، می‌توانند در حضور میدان‌های الکتریکی و مغناطیسی انرژی و شتاب بگیرند، به‌دلیل همین ویژگی‌ها، کاربرد امروزه پلاسما (در مفهوم عام، از پلاسمای سرد تا پلاسماهای دما/چگالی بالا)، در تجهیزات آزمایشگاهی و صنعتی بسیار گسترش یافته است.

از آنجایی که پلاسما دارای ذرات پرانرژی است و این ذرات می‌توانند در حضور میدان‌های الکتریکی/مغناطیسی شتاب گیرند، لذا می‌توان از پلاسما برای اصلاح سطحی منسوجات، حکاکی، تمیزسازی، پلیمریزاسیون، رسوب‌گذاری و تولید ساختارهای نانو استفاده کرد، برخورد ذرات پرانرژی پلاسما و واکنش آن‌ها با سطح مواد باعث پارگی زنجیره‌ها و ایجاد رادیکال‌های آزاد می‌شود، در حالی که خصوصیات بالک مواد ثابت باقی می‌ماند.

عموماً، کاربرد اصلاحات سطحی توسط پلاسما شامل ایجاد یا بهبود خواصی مانند آب‌دوستی، خواص ضد الکتریسیته ساکن، خاصیت مویینگی، جذب مواد شیمیایی، رنگ‌پذیری، چاپ‌پذیری، افزایش سطح مؤثر، ایجاد سایت‌های فعال، چسبندگی و بسیاری موارد دیگر در منسوجات تولیدی می‌شود.

برچسب‌ها ستاد توسعه فناوری نانو فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ستاد توسعه فناوری نانو فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ستاد توسعه فناوری نانو فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۳۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خیام نکویی ظهر پنج شنبه در بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه در تولید انواع محصولات کشاورزی باید از دانش و فناوری‌های جدید بهره گرفت، ابراز داشت: وجود شرکت‌های دانش بنیان و روی آوردن آنها به بخش کشاورزی از جمله نیازهای اساسی است.

وی ضمن بیان اینکه تنها هفت درصد شرکت‌های دانش بنیان معادل ۷۰۰ شرکت در بخش کشاورزی فعال هستند، افزود: با توجه به نیاز کشور این میزان شرکت دانش بنیان باید به ۲۰ درصد افزایش یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن بیان اینکه نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است، ابراز داشت: انتظار می‌رود تا شرکت‌های دانش بنیان پا را فراتر نهاده و در این مقوله‌ها ورود کنند.

خیام نکویی ضمن بیان اینکه صنف و صنعت کشور نیز یک و نیم تن گندم نیاز دارند، تصریح کرد: با بهره‌گیری از دانش و فناوری نوین داخلی افزایش تولید گندم در دستور کار است.

وی ضمن بیان اینکه افزایش تولید گندم تا ۱۹ میلیون تن هدف گذاری شده است، افزود: با رشد بهره‌وری در تولید گندم و فناوری‌های جدید معتقدیم این هدف گذاری محقق خواهد شد.

کد خبر 6088589

دیگر خبرها

  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • معاون وزیر ارتباطات : شبکه اپراتور مدعی نارضایتی مردم از کیفیت شبکه به دلیل استفاده از مودم بومی قابل بررسی است
  • واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد
  • واحد تولید و بسته بندی زعفران غیر استاندارد در مرکزی محکوم شد
  • افزایش سال گارانتی خودرو‌ها برای مردم هزینه دارد؟
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • ثبت دمای ۳۷ میلیون درجه سانتیگراد با یک دستگاه کوچک 
  • خودکفایی در تولید مواد شوینده خبر خوش معاون وزیر صمت
  • تراز تجاری صنعت شوینده ایران ۱۸۰ میلیون دلار مثبت شد