Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوید ادریس در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به هفته اقتصاد مقاومتی و اقدامات صورت گرفته اظهار داشت: در گذشته فعالیت بیشتر گروه‌های جهادی در زمینه عمرانی و فرهنگی بود که امروزه بیشترین دغدغه و تمرکز این گروه‌ها حوزه اشتغال و کارآفرینی است.

وی ادامه داد: مجمع جهادگران استان اصفهان که یک ساختار تشکلی است که کارگروه اقتصادی آن در حوزه کارآفرینی و ایجاد اشتغال در مناطق محروم و روستاها فعالیت دارند و تلاش کردیم طی یک ساله گذشته توانمندی و آموزش گروه‌های جهادی در راستای تسهیلگری و بهبود شرایط اقتصادی و معیشت مردم محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول کارگروه اقتصادی مجمع جهادگران استان اصفهان بیان داشت: از این رو طرح‌های آموزشی با عناوین مختلفی از جمله استراتژی بازاریابی اثربخش برای به فروش رساندن محصولات روستاییان، سلسله رویدادهای آشنایی و ارتباط گروه‌های جهادی با استارت‌آپ‌ها مانند باسلام، سلوی و … برگزار شد.

وی با تاکید بر الزام ارزیابی مناطق برای خدمت رسانی بهتر، تصریح کرد: فرم اصلاح شده در راستای نیازسنجی مناطق محروم توسط گروه‌های جهادی در هر منطقه نوشته و به دست بسیج سازندگی و مجمع جهادگران می‌رسد تا هماهنگی بهتر برای انتخاب فعالیت با توجه به ابعاد منطقه و فضای کسب و کار صورت گیرد.

طراحی مدل اقتصادی مشخص برای جهادگران

ادریس با اشاره به تعداد قابل توجهی از گروه‌های جهادی فعال در مناطق روستایی، گفت: یک مدل فعالیت اقتصادی برای گروه‌ها طراحی شده که حرکتی و بر مبنای طراحی ایده و استراتژی بازاریابی است تا از این طریق بین گروه‌ها انسجام صورت گیرد و همچنین حمایت‌های معنوی از نهادهای مختلف مانند بنیاد برکت و علوی، تحت ساختاری مشخص انجام گیرد.

وی از دیگر اقدامات صورت گرفته را ارتباط با شبکه کل استان و فراخوان به گروه‌های جهادی کل ناحیه سپاه شهرستان‌ها عنوان کرد و افزود: از این طریق با رابطین اقتصادی گروه‌های مختلف به طور مستقیم مرتبط می‌شویم و حتی در نشستی که در تهران برگزار شد و کل کارگروه‌های اقتصادی گروه‌های جهادی حضور داشتند، مقرر شد تا شبکه اجتماعی گروهی برای ارتباط بیشتر بین رابطین اقتصادی گروه‌های جهادی استان‌ها راه‌اندازی شود که خوشبختانه ارتباط خوبی با سایر استان‌ها برای زنجیره تأمین و حتی فروش محصولات صورت گرفته است.

مسئول کارگروه اقتصادی مجمع جهادگران استان اصفهان خاطر نشان کرد: گروه‌های اشتغال تخصصی جهادی در روستاها حضور دارند اما در حاشیه شهرها قرار شده است که از ظرفیت خود شهر اصفهان استفاده شود و این موضوع در حال پیگیری است.

گروه جهادی نه خیریه است و نه کمپانی اقتصادی

وی با تاکید بر اینکه باید مردم و حتی مجموعه‌های دولتی تعریف درستی از فعالیت جهادی را بدانند، گفت: برخی گمان می‌کنند که فعالیت اقتصادی این گروه‌ها یک تجارت و یا راه‌اندازی کسب و کار است در صورتی که هدف آنها تسهیل‌گری است و تا زمانی به فعالیت خود ادامه می‌دهند که پایداری کسب و کار و کارآفرینی توسط خود مردم ایجاد شود.

ادریس ادامه داد: این در حالی است که در روستاها و در حاشیه شهر گروه‌های جهادی را به چشم خیریه و یا یک شرکت اقتصادی می‌بینند و متأسفانه تعریف صحیحی از فعالیت گروه‌های جهادی که تنها تسهیلگری است در بین مردم جا نیافتاده است.

کد خبر 5155244

منبع: مهر

کلیدواژه: گروههای جهادی کارآفرینی اقتصاد مقاومتی استارت آپ ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر شیوع کرونا زلزله آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیراز سی سخت کرونای انگلیسی شهرستان کرج مشهد شهرکرد گرگان گروه های جهادی مجمع جهادگران گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۹۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق سیل زده جنوب

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان امام با حضور در مناطق سیل زده در شهرستان‌های دشتیاری، کنارک و چابهار استان سیستان و بلوچستان گفت: توزیع بسته معیشتی به صورت روزانه از طریق مسیرهای زمینی و هوایی به مناطق هدف در حال انجام است و بر اساس تاکید رئیس ستاد بعد از ارزیابی‌های دقیق و بررسی‌های میدانی توسط مسئولین استانی و گروه‌های مستقر در مناطق سیل زده بخشی از خسارت وارد شده به احشام و لوازم خانه، خانواده‌های محروم از طریق خریداری و تحویل احشام و لوازم خانه به این خانواده‌ها جبران خواهد شد.

همچنین به صورت مستمر آب معدنی در مناطق درگیر سیل توزیع می‌شود که در این میان حدود ۵۰ هزار بطری آب معدنی بزرگ در این مناطق توزیع شده است همچنین علاوه بر توزیع ۳ هزار پتو و ۸۰ رول موکت بیش از ۱۰ هزار غذای آماده و بیش از ۳۰ هزار پرس غذای گرم توسط قرارگاه مرکزی خدمت رسانی ستاد اجرایی فرمان امام ساماندهی و توزیع شده است.

گفتنی است وسایل مورد نیاز برای تخلیه آب از منازل خریداری شده و توسط گروه‌های جهادی در مناطق سیل زده کار تخلیه آب در حال انجام است و در حال حاضر اکنون بیش از ۴۰ گروه جهادی با مجموعه قرارگاه مرکزی خدمت رسانی ستاد اجرایی فرمان امام همکاری می‌کنند. تا زمانی که این مناطق درگیر سیل باشند و مردم نیاز به کمک رسانی داشته باشند خدمات امدادرسانی ادامه خواهد داشت.

به گزارش مهر، در پی وقوع بارش‌های سیل‌آسا در جنوب استان سیستان و بلوچستان با دستور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، بیش از ۳۵ هزار بسته معیشتی به کمک گروه‌های جهادی، بخشداران و دهیاران در مناطق سیل زده توزیع شد.

کد خبر 6086881 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق سیل زده جنوب
  • مستند ستاره دنباله دار؛ روایت حضور جهادگران اصفهانی در بزنوید لرستان +فیلم
  • انجام بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی در خراسان جنوبی طی ایام نوروز
  • انجام بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی در خراسان جنوبی
  • نقشه جبهه پایداری برای رسیدن به هیئت رئیسه چیست؟
  • معرفی یکی از بانوان نخبه در فعالیت‌های اقتصادی و کارآفرینی + فیلم
  • ارائه بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی به محرومان
  • غفلت از کار جهادی باعث عقب ماندگی می شود
  • خدمت رسانی هزارو ۵۷۲ گروه جهادی خراسانی
  • اردو عهد خدمت و گروه های جهادی شهرستان سروآباد