Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فرانسه، بیش از ۲۰۰ میلیون دز واکسن کرونا در حداقل ۱۰۷ کشور و منطقه تحویل داده شده است که نزدیک به ۲/۵ درصد از جمعیت حدود ۷/۸ میلیاردی جهان را برای تنها یک دوز پاسخگو بوده است. اما از همین میزان هم، بیش از نیمی از آن تنها به کشورهای عضو گروه هفت اختصاص پیدا کرده است.

 ۴۵ درصد از دزهای واکسن تاکنون در میان باشگاه ثروتمندان که فقط ۱۰ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند، تحویل داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باشگاه ثروتمندان شامل کشورهای عضو گروه هفت می‌شود که کشورهای فرانسه، آلمان، انگلیس، ایتالیا، ژاپن، ایالات متحده آمریکا و کانادا آن را تشکیل می‌دهند.

از طرفی ۹۲ درصد دزها در سراسر جهان به کشورهای طبقه بندی شده توسط بانک جهانی به عنوان «با درآمد بالا» یا «درآمد متوسط ​​به بالا» داده شده که تنها حدود نیمی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند.

روند تحویل واکسن و آغاز واکسیناسیون در حالی در کشورهای ثروتمند و با درآمد بالا روی رونق است که در میان ۲۹ کشوری که به عنوان «کم‌درآمد» رتبه بندی می‌شوند، تنها گینه و رواندا واکسیناسیون را آغاز کرده‌اند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: داده شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۰۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچک‌ترین بمب‌افکن دنیا

به گزارش خبرآنلاین، محققان دانشگاه آلاباما با همکاری پژوهشگرانی از موسسه تحقیقاتی سنت‌پاو وسیبربن، ماده‌ای در مقیاس میکرومتری از جنس پروتئین ساختند که می‌تواند رهایش نانوذرات را در محل سلول‌های سرطانی انجام داده و با این کار تومور را از بین ببرد. این میکروماده روی مدل‌های جوندگان مبتلا به سرطان روده بزرگ آزمایش شده و نتایج آن امیدوارکننده بوده است.

این تیم به سرپرستی آنتونیو ویلاورد از انستیتوی بیوتکنولوژی و زیست‌پزشکی گروه ژنتیک و میکروبیولوژی در دانشگاه آلاباما در بیرمنگام، با کمک خودآرایی، پروتئین‌ها را تبدیل به ساختارهای میکرومقیاس کردند که توانایی حمل پپتیدها را به صورت طولانی مدت دارند. این فناوری که به صورت پتنتی به ثبت رسیده است، برای تولید گرانول‌های زیستی به کار گرفته می‌شود. این گرانول‌ها، عملکردی شبیه به سیستم غدد درون‌ریز انسان دادند. از نظر آرایش مولکولی، این ساختار از برهمکنش یونی فلز روی (Zn) با یک دامنه غنی از هیستیدین تشکیل شده است. هیستیدین یک اسید آمینه مهم در بدن انسان است.

بر اساس گزارش ایسنا، این میکروماده‌ جدیدی که دانشمندان ایجاد کرده‌اند از زنجیره‌های پلی پپتیدی تشکیل شده است، زنجیره‌هایی که به عنوان نانوذرات زیست‌فعال و کاربردی در دسترسی هستند و می‌توانند محتویات خود را برای از بین بردن سلول‌های سرطانی رهاسازی کنند.

این گروه تحقیقاتی برای بررسی عملکرد این ساختار مولکولی آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و دینامیک ترشح آن را، هم در شرایط آزمایشگاهی و هم در داخل بدن مطالعه کردند. در یک مدل حیوانی مبتلا به سرطان کولورکتال CXCR4+، این سامانه در تجویز زیرپوستی، تجمع پروتئینی بالایی را در بافت تومور نشان داد.

آنتونیو ویلاوره، استاد گروه ژنتیک و میکروبیولوژی دانشگاه آلاباما می‌گوید: « این نکته حائز اهمیت است که این تجمع نسبت به زمانی که پروتئین در خون تزریق می‌شود، کارآمدتر است. این فناوری یک روش جدید برای اطمینان از سطح بالای دارو در محل مورد نظر و اثربخشی بالینی بهتر است، بنابراین از تجویز مکرر داخل وریدی جلوگیری می‌کند و با این کار عوارض جانبی دارو به حداقل می‌رسد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896924

دیگر خبرها

  • پرواز شرکت خودروسازی ویتنامی با خودروهای برقی
  • کوچک‌ترین بمب‌افکن دنیا
  • جشن واگذاری بیش از ۲ واحد مسکونی در استان سمنان
  • سود هنگفت این شرکت از فروش خودرو‌های برقی
  • عجیب‌ترین اسکناس‌های دنیا را بشناسید
  • وعده صادقی که اتحاد کشورهای اسلامی را مستحکم‌تر کرد
  • عجیب‌ترین اسکناس‌های دنیا کدام هستند؟؛ رونمایی از نخستین اسکناس طلایی جهان
  • پیام اقتدار ایران به تمام دنیا مخابره شده
  • ۳۰ درصد درآمد عوارض خروج از کشور در اختیار گردشگری قرار گیرد
  • ۳۰ درصد درآمد عوارض خروج مسافر از کشور در اختیار ما قرار گیرد