Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این مقاله قصد داریم موضوع اجاره وثیقه(سند) را مورد بررسی قرار دهیم، پس با ما همراه باشید.

قبل از بررسی هر موضوعی و این که اجاره ی سند با چه اهدافی صورت می گیرد و چه مشکلاتی را حل می کند، بهتر است به شرح چگونگی اجاره وثیقه بپردازیم.

اجاره سند(وثیقه) چیست؟

شاید شما هم تا کنون با سوال اجاره وثیقه چیست رو به رو شده باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس برای پاسخ دهی کامل به این سوال تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

سند اجاره ای نوع خاصی از سند نیست و همان سند هایی است که افراد برای هر یک از ملک های خود  دارد. در بسیاری از موارد دیده می شود که فرد متهم با تشخیص و بازرسی های پرونده توسط بازپرس، با قید وثیقه آزاد می شود. خب تصور کنید که   فرد متهم سندی را که بازپرس با ارزش معینی مشخص کرده است را ندارد که به دادگاه ارائه داده و آزادی خود را بگیرد.

 خب در چنین شرایطی اجراه سند با همان ارزش مخشص شده از یک مرکز و یا حوزه معتبر می تواند به مقدارقابل توجهی از مشکل متهم را حل کند.این تنها یکی از کاربردهای اجاره ی سند بود. اجاره وثیقه برای وام،  اجاره سند برای آزادی متهم و ... همگی  می توانند در زیر مجموعه ی اجاره ی سندها قرار گرفته شوند.

اجارهی سند می تواند برای هر یک از موارد گفته شده در قسمت زیر مورد استفاده قرار  گرفته شود.

اجاره ی سند برای آزاد کردن زندانی و یا متهم اجاره ی سند برای گرفتن مرخصی زندانی سند برای استفاده های گمرکی سند مورد نیاز جهت انجام کارهای مربوط به ممنوع الخروجی و...

در تمامی موارد نام برده شده  به اجاره ی سند نیاز است. و اگر افراد سند مورد نظر با ارزش مشخص را در دسترس نداشته باشند می توانند با استفاده از روش اجاره وثیقه مشکل خودرا برطرف نمایند.

تنظیم قرار داد برای اجاره وثیقه چگونه انجام می شود؟

تنظیم قرار داد برای اجاره ی سند نیز مانند هر قرارداد دیگری باید بین دو طرف ( طرفین قرارداد) توافق صورت بگیرد و تمام نکات موجود در توافق به صورت کتبی قید شده و به امضاء برسد.

شاید شما با بررسی یک نمونه قرارداد اجاره وثیقه به طور کامل با این نوع قرار داد آشنا شوید، اما یک نکته بسیار مهم در این زمینه وجود دارد که هر نوعی شرطی که دراین قرار داد وجود دارد باید  مکتوب شود.

توجه داشته باشید  که در صورت ایجاد اشتباهات  و...  شرکت اجاره دهنده ی سند با مشکل رو به رو خواهد شد پس بهتر است تمام قرار دادهای بسته شده در این زمینه با دقت تمام تنظیم شود تا علاوه بر حفظ امتیازهای شرکت اجاره دهنده و ادامه ی فعالیت خود در این زمینه، دارایی فرد نیازمند وثیقه نیز به خطر نیفتاده و حفظ شود.

 برای جلوگیری از هرگونه اشتباهی، در قرار دادها افراد کارشناس و متخصص اقدام به  تنظیم دقیق و بدون مشکل قرار داد اجاره سند خواهند کرد تا   طرفین قرارداد با هیچگونه ضرری رو به رو نشوند.افراد سودجوی بسیاری هستند که با استفاده از روش های مختلف  دور زدن قوانین اجاره سند اقدام به کلاه برداری  می کنند. در این قسمت از مقاله شما را با مهم ترین و رایج ترین قرارداد ها آشنا خواهیم کرد.

قراردادهایی که به صورت پیمانکاری بسته می شوند. قراردادهایی که جهت مشکارکت در ساخت و ساز بین طرفیت بسته می شود. قرارداد های مشارکت های مدنی قرارداد های وثیقه ای که در قسمت های قبل نیز مثال زده شد. انواع قراردادهایی که تحت عنوان مبایعه نامه و یا اجاره نامه شناخته می شوند. شرایط اجاره سند  برای آزادی متهم چیست؟

هنگامی که بازپرس یک پرونده پس ازبررسی پرونده به این نتیجه می رسد که امکان آزای متهم با قراردهی وثیقه وجود دارد، متهم می تواند با ارائه ی وثیقه  ای با ارزش مشخص شده از زندان آزاد شود. در صورتی که فرد متهم، سندی با ارزش مشخص شده را  در دسترس نداشته باشد می تواند اقدام به اجاره ی سند مورد نیاز خود کند.

یک سوال رایج که دراین ارتباط برای افراد به وجود می آید این است که قیمت اجاره سند چه مقدار است؟

خب  در پاسخ به  سوال هزینه اجاره سند باید گفت که عوالی زایادی در هزینه ی اجاره وثیقه مورد نظر تاثیر گذار هستند. به عنوان مثال ارزش وثیقه ای که دادگاه برای آزادی متهم مشخص می کند می تواند در هزینه های موجود تاثیر بسزای داشته باشد.

 چه تفاوت های بین سند های رسمی و سند های عادی وجود دارد؟

با توجه به این که تفاوت های بسیاری بین سند رسمی و عادی وجود دارد و این که موضوع مقاله نیز اجاره ی سند می باشد و ممکن است این سوال برای افراد بسیاری به وجود آمده باشد، بهتر است تفاوت های بین این دو سند را به صورت کامل شرح دهیم.

