Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حامد حسینی مدیر تیم ارزیابی واکسن کوو ایران برکت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در جواب این سوال که مطرح می‌شود بالاخره چه زمانی می‌توانیم ماسک‌ها را از روی صورتمان برداریم؟ باید بگویم سوال سختی است و بهترین پاسخ این است که بگویم، نمی‌دانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه در اپیدمی هر بیماری ما مراحل مختلفی را داریم، گفت: اول باید از شدت و حدت بیماری کم کنیم و آن را به حالت کنترل در بیاوریم تا به سمت ریشه کنی آن برویم.

حسینی گفت: این عملکرد اقدامی است که آن را در همه‌ مطالعات اپیدمی‌های ایدئولوژی بیماری‌های عفونی انجام می‌دهیم.

مدیر تیم ارزیابی واکسن کوو ایران برکت گفت: ناشناخته‌ها درباره بیماری کرونا بسیار زیاد است، بنابراین همه تلاش ما در مرحله کنترل بیماری است، یعنی ما باید حالت افسارگسیختگی چرخش ویروس کرونا در بین جمعیت انسانی را کنترل کنیم.

حسینی گفت: بنابراین ما باید همه دستورالعمل‌های بهداشتی را انجام دهیم و بدانیم که واکسن یک راه حل بسیار موثر در کنار استفاده از ماسک و رعایت دیگر شیوه نامه‌های بهداشتی است.

او با بیان اینکه اگر به مرور زمان داده‌های اپی ایدئولوژی نشان دهد که بیماری به مرحله کنترل رسیده، تحت شرایطی ممکن است ما از ماسک زدن و رعایت فاصله گذاری اجتماعی خارج شویم، البته بهتر است بگویم علم بنده در این مورد کافی نیست، اما تجربه و انتظارم این است که حداقل ماه‌های زیادی پیش رو داریم که باید همچنان ماسک را روی بینی و دهانمان نگه داریم.

مدیر تیم ارزیابی واکسن کوو ایران برکت گفت: در حال حاضر صحبت از واکسیناسیون برای کنترل اپیدمی است و زمانی که درباره کنترل اپیدمی صحبت می‌کنم نگاهم جهان شمول‌تر است، یعنی گروه‌های بزرگتر و بیشتری را در نظر می‌گیریم.

او با بیان اینکه زمانی که اطفال از واکسن‌های مشخصی در دوره‌های مختلف استفاده می‌کنند، بیماری‌ها کنترل می‌شوند یا می‌خواهیم آن‌ها را حذف کنیم، ادامه داد: در شرایط کنونی و اپیدمی تمام تلاش ما این است که بر اساس سیاست‌های کشور از اولویت‌های مهم واکسیناسیون را آغاز کنیم.

حسینی گفت: مطالعات بالینی که تمام شوند مجوز استفاده در جمعیت گرفته خواهد شد و از آن به بعد کاری که باید انجام شود، سیاست‌های وزارت بهداشت است.

مدیر تیم ارزیابی واکسن کوو ایران برکت با بیان اینکه وظیفه من محقق این است که در تهیه واکسن  مراحل پژوهش را طی و سپس آن را تولید کنم و به دست وزارت بهداشت برسانم، ادامه داد: اینکه مشخص شود چه زیر گروه‌هایی باید واکسن را دریافت کنند، توسط وزارت بهداشت تعیین می‌شود.

حسینی گفت: افرادی که در معرض خطر بیشتری هستند باید ابتدا واکسن کرونا را دریافت کنند، همچنین برنامه آن تدوین شده است و می‌توان به آن دسترسی داشت.

او با بیان اینکه قبل از گونه‌ انگلیسی ویروس جهش یافته کرونا بروز بیماری در کودکان کم بود و در صورت رخداد نیز ترس کمتری از شدت بیماری برای آن‌ها داشتیم، گفت: به نظر می‌رسد که گرایش گونه‌های جدید ویروس کرونا به سمت گروه‌های سنی پایین‌تر است، بنابراین بیم آن می‌رود که کودکان نیز مانند بزرگسالان در معرض خطر‌های جدی باشند.

حسینی تصریح کرد: واکسن برخلاف دارو برای درمان یک فرد نیست، یعنی من واکسن می‌زنم که خودم ایمن شوم و به واسطه ایمنی من چند نفر دیگر ایمن شوند.

او افزود: اگر واکسیناسیون در جمعیت بزرگی از کشور انجام و چرخش ویروس در جامعه کنترل شود، شاید بدون واکسیناسیون اطفال هم بتوانیم این زنجیره را قطع کنیم.

بیشتر بخوانید

موفقیت تست حیوانی دومین واکسن کرونای تولید شده در ستاد اجرایی مردم ایران واکسن ساخت ایران را بزنید هیچ عارضه ای ندارد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کووایران برکت واکسن کرونا فاصله گذاری اجتماعی حسینی گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۴۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خلیج فارس، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با ورود این ۲ واکسن مهم به برنامه واکسیناسیون، از عفونت‌های مختلف تنفسی و گوارشی در نوزادان جلوگیری می‌شود.

پنوموکوک یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است که عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) شناخته می‌شود، روتاویروس نیز یک ویروس بسیار مسری است که موجب اسهال در کودکان می‌شود.

دکتر عبدالجبار ذاکری افزود: واکسن روتاویروس در سنین دو، چهار و۶ ماهگی و همچنین واکسن پُنوموکوک در سنین دو، چهار و ۱۲ ماهگی به کودکان تزریق می‌شود.

بیشتر بخوانید؛ اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در هرمزگان

باکتری پنوموکوک می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند سینوزیت، اوتیت (عفونت گوش میانی)، باکتریمی، سپسیس، مننژیت، استئومیلیت، آرتریت سپتیک، اندوکاردیت، پریتونیت، پریکاردیت، سلولیت و آبسه‌های مغزی را نیز ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان همدان
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • آغاز طرح واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق پرخطر استان کرمانشاه
  • اجرای نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال با ۵۸۴ هزار دز
  • ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی خورانده و تزریق شد