Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس زارع روز چهارشنبه در آیین تودیع و معارفه مجری طرح توسعه سامانه های نوین آبیاری کشور که در معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی واقع در منطقه محمدشهر کرج برگزار شد، افزود: اجرای سامانه های نوین آبیاری به عنوان یکی از اولویت های اقتصاد مقاومتی از سال ۱۳۹۴ و با توجه به حمایتی که مقام معظم رهبری از این پروژه داشتند، آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: اجرای این سامانه ها به منظور امنیت غذایی و آبی کشور بوده و از طرفی مجلس و دولت نهایت تلاش را داشتند که بتوانند به انجام  این طرح کمک کنند که به همین دلیل وزارت جهاد کشاورزی تصمیم گرفت یک مجری برای طرح توسعه سامانه های نوین آبیاری تعیین کند.

زارع گفت :  به همین منظور یک برنامه ۱۰ ساله تهیه شد که در راستای آن مقام معظم رهبری اجازه برداشت از صندوق توسعه را دادند که خوشبختانه در سال های مختلف عملکرد خوبی داشته است.

وی  افزود: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون ۲ میلیون و ۴۲۰ هزار هکتار اراضی آبی کشور به سامانه های نوین آبیاری تجهیز شده و در سال جاری هم با وجود  اینکه هنوز حدود ۳۸ درصد تخصیص اعتبار به این طرح دادند ولی ما سه برابر موافقت نامه های پیش بینی شده اجرای طرح داشتیم

؛‌ یعنی در سال جاری حدود ۲۱۰ هزار هکتار تحت پوشش طرح با ۱۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی قرار گرفته است.

فعالیت ۲ هزار مشاور و پیمانکار اجرای سیستم های نوین آبیاری در کشور

مشاور پیشین وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در اجرای این طرح ها ظرفیت فنی و اجرایی خوبی در کشور ایجاد شده و اکنون با حضور ۲ هزار مشاور و پیمانکار سالانه می توان حدود ۴۰۰ هزار هکتار تحت پوشش آبیاری نوین قرار گیرد.

زارع بیان داشت : برای ترغیب کشاورزان و بهره برداران از سیستم آبیاری نوین باید حمایت های بلاعوض دولتی نیز در این بخش داشته باشیم چرا که ظرفیت فنی و تجهیزات در این بخش فراهم است .

وی بیان داشت: حفظ ظرفیت های فنی و تجهیزاتی بخش آبیاری نوین به عنوان یک سرمایه اصلی باید حفظ شود تا بتوان ضمن توسعه شبکه های آبیاری در بحث مشارکت های خارجی نیز فعال بود.

زارع تاکید کرد که باید هدفگذاری ها در بخش آبیاری نوین به سمت توسعه شبکه  های آبیاری هوشمند هدایت شود که تاثیر مطلوبی در افزایش تولید ، امنیت غذایی و مصرف بهینه آب دارد.

سامانه های نوین آبیاری هوشمندسازی می شوند

مشاور جدید وزیر جهاد کشاورزی و مجری طرح توسعه سامانه های نوین آبیاری کشور نیز در این آیین  گفت: در اجرای  طرح  توسعه شبکه های آبیاری  اقدامات موثری در گذشته انجام شده و اثرگذاری های خوبی در افزایش تولید و بهره وری آب داشته ایم.

فریبرز عباسی افزود: برنامه های اصلی ما  توسعه کمی و کیفی شبکه های آبیاری نوین و هوشمند بوده  که ارتقای  نرم افزاری و مدیریتی این مجموعه در دستور کار است.

وی گفت: هوشمند سازی سامانه ها یعنی استفاده از فناوری ها و اطلاعات برای برنامه ریزی و استفاده صحیح از آب است که ترکیبی از کارهای سازه ای تک و امکانات نرم افزاری است که برای مدیریت آبیاری و برنامه ریزی آبیاری استفاده می شود.

عباسی افزود:  هر چند بخشی از فناوری  این سامانه ها وارداتی است  اما تقویت سامانه های بومی و داخلی در اولویت قرار دارد.

