Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیاری از مسئولانی که نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تقلب در کنکور‌های سراسری سال ۹۹ معترض بودند، حال که نوبت به کنکور‌های ۱۴۰۰ رسیده است، برای پیشگیری از تکرار تخلفات گذشته سکوت کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هرچه به زمان برگزاری کنکور دکتری ۱۴۰۰ نزدیک‌تر می‌شویم، زمزمه‌ها و صبحت‌های بیشتری را مبنی بر تعویق یا عدم تعویق آزمون می‌شنویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا چند سال قبل هیچگاه کسی درباره زمان برگزاری کنکور اظهار نظر نمی‌کرد و طبق تصمیم سازمان سنجش در تاریخ مقرر همه برای شرکت در کنکور به صف می‌شدند، اما با شیوع ویروس کرونا در کشور و از سال گذشته ورق برگشت.

  بی‌مسئولیتی‌هایی که روزهای کرونایی را تلخ‌تر کرد

همگان حواشی و دغدغه‌های کنکور‌های سراسری سال ۹۹ را به خاطر دارند که تا چه اندازه مسئولان دانشگاهی با عدم تصمیم‌گیری صحیح و اطلاع‌رسانی‌های دقیق بر نگرانی‌های روز‌های کرونایی افزوده بودند. در آن طرف هم گروهی طبل عدم تعویق را می‌کوفتند و عده‌ای دیگر با تشکیل کمپین و ارسال نامه به این سازمان و آن وزارتخانه خواهان تعویق کنکور بودند.

بحث تعویق یا عدم تعویق کنکور بین مسئولان هم داغ بود و هرکدام در هر لحظه خبر‌های ضد و نقیضی را نسبت به دیگری اعلام می‌کردند، اما درنهایت این ستاد کرونا بود که با تعیین پروتکل‌های بهداشتی و ابلاغ آن به وزارتخانه‌های علوم، بهداشت و سازمان سنجش زمان برگزاری کنکور‌های سراسری را نهایی کرد.

 

بیشتر بخوانید: قصه پرغصه کنکور ۹۹ / بازی مسئولان با سرنوشت و اعصاب داوطلبان برای خودنمایی!

  عدم رعایت صحیح پروتکل‌ها اعتراض مجلسی‌ها را برانگیخت

کنکور دکتری ۹۹ نهم مردادماه امسال پس از چندین بار تعویق برگزار شد و پس از آن مسئولانی که مخالف برگزاری کنکور در آن روز‌های حساس بودند، وقتی اعتراضات داوطلبان نسبت به رعایت ناقص پروتکل‌های بهداشتی در حوزه‌های امتحانی را دیدند، در مصاحبه و رشته توئیت‌های خود اعلام کردند که در چنین شرایطی نباید کنکور‌های ارشد و سراسری برگزار شود.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان وزارت علوم از جمله افرادی بودند که به حاشیه‌ها دامن می‌زدند و در این بین خود را مسئول‌تر و به‌فکر از دیگران نشان می‌دادند و بعد از برگزاری کنکور دکتری ۹۹ قاطعانه به داوطلبان برای تعویق کنکور‌های ارشد و سراسری دلگرمی می‌دادند. در واقع آن‌ها معتقد بودند که یا باید زمان برگزاری کنکور تغییر کند و یا پروتکل‌های بهداشتی اصلاح و روند نظارت بر اجرای آن‌ها در حوزه‌های امتحانی دقیق‌تر شود.

  وقتی آمار ستاد کرونا با صحبت‌های داوطلبان همخوانی نداشت

کنکور ارشد ۱۶ و ۱۷ مردادماه و کنکور سراسری از ۲۹ مرداد تا ۱ شهریورماه سال ۹۹ بدون هیچگونه توجهی به پیام‌ها، اعتراضات و توئیت‌های رنگارنگ نمایندگان مجلس و اعضای کمیسیون برگزار شد و درحالی که وزارت علوم، سازمان سنجش و حتی ستاد کرونا میزان رضایتمندی از برگزاری کنکور را بالای ۹۰ درصد اعلام کردند، اما صحبت‌های داوطلبان و گزارش‌های آن‌ها چیزی جز آن می‌گفت.

خلاصه آنکه داوطلبان و خانواده‌های آن‌ها از نحوه برگزاری کنکور‌های سال ۹۹ آنچنان که باید راضی نبودند و حتی اگر اعتراضی به پروتکل‌های بهداشتی نداشتند، استرس و نگرانی‌های القایی را بر نتیجه آزمون سرنوشت‌ساز موثر می‌دانستند.

روز از نو روزی از نو

ماجرای کنکور‌های سال ۹۹ گذشت و مجدد به کنکور‌های سال ۱۴۰۰ رسیدیم، اما دیگر خبری از مخالفان و مسئولانی که آن زمان سنگ داوطلبان را بر سینه می‌زدند و جان آن‌ها برایشان اهمیت داشت، نیست. گویا با بسته شدن پرونده کنکور ۹۹ آن‌ها هم تمام توئیت‌ها، مصاحبه‌ها و اطلاع‌رسانی‌های تلگرامی و اینستاگرامی برای عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی کنکور را در گوشه‌ای از خانه رها کردند.

 

بیشتر بخوانید: کمیسیون آموزشی‌ها بی‌توجه به کنکور‌های ۱۴۰۰ کرونایی / برنامه بی‌برنامه!

