Web Analytics Made Easy - Statcounter

استفاده از باتری‌های دیگر که برای گوشی خودتان اصلی نیستند اشتباه بزرگی است که عمر گوشی شما را کاهش می‌دهد.

به گزارش برنا؛ شارژ کردن گوشی به عنوان فعالیتی ساده و راحت شناخته می‌شود، اما بر خلاف تصور فعالیتی است که بسیار حساس است می‌تواند با یک عمل نادرست باتری گوشی شما را ازبین ببرد و یا منفجر کند شاید با خودتان بگویید باتری دیگری می‌خرید، اما استفاده از باتری‌های دیگر که برای گوشی خودتان اصلی نیستند اشتباه بزرگتری است که عمر گوشی شما را کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ اشتباهی که نباید آن‌ها را انجام دهید:

۱. هنگامی که گوشی شما درشارژ نیست آن را از پریز برق بکشید، زیرا هنوز سیم شارژر شما به برق متصل است و برق مصرف می‌کند حتی اگر گوشی شما در حال شارژ نباشد.

۲. همچنین از محل تبدیل شارژر گرمایی ساتع می‌شود که به مرور انباشته می‌شود و می‌تواند منجر به آتش گرفتن شارژر شما شود و اگر رطوبت هوا بیشتر باشد می‌تواند به این مسئله دامن بزند.

۳. اگر باتری گوشی خود را ۱۰۰ درصد شارژ می‌کنید باید بدانید که این کار عمر باتری شما را کاهش می‌دهد گنجایش هر باتری ظرفیتی خاص است و باید در بهترین حالت باتری مویابل را هر ماه فقط یک بار ۱۰۰ درصد شارژ کنید و در باقی روز‌ها بین ۲۰ تا ۸۰ درصد نگه دارید.

۴. وقتی موبایل خود را شب تا صبح در شارژ نگه می‌دارید این کار هم برق زیادی مصرف می‌کند و هم عمر باتری را کاهش می‌دهد همچنین نباید بگذارید باتری گوشی کاملا خالی شود، زیرا در هنگام شارژ مجدد به آن فشار مضاعف وارد می‌شود.

۵. وقتی تلفن همراه شما درحال شارژ شدن است نباید از آن استفاده کنید، زیرا فشار بیش از اندازه‌ای به باتری وارد می‌کند، زیرا مجبور به انجام دو کار به طور همزمان می‌شود.

۶. شارژ مداوم تلفن همراه کاری اشتباه است، زیرا این کار باعث می‌شود تلفن همراه فشار زیادی را تحمل کند و شما لازم است فقط وقتی تلفن همراهتان به زیر ۲۰ تا ۵ درصد رسید آن را شارژ کنید.

۷. و نکته آخر در این روز‌های کرونایی که ضدعفونی گوشی‌های همراه الزامی است به هیچ عنوان الکل را به طور مستقیم به تلفن همراه خود نزنید، زیرا اینکار باعث جمع شدن گاز الکل به زیر قاب گوشی می‌شود که به محض روشن کردن آن با خطر انفجار رو به رو است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شارژ کردن گوشی باتری ها کاهش می دهد تلفن همراه گوشی شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۶۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای تخصیص ارز نیمایی به گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار

براساس قانون مقرر بود تا واردات تلفن‌های همراه بالای ۶۰۰ دلار از دایره دریافت ارز دولتی خارج شود اما در زمان تدوین دستورالعمل اجرایی قانون تنها آیفون و برخی مدل‌های سامسونگ مشمول آن شدند، حال آنکه در حال حاضر تلفن‌های متعددی بالای ۶۰۰ دلار هستند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، قانون گذار در خصوص گوشی بالای 600 دلار صراحتاً اجازه ثبت سفارش و تخصیص را با ارز سامانه‌ای نداده است.  متاسفانه براساس دستورالعملی که در پایان سال 1400 صادر شد، تنها واردات برند اپل و 3 مدل از برند سامسونگ مشمول عدم تخصیص ارز سامانه‌ای شد چرا که در آن زمان تنها این موارد بودند که بالای 600 دلار قیمت داشتند. اما در حال حاضر شاهد هستیم که برندهای دیگر هم تلفن‌های همراه با قیمت‌های بیش از 600 دلار ارائه می‌کنند.

