Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان در خصوص قیمت گوشت گفت: وقتی اختلاف قیمت بالا باشد، عده‌ای اقدام به قاچاق می‌کنند و این مساله برای گوشت قرمز اتفاق افتاده است؛ حتی ماموران نیروی انتظامی برای جلوگیری از قاچاق دام و گوشت در مرزها شهید شدند.

سید نورالله حسن‌زاده در حاشیه نشست تنظیم بازار خوزستان که امروز (سوم اسفندماه) در اهواز برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که در ماه‌های اخیر گرفتار آن بوده‌ایم، بحث قیمت مرغ بود که تلاش کردیم مشکلات را رفع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: ابتدا مرغداران عنوان می‌کردند که نهاده‌های دامی به صورت کامل در اختیار آن‌ها قرار نمی‌گیرد اما پس از آن سازمان جهاد کشاورزی گفت که نهاده‌ها به صورت کامل در اختیار مرغداران قرار می‌گیرد بنابراین جلساتی برگزار کردیم و اکنون شاهد رضایت نسبی مرغداران هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان تصریح کرد: سازمان جهاد کشاورزی عنوان می‌کند که به شرطی نهاده به صورت کامل در اختیار مرغداران قرار داده می‌شود که مرغ را با وزن یک کیلو و ۳۰۰ گرم تا یک کیلو و ۸۰۰ گرم تحویل بازار دهند، در صورتی که این اتفاق نمی‌افتد.

حسن‌زاده گفت: اکنون سازمان صمت پذیرفته که پرورش‌دهندگان مرغ می‌توانند تا ۴۵ روز نیز مرغ را پرورش دهند و نهاده‌ها نیز به صورت کامل در اختیار مرغداران قرار داده شود. مساله مرغ در استان خوزستان اکنون تقریبا به حالت عادی رسیده است اما قیمت مرغ به صورت متوسط در کشور بالا است و در تلاش هستیم که آن را به قیمت مصوب برسانیم.

وی افزود: جوجه‌ریزی‌هایی که اکنون در حال انجام است برای آرامش بازار در آخر سال مناسب خواهد بود. امیدواریم در این زمینه مشکل خاصی تا آخر سال شاهد نباشیم و قیمت مرغ به قیمت مصوب برسد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان در خصوص وضعیت روغن در استان نیز خاطرنشان کرد: اینکه در کالایی اختلاف قیمت وجود داشته باشد، باعث می‌شود شاهد فساد در بازار آن باشیم. قرار است تلاش کنیم اختلاف قیمت را در روغن حذف کنیم تا شاهد وضعیت بهتری در بازار این کالا باشیم.

حسن‌زاده با اشاره به نحوه تامین کامیون‌های حامل کالای اساسی ادامه داد: هر ساله در فصل برداشت گندم و چغندر، با کمبود کامیون مواجه و دچار مشکل می‌شویم. امسال حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن برداشت گندم داریم و یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن نیز چغندر قند برداشت خواهد شد که در حال برنامه‌ریزی هستیم تا در حمل این محصولات دچار مشکل نشویم.

وی در خصوص بازار میوه شب عید نیز افزود: قرار است برای تامین نیاز شب عید استان خوزستان، قرارداد خرید ۲ هزار و ۵۰۰ تن سیب و پرتقال منعقد شود و سازمان صمت خوزستان پیگیر این موضوع است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان در خصوص قیمت گوشت نیز تصریح کرد: وقتی اختلاف قیمت بالا باشد، عده‌ای اقدام به قاچاق می‌کنند و این مساله برای گوشت قرمز اتفاق افتاده است.

وی افزود: در این زمینه حتی ماموران نیروی انتظامی برای جلوگیری از قاچاق دام و گوشت در مرزها شهید شدند.

حسن‌زاده بیان کرد: همه تلاش بر این است که تسهیلات بانکی در اختیار تولیدکنندگان گوشت قرار بگیرد تا بتوانیم مشکل قیمت گوشت را در استان خوزستان به صورت ریشه‌ای حل کنیم اما متاسفانه قیمت گوشت همچنان بالا است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان ستاد تنظيم بازار گوشت قرمز مرغ معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان صورت کامل در اختیار اختلاف قیمت قیمت گوشت حسن زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۶۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح نظارت بر بازار لاستیک خودرو در مازندران

مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران از نظارت بر مراکز عمده توزیع لاستیک خودرو در استان خبر داد . - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، یدالله ملکی با تاکید بر نظارت مستمر بازار لاستیک خودرو، گفت: در راستای صیانت از حقوق مصرف کنندگان و جلوگیری از سودجویی منفعت‌طلبان و با توجه به تداوم التهاب بازار تایر سواری در سطح عرضه، تعزیرات حکومتی با متخلفان برخورد قانونی می‌کند.

مدیر کل تعزیرات حکومتی مازندران افزود: بازرسی از مراکز توزیع عمده لاستیک و خرده فروشان با استفاده از همه ظرفیت‌ها به‌منظور برخورد ایجاد ثبات در بازار با حضور رئیس شعبه تعزیرات حکومتی و بازرسان صمت و اصناف برای جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت لاستیک خودرو اجرا می‌شود.

 ملکی گفت: کنترل و نظارت بر وضعیت بازار کالا و پایش وضعیت تامین و توزیع لاستیک خودرو، جلوگیری از تخلفات احتمالی و رسیدگی به موقع به شکایات و گزارش‌های مردمی از جمله اهداف طرح نظارتی خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • صادرات طلای سرخ به ۴۰۰ تن می‌رسد
  • کشف ۵ تن چوب جنگلی قاچاق در کلاردشت
  • قیمت مرغ در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اجرای طرح نظارت بر بازار لاستیک خودرو در مازندران
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • چالشی در خصوص تأمین و قیمت کالای شکر خوزستان ایجاد نشود
  • قیمت زعفران نجومی شد