Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بهزیستی کشور در واکنش به افزایش سرقت ویلچر معلولان گفت:‌ با وضعیت تورم و رکود و تحریم‌های آمریکا و گران شدن دلار، قیمت وسایل توانبخشی خیلی بالا رفته و متاسفانه متناسب با آن بودجه سازمان بهزیستی افزایش نیافته است.

«وحید قبادی دانا» رئیس سازمان بهزیستی کشور در پاسخ به این سوال که چه تعداد در انتظار هستند تا تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گیرند؟ گفت: بهزیستی در حال حاضر یک میلیون و ۸۰ هزار خانوار مددجو دارد که به آن‌ها مستمری پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۴۰ هزار نفر در نوبت دریافت مستمری از سازمان بهزیستی و حدود ۶۰۰ هزار خانوار در انتظار نوبت دریافت مستمری از کمیته امداد امام خمینی قرار دارند.

قبادی دانا درباره بودجه‌ مورد نیاز بهزیستی برای تحت پوشش بردن پشت نوبتی‌ها اظهار کرد: اگر قرار باشد پشت نوبتی‌های بهزیستی هم تحت پوشش قرار بگیرند و مستمری دریافت کنند، این سازمان سالانه به ۷ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز دارد.

۳۰ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز است

رئیس سازمان بهزیستی کشور همچنین درباره بودجه مورد نیاز در سال ۱۴۰۰ برای تامین مستمری خانواده‌های تحت پوشش گفت: هم اکنون حدود دو میلیون و ۱۰۰ هزار خانوار در کمیته امداد و یک میلیون و ۸۰ هزار خانوار در سازمان بهزیستی در حال دریافت مستمری هستند و اگر قرار باشد، همه مددجویان بهزیستی و کمیته امداد از پوشش مستمری برخوردار باشند و براساس ماده ۷۹ قانون برنامه ششم توسعه ۲۰ درصد حداقل دستمزد سالانه به آن‌ها پرداخت شود، در مجموع بیش از ۲۳ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ بودجه نیاز است.

قبادی دانا گفت: در مجموع حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز است که از محل تبصره ۱۴ می‌تواند پیش‌بینی و پرداخت شود.

او در واکنش به مخالفت شورای شهر با واگذاری ۸ مرکز بهاران به سازمان بهزیستی گفت: براساس مواد برنامه ششم توسعه برای ساماندهی آسیب‌های اجتماعی از جمله افراد دارای اعتیاد و هم چنین کودکان کار و خیابان شهرداری‌ها باید با سازمان بهزیستی همکاری کنند.

درخواست بهزیستی از شهرداری درباره مراکز بهاران

قبادی‌دانا ادامه داد: بر همین اساس از شورای شهر درخواستی داشتیم که این مراکز را در اختیار سازمان بهزیستی قرار دهند تا ان. جی. او‌ها و موسسات غیر دولتی در چارچوب دستورالعمل‌های سازمان بهزیستی، اقدامات لازم را انجام دهند و امیدواریم این اقدام صورت گیرد.

رئیس سازمان بهزیستی در واکنش به اینکه اما لایحه واگذاری در شورای شهر رد شد، گفت: بحث سازمان بهزیستی این نیست که بخواهیم این املاک به نام سازمان بهزیستی شود، بلکه می‌خواهیم فعالیت‌های کاهش و کنترل آسیب‌های اجتماعی توسط مجموعه‌ها و موسسات غیردولتی ساماندهی و انجام شود و امیدواریم بشود در قالب‌های دیگری این کار انجام شود.

قبادی دانا در پاسخ به این سوال که پیشنهاد سازمان بهزیستی در این زمینه چیست؟ اظهار کرد: پیشنهاد ما این است که مراکز بهاران و یا فضاهای دیگری که شهرداری صلاح می‌داند در موضوع کنترل و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از جمله موضوع اعتیاد و کودکان کار و خیابان قرار داده شود.

درخواست اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای تامین وسایل کمک توان‌بخشی

رئیس سازمان بهزیستی کشور در واکنش به افزایش سرقت ویلچر و عصای نابینایان به دلیل افزایش قابل توجه قیمت آن‌ها گفت: با وضعیت تورم و رکود و تحریم‌های آمریکا و گران شدن دلار، قیمت وسایل توانبخشی خیلی بالا رفته و متناسب با آن بودجه سازمان بهزیستی افزایش نیافته است.

