Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، در جلسه امروز سه‌شنبه ۵ بهمن ماه ۹۹ شورای اسلامی شهر تهران، ادامه برررسی لایحه ادغام دو معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری تهران در دستور کار اعضای شورای اسلامی شهر تهران قرار گرفت.

حامد مظاهریان، معاون برنامه‌ریزی و توسعه و سرپرست معاونت منابع انسانی درباره این لایحه گفت: این مجموعه با این ادغام می‌تواند چابک‌تر و به صورت فرابخشی در شهرداری تهران عمل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام انقلابی و عجیبی نیست و ۱۸ کلانشهر ایران نیز این ادغام را انجام داده‌اند.

او افزود: همه شهرها این کار را کردند چراکه نقشه راه تحول اداری کشور است و سازمان امور اداری و استخدامی کشور نیز بر این مساله پافشاری دارد چراکه کلانشهرها آن را انجام دادند.

مظاهریان در واکنش به اینکه چرا شهرداری خودش اقدام نکرد، گفت: چون شورا الزام کرد که برای اصلاح ساختار، تفسیر آن را به شورا ارائه دهد.

او درباره نگرانی از تعدیل نیروهایی که به صورت پیمانکاری و قراردادی با شهرداری در حال کار هستند در پی ادغام دو معاونت گفت: زمانی که من وارد شهرداری شدم، این سازمان بزرگ ۶۵ هزار نفر نیرو داشت و اکنون ۵۹ هزار نفر نیرو دارد و هیچ تعدیلی صورت نگرفت بلکه ورودی را کنترل کردیم و خروج را آزاد و به صورت انگیزشی انجام دادیم. این تعهد را می‌دهم که این اقدام بر مبنای تعدیل نیست.

اعضای شورای اسلامی شهر تهران با ۱۶ رای موافق به ادغام دو معاونت برنامه‌ریزی و توسعه و منابع انسانی رای مثبت دادند.

کد خبر 586832 برچسب‌ها شهرداری تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری تهران شهرداری تهران دو معاونت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۸۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه سناریوهای روی میز صهیونیست ها | چرا گزینه جنگ منتفی است؟

به گزارش همشهری آنلاین، حمله صهیونیست‌ها به کنسولگری ایران در دمشق اقدامی بی‌سابقه در تاریخ معاصر جهان بود که باعث شد خوی درندگی صهیونیست‌ها در پشت پا زدن به قوانین و مقررات بین‌المللی و کنوانسیون‌های جهانی بیش از پیش برای جهانیان علنی شود.


صهیونیست‌ها دست‌کم به‌مدت 15سال اقدام به انجام همه نوع عملیات علیه منافع ملی ایران کرده بودند؛ از ترور دانشمندان هسته‌ای در خیابان‌های تهران گرفته تا خرابکاری در تاسیسات هسته‌ای و حملات ایذایی به مناطق حساس و یا حتی ترور شهید فخری‌زاده. در سوریه هم صهیونیست‌ها از بعد از حمله به پایگاه «تی4» گام‌به‌گام اقدام به تشدید حملات به منافع ایران کرده و در یک سلسله عملیات، چهره‌های مهمی از مستشاران نظامی ایران را به شهادت رسانده بودند و در مقابل، اتخاذ سیاست موسوم به «صبر استراتژیک» در ایران باعث شده بود رژیم صهیونیستی قدم‌به‌قدم اقدام به پیشروی در جنس عملیات علیه ایران کند. در نهایت حمله به کنسولگری ایران در دمشق، باعث شد ایران به پشتوانه حقانیت اخلاقی، حقوقی و بین‌المللی یکباره دکترین خود را از «صبر استراتژیک» به «بازدارندگی» تغییر دهد و این همان خطای محاسباتی صهیونیست‌ها در طراحی حمله به کنسولگری ایران بود.

ایران پس از پاسخ به صهیونیست‌ها در عالی‌ترین سطوح «پایان عملیات» را اعلام کرد و انتظار دارد طرف صهیونیست هم پیام موشکباران شبانه را درک کند؛ هرچند صهیونیست‌ها در ادامه اشتباهات محاسباتی خود، اعلام کرده‌اند که قصد اقدام مجدد علیه ایران را دارند. در این رابطه سناریوهای مختلفی مطرح است که وقوع هر کدام واکنش‌های متفاوتی را محتمل می‌کند.

