Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: حتی در صورتی که تحریم‌ها لغو شود، محدودیت واردات دو هزار و ۵۰۰ کالا به کشور همچنان ادامه می‌یابد.

«علیرضا رزم حسینی» شنبه گذشته در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد اظهار کرد: ساخت قطعات داخلی در بسیاری از رشته ها افزایش یافته به نحوی که اکنون در لوازم خانگی تا ۷۵ درصد و خودرو تا ۸۰ درصد به تولید داخلی رسیده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: در حوزه پوشاک نیز کارخانجات در حال کار و فعالیت هستند و با توجه به اینکه صرفه واردات پوشاک کاهش یافته، کار کارخانجات تولید پوشاک رونق گرفته است.

رزم حسینی تاکید کرد: آمادگی داریم در یزد با توجه به اینکه قطب نساجی کشور است، شهرک ویژه پوشاک راه اندازی کنیم که لازم است برای این موضوع جانمایی انجام شود و این شهرک به نحوی ایجاد شود که امکان تکمیل زنجیره پوشاک فراهم باشد.

وی با اشاره به این که واردات دو هزار و ۵۰۰ کالا در کشور محدود و حتی تحریم شده است، افزود: این محدودیت‌ها برای رونق تولید داخل انجام شده و حتی اگر تحریم‌ها لغو شود، محدودیت واردات این کالاها ادامه خواهد یافت.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در مورد مرغ و تخم مرغ نیز بیان کرد: تولید مرغ و تخم مرغ ما ۸۵ درصد وابسته به خارج از کشور است زیرا خوراک دام از خارج وارد می شود اما جهاد کشاورزی به دنبال تولید کلزا است.

رزم حسینی در پایان نیز خطاب به امام جمعه یزد بیان کرد: توصیه شما در مورد خودکفایی در تولید دام را به مسئولان جهاد کشاورزی خواهیم رساند و امیدواریم بتوانیم در این زمینه گام های اساسی برداریم.
(ایسنا)

برچسب ها: وزیر صمت ، علیرضا رزم حسینی ، جهاد کشاورزی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000MtZ

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: وزیر صمت علیرضا رزم حسینی جهاد کشاورزی رزم حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۵۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از توان دانش بنیانی کشور بسترساز افزایش ظرفیت تولید و فروش نفت و گاز

دولت ها معمولاً در شرایط اضطرار و تحریم به فکر استفاده از حداکثر توان داخلی خود می افتند. قطعاً تحریم پدیده خوشایندی نیست و ما هم از آن استقبال نمی کنیم. اما هر پدیده ای جنبه های مثبت و منفی دارد. یکی از برکات تحریم برای ما این بود که به ظرفیت های داخلی و دانش بنیانی خود بیش از پیش تکیه کردیم. این امر بستر را برای بهره برداری از فاز 11 پارس جنوبی توسط یک پیمانکار داخلی، صادرات کاتالیست به روسیه و کاهش فلرسوزی در کشور کمک کرد.

سیاست دیگری که دولت در شرایط تحریمی به اجرا گذاشت، استفاده از دیپلماسی فعال اقتصادی و سیاسی بود. این تعاملات به ما کمک کرد تا در وضعیت تحریمی کامل به فروش نفت و گاز کشور بپردازیم.

تمامی تلاش های دولت سیزدهم و وزارت نفت در نهایت به موفقیت ما در خنثی سازی تحریم ها منجر شد. به نحوی که میزان فروش نفت مان را به رکورد شرایط غیرتحریمی نزدیک کردیم و فروش گاز را از دوران قبل از تحریم ها فراتر بردیم.

نظرات سعید میرترابی، استاد اقتصاد دانشگاه خوارزمی را در خصوص فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریمی و بی اثرسازی تحریم ها در ادامه می خوانید.

نظر میرترابی، استاد اقتصاد دانشگاه را در خصوص فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریمی و دستیابی به رشد مطلوب اقتصادی در سال گذشته میلادی جویا شدیم و وی در پاسخ گفت: تحریم ها به لحاظ انتقال، تجارت، هزینه، مسائل بانکی و... مشکلات زیادی برای فروش نفت و گاز کشور ایجاد کرد. اینکه توانستیم به افزایش صادرات نفت کشور بپردازیم و آن را به میزان دوران غیرتحریمی بسیار نزدیک کنیم، گامی رو به جلو محسوب می شود.

وی ادامه داد: به موازات فروش نفت و گاز کشور به افزایش درآمدهای دولتی پرداختیم که برایمان مزیت دارد. به طور کلی، فروش نفت و گاز در شرایط تحریمی یک موفقیت و چشم انداز خوب نسبت به آینده محسوب می شود.

این استاد اقتصاد دانشگاه خاطرنشان کرد: قطعاً سیاست هایی همچون سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی و فروش نفت به پالایشگاه های کوچک در شرق آسیا در به فروش رساندن نفت کشور موثر بوده است.

میرترابی گفت: به طور معمول، کشورهای نفت خیز یکی از کارهایی که در راستای ایجاد ثبات در فروش نفت شان انجام می دهند، همین سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی است. این سیاست صحیحی به شمار می رود که وزارت نفت به اجرا گذاشته است.

وی ادامه داد: سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی روشی برای تضمین فروش نفت به شمار می رود و روابط ما را با کشور هدف استمرار می بخشد.

میرترابی گفت: امکان مثبتی که تحریم توانست برای کشورمان ایجاد کند، این بود که به فکر استفاده از ظرفیت های داخلی و دانش بنیانی بیفتیم. قطعاً تحریم پدیده مثبتی نیست و هیچ کس از آن استقبال نمی کند. اما هر پدیده ای جنبه های مثبت و منفی دارد. مزیت تحریم ها برای ما این بود که از داشته های خودمان استفاده کردیم.

وی ادامه داد: به دلیل ضرورت هایی که طی سال های اخیر احساس کردیم، صنایع نفت و گاز بیشترین استفاده را از دستاوردهای دانش بنیانی کشور داشتند. این صنایع در استفاده از توان داخلی و دانش بنیانی کشور در حوزه تولید و اکتشاف پیشگام بودند.  

این استاد اقتصاد دانشگاه خاطرنشان کرد: نمایشگاه هایی که در ارتباط با صنایع نفت و گاز برگزار شده است، نشان دهنده پیشرفت های دانش بنیانی در صنایع نفت و گاز است که اهمیت بالایی دارد.

میرترابی در پایان تأکید کرد: سیاست گذاری های صحیح نظیر تکیه به توان داخلی و دانش بنیانی و ابتکارات دیگر در نهایت به کشور کمک کرد که در شرایط تحریمی به فروش نفت و گاز بپردازد.

دیگر خبرها

  • ارز ۵۳۳ میلیون تن کالای اساسی تامین شد
  • ۱۰راهکار مقابله با قاچاق کالا و ارز
  • صادرات ۱۰۰ میلیون یورویی آلمان به ایران در ۱ ماه
  • تحریم ها باعث قطع وابستگی‌های کشور به بیگانگان شد
  • تامین به موقع و درست ارز توسط بانک مرکزی
  • وزارت نفت اثر تحریم‌ها در تولید و صادرات نفت را کم کرد/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم
  • کمبودی در تولید و توزیع روغن نباتی وجود ندارد
  • استفاده از توان دانش بنیانی کشور بسترساز افزایش ظرفیت تولید و فروش نفت و گاز
  • واردات گوشی‌های دکمه‌ای ممنوع نشده است
  • آمریکا واردات فلزات از روسیه را ممنوع کرد