Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-25@08:38:12 GMT

بحران ۸ میلیارد دلاری رنو

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۰۵۲۳۴

بحران ۸ میلیارد دلاری رنو

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دنیای اقتصاد؛ بنا به گزارش فایننشال‌تایمز، کمپانی رنو در سال ۲۰۲۰ قریب به ۸ میلیارد یورو ضرر را متحمل شده و هشدار داده که سال پیش‌رو نیز‌ سالی خوش‌یمن برای این کمپانی نیست چرا‌که تقاضای پایان و کمبود جهانی ریزتراشه‌ها، صنعت خودرو را زمین‌گیر کرده است. رهبران این غول خودروسازی تاکید کردند که کمپانی رنو به همراه شریکش‌ نیسان، نتوانستند از ترکش‌های کووید- ۱۹در نیمه اول سال گذشته مصون بمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحلیلگران پیش‌بینی کرده بودند که این کمپانی فرانسوی در پی همه‌گیری سال ۲۰۲۰، ضرری ۸/ ۷‌میلیارد دلاری را متحمل شود، اما آنچه رخ داده، بدتر از برآوردها بود. گرچه عملکرد این کمپانی از ماه جولای، روندی مثبت را طی کرد اما رنو، سال ۲۰۲۰ را «سال تضادها» نام‌گذاری کرد تا توصیفی باشد برای آنچه بر این کمپانی در این سال رفت. سهام شرکت رنو تا اواسط صبح روز نوزدهم فوریه، در پاریس ۵درصد کاهش یافت و به ۹۴/ ۳۷ یورو رسید چرا‌که رنو با انتشار گزارش مالی خود، نسبت به تاثیرات محدودیت‌های ناشی از قرنطینه روی کمبود تراشه، هشدار داده بود.

بنا به گزارش فایننشال‌تایمز، کلوتیلد دلبوس، مدیر ارشد امور مالی رنو گفت: « با کووید- ۱۹... هر روز، روزنامه را باز‌می‌کنید و نمی‌دانید (کارخانه‌های خودرو) تعطیل می‌شوند یا باز می‌شوند.» لوکا دو میو، مدیر اجرایی رنو نیز گفت که انتظار می‌رود در پی کمبود تراشه، برخی از کارخانه‌ها ناگزیر به بستن درهای خود شوند که این امر ضرر بیشتری به رنو تحمیل خواهد کرد. این گروه فرانسوی اتومبیل‌سازی در سال گذشته ۹/ ۲ میلیون دستگاه خودرو فروش داشت که در مقایسه با سال ۲۰۱۹ حدود ۲۰درصد کاهش داشته است. همچنین برآورد می‌‌شود که کمبود تراشه‌ها، تولید ۱۰۰هزار دستگاه این کمپانی را تحت‌تاثیر قرار دهد.  دی‌میو که جولای گذشته، عهده‌دار این سمت شد، گفت«این امر، یک نبرد مداوم تا پایان سال است، اما ما معتقدیم که در نیمه دوم کمبود عرضه کاهش می‌یابد و ما فقط باید بجنگیم. با همه این احوال بسیار دشوار است که بگوییم تاثیر دقیق آسیب‌ها چه میزان خواهد بود.»  برآوردها از بحران رنو نسبت به سایر رقبای این کمپانی، بدبینانه‌تر است. دایملر ماه گذشته گفت که انتظار دارد در سه ماهه اول بحران تراشه به اوج خود برسد. رنو پیش از این گفته بود که ظرفیت کارخانه‌های خود را یک‌چهارم کاهش می‌دهد؛ همچنین هزینه‌های خود تا سال ۲۰۲۵ را کاهش می‌دهد که این کاهش شامل حذف ۱۵۰۰۰شغل است که با هدف احیای ثروت رنو اتخاذ خواهد شد. در همین راستا، دی مئو گفت: «اولویت رنو، سودآوری و تولید پول نقد است، همان‌طور که در برنامه استراتژیک ما اعلام شده بود» چنین اهدافی درآمد و سهم بازار را حذف کرده و فقط به هزینه‌های عملیاتی، جریان وجوه نقد و بازدهی سرمایه‌گذاری‌ها تمرکز خواهد شد. چنین رویکردی، نشان از شکست استراتژی کارلوس گوسن، رئیس سابق رنو و نیسان می‌دهد که در اواخر سال ۲۰۱۸ دستگیر شد.

رنو روز جمعه اعلام کرد که 60 درصد از طرح پس‌انداز 2 میلیارد یورویی این کمپانی، بسیار زودتر از موعد مقرر انجام شده است. در سال 2020 درآمد این کمپانی 5/ 43 میلیارد یورو بود که به معنای عقبگرد 22درصدی نسبت به سال گذشته است. دلبوس گفت که این گروه با وضعیت نقدینگی خود که در پایان سال 4/ 16میلیارد یورو بود، «راحت» بود. دولت فرانسه با تضمین وام‌های 5 میلیارد یورویی توسط بانک‌ها، به این خودروساز کمک کرد تا شرایط همه‌گیر را تحمل کند.

پربیننده ترین شرایط فروش جدید FMC SX5 خودروسازی فردا اعلام شد قیمت خودرو پژو پارس در پایتخت +جدول قیمت خودرو امروز ۹۹/۱۲/۳ قیمت محصولات سایپا امروز ۹۹/۱۲/۴ قیمت پراید امروز ۹۹/۱۲/۴

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خودروسازی رنو برجام میلیارد یورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۵۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کرملین به انتقال کمک‌های چند میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین

دیمیتری پسکوف، سخنگوی رئیس جمهور روسیه در گفتگو با خبرنگاران گفت که ارسال کمک‌های نظامی چند میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین تغییری در وضعیت میدان جنگ ایجاد نمی‌کند. 

پسکوف گفت: اگر به خاطر داشته باشید، یک سال پیش، همه می‌گفتند که منتظر شکست روسیه در میدان جنگ هستند. هر میلیارد دلاری که ایالات متحده به اوکراین می‌فرستاد... همه روز‌ها را تا فروپاشی روسیه می‌شمردند. ما از این اظهارات خسته نشده ایم چرا که محموله‌های سلاح پویایی ما در مرز‌ها را تغییر نمی‌دهد. 

پیش از این، سنای آمریکا با پیش نویس قانونی برای ارسال کمک ۶۱ میلیارد دلاری به اوکراین موافقت کرد. تقریباً یک سوم این مبلغ صرف پر کردن زرادخانه‌های ایالات متحده می‌شود.

جنگ اوکراین گرچه در نیمه دوم سال ۲۰۲۲ با پیروزی‌هایی برای کی یف همراه بود، اما از سال ۲۰۲۳ ارتش روسیه دست بالا را در جبهه‌های نبرد دست گرفت و روز به روز بیشتر در حال تسلط نظامی بر اوکراین است. با این وجود، مقامات غربی در تلاش هستند با تامین تسلیحات لازم، مانع از شکست مطلق کی یف شوند. 

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • پرسپولیس به جد‌ی‌ترین طلبکارش رسید!
  • واکنش کرملین به انتقال کمک‌های چند میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟
  • نیاز ۲ میلیارد دلاری برای کمک‌های غذایی به افغانستان
  • آشنایی با محصولات و نمایندگی ABB
  • درآمد میلیارد دلاری مغولستان از گردشگری
  • شکایت ۹ میلیون دلاری بکام از ستاره هالیوود
  • گلدبرگ: AEW مزخرف است و هرگز به آنجا نخواهم رفت/ اخبار WWE
  • لزوم ارائه خدمت به زوج های نابارور برای جلوگیری از بحران سالمندی