عباس زارع از سال ۱۳۹۴ تاکنون  مجری طرح توسعه سیستم های نوین آبیاری  کشور بود و اکنون که روزهای پایانی خدمت خود را می گذراند تا زمان بازنشستگی به عنوان مشاور معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی معرفی شد.

برچسب‌ها صندوق توسعه ملی وزارت جهاد کشاورزی مقام معظم رهبری آبیاری استان البرز پروندهٔ خبری سامانه‌های آبیاری نوین و عبور از بحران خشکسالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی وزارت جهاد کشاورزی مقام معظم رهبری صندوق توسعه ملی وزارت جهاد کشاورزی مقام معظم رهبری آبیاری استان البرز اخبار کنکور سامانه های نوین آبیاری جهاد کشاورزی آبیاری نوین سامانه ها طرح توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۳۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۱۱۰۰ میلیارد تومانی گلستانی ها از طرح فجرانه

حسینعلی خواجه مظفری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طرح کالابرگ الکترونیکی فجرانه تا ۱۸ اردیبهشت اعتبار دارد.

وی با اشاره به اینکه این طرح شامل ۱۱ قلم کالا برای دهک‌های اول تا هفتم قابل اجرا است، افزود: این طرح به صورت ماه به ماه انجام می‌شود و اگر خانواده‌ای در طول ماه نتواند از این کالا برگ استفاده کند برای ماه بعدی نمی‌تواند از سهمیه قبلی خود استفاده کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با بیان اینکه دولت قرار نیست پول پاشی کند، گفت: همزمان با افزایش تورم دولت قیمت پایه این اجناس را بر مبنای ۱۴۰۱ گذاشته است و طبق مشورتی که با وزارت بهداشت داشته است قرار شد از این طریق ۱۱ قلم مورد نیاز و اساسی را در سبد خانوارها جای دهد.

وی یادآور شد: بر اساس برآوردهای انجام شده برای اجرای این طرح ۶۵ هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی دولت در نظر گرفته شد.

خواجه مظفری از اجرای طرح یسنا در بستر طرح کالا برگ خبر داد و اظهار کرد: این طرح شامل مادران شیرده و باردار است که همزمان با طرح کالا برگ در حال اجرایی شدن است.

وی خاطرنشان کرد: طبق پیگیری‌هایی که در وزارت خانه انجام شده است قرار است روند طرح کالا برگ ادامه دار شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با اشاره به اینکه در مرحله نخست ۹۸.۵ درصد و در مرحله دوم ۷۵.۵ درصد افراد دهک یک تا هفتم از طرح فجرانه و کالا برگ برخوردار شدند، گفت: تا کنون هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان مردم گلستان از طرح فجرانه کالا برگ بهره مند شدند.

وی یادآور شد: در مجموعه ۶۶۷ هزار خانوار گلستانی یارانه می‌گیرند که بیشترین یارانه بگیران گلستان در شهرستان‌هایی چون مراوه تپه، گمشان و کلاله هستند.

کد خبر 6084700

دیگر خبرها

  • بهره برداری ۷ طرح برق رسانی در چهارمحال و بختیاری
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان
  • افزودن ۴۱ هزار هکتار زمین به شهر‌ها برای اجرای نهضت ملی مسکن
  • بهره مندی ۱۱۰۰ میلیارد تومانی گلستانی ها از طرح فجرانه
  • رفع تداخلات ارضی از ۶۸ درصد زمین‌های کشاورزی
  • مرمت و بهسازی ۷۳ قطعه آببندان در مازندران
  • ۳۰۰ هزار تراکتور باید نوسازی شود
  • تجهیز بیش از ۱۰۰۰ هکتار زمین‌ کشاورزی اردبیل به سیستم آبیاری تحت فشار
  • تجهیز بیش از ۱۰۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی اردبیل به سیستم آبیاری تحت فشار
  • تجهیز بیش از ۱۰۰۰ هکتار زمین‌های کشاورزی اردبیل به سیستم آبیاری تحت فشار