Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-16@16:19:36 GMT

اختصاص بسته های حمایتی ویژه به مراکز درمانی ناجا

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۹۷۴۹۲

اختصاص بسته های حمایتی ویژه به مراکز درمانی ناجا

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر نوروزی در بیست و هفتمین همایش معاونان، مدیران و رؤسای بهداشت، امداد و درمان ناجا در تشریح آخرین اقدامات و تسهیلات این سازمان در حمایت از مرکز درمانی ناجا به ویژه در مدیریت بحران ویروس کرونا بیان کرد: سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح خود را مکلف می‌داند که این فرمایش مقام معظم رهبری که "ما باید تلاش کنیم اگر در خانه‌ای کسی مریض شد آن خانواده غیر از رنج مریض داری، رنج دیگری نداشته باشد" را به عنوان هدف مهم و راهبردی سرلوحه کار خود قرار دهد و با حمایت حداکثری از جامعه هدف دغدغه این عزیزان را در حوزه سلامت به حداقل برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح اضافه کرد: معاونت بهداد ناجا و مراکز درمانی تابعه به عنوان بازوی توانمند ما در ارتقای سطح دانش پزشکی محسوب می‌شوند و از نظرات و پیشنهادات همکارانمان در این معاونت به منظور ارتقای بیش از پیش خدمات، استفاده می‌کنیم.

وی در ادامه اظهار کرد: برای ارائه خدمات بهینه و استفاده حداکثری از امکانات موجود در حوزه سلامت ناگزیر از بهره برداری از ظرفیت‌های خدمات الکترونیک سلامت و هوشمندسازی خدمات هستیم و با همکاری مؤثر و سازنده مرکز تخصصی دندانپزشکی امام علی (ع) ناجا پیشرفت‌های خوبی در حوزه خدمات الکترونیک دندانپزشکی داشتیم و انتظار می‌رود تا پایان سال جاری پرونده خدمات الکترونیک دندانپزشکی تکمیل شود و از ابتدای سال ۱۴۰۰ نسخ کاغذی از این خدمات حذف می‌شود.

نوروزی در خصوص تسهیلات سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح در جریان همه گیری کرونا در کشور به ارائه خدمات غیر حضوری و نامحدود کردن اعتبار دفترچه‌های بیمه از تیرماه سال جاری اشاره کرد و افزود: برای رفع دغدغه بیمه شدگان و کاهش رفت و آمدهای درون شهری، از تیر ماه سال جاری، گزینه تاریخ اعتبار از دفترچه‌های درمانی حذف و اعتبار تا آخرین برگ دفترچه جایگزین شد که این اقدام کاهش ۳۷ میلیارد ریالی چاپ دفترچه‌ها را در پی داشت.

مدیر عامل سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح در ادامه پوشش کامل بیمه‌ای و در تعهد گرفتن داروهای ابلاغی وزارت بهداشت در خصوص درمان بیماری کرونا، هزینه آزمایش‌های تشخیصی بیماری کووید ۱۹ بر اساس پروتکل‌های وزارت بهداشت و تعهد کلیه داروهای مصوب در پروتکل درمان این بیماری را از دیگر تسهیلات پیش بینی شده این سازمان در حمایت از بیمه شدگان سازمان برشمرد و خاطر نشان کرد: امکان بستری موارد اورژانس بیماران زایمان و سزارین به بیمارستان‌های معین درمان کووید ۱۹ با فرانشیز رایگان برای بیمه شدگان در کلیه مراکز درمانی طرف قرار داد و غیر قرار داد تا پایان سال جاری فراهم شده است.

وی در ادامه با اشاره به پرداخت مطالبات کلیه مراکز درمانی ناجا تا پایان آبان ماه سال جاری از پیش بینی ۲۲۳ میلیارد تومان پیش پرداخت برای تقویت امکانات و تجهیزات تشخیصی و درمانی مراکز درمانی تحت پوشش ساخد خبر داد.

نوروزی در ادامه در خصوص برنامه‌های آینده سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح به برخط کردن ۱۰ هزار داروخانه طرف قرار داد، حذف کامل دفترچه‌های درمانی و ایجاد نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک، اجرای قانون تعرفه خدمات پرستاری، توسعه پایش سلامت سالمندان و خدمات بالینی در منزل ویژه بازنشستگان، بازنگری در تعرفه و تعهد کمک هزینه عینک اشاره کرد و بر لزوم توجه ویژه به خدمات سلامت محور پیشگیرانه در تعهدات بیمه‌ای تاکید کرد.