به عبارت دیگر کماکان گوشی‌های دیگری که حتی بالاتر از 600 دلار قیمت دارند از امکان واردات و بهره مندی از ارز سامانه‌ای (40تومانی) برخوردار هستند در حالی که واردات آنها به مانند محصولات اپل و برخی مدل‌های سامسونگ باید با ارز حاصل از صادرات انجام شود. در نتیجه طی دوسال گذشته به اشتباه در تمامی خبرها و بخشنامه ها بیان شد که کالای بالای 600 دلار با ارز دولتی وارد کشور نشده است.

ضرورت اصلاح دستور العمل محدودیت تخصیص ارز تلفن‌های همراه بالای 600 دلار

مهدی عبقری دبیر اسبق انجمن واردکنندگان تلفن همراه در این خصوص گفت: به نظر می‌رسد باید اعلام شود که گوشی‌های ایفون و مدل‌های s و z سامسونگ مشمول ارز حاصل از صادرات هستند و یا اگر قانوناً اجازه واردات کالای بالای 600 دلار محدود به عدم دریافت ارز نیمایی است از تخصیص ارزی آن برای سایر مدل‌های بالای 600 دلار نیز جلوگیری شود.

البته باید توجه داشت اگر مصداق قانونی تامین ارز تلفن‌های همراه بالای 600 دلار صراحتا عدم تامین ارز نیمایی است، بجاست دفتر ارزش گذاری گمرک بطور شفاف انواع این قبیل کالا را مشخص کند.

کدام تلفن‌های همراه ارز نیمایی گرفتند؟

اگر ملاک قیمتی بازار را در شرایط عادلانه برای بازرگان با ارائه خدمات پس از فروش 18 درصد سود درنظربگیریم و کالای زیر 600 دلار فقط امکان استفاده از ارز نیمایی داشته باشد، پس نتیجه میگیریم کالاهای سطح عرضه که با قیمتی پایینتر از حداکثر 30 میلیون تومان عرضه میشود ارز نیمایی دریافت کرده‌اند.

تناقض در ارائه خدمات پس از فروش تلفن همراه/ از یک سو تعهد می‌گیرند از یک سو مجوز واگذاری خدمات می‌دهند

عبقری با بیان اینکه در حوزه خدمات پس از فروش نیز شاهد یک مغایرت قانونی هستیم، گفت: به استناد قوانین تجارت قدیمی، اجازه داده می‌شد که یک شرکت دومی خدمات پس از فروش شرکت اصلی را برعهده بگیرد. شرکت‌ها با وجود اینکه به وزارت صمت تعهد دادند که خدمات پس از فروش خود را راه‌اندازی کنند، بر اساس این رویه می‌آیند و خدمات پس از فروش خود را واگذار می‌کنند.

اگر وزارت صمت چنین تعهدی دریافت می‌کند پس به چه علتی اجازه می‌دهد که شرکت‌ها خدمات پس از فروش را به شرکت دیگری واگذار کنند؟ در حال حاضر همه شرکت‌ها متعهد شده‌اند که متناسب به واردات خود به مصرف‌کنندگان خدمات پس از فروش ارائه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از کجا بفهمیم گوشی هک شده است؟
  • حذف کارت بانکی آغاز شد / خرید با موبایل!
  • معرفی بهترین برند‌های پاوربانک
  • بارسلونا تاوان اشتباهات این دو ستاره را داد
  • خطرات و عوارض باتری به باتری خودرو
  • چگونه باتری ماشین را شارژ کنیم؟
  • هزینه تعمیرات موبایل در تهران
  • باتری های سیلد اسیدی صنعتی و خودرویی
  • لپ‌تاپ ۲۰۲۴ اچ‌پی با شارژ سریع و عمر باتری ۱۲ ساعته رونمایی شد
  • ماجرای تخصیص ارز نیمایی به گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار