Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، گزارش نشریه «یدیعوت آحارونوت» مبنی بر درخواست کمک حزب لیکود از تشکیلات خودگردان فلسطین در رام‌الله برای حمایت از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در انتخابات آتی با انتقاد تند وزیر سابق وی مواجه شد.

«زئیو اِلکین» وزیر سابق آموزش عالی و هم‌حزبی پیشین نتانیاهو، روز چهارشنبه با محکوم کردن درخواست کمک لیکود از رام‌الله، از نتانیاهو خواست که مقام مسئول این اقدام را از حزب اخراج کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یدیعوت روز دوشنبه گزارش داده بود، «فطین ملا» که هم‌اکنون به عنوان معاونت وزیر در دفتر نتانیاهو فعالیت می‌کند با تشکیلات خودگردان تماس گرفته تا آنها اعراب سرزمین‌های اشغالی فلسطین را به رأی دادن به حزب لیکود ترغیب کنند (جزئیات بیشتر).

الکین در مصاحبه با وبگاه «عاروتص شوع»، گفت: «این دقیقا یکی از دلایلی است که دیگر در لیکود حضور ندارم. امروز نتانیاهو، همان نتانیاهویی که در گذشته می‌شناختم نیست و دیگر هیچ خط قرمزی ندارد».

وی ادامه داد: «باید درک کنید که فطین ملا، یک معاون وزیر در دفتر نخست‌وزیری است. به‌هیچ وجه احتمال ندارد که او این اقدام را بدون هماهنگی با نتانیاهو یا افراد بالادستی انجام داده باشد. اگر او این کار را سرخود انجام داده باشد، تا الان اخراج می‌شد ولی دیدیم که چنین اتفاقی رخ نداد».

روز گذشته شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نقل از منابع مطلع خبر داد که نتانیاهو برای کم کردن از شدت انتقادات، از گزارش یدیعوت ابراز عصبانیت و مُلا را سرزنش کرده است.

الکین با ساختگی توصیف کردن ابراز عصبانیت نتانیاهو و توبیخ مُلا، تصریح کرد: «واضح است که [ملا] تاییدیه نخست‌وزیر و افرادش را برای این کار دریافت کرده بود. از نظر من این اقدام بسیار جدی است. چون این نتانیاهو بود که [ائتلاف] چپ را به تبانی با تشکیلات خودگردان برای نفوذ در انتخابات متهم می‌کرد».

به نوشته عاروتص شوع، این سیاستمدار صهیونیست که اکنون در حزب آبی‌وسفید به ریاست «بنی گانتز» وزیر جنگ اسرائیل حضور دارد، افزود: «اکنون او (نتانیاهو) همین کار را دارد انجام می‌دهد تا فلسطینی‌ها را احتمال تشکیل دولت [گیدئون] سعر و [نفتالی] بنت بترساند... این اقدام عبور کردن از تمام خطوط قرمزهاست».

بر اساس این گزارش، گفت‌وگوهای حزب لیکود با تشکیلات بعد از آن انجام شده که نظرسنجی‌ها از قدرت گرفتن سعر و «نفتالی بنت» به عنوان سران احزاب رقیب نتانیاهو در انتخابات پیش رو حکایت دارد.

سعر نیز در واکنش به این اقدام حزب لیکود گفته بود، نتانیاهو بی‌شرمی را به حد اعلا رسانده و نشان داد هیچ خط قرمز و هیچ محدودیتی برایش وجود ندارد.

چهارمین انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی طی دو سال اخیر قرار است در تاریخ ۲۳ مارس ۲۰۲۱ (مصادف با سوم فروردین ۱۴۰۰) برگزار شود.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی نخست وزیر اسرائیل تشکیلات خودگردان انتخابات فلسطین اشغالی حزب لیکود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۲۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم تظاهرات علیه نتانیاهو در تل آویو

رسانه‌های رژیم صهیونیستی دوشنبه شب گزارش دادند که هزاران معترض بار دیگر در تل آویو علیه بنیامین نتانیاهو و کابینه‌ی وی تظاهرات کردند.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری «سما» فلسطین، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که شهرک نشینان در برابر محل سکونت نتانیاهو با روشن کردن آتش تجمع کردند.

براساس این گزارش، معترضان همچنین خواهان آزادی فوری اسرا و امضای توافق برای تبادل اسرا با مقاومت شدند.

منابع خبری اخیرا اعلام کردند که مذاکرات مربوط به آتش بس میان حماس و رژیم صهیونیستی به بن بست رسیده و همه پیشنهادهای مطرح شده از سوی همه طرف‌ها برای توافق راه به جایی نبرده است.

منابع آگاه به رای الیوم اعلام کردند که حماس چرخش جدیدی در مذاکراتش با رژیم صهیونیستی پس از گذشت بیش از ۱۹۳ روز از جنگ خونین علیه غزه داشته؛ جنگی که قریب به ۱۰۰ هزار شهید، زخمی و مفقود بر جای گذاشته است.

این منابع بیان کردند: تل آویو از مذاکراتی که با میانجی‌گری قطر، مصر و حتی آمریکا انجام می‌شود، به عنوان دستاویزی برای وقت کشی به منظور انجام کشتارهای دیگر در غزه بهره می‌برد و حماس به فراخواندن هیات خود و تعلیق مشارکت در این مذاکرات تا زمان گام موثر از جانب طرف مقابل در زمینه تعامل با شروطی که روی میز مذاکره گذاشته، تهدید کرده است.

منابع یادشده اعلام کردند: تداوم مذاکرات پیچیده و بی حاصل به نفع بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی است که به دنبال طولانی کردن جنگ از بیم محاکمه و بازخواست در داخل اراضی اشغالی است و این موضوع از جانب حماس پذیرفتنی نیست.

این منابع افزودند: حماس در سایه جنایاتی که رژیم صهیونیستی در غزه مرتکب شده، باب مذاکرات را نخواهد گشود و میانجی‌گران را در برابر گزینه های فشار بر روی اسرائیل از طریق تعیین زمان مشخص برای شروع مذاکرات جدی و ملموس یا بستن کامل پرونده قرار داده است.

دیگر خبرها

  • بحران ناتمام تل‌آویو
  • نشست اضطراری در تل آویو درباره احتمال بازداشت نتانیاهو
  • نشست اضطراری در تل‌آویو درباره احتمال بازداشت نتانیاهو
  • افشاگری صهیونیست ها از کارشکنی نتانیاهو در مسیر تبادل اسرا
  • لیبرمن به مقامات صهیونیست: به خانه‌تان بازگردید
  • نویسنده صهیونیست: نتانیاهو اسرائیل را نابود خواهد برد
  • خانواده‌های اسرای صهیونیست: بدترین نخست‌وزیر، برو!
  • از خط قرمز برداشت از آب‌های زیرزمینی عبور کرده‌ایم
  • تداوم تظاهرات علیه نتانیاهو در تل آویو
  • پیام عملیات «وعده صادق» از نگاه روزنامه مصری: «پا روی خطوط قرمز ایران نگذارید»