اکثر داوطلبان خواهان تعویق برگزاری کنکور دکتری امسال هستند

در پیگیری‌های بسیار از نمایندگان مجلس و به ویژه اعضای کمیسیون آموزش دریافتیم که برای کنکور‌های سال جدید هیچ برنامه‌ای ندارند و اگر درخواستی باشد موضوع را پیگیر می‌شوند. درحالی که شنیده‌ها حاکی از آن است که جمعیت بی‌شماری از داوطلبان طی نامه‌ای به نمایندگان مجلس خواهان تعویق برگزاری آزمون دکتری ۱۴۰۰ شدند. طبق نظرسنجی‌های خبرگزاری دانشجو نیز بیش از ۹۷ درصد داوطلبان برگزاری کنکور دکتری ۱۴۰۰ در اسفندماه را با توجه به شیوع کرونای انگلیسی در کشور مناسب نمی‌دانند.

یکی از معترضان به عدم تعویق برگزاری کنکور دکتری به خبرگزاری دانشجو، اعلام کرد: شنیده شده که طبق قوانین برگزاری دو کنکور در یکسال ممکن نیست و این درحالی است که فاصله زمانی بین دو کنکور دکتری ۹۹ و ۱۴۰۰ تنها حدود ۷ ماه شده است. علاوه بر این اگر داوطلبی نتوانسته باشد در کنکور دکتری ۹۹ نتیجه مطلوبی کسب کند از زمان اعلام نتایج تا شرکت در دوره جدید کنکور دکتری تنها ۵ ماه برای مطالعه فرصت داشته که عادلانه نیست.

 

حال باید دید در این مدت زمان اندک باقیمانده تا برگزاری کنکور دکتری ۱۴۰۰ مسئولان چه تصمیمی می‌گیرند. در حال حاضر که با انتشار هر خبر از درخواست داوطلبان برای تعویق کنکور، سازمان سنجش اطلاعیه‌ای منتشر و از نحوه برگزاری تا زمان توزیع کارت ورود به جلسه می‌گوید. آیا مسئولان رای به تعویق آزمون می‌دهند یا پروتکل‌های بهداشتی را سختگیرانه‌تر از کنکور‌های گذشته ابلاغ و نظارت می‌کنند؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تعویق زمان برگزاری کنکور کنکور دکتری 1400 شیوع کرونا پروتکل های بهداشتی برگزاری کنکور دکتری زمان برگزاری کنکور پروتکل های بهداشتی کنکور دکتری ۱۴۰۰ نمایندگان مجلس کنکور دکتری ۹۹ کنکور های سال تعویق کنکور سازمان سنجش عدم تعویق پروتکل ها سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۴۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان انتشار نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۳ مشخص شد

  عبدالرسول پورعباس امروز ۶ اردیبهشت در حاشیه بازدید از حوزه امتحانی دانشگاه الزهرا در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آزمون سراسری به سلامت در کل کشور آغاز شده است و فقط در یکی از شهر‌های استان سیستان و بلوچستان که سیل آمده ارتش جمهوری اسلامی با امکانات خود به کمک آمده و داوطلبان را جابه جا می‌کند. «نتیجه اولیه کنکور ۱۴۰۳ به‌صورت کارنامه نیمه مردادماه اعلام می‌شود و چند روز پس از فرایند آن انتخاب رشته آغاز می‌شود.»

به گزارش مهر، وی درباره آزمون فرهنگیان خاطرنشان کرد: در هر پنج گروه آزمایشی علاوه بر دفترچه اختصاصی دروس مختلف دفترچه مختص پذیرش دانشجو معلم (فرهنگیان) نیز توزیع می‌شود و داوطلبان متقاضی پذیرش در دانشگاه فرهنگیان باید به سوالات آن دفترچه پاسخ دهند. تعداد ۶۶۰ هزار نفر در مجموع متقاضی آزمون اختصاصی فرهنگیان هستند.

 

پورعباس افزود: داوطلبان در این مقطع زمانی به دلیل اینکه در اردیبهشت ماه کنکور را برگزار کرده‌ایم از آمادگی بیشتری برخوردار هستند و از این آمادگی استفاده می‌کنند و در تیرماه نیز در آزمون شرکت می‌کنند. ضمن اینکه نمرات کنکور ۱۴۰۲ نیز همچنان معتبر است، بنابراین در مقطعی که باید انتخاب رشته صورت بگیرد، یا به انتخاب خود داوطلب و یا به انتخاب سازمان سنجش ۴ نمره برای داوطلبان قابل استفاده است.

رئیس سازمان سنجش درباره زمان اعلام نتیجه اولیه کنکور ۱۴۰۳ گفت: کارنامه اولیه کنکور ۱۴۰۳ نیمه مرداد ماه اعلام می‌شود و چند روز پس از فرایند آن انتخاب رشته آغاز می‌شود.

دیگر خبرها

  • زمان انتشار نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۳ مشخص شد
  • زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۳
  • اعلام زمان انتشار نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۳
  • دستگیری بیش از ۵۰ هزار کلاهبردار فروش سوالات کنکور/ اینترنت در زمان برگزاری آزمون قطع نمی‌شود
  • داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ به چند سوال در چند دقیقه باید پاسخ دهند؟
  • تمهیدات حفاظتی و اجرایی برگزاری آزمون سراسری تشریح شد
  • تمهیدات حفاظتی و اجرایی برگزاری کنکور از زبان قائم مقام سازمان سنجش
  • تمهیدات حفاظتی کنکور اعلام شد | والدین داوطلبان مراقب باشند فریب نخورند | وسایلی که تا ۱۰ سال مجازات محرومیت از کنکور دارد
  • مجازات متخلفان کنکور چیست؟
  • ۲ روز دیگر تا کنکور ۱۴۰۳/ متخلفان کنکور چگونه مجازات می شوند؟