او ادامه داد: برخی از اقلام مانند سمعک و سایر اقلام کمک توانبخشی افزایش بسیار زیادی یافته و بودجه ناچیزی درنظر گرفته شده در سازمان بهزیستی برای تامین این وسائل به هیچ وجه جوابگوی این میزان از رشد قیمت‌ها نیست.

قبادی دانا با درخواست برای اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی در تهیه وسائل توانبخشی گفت: تقاضا داریم که برای وسایل کمک توان بخشی و مواد سازنده، تا زمانی که ارز ۴۲۰۰ تومانی توزیع می‌شود، در نظر گرفته شود تا فشار کمتری به جامعه افراد دارای معلولیت وارد شود./ایلنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رئیس سازمان بهزیستی کشور هزار میلیارد تومان هزار خانوار بودجه نیاز قبادی دانا تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۹۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام شرایط اعطای وام ضروری به بازنشستگان

به گزارش تابناک، یدالله راشدی گفت: بازنشستگان واجد شرایط می‌توانند از روز اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با مراجعه به سایت صندوق فولاد، به نشانی www.irsbf.ir برای دریافت وام به صورت الکترونیکی ثبت‌نام کنند.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته تفاهم‌نامه‌ای با بانک ملی منعقد شد تا حدود ۲۹ هزار بازنشسته‌ای که حساب حقوقی آن‌ها در بانک ملی است وام ضروری ۲۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد و اقساط ۲۴ ماهه دریافت کنند.

 وی افزود: بازنشستگان واجد شرایط می‌توانند از روز اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با مراجعه به سایت صندوق فولاد، به نشانی www.irsbf.ir برای دریافت وام به صورت الکترونیکی ثبت‌نام کنند.

به گزارش گسترش نیوز، همچنین چندی پیش جعفر امیرآبادی‌زاده، معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری گفت: حقوق فروردین ماه بازنشستگان و وظیفه‌بگیران این صندوق طبق مصوبه هیات دولت همراه با ۲۰ درصد افزایش، دیروز پرداخت شد.

ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی به صراحت «افزایش سالیانه مستمری بازنشستگان به اندازه هزینه‌های زندگی» را تکلیف کرده است و ماده ۱۱۱ این قانون تاکید دارد که افزایش حداقل مستمری نباید از افزایش حداقل دستمزدِ مصوب شورایعالی کار کمتر باشد بنابراین مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی باید به اندازه هزینه‌های زندگی و بیشتر از افزایش دستمزد کارگران شاغل زیاد شود.

با این حال، اراده‌ی چندانی برای عمل به ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی دیده نمی‌شود؛ بازنشستگان در هفته‌های اخیر با پیوستن به کارزارهایی در فضای مجازی و با برگزاری تجمعاتی مقابل سازمان تامین اجتماعی، خواستار اجرای ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی و افزایش حقوق مطابق با سبد معیشت حداقلی شده‌اند اما آیا این مطالبه از سوی مدیران سازمان تامین اجتماعی جدی گرفته می‌شود؟

بازنشستگان تامین اجتماعی انتظار دارند در شرایط تورمی فعلی که نرخ سبد حداقلی هزینه‌های زندگی از ۳۰ میلیون تومان فراتر رفته است؛ افزایش حقوق‌شان به ۳۵ و ۲۲ درصد مصوب شورایعالی کار محدود نماند اما محمد اسدی (رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور)، از بی‌نتیجه ماندن نشستی خبر می‌دهد که در روزهای گذشته برای بررسی میزان افزایش حقوق ۱۴۰۳ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی برگزار شده است.

هنوز تکلیف افزایش مستمری‌ها مشخص نیست
اسدی در این رابطه گفت: در روزهای گذشته، نشستی با مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی و معاونان ایشان در مورد افزایش مستمری بازنشستگان و نرخ این افزایش داشتیم که به جمع‌بندی نرسیدیم؛ این نشست نتیجه‌ای نداشت و قرار شد هفته آینده مجدداً نشستی برگزار و در مورد میزان افزایش مستمری ۱۴۰۳ تصمیم‌گیری شود.

رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی در مورد پیشنهادات این تشکل عالی و مطالبات فعالان صنفی بازنشستگان گفت: خواسته‌ی ما، اجرای دقیق مر قانون است؛ ما به صراحت خواستار اجرای قانون هستیم؛ به طور مشخص بایستی ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی اجرایی شده و مستمری بازنشستگان به اندازه‌ی میزان افزایش هزینه‌های زندگی افزایش یابد.

به گفته اسدی، انتظار می‌رود نرخ افزایش مستمری بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی در نشست هفته آینده با مدیرعامل و مدیران و کارشناسان سازمان تعیین تکلیف شود.

آیا مستمری بازنشستگان از اردیبهشت افزایش می‌یابد؟
اسدی در پاسخ به این سوالات گفت: ما طرفِ مطالبه‌گر قضیه هستیم و مسئله را با تمام توان پیگیری می‌کنیم اما همه چیز به همت و اراده‌ی طرف مقابل بستگی دارد. انتظار داریم که این اتفاق بیفتد یعنی تا اردیبهشت مراحل اداری کار به پایان برسد و افزایش مستمری برای بازنشستگان کارگری اجرایی شود.

او تاکید کرد: انتظار بازنشستگان و فعالان صنفی آن‌ها این است که مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در زمینه افزایش مستمری بازنشستگان و ابلاغ آن، همکاری لازم را داشته باشد و مستمری بازنشستگان در اردیبهشت افزایش یابد؛ ضمن اینکه مابه‌التفاوت فروردین نیز همراه با مستمری اردیبهشت به حساب مستمری‌بگیران واریز شود.

این فعال صنفی بازنشستگان با بیان اینکه «در هفته‌ها و ماه‌های اخیر هزینه‌های زندگی به میزان قابل توجهی افزایش یافته و بازنشستگان با مستمری دریافتی نمی‌توانند از پس این هزینه‌ها بربیایند» تاکید کرد: هرچه زودتر تکلیف افزایش مستمری بازنشستگان مشخص شود، بهتر است؛ بازنشستگان با مستمری دریافتی قادر به تامین هزینه‌های ماهانه نیستند و مشکلات معیشتی آن‌ها به مراتب بیشتر از گذشته است؛ بنابراین تعجیل در روند افزایش مستمری‌ها، یک ضرورت غیرقابل انکار است و امیدواریم مدیران تامین اجتماعی به این مهم توجه داشته باشند.

مبلغ وام بازنشستگان در سال جدید مشخص نیست
یک مسئله مهم دیگر برای بازنشستگان، خدمات رفاهی و مبلغ وام ضروری‌ست؛ مبلغ وام بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۲، رقم ۲۰ میلیون تومان بود که بازنشستگان نسبت به ناچیز بودن این رقم اعتراض داشتند؛ ۲۰ میلیون تومان برای خرید ساده‌ترین مایحتاج زندگی هم کافی نیست؛ این در حالیست که در سال جاری هنوز سامانه ثبت نام وام برای بازنشستگان تامین اجتماعی باز نشده است و مشخص نیست مبلغ وام ضروری چقدر افزایش می‌یابد؛ آیا تامین اجتماعی به افزایش مناسبِ مبلغ وام رضایت می‌دهد؟

رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته کشور در رابطه با وام و خدمات رفاهی بازنشستگان گفت: هنوز در ابتدای سال هستیم و جلسات مربوط به طرح کرامت و مبلغ وام برگزار نشده است؛ ما پیگیر افزایش سهمیه و مبلغ وام ضروری بازنشستگان هستیم و امیدواریم در سال جدید به اندازه کافی برای وام بازنشستگان سهمیه بدهند.

اسدی در ارتباط با مبلغ وام و افزایش آن در سال جدید گفت: هنوز مبلغ وام مشخص نیست؛ تا امروز هیچ جلسه‌ای در این خصوص نداشتیم اما امیدواریم مبلغ وام ضروری به میزان قابل توجهی افزایش یابد؛ وام ضروری باید به اندازه‌ای باشد که بازنشستگان بتوانند با آن مشکلات خود را برطرف کرده و در صورت نیاز، ضروریات زندگی را تامین کنند.

دیگر خبرها

  • مجلس، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • مجلس ، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • اعلام شرایط اعطای وام ضروری به بازنشستگان
  • پیام رئیس سازمان بهزیستی کشور به مناسبت روز روانشناس
  • اعتراض به کسر از حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی
  • ماجرای «خبر خوش» برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد چیست؟
  • هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست
  • کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان