Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

به مناسبت پنجم اسفند ،روز ملی مهندس، نگاهی به زندگی چند هنرمند، نویسنده و ورزشکار انداخته‌ایم که تحصیلات مهندسی دارند اما در عرصه دیگری به شهرت و موفقیت رسیده‌اند.موفقیتی که نشان می دهد گاهی مسیر زندگی و تحصیلات یکی نیست و شاید مهندسی زمینه موفقیت برای موضوعات دیگر باشد.

رضا رشیدپور

رشیدپور را احتمالا همه با اجراها و برنامه‌های گفت‌وگو محورش به یاد دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجری توانا برنامه‌های پرمخاطبی مانند «مثلث»، «شب شیشه‌ای»، «دید در شب» و «حالا خورشید» را اجرا کرده و این روزها با «سیم آخر» مهمان خانه‌ها می‌شود. او مدتی مجری برنامه سینمایی «هفت» هم بوده است. بازیگری در فیلم‌های «بی‌پولی»، «سوپراستار» و «قاتل اهلی» از جمله فعالیت‌های کارنامه هنری او در مقام بازیگر است. اما جدای از این‌ها، رضا رشیدپور دانش آموخته رشته عمران است و در این زمینه هم مدتی مشغول بوده است. در ضمن او یک مدرک خلبانی ایرباس هم دریافت کرده است. اما گرایش وی به سمت اجرا و کارگردانی سبب شده وارد کار هنری شود و امروز به عنوان یک مجری و برنامه‌ساز مشهور شناخته می شود.

محمدرضا گلزار

او که مهندس مکانیک است، در ابتدا بازیکن والیبال بود و بعد به عنوان مربی بدن ساز فعالیت ‌کرد. گلزار فعالیت موسیقی خود را از سال ۷۷ به‌عنوان گیتارنواز با گروه آریان آغاز کرد. سپس در سال ۷۹ برای نخستین بار در فیلم سام و نرگس ساخته ایرج قادری بازیگری سینما را تجربه کرد. گلزار در زمینه خوانندگی هم تجربیاتی دارد. همچنین در سال ۹۷ مجری برنامه تلویزیونی «برنده باش» بود. تا مدت‌ها گلزار گران‌ترین و پول‌سازترین بازیگر سینمای ایران بود. اکنون سریال گیسو ساخته منوچهر هادی با بازی محمدرضا گلزار در نوبت پخش در شبکه نمایش‌خانگی است.

رضا امیرخانی

اهالی رمان و ادبیات حتما عنوان‌های «ارمیا»، «بیوتن»، «از به» ، «قیدار» و «رهش» برایشان آشناست. رمان‌هایی با اسامی متفاوت که نوشته‌ یکی از رمان‌نویسان پرطرفدار چند دهه اخیر است. رضا امیرخانی ،نویسنده‌ای است که درج نامش بر هر کتابی کافی است تا آن کتاب پرفروش شود و برای خریدش مخاطبان ادبیات صف بکشند. این رمان‌نویس هم در کنار فعالیت نویسندگی‌اش، مدرک مهندسی مکانیک از یکی از مهم‌ترین دانشگاه‌های کشور یعنی صنعتی شریف دارد. او در دهه سوم زندگی‌اش مدرک خلبانی هم گرفته و در زمینه پروژه‌های مهندسی فعالیت داشته است ،اما علاقه‌اش به ادبیات باعث شده که رمان بنویسد و کتاب‌هایش حسابی پرفروش شوند.

عادل فردوسی‌پور

دانشجوی دانشگاه صنعتی‌شریف با این‌که از همان اول بچه بسیار درس‌خوانی بوده اما تحصیل در رشته مهندسی باعث نشده هیچ‌وقت علاقه خودش به فوتبال را کنار بگذارد. او در دو دانشگاه صنعتی شریف و تهران تحصیل کرده و مدرک مهندسی صنایع دارد اما شهرت خودش را به دلیل فوتبال و اجرا و گزارشگری در این رشته کسب کرده است. عادل با برنامه پربیننده نود و گزارشگری فوتبال در تلویزیون ، به اهالی فوتبال معرفی شد و جایگاه ویژه‌ای را بین فوتبالی‌ها به خود اختصاص داد. او هم‌اکنون با برنامه فوتبال ۱۲۰ در شبکه ورزش همکاری دارد و تدریس در دانشگاه و مترجمی را هم در کنار سایر فعالیت‌هایش انجام می‌دهد.

سام نوری

بیشتر ما این بازیگر را با نقش «دکتر شمس» در سریال مرد دوهزارچهره مهران مدیری که البته اولین تجربه بازیگری‌اش در مقابل دوربین هم بود، به خاطر داریم. مردی که علاوه بر تحصیل در رشته مهندسی برق، در ۱۲ سالگی به‌منظور تکمیل تحصیلات خود رهسپار قاره سبز می‌شود و در مدت حضورش در کشورهای این قاره، در رشته مدیریت بین‌الملل با تمرکز بر اصول مذاکره، مهندسی برق و رشته بازاریابی هم تحصیل می‌کند. خوب است بدانید در پی سفر به خارج از کشور و در کنار دستاوردهای تحصیلاتی‌ و دانشگاهی‎‌اش موفق به فراگیری و تسلط بر چهار زبان انگلیسی، فرانسه، آلمانی و ایتالیایی می‌شود.

حسام‌الدین سراج

از هنرمندان عالم موسیقی که تحصیلات دانشگاهی‌اش را در رشته مهندسی پیگیری کرده، خواننده و نغمه‌سرای معروف کشورمان، حسام‌الدین سراج است. وی دانش آموخته کارشناسی‌ارشد معماری از دانشگاه شهید بهشتی تهران است، اما از آن جا که در خانواده‌ای مأنوس با موسیقی بزرگ شده ،از ۱۳ سالگی و با حمایت پدر قدم به عرصه موسیقی می‌گذارد و تاکنون آثار فراوانی را در قالب آلبوم‌های مختلف به هواداران هنر اول تقدیم کرده است.

منبع: روزنامه خراسان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: روز ملی مهندس سلبریتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۵۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش‌آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، برخلاف دهه‌های گذشته در یک دهه اخیر شاهد ریزش تعداد دانش‌آموزان علاقه‌مند به رشته ریاضی در دبیرستان‌های کشور هستیم آن طور که آمارها نشان می دهد فقط بین 15 تا 18 درصد دانش آموزان رشته ریاضی را برای ادامه تحصیل خود در مقطع دبیرستان انتخاب می‌کنند، محمدرضا نیک نژاد با اشاره به اینکه در یک روند تقریبا یک دهه اخیر تعداد افراد علاقه‌مند به ریاضی کمتر شده است، اظهار کرد: در این مدت زمان شاهد علاقه‌مندی و حضور بیشتر دانش آموزان به رشته تجربی و در نهایت پزشکی و زیرشاخه این رشته هستیم.

وی با بیان اینکه فرهنگ آموزشی غالب بر روی دانش آموزان تاثیرگذار است، یادآور شد: قبل از این دهه دانش آموزان و حتی والدین آنها به رشته های فنی و مهندسی علاقه‌مند بودند و در برهه ای از زمان شاهد بودیم که حتی کشور و جهان علاقه‌مند به جذب نیروهای فنی و مهندسی بودند. 

این کارشناس آموزش و پرورش تاکید کرد: در سال‌های اخیر عواملی مانند افزایش بیکاری فارغ‌التحصیلان رشته‌های فنی و مهندسی و دیگر زیرشاخه‌های رشته ریاضی همچنین تغییر رویکرد از تولید و کارهای خدماتی به فعالیت‌هایی مانند دلالی که عمدتا نیاز به مدرک تحصیلی خاصی ندارد متاسفانه باعث شد تا نگرش جامعه نسبت به تحصیل در رشته ریاضی تغییر کند. 

به گفته نیک نژاد، در حال حاضر رشته پزشکی به دلیل درآمد بالا، نیاز جامعه و جذب در کشورهای خارجی بیشتر از سایر رشته‌ها به ویژه ریاضی مد نظر انتخاب دانش آموزان پس از انتخاب و تحصیل در رشته تجربی است.  

وی با بیان اینکه مردم ارزیابی خود را از شرایط جامعه دارند، اضافه کرد: در حال حاضر شاهد افزایش تعداد و ظرفیت دانشگاه‌ها در رشته ‌های مختلف پزشکی هستیم و شاید جامعه نیاز به رشته های فنی و مهندسی به دلیل نداشتن بازار کار مناسب ندارد، در حالی که والدین باید بدانند همان اندازه که جامعه نیاز به رشته هایی همچون پزشکی دارد به رشته های فنی و مهندسی نیز نیاز دارد. 

این کارشناس آموزش و پرورش متذکر شد: متاسفانه اقتصاد کشور براساس اقتصاد دلالی می چرخد که نیاز به مدرک تحصیلی فنی و مهندسی ندارد، این در حالی است که بسیاری از داشن آموزان می خواهند پس از دریافت مدرک تحصیلی مناسب برای ادامه تحصیل یا کسب شغل مناسب به کشورهای خارجی بروند. 

وی پیشنهاد کرد: برای رفع مشکل کاهش تعداد دانش آموزان در رشته ریاضی لازم است دولت بازار کار و اقتصاد کشور را ساماندهی کند و از طریق فراهم کردن شرایط مناسب برای بازار کار، رویکرد جامعه را نسبت به تحصیل در رشته ریاضی تغییر دهد، البته در این عرصه نیاز به یک آموزش فراسازمانی نیز است تا هم تعادل در تحصیل در رشته‌های نظری ایجاد شود و هم والدین بدانند که جامعه نیاز به همه رشته‌های تحصیلی دارد.  

گفت‌وگو از مهدیه قمری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روز برفی ؛ مرتضی پاشایی و محمدرضا گلزار
  • رشته مهندسی اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد قوچان راه اندازی شد
  • حضور ۴۰۰ مهندس ایرانی برای ساخت یک سد | جزئیات شاهکار مهندسان ایرانی در پروژه اومااویا سریلانکا | ویدئو
  • شاید مهندس امنیت اطلاعات  
  • اجرای برنامه های هنری ناشنوایان در جوار آرامگاه فردوسی
  • شوخی گلزار با مردم
  • شوخی محمدرضا گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی
  • ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش‌آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 
  • شوخی گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی
  • حضور ۳۹ شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای اوقاف/ شفاف و به‌روز هستیم