1 حمله به اهدافی در منطقه‌

سناریوی نخست، تکرار سناریوی کنونی تقابل حزب‌الله و صهیونیست‌هاست؛ به شکلی که طرفین در یک توافق نانوشته، از حمله به مناطق مسکونی یکدیگر خودداری کرده و صرفا به هدف قرار دادن اماکن حساس یکدیگر در حوزه نظامی بسنده می‌کنند. در این سناریو محتمل است که صهیونیست‌ها اقدام به هدف قرار دادن پایگاه‌هایی کنند که البته با توجه به هشدار جدی ایران مبنی بر پاسخ شدید و فوری، به‌نظر می‌رسد آنها برای پرهیز از ورود به یک جنگ تمام‌عیار و فرار از پاسخ شدید تهران، عملیات خود را در سوریه به انجام برسانند.

2 حمله به اهدافی در خاک ایران

در سناریوی دوم، صهیونیست‌ها پاسخ شدید ایران را به جان می‌خرند و اقدام به حمله به پایگاهی در خاک ایران خواهند کرد که در این صورت، تهران نیز همچون اعلام رسمی‌اش پاسخ جدی و فوری خواهد داد؛ اما کماکان به‌صورت مدیریت‌شده و با هدف حفظ بازدارندگی.

3 تدارک حملات سایبری

در سناریوی سوم، صهیونیست‌ها برای پرهیز از باز شدن یک جبهه جدید که می‌تواند شرایط را برای آنها وخیم و ملال‌آور کند، ممکن است اقداماتی همچون هک زیرساخت‌ها و سامانه‌های ایران را در دستورکار قرار دهند و در صورت موفقیت‌آمیز بودن، با احساس پیروزی، مرهمی بر زخم عملیات انتقام‌جویانه ایران قرار دهند.

4
ورود به یک جنگ تمام‌عیار؟
دیگر سناریویی که بعیدترین و دورترین گزینه ممکن به‌شمار می‌رود، ورود صهیونیست‌ها به یک جنگ تمام‌عیار است؛ به‌نحوی که اقدام به هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی جمهوری اسلامی ایران کنند که در این صورت تهران نیز تمام ظرفیت موشکی و پهپادی بسیار پیشرفته خود را برای مجازات رژیم اشغالگر صهیونیستی به‌کار خواهد گرفت.

تمایل صهیونیست‌ها به پیشبرد پروسه آتش‌بس
به‌نظر می‌رسد نه ایران و نه رژیم صهیونیستی تمایلی به گسترش تنش در منطقه ندارند و هر دو ترجیح می‌دهند پروسه آتش‌بس در غزه پیش برود؛ به‌خصوص صهیونیست‌ها که اگرچه به ظاهر آتش‌بس را با دست پس می‌زنند، اما به‌دلیل فرسایشی شدن آن از یک‌سو و خستگی و استیصال نیروها و نیز مناقشه داخلی و هزینه‌های سنگین ازسوی دیگر، در خفا و با پا آتش‌بس را پیش کشیده و دنبال می‌کنند.

کد خبر 845297 برچسب‌ها خبر ویژه حمله ایران به اسرائیل

دیگر خبرها

  • تعیین ردیف بودجه برای حفظ و مرمت آثار تاریخی اراک
  • قدردانی طلاب و اساتید جامعه المصطفی گرگان از اقدام نیرو‌های مسلح در انجام عملیات وعده صادق
  • همه سناریوهای روی میز صهیونیست ها | چرا گزینه جنگ منتفی است؟
  • برگزاری نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری شهرداری | درخواست احیاء جایگاه مرکز مطالعات از سوی شهردار تهران مطرح شد
  • بررسی عملکرد تمامی پل‌های مکانیزه مناطق ۲۲ گانه تهران
  • معاون حقوقی رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با قدس: تحریم جدید از سوی اروپا بی‌پاسخ نمی‌ماند
  • تعویض یونیت پل‌های عابر مکانیزه پایتخت
  • مهلت یک ماهه برای تعیین تکلیف تجاری‌های پردیسان
  • اقدام بلاتأمل جمهوری اسلامی در صورت خطای دشمن
  • ماجرای ماشین پلیس‌های دوربین‌دار در تهران چیست؟