Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، اوضاع بیماری کرونا را با توجه به شیوع ویروس انگلیسی، بسیار نگران کننده و خطرناک توصیف کرد.

علیرضا زالی، به آمار بستری بیماران کووید ۱۹ در تهران اشاره کرد و گفت: در بخش‌های عادی ۱۰,۱ درصد و بخش‌های ویژه ۹ درصد نسبت به هفته گذشته افزایش موارد بستری داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این افزایش آمار زنگ خطر نگران کننده‌ای برای تهران است.

زالی ادامه داد: چرخش ویروس جهش یافته در تهران و سایر استان‌ها اتفاق افتاده و برخی از مراجعان مراکز بهداشتی و درمانی بهبه رغم تظاهرات بالینی متفاوت ممکن است مبتلا به نوع انگلیسی باشند.

وی، فاصله ورود ویروس به جریان خون و طوفان التهابی که منجر به بالا رفتن میزان بستری و افزایش میزان مرگ و میر می‌شود را در فرم جهش یافته بسیار کوتاه‌تر از فرم کلاسیک بیماری برشمرد که بین سه تا پنج روز تقلیل پیدا کرده است.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، همچنان شرایط تهران را بسیار شکننده دانست و با اشاره به رشد شاخص‌های بستری و سرپایی گفت: تغییر الگوی بازتوزیع سنی و میزان مراجعان بیمارستانی نشانه این است که ما با فراز و فرود بیماری روبرو هستیم.

وی با اشاره به اینکه عدد مولد پایه در تهران هم اکنون به ۱,۳ رسیده است، خاطرنشان کرد: این تغییر نشان می‌دهد که ممکن است در آستانه بروز امواج جدید بیماری باشیم. همواره در تهران یک ارتباط مستقیم از نظر آماری بین میزان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و بروز بیماری و تغییر عدد مولد پایه وجود داشته است.

زالی، افزایش آمار بیماران تست مثبت و تست سریع مثبت را نشان دهنده این موضوع ذکر کرد که ویروس در تهران با چرخش بیشتری نسبت به گذشته در حال حرکت است پس باید مراقبت بیشتری داشته باشیم.

وی، پرهیز از حضور در اجتماعات و محیط‌های پرازدحام و مکان‌های مسقف و بدون تهویه مناسب، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، پرهیز از سفرهای غیرضروری درون و برون شهری را از مواردی ذکر کرد که می‌تواند میزان ابتلاء را کاهش دهد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با تاکید بر اینکه استفاده از ماسک به تنهایی برای مقابله با بیماری کافی نیست توصیه کرد افراد از حضور در فضاهای پرتراکم بدون تهویه مناسب اجتناب کنند و فاصله گذاری اجتماعی را حتماً مدنظر قرار دهند.

زالی با توجه به مشاهده موارد ابتلاء به ویروس جهش یافته انگلیسی در تهران تاکید کرد: شیوه نامه‌های بهداشتی باید با دقت بیشتری اعمال شوند. گروه‌های در معرض خطر باید جدی تر پروتکل‌ها را رعایت کنند. این افراد در صورتی که مجبور به حضور در مکان‌های شلوغ هستند حتماً از دو ماسک سه لایه یا یک ماسک سه لایه و یک ماسک پارچه‌ای برای کاهش خطر استفاده کنند.

وی با اشاره به افزایش میزان مرگ و میر در گروه‌های سنی بالای ۷۰ سال در هفته جاری در تهران توصیه کرد این گروه سنی بیشتر در منزل بمانند و از ترددهای در سطح شهر پرهیز کرده و نیازهای آنان توسط اعضای خانواده مرتفع شود.

ساعت 24

برچسب ها: زالی ، کرونا ، کرونای انگلیسی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000N1B

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: زالی کرونا کرونای انگلیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۰۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی گناباد در خصوص شیوع بیماری تب مالت

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس شبکه دامپزشکی گناباد گفت: تب مالت بیماری هزار چهره و مشترک بین انسان و دام است.

دکتر متقی با بیان اینکه دام مبتلا باکتری را از راه شیر، ادرار و ترشحات در هنگام زایمان و سقط می‌تواند منتشر کند، افزود: این بیماری در انسان علائم مختلفی دارد که می‌توان به تب مواج، افسردگی، عرق شدید، سردرد ضعف، کاهش وزن، درد کمر، پشت و مفاصل است که ممکن است پس از چند هفته تا چند ماه از بین برود و در برخی افراد مزمن شده و اثرات آن تا چندین سال ادامه یابد.

وی گفت: توصیه می‌شود برای جلوگیری از بیماری تب مالت شیر را قبل از مصرف به مدت ۵ دقیقه به طور کامل بجوشانند و یا از شیر و لبنیات به صورت پاستوریزه استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • ایرلند: ۱۰۰ درصد فلسطینیان غزه با شبح قحطی مواجه هستند
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • هشدار دامپزشکی گناباد در خصوص شیوع بیماری تب مالت
  • خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید