Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از نقاشی‌های جبران خلیل جبران که در قالب میکروفیلم در آرشیو دانشگاه آمریکایی بیروت نگهداری می‌شود، عجیب‌ترین اثر این نقاش و نویسنده مسیحی تا به امروز است!

به گزارش مشرق، ابعاد شخصیتی و منش رفتاری امام علی (ع) همچنان با گذشت سال‌ها، دهه‌ها  و حتی قرن‌ها از تولد ایشان ناشناخته مانده است. بزرگمردی از تبار بنی‌هاشم که با وصی بودن نبی خاتم (ص) چنان جایگاهی نزد جهانیان دارد که اندیشمندان، دانشمندان و حتی علمای سایر ادیان را به تحسین واداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظر جبران خلیل جبران درباره امام علی (ع)/ به عقیده من علی بن ابیطالب مال آن زمان نبود

استاد شهید مطهری در کتاب «اسلام و نیازهای زمان» با اشاره به این موضوع درباره نظر «جبران خلیل جبران» نقاش و نویسنده عرب زبان اما بزرگ شده فرهنگ آمریکایی نسبت به امام علی (ع)، اینچنین می‌نویسد: این مرد با اینکه مسیحی است، جزء شیفتگان مولای متقیان (ع) است. من در آثارش دیده‌ام که او به هر تناسبی که باشد، وقتی می‌خواهد از شخصیت‌های بزرگ دنیا نام ببرد، نام عیسای مسیح و علی بن ابیطالب را می‌برد.

از جمله سخنان او درباره حضرت امیر (ع) این است که: من از این راز دنیا سر در نمی‌آورم که چرا بعضی از افراد، از زمان خودشان اینقدر جلو هستند! می‌گوید: به عقیده من علی بن ابیطالب مال آن زمان نبود، به این معنی که آن زمان مال علی بن ابیطالب نبود؛ یعنی آن زمان ارزش علی را نداشت، علی قبل از زمان خودش متولد شده بود. به عقیده من علی بن ابیطالب اول شخصی است از عنصر عرب که همیشه در کنار روح کلی عالم است، یعنی همسایه خداست و او مردی بود که شب‌ها با روح کلی عالم بسر می‌برد.

پرتره جبران خلیل جبران از صاحب نهج البلاغه

نقاشی‌های این شاعر مسیحی در قالب میکروفیلم در آرشیو دانشگاه آمریکایی بیروت نگهداری می‌شود و در نشریه «السائح» آمریکا نیز به چاپ رسیده، یکی از این نقاشی‌ها شاید عجیب‌ترین اثر جبران خلیل جبران تا به امروز است؛ آن هم  پرتره امام علی(ع) به نام «صاحب نهج البلاغه» که بیانگر عشق این شاعر مسیحی به امام علی (ع) است. البته این نقاشی، در سال‌های بعد در آثار و موزه او دچار سانسور شد.

امام علی (ع) در اتاق جبران خلیل 

*پی نوشت:

جبران خلیل جبران در سال ۱۸۸۳ در دهکده کوهستانی به نام بشری در شمال لبنان و در یک خانواده مسیحی مارونی دیده به جهان گشود. او با آنکه در ۱۲ سالگی همراه با خانواده‌اش به آمریکا مهاجرت کرد و به تابعیت آمریکا درآمد، همیشه خود را لبنانی می‌دانست و با مردم لبنان ابراز همدردی می‌کرد. جبران خلیل در سال ۱۸۹۸ برای آموختن زبان و ادبیات عرب و فرانسه به لبنان برگشت و تا سال ۱۹۰۲ در آنجا ماند.

مشهورترین اثر او «پیامبر» مشتمل بر ۲۶ مقاله شاعرانه است که نخستین‌بار در سال ۱۹۲۳ میلادی در آمریکا منتشر شد. از دیگر آثار او می‌توان به بال‌های شکسته ۱۹۱۲ ؛ اشک و لبخند ۱۹۱۴ ؛ دیوانه ۱۹۱۸ ؛ شن و دریا ۱۹۲۶؛ خدایان زمین ۱۹۲۹ ؛ سرگردان ۱۹۳۲ ؛ باغ پیامبر ۱۹۳۳ اشاره کرد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا شهید امام علی ع آمریکا شهید مطهری پرتره پیامبر مرتضی مطهری بیروت جبران خلیل جبران خلیل جبران علی بن ابیطالب امام علی آن زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۹۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت حسن روحانی از گلایه سید احمد خمینی از رأی مخالف ۹۹ نماینده به میرحسین موسوی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین حسن روحانی در گفت‌وگو با عوامل مستند «احمد» خاطره‌ای را نقل کرده مربوط به گلایه سید احمد خمینی از نمایندگان مجلس دوم که به نخست‌وزیری مهندس میرحسین موسوی رأی منفی داده بودند: در مجلس دوم، موقعی که برای آقای مهندس موسوی رأی‌گیری شد برای نخست‌وزیری‌اش و ۹۹ نماینده رأی مخالف دادند، روز بعد از آن حاج احمدآقا به مجلس آمد و من اولین بار بود که می‌دیدم ایشان آمده به مجلس، در همان کریدور مجلس دیدم حاج احمدآقا آنجاست، دست من را گرفت، عده‌ای از دوستان را هم صدا زد و رفتیم یک گوشه‌ای نشستیم.

به گزارش سایت حسن روحانی، وی ادامه داده است؛ شاید ۱۵-۱۰ نفر بودیم. ایشان مقداری ناراحت بود از اینکه خوب مگر شماها نمی‌دانستید که نظر امام چیست؟ پس چطور ۹۹ نفر رأی منفی دادند؟! یک ناراحتی این‌جوری داشت. گله‌اش هم این بود که مثلا شماها چطور مثل سابق به میدان نمی‌آیید، حمایت نمی‌کنید؟ ما همه گفتیم به هر حال چیزی که نظر امام باشد، ما حتماً اطاعت و حمایت می‌کنیم. این جزو موارد نادر بود.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898263

دیگر خبرها

  • روایت عشق و فلسفه؛ پرتره نادیا مفتونی استاد فلسفه دانشگاه تهران
  • ببینید | سبب غائب شدن امام زمان(عج) کیست؟
  • روایت حسن روحانی از گلایه سید احمد خمینی از رأی مخالف ۹۹ نماینده به میرحسین موسوی
  • اسلام چطور این دختر مسیحی را متحول کرد؟ | ویدئو
  • ببینید | روایت رهبر انقلاب از مخالفت امام خمینی(ره) با برخوردهای تند با بدحجابان
  • (تصاویر) سال ۱۹۰۰؛ پرتره‌های صمیمی از بومیان آلاسکا
  • (تصاویر) پرتره‌های صمیمی از بومیان آلاسکا
  • ماجرای مسلمان شدن یک دختر مسیحی + فیلم
  • عملیات «وعده صادق» ذلت استکبار را آشکارتر کرد
  • مسئولیت اجتماعی از نگاه نهج البلاغه