مدیرعامل سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح در خصوص پیش بینی بسته‌های حمایتی ویژه مدیریت بیماری کرونا به بیمارستان‌های ناجا اظهار کرد: در جریان شیوع کرونا و خدمات رسانی بیمارستان‌های نیروهای مسلح به بیماران کرونایی، پرداخت هزینه‌های مراکز درمانی تحت پوشش در سال ۹۹ بر مبنای تعرفه عمومی غیردولتی انجام شده که این اقدام ۵۰ درصد افزایش تعرفه این مراکز نسبت به سال گذشته را در پی داشت.

نوروزی اضافه کرد: با هدف ارائه خدمات بهتر و به روزتر بیمارستان‌های تحت پوشش، تسهیلاتی در قالب پرداخت ۵ میلیون ریال بابت هر شبانه روز بستری بیمار کرونایی بیمه شده در بخش‌های عادی و ۱۰ میلیون ریال بابت بستری در بخش‌های ویژه به عنوان هزینه مازاد کرونا به بیمارستان‌ها پرداخت شد.

وی با اشاره به اعطای ۳۴ میلیارد تومان تسهیلات در قالب پیش پرداخت برای بروز رسانی تجهیزات و تأمین کالاهای مصرفی و سرمایه‌ای مراکز درمانی تحت پوشش در سال گذشته، از تخصیص ۲۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر در سال جاری خبر داد که انتظار می‌رود تا ماه‌های ابتدایی سال آینده به بیمارستان‌های تحت پوشش تزریق شود.

نوروزی اضافه کرد: به منظور ترغیب پزشکان برای همکاری با بیمارستان‌های نیروهای مسلح، طرحی را با موضوع یکسان سازی جز حرفه‌ای خدمات پزشکی بیمارستان‌های نیروهای مسلح با مراکز خصوصی و بخش دولتی به شورای عالی بیمه کشور ارائه کرده‌ایم.

کد خبر 5153524 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری نیروهای مسلح خدمات درمانی امیر نوروزی ویروس کرونا شورای شهر تهران شهرداری تهران زلزله سی سخت بنیاد شهید و امور ایثارگران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران وزارت آموزش و پرورش سازمان تامین اجتماعی ویروس کرونا قوه قضاییه میراث فرهنگی گردشگری بنیاد برکت پیام تسلیت سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح مراکز درمانی تحت پوشش سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۷۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام قیمت ویزیت پزشکان؛ تعرفه‌های پزشکی چقدر افزایش یافت؟

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ابلاغ و اجرایی شدن تعرفه های پزشکی مصوبه دولت با افزایش ۳۵ درصدی به مراکز بهداشتی و درمانی و سایر نهادهای مرتبط کشور خبر داد.

ایرنا در خبری نوشت: سعید کریمی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در ستاد وزارت بهداشت افزود: در فضای مجازی برخی افراد تعرفه های پزشکی امسال را اعلام کرده بودند که درست نبود و اکنون نرخ مصوب تعرفه ها در بخش خصوصی برای پزشکان عمومی ۱۲۶ هزار تومان، متخصص ۱۸۹ هزار تومان ، فوق تخصص و فلوشیب۲۴۱ هزار تومان و روانپزشکی ۲۵۱ و پزشکان فوق تخصص روانپزشکی۲۸۶ هزار تومان است.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه جراحی ها بر اساس کا محاسبه می‌شود، در بخش خصوصی ۱۰۱ هزار تومان و در بخش دولتی ۳۰ هزار تومان بوده که بطور متوسط ۳۵ درصد افزایش نسبت به سال ۹۰ افزایش داشته است.

وی تصریح کرد: دولت مساعدت خوبی در زمینه افزایش تعرفه‌های پزشکی داشته و این رقم در سال‌های گذشته بی‌سابقه بوده است، زیرا یک عقب ماندگی تاریخی ۱۰ ساله تعرفه‌ها نسبت به نرخ تورم داریم و دولت سعی کرد برای حفظ پزشکان و پیشگیری از مهاجرت، امسال تعرفه‌ها را افزایش دهد.

به گفته کریمی، با توجه به اینکه دریافتی پرستاران دریافتی کم است، مساعدت شده در سالجاری کارانه گروه پرستاری افزایش یابد.

تنها تعرفه های قانونی ملاک عمل خواهد بود

پدرام پاک آیین سخنگوی وزارت بهداشت نیز در این رابطه گفت: بیشترین افزایش تعرفه خدمات درمانی، تشخیصی و پزشکی با هدف تأمین هزینه های مراکز درمانی و ماندگاری پزشکان برای سال ۱۴۰۳ صورت گرفته که اعم از هزینه های خدمات بیمارستانی و سهم پزشکان است.

وی اظهار داشت: محاسبه تعرفه خدمات درمانی و تصویب آن در دولت با رویکرد تعادلی مبنی بر حمایت از سبد معیشتی مردم، تأمین حق جامعه در دسترسی آسان و ارزان به خدمات درمان و ماندگاری پزشکان در بخش دولتی صورت گرفته است.

تعرفه خدمات درمانی شامل تعرفه معادل قیمت در بازار است با این تفاوت که قیمت‌ها با توجه به عرضه و تقاضا به‌طور مدام در حال تغییر هستند اما تعرفه خدمات پزشکی بدون در نظر گرفتن کارکرد و شرایط بازار برای یک دوره ثابت که عموماً یکساله است، بدون تغییر باقی می‌ماند.

هر ساله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعرفه خدمات پزشکی و درمانی را در دو بخش دولتی و خصوصی اعلام می‌کند و همه مراکز درمانی موظف به دریافت هزینه‌ها مطابق با تعرفه تعیین شده سالانه هستند.

به طور مثال، فرض کنید یک بیمار علاوه بر داشتن یک عمل جراحی، خدمات جانبی دیگر مانند آزمایش‌های مختلف، سونوگرافی و شب‌های بستری در بخش‌هایی مانند آی. سی. یو و بخش عمومی را در فرایند درمان خود از بیمارستان دریافت کرده است؛ هر کدام از این خدمات طبق تعریف در کتاب ارزش‌های نسبی دارای K مشخصی هستند که با توجه به مبلغ هر K که سالانه اعلام می‌شود، کل خدمات درمانی برای یک بیمار محاسبه و در صورتحساب ذکر می‌شود.

بر این اساس، تعرفه خدمات بهداشتی، درمانی و دارویی اواخر هر سال در شورای عالی بیمه که ارکان آن را برخی از اعضای هیات دولت و نیز نمایندگان جامعه پزشکی و سازمان‌های بیمه گر تشکیل می‌دهند، تعیین و از سوی وزیر بهداشت به سازمان برنامه و بودجه پیشنهاد می‌شود. این سازمان نیز آن پیشنهاد را در هیات دولت مطرح می‌کند و نرخ نهایی پس از تصویب به دستگاه‌های مرتبط اجرایی و سازمان نظام پزشکی کشور ابلاغ می‌شود.

در همین راستا، شورای عالی بیمه اواخر دی پارسال با افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌های تشخیصی درمانی در سال آینده موافقت کرد. در این جلسه، همه اعضا از جمله وزیر بهداشت، معاون درمان وزارت بهداشت، نمایندگان بیمه‌ها، سازمان برنامه، سازمان اداری استخدامی و سازمان نظام پزشکی حضور داشتند و نرخ تعرفه ها با رأی اکثریت اعضا تصویب و از سوی وزارت بهداشت به سازمان برنامه و بودجه اعلام‌ شد؛ در نهایت هیات وزیران در جلسه پنجم فروردین ماه با افزایش میانگین ۳۵ درصدی تعرفه‌های پزشکی برای سال ۱۴۰۳ موافقت کرد.

دیگر خبرها

  • خدمات درمانی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل به بیش از ۳۳ هزار بیمار
  • کلاف پیچیده تعرفه خدمات درمانی؛ اصرار دولت، استنکاف پزشکان
  • اعلام قیمت ویزیت پزشکان؛ تعرفه‌های پزشکی چقدر افزایش یافت؟
  • افزایش ۱۲ درصدی مراجعه سرپایی به مراکز درمانی تحت پوشش تأمین اجتماعی زنجان
  • محدودیت های ترافیکی ویژه رژه نیروهای مسلح در ساری
  • بیمه سلامت قزوین هزینه درمان کودکان را ۱۰۰ درصد پرداخت می‌کند
  • غیرفعال بودن سه کلینیک درمانی در قزوین
  • رفتار نیروهای مسلح در حمله شب گذشته به اسرائیل جوانمردانه بود
  • رفتار نیروهای مسلح در حمله شب گذشته به اسزائیل جوانمردانه بود
  • پرداخت ۱۹۵میلیارد تومان به بیمارستان‌های دولتی دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد