Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار همدان، گفت: تبیین خدمات و دستاوردهای ارزشمند دولت و نظام زمینه ساز انتخاباتی حماسی و پرشور خواهد شد .

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، سید سعید شاهرخی در جلسه اعضای ستاد انتخابات استان همدان که با حضور فرمانداران شهرستان های تابعه استان برگزار شد، اظهار داشت: بررسی شاخص‌های ۴۵ گانه خدمت به خوبی نشان می دهد که استان همدان طی سال های اخیر در نتیجه کار و تلاش شبانه روزی دولتمردان و مجموعه مدیریت اجرایی در حوزه های مختلف به ویژه بخش های زیربنایی،  دچار تحولی اساسی و چشمگیر شده هرچند که این خدمات و دستاوردهای بی شمار و کم نظیر آنگونه که شایسته است برای مردم اطلاع رسانی و تبیین نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه استان همدان امروز به یک گارگاه بزرگ عمرانی و سازندگی تبدیل شده، تصریح کرد: خدمات دولت در هشت سال گذشته و به رغم وجود مشکلات و تنگناهای اقتصادی ناشی از تحریم در سطح کشور به ویژه در استان همدان حیرت انگیز است.

استاندار همدان افزود: هرچند که در ابتدای فعالیت دولت، کارهای بر زمین مانده زیادی در استان همدان وجود داشت و تا رسیدن به توسعه مطلوب و آرمانی فاصله داریم، اما موفقیت های دولت با وجود سنگ اندازی ها، اعمال سخت ترین تحریم ها بسیار زیاد و گسترده است که وظیفه داریم برای تقویت روحیه امید و خودباوری این حجم گسترده از خدمات، دستاورد و موفقیت ها را به خوبی اطلاع رسانی و بیان کنیم.

شاهرخی تصریح کرد: خدمات و اقدامات دولت تدبیر و امید در بخش های مختلف با وجود مشکلات ناشی از تحریم و برخی مانع تراشی ها با مجموع خدمات ارائه شده در ۳۵ سال گذشته کشور برابری می‌کند که این نشاندهنده کار و تلاش شبانه روزی و خدمت صادقانه و خالصانه دولتمردان و مجموعه مدیران اجرایی در سطح کشور از جمله استان همدان است.

وی با اشاره به اینکه برخی تعابیر و مفاهیم همچون مطالبه گری مورد سو استفاده قرار گرفته، اظهار داشت: درحالی که مطالبه گری اصلی مطلوب و ارزشمند است اما تعبیر نادرست از این مهم منجر به نادیده گرفتن بسیاری از خدمات و موفقیت های بزرگ و قابل توجه دولت می شود.

استاندار همدان تاکید کرد: در مطالبه گیری همانند امر به معروف و نهی از منکر باید ضمن بیان دقیق و درست خوبی ها و موفقیت ها، نقد منصفانه و دلسوزانه نیز مورد توجه باشد، هرچند که بسیاری برخلاف این رویه عمل می کنند و بسیاری از اقدامات و توفیقات حاصله را نادیده می گیرند.

شاهرخی افزود: تخطئه کردن خدمات و اقدامات ارزشمند دولت و یک جریان با نادیده گرفتن دستاوردها، خیانت به کشور و آرمان ها است چراکه ایجاد یاس و ناامیدی به بهانه مطالبه گری به هیچ وجه زیبنده نیست و مطالبه گری باید منجر به بروز و ظهور آثار مثبت و اثرگذار و تقویت روحیه، امید و انگیزه شود. 

استاندار همدان با اشاره به مشکلات ناشی از همه گیری ویروس کرونا در کل دنیا از جمله ایران، گفت: مجموعه کشور(مردم و مسوولان) سال سختی را در جریان مقابله با ویروس کرونا داشتند ولی به رغم این مشکلات، اقدامات بسیار مهم و قابل توجهی در حوزه های اقتصادی انجام و موفقیت های بزرگی در حوزه عمران و آبادانی کشور حاصل شده که بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.

رویداد انتخابات نماد مردم سالاری دینی در جمهوری اسلامی است 

شاهرخی در ادامه به برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ اشاره کرد و افزود: در روزهای پایانی سال پروژه مهم و سرنوشت ساز برگزاری انتخابات سال آینده در کشور آغاز شده، رویدادی که نماد مردم سالاری دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

استاندار همدان تصریح کرد: در ۴۲ سال گذشته و با برگزاری انتخابات متعدد، مردم با حضوری پرشور و حماسی در پای صندوق های رای به صورت عینی و واقعی نامزدهای موردنظر و اعتماد خود را برای اداره امور کشور انتخاب کردند.

به گفته وی، ایران اسلامی طی چهار دهه گذشته دچار فرا و نشیب هایی زیادی شده و در این مدت انتخاب افراد برای اداره امور کشور نیز براساس رای، خواست و اراده ملت بوده است.

شاهرخی با بیان اینکه مردم همواره براساس علاقه و تمایل خود در انتخابات مشارکت کرده و هیچ اجبار و یا ممانعتی برای حضور افراد وجود نداشته است، تصریح کرد: مجریان انتخابات همواره در نهایت امانت داری از رای و نظر مردم صیانت کرده و منتخبین ملت نیز بر همین اساس در دوره ها و دولت های مختلف و با تفکرات و دیدگاه های متنوع براساس میزان و رای مردم انتخاب و مشخص شده اند.

وی با اشاره به اینکه انتقال قدرت در ایران اسلامی همواره از طریق انتخابات و رای مردم انجام شده است، تاکید کرد: این امر نشان دهنده حاکمیت مردم سالاری دینی و تاثیر عمیق رای و نظر مردم در روند اداره امور کشور است.

استاندار همدان با اشاره به اینکه رسانه های غربی براساس سیاست های دنیای سلطه همواره به دنبال مخدوش کردن انتخابات و مشارکت حداکثری ملت فهیم ایران اسلامی در پای صندوق های رای بوده و هستند، افزود: شیوه اداره کشور همواره با رای مردم انتخاب شده به نحوی که همواره مشارکت پرشور و حداکثری مردم در انتخابات نشان دهنده پشتوانه قوی و مشروعیت و مقبولیت بالای نظام جمهوری اسلامی در عرصه های ملی و بین المللی بوده است.

شاهرخی با تاکید بر اینکه یکی از اصول مهم انتخابات مشارکت حداکثری مردم است، گفت: دشمن با استفاده از ابزارهای مختلف به دنبال هجمه، ایجاد فشار و ناامید کردن مردم برای کاهش میزان مشارکت در انتخابات است که البته این توطئه نیز همواره در ۴۰ سال گذشته با حضور پرشور و حماسی مردم در پای صندوق های رای نقش برآب شده است.

به گفته استاندار همدان، ایجاد امید و تقویت روحیه خودباوری در مردم از طریق تبیین درست و واقعی خدمات و دستاوردهای بزرگ و ارزشمند کشور به ویژه در هشت سال گذشته به رغم تمامی مشکلات و محدودیت ها، موجب حضور پرشور و حماسی مردم در صحنه انتخابات و نمایش اقتدار و مشروعیت نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهد شد.

مشارکت حداکثری مردم در انتخابات نمایش اقتدار و مقبولیت نظام است 

استاندار همدان با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب همواره بر مشارکت حداکثری و پرشور مردم در انتخابات تاکید دارند، اظهار داشت: تفکر کاهش میزان مشارکت مردم در تضاد جدی با منافع و مصالح ملی و برخلاف منویات رهبر معظم انقلاب است و مشارکت پرشور و حداکثری مردم در انتخابات نیز نمایش پشتوانه و مقبولیت نظام است که همگان باید برای تحقق این مهم تلاش کنند.

شاهرخی در ادامه با تاکید بر اینکه اعضای ستاد انتخابات استان همدان از معتمدان و متنفذین برای نام نویسی و حضور در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا دعوت کنند، تصریح کرد: فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب نوید بخش حضور سلایق متنوع در انتخابات است و برای تحقق این مهم و مشارکت حداکثری مردم باید از همه ظرفیت ها(کلام، قدم و قلم) به خوبی استفاده کنیم.

وی با تاکید بر اینکه ملاک و محور کار مجریان انتخابات اجرای دقیق قانون و امانتداری است، گفت: مجریان انتخابات براساس قانون، امانت دار رای مردم هستند و در این راستا مسولیت فرمانداران برای جلب اعتماد مردم با هدف افزایش مشارکت بسیار مهم و سنگین است. 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار همدان خدمات و دستاوردهای مردم در انتخابات استاندار همدان مشارکت حداکثری جمهوری اسلامی حداکثری مردم استان همدان موفقیت ها مطالبه گری سال گذشته رای مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۷۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ انتخاباتی در اردوگاه اصولگرایان به روایت رسانه دولت /جریان های نوظهور اصولگرا را چه کسانی لیدری کردند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با خاتمه انتخابات ۱۱ اسفند به‌مثابه مهم‌ترین رویداد سیاسی سال ۱۴۰۲ نگاهی داریم به چند و چون عملکرد انتخاباتی جریان‌های سیاسی در سالی که گذشت.

شورای ائتلاف فعالیت‌های انتخاباتی اصول‌گرایان را کلید زد

بنابر روایت ایرنا، در جریان اصول‌گرایی که تا پیش از این، شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی و جبهه پایداری بازیگران اصلی صحنه بودند، با اعلام موجودیت شورای وحدت اصول‌گرایان در آبان ۹۹، به نظر می‌رسید مثلث شورای ائتلاف، شورای وحدت، و جبهه پایداری کنش‌گران عمده عرصه انتخابات باشند، لیکن تحولات در جریان اصول‌گرایی به گونه دیگری رقم خورد.

شاید آخرین روز بهار را بتوان مصادف دانست با کلید خوردن فعالیت‌های اصولگرایان برای انتخابات ۱۱ اسفند؛ روزی که مجمع شورای ائتلاف نیروهای انقلاب به‌مثابه قدیمی‌ترین و اصلی‌ترین تشکل سیاسی اصول‌گرا به منظور هم‌گرایی بیشتر احزاب عضو «شانا» با محوریت بررسی تحلیل و تبیین شرایط سیاسی و اقتصادی کشور و با حضور ۵۰ حزب و تشکل عضو این شورا و بیش از ۲۰۰ نفر از فعالان سیاسی برگزار شد.

تحرک دیگر ائتلافی‌ها مربوط به تشکیل مجمع ۴ هزار نفری«مبنا» در حرم امام خمینی(ره) بود. این گردهمایی ۴ آبان ماه ۱۴۰۲ با حضور و سخنرانی محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، محسن رضایی دبیرشورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا و غلامعلی حداد عادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برگزار شده بود.

شورایی که از بدو تشکیل تاکنون ریاستش با غلامعلی حدادعادل بوده و افراد و تشکل‌های زیادی از جمله گروه‌های نزدیک به محمدباقر قالیباف و محسن رضایی در آن عضویت دارند.

باهنر فصل مشترک اصول‌گرایان

محمدرضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین و رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری میهمان و سخنران ویژه مجمع شورای ائتلاف بود.

حضور باهنر در همایش شورای ائتلاف از این جهت قابل توجه است که وی به عنوان یکی از اعضاء هیأت عالی شورای وحدت اصول‌گرایان که اساسا در انتقاد به شورای ائتلاف نیروهای انقلاب شکل گرفته است، حضور یافت. این نکته البته مورد اذعان خود وی نیز بود، از این جهت او در واکنش به حرف و حدیث‌هایی که احتمال می‌داد در این خصوص شکل بگیرد به نحو پیشینی موضع‌گیری کرد و گفت: ممکن است فردا رسانه‌ها بگویند باهنر به شورای ائتلاف پیوست، مگر من از این شورا رفته بودم که به آن برگردم؟ من با همه شوراها و جبهه‌های درون اصولگرایی همکاری می‌کنم.

چند روز بعد یعنی ۲۶ تیرماه ۱۴۰۲ نشست سراسری رؤسای شورای وحدت به ریاست مصطفی پورمحمدی برگزار شد و باهنر در آن شورا نیز به عنوان رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری و یکی از اعضاء حزبی این تشکل حاضر شد.

وی در گفت‌وگویی با بیان اینکه توصیه من به دوستان هر دو مجموعه‌ی شورای وحدت و ائتلاف این است که باید با همدیگر وحدت کنند، گفته بود: همه تلاش ما این است که مجموعه نیروهای اصول‌گرا به وحدت برسند. هرچند وی این احتمال را دور ندانست که نیروهای اصولگرا درنهایت با چند لیست در صحنه انتخابات حاضر شوند.

۲۸ شهریور بود که منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت از آغاز به کار ستاد انتخابات این شورا خبر داد و گفت: در حال تمهید مقدمات و ارتباط گیری با احزاب و شخصیت‌ها در تهران و شهرستان‌ها هستیم و در مقوله انتخابات، ضمن اینکه به رعایت اخلاق انتخاباتی و اصول اخلاقی پایبند هستیم، به اصول و ملزومات رقابت سیاسی هم واقفیم. با تمام ظرفیت به میدان آمده‌ایم و امیدواریم نیروهای کارآمد و ظرفیت‌های کارشناسی را به عرصه تصمیم و انتخاب مردم هدایت کنیم.

شورای وحدت پس از انتخابات ۹۸ در پی بروز برخی اختلاف نظرها راه خود را از شورای ائتلاف جدا کرد و تشکلی جدید با محوریت جامعه روحانیت مبارز بنیان نهاد.

جبهه پایداری نیز که سابقه تشکیل آن به سال ۹۰ باز می‌گردد و در انتخابات ۹۸ پس از رایزنی‌های مکرر آقاتهرانی و حدادعادل درنهایت «تفاهم نامه‌ ائتلاف نیروهای انقلاب» را پذیرفت و سرانجام با فهرست واحد «ایران سربلند» و با سرلیستی محمد باقر قالیباف وارد انتخابات شد، ۲۵ آبان مجمع عمومی خود را با حضور جمعی از مسئولان، نمایندگان مجلس و حدود ۱۰۰۰ نفر از اعضای این جبهه در سطح استان‌ها و شهرستان‌های کشور در مجتمع فرهنگی آدینه تهران برگزار کرد. حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، نصرالله پژمانفر، صادق محصولی و علی خضریان از جمله شرکت‌کنندگان و سخنرانان این نشست بودند.

جریان‌های نوظهور در اردوگاه اصول‌گرایی

اما غیر از مثلث ائتلاف ـ وحدت ـ پایداری، فضای سیاسی کشور در آستانه انتخابات، فعالیت و اعلام موجودیت جریان‌های دیگری را نیز شاهد بود؛ «شبکه راهبردی نیروهای انقلاب» یا «جبهه شریان» که ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ با حضور جمعی از نمایندگان مجلس و شخصیت‌های سیاسی و اجتماعی حضور خود را در عرصه سیاسی کشور اعلام کرده بود، تشکل جدیدی بود که در انتخابات امسال نقش‌آفرینی و خود را به عنوان یکی از اضلاع جریان اصول‌گرایی مطرح کرد. شریان یکی از ۲۰ تشکل سیاسی است که ائتلاف «امناء» را شکل داده‌اند.

ائتلاف نیروهای مردمی انقلاب موسوم به «امناء» ۱۹ بهمن امسال با شعار نفی «قبیله گرایی» و «پدرخواندگی سیاسی» اعلام موجودیت کرد و تبدیل به یکی از بازیگران جدید عرصه انتخابات امسال شد که با ارائه لیستی مستقل در مقابل تشکل‌های باسابقه جریان اصول‌گرایی عرض اندام کرد.

جبهه تلاش‌گران انقلاب اسلامی، جبهه شریان (شبکه راهبردی یاران انقلاب)، جمعیت رزمنده مدافع انقلاب (رزما)، حزب عدالت‌طلبان ایران اسلامی، حزب خدمتگزاران ایران اسلامی، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویی و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها، جامعه اسلامی کارگران، جامعه اسلامی کارمندان، جامعه دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی، حزب دفاع از ایثارگران و قانون اساسی، جمعیت یاران انقلاب اسلامی، جمعیت معلمان و فرهیختگان ایران اسلامی، جمعیت فرزندان انقلاب اسلامی، جمعیت هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی، مجمع اتحادیه نیروهای انقلاب اسلامی، انجمن اسلامی ورزشکاران، مجمع فرزندان شاهد ایران اسلامی، جمعیت تشکیلات انسجام اسلامی و جامعه جوانان متحد اسلامی ۲۰ تشکل سیاسی هستند که ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی(امناء) را شکل داده‌اند.

هم‌چنین «جبهه صبح ایران» با محوریت علی‌اکبر رائفی‌پور و سعید محمد جریان دیگری بود که در اثنای برگزاری چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران اعلام موجودیت کرد و برای نخستین‌بار کنش‌گری رسمی در عرصه سیاسی کشور را تجربه کرد.

تکثر لیست‌ها در جبهه اصول‌گرایان

از اوایل تابستان و مقارن به صدا درآمدن زنگ انتخابات این سوال که آیا اصولگرایان درنهایت به وحدت رسیده و با لیست مشترکی در انتخابات حاضر می‌شوند یا این‌که هر گروهی بر معیارهای خاص خود تأکید کرده و گزینه‌های مد نظر خود را معرفی خواهد کرد، سوالی بود که همواره در اردوگاه اصولگرایی مطرح بود و همه منتظر روزهای منتهی به انتخابات بودند تا ببینند آیا ایده وحدت سرانجام راه به جایی می‌برد، یا خیر؟ گرچه رایزنی‌های زیادی بین تشکل‌های حاضر ذیل چتر اصول‌گرایی به منظور دست‌یافتن به وحدت حداکثری صورت گرفت، اما این تلاش‌ها بی‌نتیجه ماند و اصولگرایان درنهایت با ۴ لیست وارد صحنه انتخابات شدند!

شورای وحدت نخستین لیست اصول‌گرا

شورای وحدت نخستین تشکل اصول‌گرا بود که با غنیمت شمردن آخرین روز برگزاری چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران در دوم اسفند با حضور در غرفه ایرنا از لیست خود رونمایی کرد. منوچهر متکی سخنگوی این شورا در حاشیه این مراسم اعلام کرد که لیست شورای وحدت یک لیست مستقل است و حسن بیادی رئیس ستاد انتخابات شورای وحدت در تهران هم از عدم ائتلاف این شورا با شانا و امنا خبر داد.

گرچه با انتشار سایر لیست‌های اصول‌گرا در روزهای بعد، معلوم شد شورای وحدت با امنا و جبهه صبح ایران گزینه‌های مشترک قابل توجهی دارد، اما لیست این شورا هیچ فصل مشترکی با لیست شورای ائتلاف نداشت و درنهایت استقلال از آن تدوین شده بود.

در هنگامه ارائه لیست‌های انتخاباتی و چند روز پس از آغاز تبلیغات رسمی انتخابات خبر رسید که بالاخره شورای ائتلاف و جبهه پایداری به توافق رسیده‌اند و با فهرست مشترکی به سرلیستی محمدباقر قالیباف و مرتضی آقاتهرانی در انتخابات حضور خواهند یافت. هرچند نام گزینه‌های پایداری حاضر در لیست مشترک با شانا، در لیست‌های دیگر تهران مثل امنا و جبهه صبح ایران نیز دیده می‌شد.

