Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم گراوند صبح چهارشنبه در نشست کمیته توسعه مدیریت بوشهر با قدردانی از تلاش مدیران ستادی و کارشناسان دفاتر مختلف در بخش‌های مختلف اظهار داشت: برنامه ریزی و داشتن نظم پیش شرط مهم برای توسعه در بخش‌های مختلف است، لذا سازمان بدون نظم و برنامه ریزی به هیچ پیشرفتی نمی‌رسد.

وی تاکید کرد: اگر بخواهیم مسیر توسعه را دنبال کنیم باید نظم و انضباط را سرلوحه کار خود قرار دهیم و در این زمینه استانداری باید الگوی سایر دستگاه‌های اجرایی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار بوشهر بیان کرد: وجود نظام ارزیابی کارآمد در کشور ضروری است، با بررسی و ارزیابی اقدامات صورت گرفته می‌تواند به ادامه روند توسعه و پیشرفت امیدوار بود.

گراوند گفت: اساسی‌ترین وظیفه استانداری به عنوان یک نهاد حاکمیتی، ایجاد امنیت و آرامش در جامعه است و در این مدت تلاش و همت خود را برای این منظور به کار گرفتیم.

وی ادامه داد: در حوزه عمرانی در استان اقدامات بسیار خوبی انجام شد و برخی از اقدامات در کشور بی سابقه بود، نمونه آن ساخت بیمارستان ۱۱۰ تخت خوابی شهدای هسته‌ای در مدت ۳.۵ سال بود.

گراوند افزود: یکی از کارهای بزرگی که در استان در حال انجام است و با تکمیل آن معجزه‌ای صورت خواهد گرفت، پروژه انتقال آب به شهر جم است و تلاش می‌کنیم این پروژه حیاتی را به سرانجام برسانیم.

استاندار بوشهر تاکید کرد: اقدامات انجام شده در استان در سخت‌ترین شرایط مالی قابل قیاس با شرایط مالی مطلوب گذشته نیست، لذا مستندسازی از این اقدامات یک ضرورت است.

در این نشست فرمانداری‌های تنگستان، دشتی و جم به عنوان فرمانداری‌های برتر در ارزیابی عملکرد استانداری تجلیل شدند.

مدیران کل امور بانوان و خانواده، مدیریت بحران و دفتر برنامه ریزی و تحول اداری استانداری به عنوان دفتر نمونه استانداری معرفی و از ایشان تقدیر شد.

کد خبر 5155018

منبع: مهر

کلیدواژه: استاندار بوشهر عبدالکریم گراوند بوشهر ویروس کرونا کرمانشاه شیوع کرونا بوشهر زلزله آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیراز سی سخت کرونای انگلیسی شهرستان کرج مشهد شهرکرد گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۹۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز به ۹۰‌ همت اعتبار برای تکمیل پروژه آزادراه حرم تا حرم

تین نیوز

فردا (پنجشنبه) آیت الله رئیسی رییس جمهور و هیات همراه در ادامه دور دوم سفرهای استانی به استان سمنان سفر می کنند. بازدید از پروژه آزادراه حرم تا حرم (حدفاصل گرمسار- لاسجرد) از جمله برنامه های پیش بینی شده در این سفر است. 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، پروژه آزادراه حرم تا حرم با مشارکت دولت و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ع) اجرایی می شود که یکی از کریدورهای شمالیِ شرق به غرب کشور محسوب می شود. همه ساله بیشترین تعداد زائران کشور از این مسیر تردد می کنند و از جمله اهداف اصلی اجرای آن، تامین ایمنی کافی برای مسافران و زائران و کاهش مصرف سوخت آنان است.

در این رابطه، اسماعیل احمدی مجری پروژه افزود: پروژه آزادراه حرم تا حرم از قم تا مشهد به طول ۹۰۰ کیلومتر تعریف شده است. قطعه قم- گرمسار به عنوان بخش نخست این پروژه به طول ۱۵۰ کیلومتر در سال ۹۴ افتتاح شد و به بهره برداری رسید.

وی بیان داشت: اکنون قطعه گرمسار- سمنان این پروژه به طول ۱۱۴ کیلومتر در حال اجراست که قرارداد آن در سال ۹۶ منعقد شده بود که خود در سه زیرقطعه تعریف شده است. این قطعه برای تکمیل و بهره برداری نیازمند ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است.

احمدی ادامه داد: این قطعه به دلیل مشکلات تامین اعتبار، تاکنون فقط به میزان ۱۶ کیلومتر پیشرفت داشته است و مقرر شده قسمتی از قطعه ۲ آن به طول ۳۶ کیلومتر تا پایان سال جاری افتتاح شود.

وی اظهار داشت: تکمیل و بهره برداری از ۳۶ کیلومتر یاد شده نیازمند یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار است که نیمی از آن سهم دولت و نیمی دیگر سهم قراردگاه خاتم الانبیا است.

مجری پروژه آزادراه حرم تا حرم خاطرنشان کرد: بخش دیگر این پروژه از مشهد به سه راهی تربت حیدریه به طول ۳۳ کیلومتر در حال اجراست. قرارداد این قطعه در سال ۹۷ منعقد شده و تاکنون ۱۴ درصد پیشرفت داشته و هزینه اجرای آن ۶ هزار میلیارد تومان است.

وی گفت: همچنین مطالعات قطعه سه راهی تربت حیدریه به نیشابور انجام شده است. اما هنوز مجوز «ماده ۲۳» قطعه نیشابور تا سمنان دریافت نشده است.

مجوز ماده ۲۳ لازمه شروع پروژه هایی است که اجرای آنها با اعتبارات دولتی آغاز می شود که پیش نیاز آنها مطالعات فنی و اقتصادی، زیست محیطی و غیره است.

احمدی با اشاره به پیشرفت ۲۰ درصدی این پروژه، تصریح کرد: اجرای کامل ۹۰۰ کیلومتر این پروژه به قیمت امروز نیازمند ۹۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است، در حالی که قیمت به روز شده عملیات اجرایی تا امروز فقط ۱۷ هزار میلیارد تومان بوده است.

سفر «مهرداد بذرپاش» وزیر راه و شهرسازی به استان سمنان در قالب دومین سفر دولت سیزدهم است.

همزمان با سفر رییس جمهور و اعضای هیات دولت به استان سمنان، باند دوم محور سرخه- سمنان به طول ۱۲ کیلومتر و با اعتباری افزون بر ۲ هزار میلیارد ریال افتتاح شده و به بهره برداری می رسد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • حفظ محیط زیست و تکمیل فاضلاب شهری مطالبه مهم شاهرودی‌ها از دولت
  • ۶۰ درصد اعتبارات ملی و استانی تخصیص یافته است
  • استان اردبیل جزو ۱۰ استان برتر در بهبود فضای کسب و کار می‌شود
  • نیاز به ۹۰‌ همت اعتبار برای تکمیل پروژه آزادراه حرم تا حرم
  • حمله افراد ناشناس به کارشناسان اورژانس اهواز
  • تکمیل طرح‌های نیمه تمام با فروش اموال و املاک مازاد
  • تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام از اولویت‌های دولت سیزدهم است
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی جدید الاحداث در یزد
  • راهبرد کارگروه امور زیر بنایی تسهیل ظرفیت های مردمی در بخش مسکن خوزستان است
  • زمینه همکاری و توسعه روابط بین کرمان و روسیه وجود دارد