به طور کلی تمامی اسنادی که در ایران وجود دارند با توجه به قوانین موجود به دو دسته ی کلی بهشرح زیر تقسیم می شوند.

سند های رسمی

سندهای رسمی دارای سه ویژگی مهم شرح داده شده در قسمت پایین هستند.

اسناد رسمی در اداره ی ثبت احوال به ثبت رسیده شده اند. اسناد رسمی در دفاتر اسناد رسمی نیز ثبت شده اند. سند اسناد رسمی تحت نظر ماموران رسمی انجام شده و تمامی مراحل آن طبق قوانین و مقرارات اسلامی پیش می رود. سندهای عادی

تمامی اسناد که از قوانین شرح داده شده در قسمت قبل  پیروی نکند را سند عادی می نامند.

انواع مختلف سند اجاره ای کدام اند؟

انواع سند اجاره ای کدام اند؟ این سوال بسیاری از افراد در ارتباط با نوع های مختلف سند های اجاره ای است و ما در این قسمت به صورت مختصر به انواع مختلف این سند ها اشاره خواهیم کرد.

سند های قطعی

مهم ترین ویژگی  سند های قطعی، مالکیت سند است، یعنی انواع سندهای قطعی همانند سند مکان های مختلف تجاری، مسکونی و ... به صورت رسمی به نام یک فرد می باشد و  سند مورد اشاره  در دفاتر رسمی اسناد و ... به ثبت رسیده شده است.

سند های قول نامه ای ( مبایعه ای)

به سند هایی که شرایط سند های قطعی را ندارند و  هنوز به صورت رسمی در دفاتر رسمی اسناد و... به ثبت رسیده نشده اند، سند های قول نامه ای گفته می شود.

سند های رهنی

یکی از انواع سند ها است و از گذشته های دور تا به حال در ازای دادن مال باارزشی همانند جواهرات و ... دریافت شده است. به به این نوع سند، سند های رهنی گفته می شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: وثیقه رپورتاژ آگهی اجاره وثیقه اجاره ی سند اسناد رسمی اجاره سند اجاره ای سند مورد ی اجاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۹۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای امنیت بواسطه طرح پرداخت با گوشی به جای کارت بانکی

مهدی میرزایی کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بر اساس طرح کهربا بانک مرکزی که در ۶ بانک کلید خورده مشتریان شبکه بانکی امکان تعریف کارت بانکی فیزیکی خود در برنامک‌های هوشمند مبتنی بر تلفن همراه را دارند و می‌توانند تراکنش‌های خرید را با استفاده از نسخه الکترونیکی ایمن کارت‌های بانکی انجام دهند و از آنها به جای کارت‌های فیزیکی بانکی که روی دستگاه‌های پایانه فروشگاهی مجهز شده استفاده کنند.

این کارشناس اقتصادی در ادامه اظهار کرد: در رابطه با طرح کهربا یکی از مهم‌ترین موارد که به آن با توجه به نیازسنجی‌ها توجه شده بحث توسعه بانکداری الکترونیک است زمانی که نیاز به صدور کارت فیزیکی نباشد مراجعه به شعب کمتر می‌شود و اصلا گاهی دیگر تعدد شعب زیاد بی معنی خواهد شد.

میرزایی در ادامه می‌گوید: با اجرای طرح کهربا و کاهش نقش فیزیکی کارت‌های بانکی در پرداخت علاوه بر ارتقای امنیت پرداخت دیگر شاهد مباحث کپی کارت، موارد خارج از چهارچوب نیستیم علاوه بر دیگر این دیگر امکان استفاده از کارت‌های بانکی دیگران و سوءاستفاده از آنها برای مواردی همچون قمار، کلاهبرداری، پولشویی و... کاهش پیدا می‌کند.

در نهایت او افزود: اکنون بنابر اعلام بانک مرکزی این طرح با شش بانک کلید خورده است، اما برای موفقیت این طرح نیاز است علاوه بر شناسایی دقیق باگ‌های احتمالی سایر بانک‌ها نیز با سرعت به این طرح اضافه شوند‌تا نتایج آن گسترده تر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • اژه‌ای: در قضیه حجاب نمی‌خواهیم هر فردِ کم توجه به قوانین را کیفر کنیم
  • فیلم| انتقاد اژه‌ای از وثیقه‌های سنگینی که با جرم متناسب نیست
  • ۲۲ دستور رئیس قوه قضاییه خطاب به کلیه مقامات و مسئولان قضایی در سراسر کشور/ با مسدودسازی کد ملی، زندگی فرد را فلج می‌کنیم!/ انتقاد از وثیقه‌های سنگینی که با جرم متناسب نیست/ افراد در فرودگاه متوجه نشوند که ممنوع‌الخروج هستند/ به دریافت عوارض آلایندگی اهتم
  • در قضیه حجاب نمی‌خواهیم هر فردِ کم توجه به قوانین را کیفر کنیم
  • ارتقای امنیت بواسطه طرح پرداخت با گوشی به جای کارت بانکی
  • موارد مصرف مالیات باید برای مردم تبیین شود
  • موارد عجیبی که گارانتی خودرو را باطل می‌ کنند
  • موارد عجیبی که گارانتی خودرو را باطل می‌ کنند؛ از روکش صندلی تا کف پوش!
  • سهم ۴۱ درصدی عابران پیاده در تصادفات منجر به فوت
  • ادعای بی سند، باز هم کار دست وزیر اقتصاد داد/ اجاره در دولت رئیسی چند برابر قبل شد؟