در روز ۸ اسفند اما با انتشار یک مصاحبه جنجالی از غلامعلی حدادعادل با خبرنگار ایرنا فضای انتخابات به نوعی متحول شد، حدادعادل در آن مصاحبه اعلام موجودیت لیست‌های متعدد در جریان اصول‌گرایی را به «پاجوش‌های کنار چنار» توصیف کرده بود که به‌زعم برخی حکایت از روحیه «پدرخواندگی» بعضی افراد و جریان‌ها در اردوگاه اصول‌گرایی داشت. از آن پس دو عبارت «پاجوش» و «چنار» تبدیل به کلیدواژه‌های پربسامدی در روزهای پایانی تبلیغات انتخابات شدند.

پایان ماراتن ۱۱ اسفند با ۲۴۵ منتخب

درنهایت انتخابات ۱۱ اسفند با انتخاب ۲۴۵ نماینده از مجموع ۲۹۰ نماینده مجلس به پایان رسید تا تکلیف ۴۵ کرسی دیگر در مرحله دوم انتخابات که بهار سال آینده برگزار می‌شود روشن شود.

تکثر لیست‌ها در تهران نیز سبب شد، سرنوشت بیشتر نمایندگان این شهر به انتخابات دور دوم گره بخورد. در میان منتخبان دور اول تهران اما بیشترین رأی از آن سید محمود نبویان بود که در هر سه لیست شانا، امنا و جبهه صبح ایران حضور داشت، و محمدباقر قالیباف که در انتخابات مجلس یازدهم با بیش از ۱میلیون ۲۶۵ هزار رأی منتخب نخست تهران شده بود، این بار در جایگاه چهارم قرار گرفت.

از مجموع ۲۴۵ کرسی تعیین تکلیف شده در دور اول انتخابات در سراسر کشور ۹۳ نفر از لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در دور اول انتخابات به مجلس راه یافتند که از این تعداد ۴۴ نفر گزینه‌های اختصاصی شانا بودند.

جبهه شریان نیز اعلام کرد در استان‌ها موفق شده ۷۳ نفر از گزینه‌های خود را به مجلس بفرستد و ائتلاف نیروهای مردمی انقلاب اسلامی موسوم به اُمناء با توجه به این‌که اعلام کرده بود غیر از تهران در هیچ یک از حوزه‌های انتخابیه لیست ندارد، فعلا ۷ کرسی از سهمیه تهران را در مجلس به دست آورده است. البته با توجه به این‌که جبهه شریان یکی از تشکل‌هایی است که ائتلاف امنا را شکل داده‌اند بنابراین گزینه‌های شریان را می‌توان هم‌سو با امناء نیز به حساب آورد.

جبهه صبح ایران نیز از کسب ۳۵ کرسی در مجلس دوازدهم خبر داد؛ هرچند در استان‌ها گزینه‌های مشترک زیادی با جبهه شریان دارد.

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1889153

دیگر خبرها

  • آیت‌الله رجبی: ما باید به دولت مهلت بدهیم
  • جنگ انتخاباتی در اردوگاه اصولگرایان به روایت رسانه دولت /جریان های نوظهور اصولگرا را چه کسانی لیدری کردند؟
  • درخواست جانشین مصباح یزدی برای مهلت دادن به دولت رئیسی
  • مشارکت مردمی ضریب امنیت را بالا می‌برد
  • انتخابات مجلس در فضایی امن و توأم با آرامش و با مشارکت خوب مردم برگزار شد
  • تمام دستاوردهای کشور با محوریت مردم بوده است
  • مشارکت مردم در تولید زمینه‌ساز پیشرفت اقتصادی کشور است
  • نگاهی به قوانین جالب انتخاباتی در ترکیه
  • مشارکت مردم در تولید، چگونه؟|حسین سرآبادانی
  • جهش تولید با مشارکت مردم زمینه ساز توسعه و پیشرفت اقتصادی کشور است