Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،شهپری عضو هیات مدیره انجمن قطعه‌سازان بابیان اینکه در طول یک سال گذشته ایران خودرو و سایپا زیان زیادی کرده اند، گفت:اکنون در صنایع فولاد، وقتی گزارشات مالیاتی می‌آیند، نشان می‌دهد سود هزاران میلیاردی دارند، چطور آن‌ها سود دارند اما خودروسازان در حال زیان هستند؟ فولاد ورق سرد و گرم با جهش زیادی رو‌به رو است و هر روز در بورس افزایش قیمت دارد، اما قطعه سازان به دلیل ثابت ماندن قیمت دچار مشکل شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهپری بیان کرد: قطعه سازان بالای ۳۰ هزار میلیارد از ۲ خودروساز مطالبات دارند. هر ۲ خودروساز با بانک‌ها تعامل و بانک‌ها به آن‌ها پرداخت دارند، شرکت سایپا مصوبه‌ای بابت پرداخت‌ها ندارد، مسئله بزرگ برای ما این است سال آینده چه اتفاقی در این صنعت رخ می‌دهد؟

عضو هیئت مدیره انجمن قطعه‌سازان ادامه داد: تا چه زمانی می‌توان ضرر را تحمل کرد؟ زیان انباشته قطعه سازان در حال افزایش است.

شهپری ادامه داد: ایران خودرو امسال ۳۰ درصد افزایش تولید داشته اما باز زیان دارد، آن هم به دلیل قیمت گذاری دستوری است. آیا وقت این نرسیده راجع به این قضیه تصمیم جدی گرفت؟ اینکه می‌گویند خودرو در بورس عرضه شود مشکلی نیست، اما باید مواد اولیه هم در بورس عرضه شود.

او گفت: یک بار می‌گویند قیمت دستوری حذف می‌شود، یک بار می‌گویند شورای رقابت قیمت ها را تعیین می کند، این بلاتکلیفی مشکلات زیادی ایجاد کرده است به خصوص در سال آینده، صنعت خودرو مشکلات اساسی دارد، اکنون دیگر نمی‌توان گفت ادامه راه خودروسازان درست باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خودرو صنعت خودرو قطعه سازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۵۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برقی شدن پایتخت فروردین پاک تهران را همیشگی می‌کند

یک کارشناس صنعت خودرو معتقد است که برقی کردن حمل و نقل عمومی و ارتقای سیستم احتراق خودروهای داخلی باعث می‌شود تا هوای مطلوبی که در این فروردین تجربه می‌کنیم در بیشتر روزهای سال قابل مشاهده باشد. - اخبار اجتماعی -

محمد حمزه؛ کارشناس صنعت خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در رابطه با فروردین پاک سال 1403 اظهار کرد: از ابتدای سال شاهد 20 روز مطلوب و 5 روز پاک بوده‌ایم که دلیل عمده آن خروج خودروها از پایتخت و البته سرعت مناسب باد بوده است البته که با پایان تعطیلات عید فطر و افزایش تردد این امکان وجود دارد که شاهد تنفس هوای آلوده در همین ماه باشیم.

وی افزود: اما در همین روزها نیز ذرات کمتر از 2.5 میکرون آلاینده اصلی هوا هستند که این موضوع نشان می‌دهد مشکل مربوط به آلایندگی خودروها همچنان پابرجاست و این ذرات که عمدتاً از منابع متحرک منتشر می‌شوند، آلاینده اصلی هوا هستند.

"خودروهای برقی" آمریکا را به هدف کاهش کربن نزدیک کردند

این کارشناس صنعت خودرو گفت: عمدتاً در شهرهایی که آلودگی هوا کمتر دیده می‌شود، سه مورد به صورت چشمگیر وجود دارد که یکی برقی شدن اتوبوس و تاکسی و به طور کلی حمل و نقل عمومی است و دیگری استفاده از خودروهایی است که سیستم احتراق به‌روزی دارند. مورد دیگر نیز در اختیار قرار گرفتن بنزین باکیفیت برای خودروهاست.

حمزه ادامه داد: در واقع این سه مورد مثلث مقابله با آلودگی هوا هستند که در شهرهایی ازجمله پاریس، لندن، مکزیکوسیتی و... پرداختن به همین موضوعات باعث شده تا این شهرها که زمانی از آلوده‌ترین نقاط بودند، هوای پاکی داشته و حتی تبدیل به یک الگو شوند.

وی بیان کرد: متأسفانه در کشور ما و به‌ویژه در کلانشهر تهران به جز بنزین استاندارد که بر اساس اعلام سازمان حفاظت محیط زیست از کیفیت خوبی برخوردار است، به دو مورد دیگر توجه نشده است و ما همچنان شاهد تردد اتوبوس‌های دودزا، تاکسی‌های اسقاطی و خودروهای داخلی هستیم که با گذشت زمانی در حدود دو تا سه سال از زمان تولید آنها تبدیل به خودرو آلاینده شده‌اند. علاوه بر حدود 4 میلیون موتورسیکلت آلاینده نیز در تهران تردد دارند که آنها نیز زخمی بر ریه‌های پایتخت محسوب می‌شوند.

کارشناس صنعت خودرو در رابطه با راهکارهای پرداختن به این موارد توضیح داد: افزایش کیفیت خودروها بسیار مهم است اما در حال حاضر به این دلیل شهرداری تهران برای برقی کردن حمل و نقل عمومی پیش قدم شده، حمایت از این تصمیم در اولویت قرار دارد. بر این اساس قرار است اتوبوس، تاکسی و واگن مترو از کشور چین خریداری شود که دولت باید از این اقدام مهم حمایت کند. اگرچه در این موارد حمایت از داخل خوب است و در آن شکی نیست اما اکنون که بستر آن در داخل مهیا نیست دولت باید از واردات حمایت کند.

وی گفت: اگر این اقدام انجام شود، در زمان کوتاهی شاهد افزایش کیفیت هوا خواهیم بود و شاید این برقی شدن باعث شود تا هوای مطلوبی که در این فروردین تجربه می‌کنیم در بیشتر روزهای سال قابل مشاهده باشد. در وهله بعد افزایش کیفیت خودروهای داخلی و تشدید نظارت فنی بر آنها در مراکز معاینه فنی نیز بسیار مهم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات جلسه خودرویی وزیر صمت با شورای رقابت
  • (ویدئو) این قطعه بین خودروهای شاهین و بوگاتی مشترک است!
  • سکه و طلا چند شد؟ +جدول
  • آخرین قیمت سکه و طلا در بازار آزاد
  • ژست سوئیسی استاندارد خودرو قیمت‌ها را افزایش می‌دهد؟
  • جزئیات قطعه «مست عشق» علیرضا قربانی اعلام شد/ تو مرا جان و جهانی
  • تدوین استانداردهای ۱۲۰ گانه برای تولید خودرو
  • قیمت سکه و طلا امروز ۲۷ فروردین +جدول
  • تدوین استاندارد‌های ۱۲۰ گانه برای تولید خودرو
  • برقی شدن پایتخت فروردین پاک تهران را همیشگی می‌کند